GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Θεσσαλονίκη ο Γκιουλέκας...

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας. «Θα είμαι υποψήφιος...

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.
«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου», ανακοίνωσε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε: «Νοιώθω ότι χρωστώ πάρα πολλά σε αυτή την πόλη. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη Θεσσαλονίκη μας».
Όπως είπε, πρόθεσή του είναι να υψωθεί «η σημαία της Θεσσαλονίκης» και «να πάει ακόμη πιο δυνατά η φωνή της στο κοινοβούλιο» και για αυτό το λόγο, όπως υποστήριξε, και παρά το...
 γεγονός ότι προέρχεται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, η υποψηφιότητά του «είναι πάνω και πέρα από κομματικές σφραγίδες και από χρίσματα».
«Δεν έχω καμία απολύτως δέσμευση -και το τονίζω- με κανένα πολιτικό κόμμα, από τη στιγμή που δηλώνω την υποψηφιότητά μου, με κανένα επιχειρηματικό συμφέρον και με κανένα απολύτως πρόσωπο», ανέφερε ο κ. Γκιουλέκας και υποσχέσθηκε ότι σε περίπτωση εκλογής του «δε θα ασκήσουμε διοίκηση από το κεντρικό δημαρχείο, αλλά από κάθε γειτονιά της πόλης, γιατί θέλουμε όλες τις δυνάμεις της πόλης, ζωντανά, να είναι μαζί μας».
Παράλληλα, ο κ. Γκιουλέκας άφησε αιχμές για «χτυπήματα κάτω από τη μέση» από αντιπάλους του, τα οποία όμως, αντί να τον αποτρέψουν τον διευκόλυναν -όπως είπε- να λάβει την απόφασή του «μια ώρα αρχίτερα», προτρέποντάς τους να επιχειρήσουν να αντιπαρατεθούν μαζί του, σε πολιτικό επίπεδο.
Όπως είπε, μόλις ανακοινωθούν όλες οι υποψηφιότητες για το δήμο θα επιχειρήσει να συνεννοηθεί με τους συνυποψηφίους του, ώστε να διεξαχθεί ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας και να επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας και μετεκλογικά για το καλό της πόλης.
«Εγκαταλείπω το κοινοβούλιο, αν και είναι βαριά ευθύνη να είμαι βουλευτής αυτής της πόλης και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης με τη ΝΔ, ακριβώς γιατί θέλω να προσφέρω σε αυτή την πόλη με όλες μου τις δυνάμεις. Το θεωρώ, ως ύψιστη υπηρεσία, ως διπλή ευθύνη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Κ. Γκιουλέκας.
Πριν προβεί στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Κώστας Γκιουλέκας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, χαρακτηρίζοντάς την «έγκλημα κατά της κοινωνίας και της δημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι πρέπει οι υπεύθυνοι να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Γκιουλέκα, ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλος ανέφερε πως πρόκειται για έναν άξιο άνθρωπο, πετυχημένο δημοσιογράφο και βουλευτή. «Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της σημερινής διοίκησης και θα πάει ένα βήμα μπροστά το δήμο», τόνισε. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

14 σχόλια

  1. ΑΧ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!
    ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ....ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλος σωτήρας πάλι που θα μας σώσει! Αυτός δεν στήριζε τον Καραμανλή και βοήθησε να βουλιάξει η χώρα? Διαβάστε εδώ.
    http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=31928655

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος σωτήρας πάλι! Κι αυτός δεν στήριζε Καραμανλή και βοήθησε να βου΄λιάξει η χώρα? Διαβάστε κι εδώ.
    http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=31928655

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΎΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ Α.Ψ.Γ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα βγει να μου τρυπησετε τη μυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, ρε κάτι φάτσες που θα μας σώσουν.

    Αλοίμονό μας.

    Μαγαζάτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς περιμένουμε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του καθηγητή Πιπερόπουλου ότι θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης...Εκεί να δει ο τέως "μισθωτός της ΤιΒι-100 και του ΦΜ -100 κ Γκιουλέκας" τι θα πεί...κέφια!
    http://www.youtube.com/watch?v=7is7pBKZbRM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑ...ΧΑ..ΧΑ.
    ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ
    ΣΕΧΤΑ ΠΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαλαρά θα βγει δήμαρχος ο Γκιουλέκας. Πάντως σαν Θεσσαλονικιός μαράζι το χω να βγει κανας δήμαρχος που να μένει στην πόλη και όχι στα κυριλέ προάστια. Επίσης πρέπει να υπάρξει μια αφύπνιση των πνευματικών και γενικότερα των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

    ΕΣΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΣΟΚΑΚΑΚΙΑ
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ;;;;;;;

    Ασε μην εχουμε και τιποτε ΧΕΣΤΡΕΣ
    Βούγια στο κεφάλι μας..

    αλλου εσεις...στην ΑΦΡΟ ΑΛ ΣΑΛΕΧ
    να τραβηξετε καμία μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5.46
    ΙΣΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ:
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ,ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΗ ..ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΒ 100 ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΝΙΟΥ ΤΣΑΝΕΛ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΟ[!!].
    ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΕ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΛΠ, ΚΛΠ

    ΞΥΠΝΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΒΟΔΙ, ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον είδα σήμερα στην τηλεόραση , είχε ανοίξει το κουτάκι με τις Μ.....ς και έγλυφε την Θεσσαλονίκη,” και δεν είμαι ΝΔ αλλά έχω σημαία την Θεσσαλονίκη και δεν έχω πολιτικό χρώμα” και άλλες διάφορες Μπούρδες λες και οι Θεσσαλονικείς είναι Κογκολεζοι και δεν καταλαβαίνουν ποιος τους γλύφει και ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΣΠΡΑ....

    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γκιουλέκας ?????????????
    Γι αυτό είχα μια φαγούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση