GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρόμος χωρίς τέλος...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/    Θα ξαναβρουμε τον δρομο μας ανεφερε ο διαχειριστης μας απο την Κρητη, και αλλα ωραια λογι...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/  
Θα ξαναβρουμε τον δρομο μας ανεφερε ο διαχειριστης μας απο την Κρητη, και αλλα ωραια λογια.
Εμεις τον δρομο μας τον γνωριζαμε, δεν ειμαστε γραναζι της κρατικης μηχανης εμεις, δεν χειριστηκαμε ποτε δημοσιο χρημα, δεν υπογραψαμε επιβλαβεις συμβασεις, δεν πλουτισαμε απο χρηματα αλλων.
Ο δρομος ο δικος μας ηταν απλος, εργαζομενοι στον ιδιωτικο τομεα ανεχομαστε την παρανομια καθε εργοδοτη,αντεχαμε στους εκβιασμους, στις πιεσεις,στην ανασφαλεια.
Ο δρομος ο δικος μας ηταν τιμιος, δεν κλεβαμε απο το ταμειο, υποκρινομαστε οτι δεν ξερουμε οτι οκτω στους δεκα φοροδιαφευγουν, καναμε την δουλεια μας, πληρωνομαστε και ζουσαμε με αυτα που ειχαμε.
Αλλου πρεπει να κοιταξει για χαμενους δρομους που πρεπει να τους...
ξαναβρει ο διαχειριστης μας, να κοιταξει διπλα του,κοντα του, στο κομμα του, εκει που αμιλητος εμενε επι δεκαετιες.
Να ψαξει τους συναδελφους του, τους πριν απο αυτον, να βρει αυτους που διοριζαν φιλους, κολλητους, να μαζεψει και να κλεισει φυλακη οσους μας εκαναν να χασουε αυτον τον δρομο.
Αν αναρωτιεστε γιατι ο κοσμος ειναι οργισμενος...δεν ειναι μονο απο τις περικοπες,ουτε απο την δικτατορικη φιλοσοφια των υπουργων, δεν ειναι οργισμενος μονο απο την αδιαφορια τους, απο το οτι δεν εχει ερθει στην βουλη ουτε {1}ενα νομοσχεδιο που να ελαφρυνει το απιστευτο βαρος του καθημερινου πολιτη....
Ειναι γιατι ολοι αυτοι ειναι ελευθεροι, και θα μεινουν ελευθεροι, ειναι γιατι ενω για καθε γροθια που δινουν στο συνταγμα με τους νομους που ψηφιζουν δεν νοιαζονται ενω αν μιλησει κανεις για τους κλεφτες τοτε το συνταγμα ειναι ανωτερο και το ακολουθουν.
Η φιλοσοφια τα στελνουμε ολα στον εισαγγελεα ωραια ειναι, οταν ξερουμε ποιοι τα εχουν φαει τοτε το συνταγμα δεν πρεπει να υπερτερει της δικαιοσυνης, ετσι οπως το πανε μετα απο δεκα χρονια ακομη θα ρωταμε ποιοι εφαγαν τα υπολοιπα απο τις μιζες της Ζιμενς και μονο ο Μαντελλης θα φταιει.
Δεν εχει προθεσε να ξαναβρει τον δρομο ο διαχειριστης μας.
Τον δρομο τον εχει χαραξει ο ιδιος,και ειναι χωρις τελος.

14 σχόλια

  1. Με αφορμη την απεργια των φορτηγατζηδων και τις συνεπειες της, διαβαζοντας και βλεποντας τα αρθρα και τα σχολια πολλων φιλων στα blogs για μια ακομα φορα επιβεβαιωνεται με τον καλυτερο τροπο η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που εχουμε στον τοπο μας.
    Η σημερινη ελληνικη κοινωνια απαρτιζεται απο συντεχνιες - συνδικατα αλληλοσυγκρουομενων συμφεροντων. Το καθε συνδικατο δημιουργηθηκε για να προασπισει τα συμφεροντα της συντεχνιας που εκπροσωπει εναντι της εξουσιας, αυτο ομως δεν την αποκοπτει απο την κοινωνια και μοιραια οι επιπτωσεις της οποιας κινητοποιησης αγγιζει συμφεροντα αλλων συντεχνιων, οι οποιες βαλουν εναντιον τους.
    Ποιος ομως υπεοασπιζεται το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ; μα η εκλεγμενη απο τον λαο κυβερνηση καταθετοντας ενα προγραμμα με την μεγαλυτερη δυνατον συγκλιση συμφεροντων των συντεχνιων ετσι ωστε να παρει την πλειοψηφια της επιλογης του λαου.Τωρα αν αυτη η πλειοψηφια βασιζεται σε νομοθετικα τερτιπια πριμοδοτησης και ποτε δεν ειναι 51%ειναι κατι που πρεπει να λαβει σοβαρα υποψη του ο λαος.
    Τα προγραμματα κοινου συμφεροντος εξουσιας που κατεθεσαν οι κυβερνησεις των τελευταιων 35 ετων οι παρανομιες τα αδικηματα και οι απατες που διεπραξαν κατα την ασκηση της εξουσιας οδηγησαν την χωρα στην χρεοκοπια με τις αναλογες επιπτωσεις στην κοινωνια.
    Η σημερινη κυβερνηση κατεθεσε ενα προγραμμα πριν 9 μηνες που ψηφισε ο λαος, αλλα στην πραξη κανει διαφορετικα πραγματα απο αυτα που ψηφιστικε απο τον λαο με γνωμονα το κοινο συμφερον. Οτι κανει εκτος προγραμματος δεν εχει καμια συναινεση του λαου. Τι κανει λοιπον εντεχνως απομονωνει καθε κοινωνικη ομαδα παιρνοντας μετρα εναντιον της ετσι ωστε η οποια αντιδραση της να επιφερει προβληματα στο συνολο. Ειναι ποτε δυνατον να κλεισουν οι δρομοι,να κατεβει το ρευμα, να σταματησουν οι μεταφορες, να κοπουν οι επικοινωνιες ,να σταματησει το χρηματοπιστωτικο συστημα, να μην πετουν αεροπλανα και μεσα μαζικης μεταφορας χωρις να εχει επιπτωσεις στα αλληλοσυγκρουομενα συμφεροντα της συντεχνιακης κοινωνιας; ασφαλως και οχι, επειδη αυτος ειναι ο επιδιωκομενος στοχος καθε εξουσιας. Εκεινο που φοβαται καθε εξουσια και καταρρεει ειναι κοινη σταση του λαου και η αλληλουποστηριξη. Οπως οι τραπεζες φοβουνται την επιδρομη μαζικης αναληψης των καταθεσεων. Οσο περισσοτερα κομματια γινομαστε τοσο ευκολοτερα οι εξουσιες μπορουν να παιρνουν εις βαρος μας μετρα. "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ". Γιαυτο μην βιαζεστε να κατακρινετε μια ομαδα που διεκδικει τα συμφεροντα της βαλοντας εναντιον της επειδη αυριο που θα διεκδικειτε εσεις τα συμφεροντα σας θα βαλουν εναντιον σας. Μην παιζετε το παιχνιδι της εξουσιας με γνομωνα το ατομικο συμφερον αλλα κρατειστε μια δικαιη σταση εναντι των πραγματων. Το κοινο συμφερον δεν το υπηρετει καμια εξουσια τουλαχιστον αυτο αποδειχθηκε τα τελευταια 36 χρονια, συμφεροντα ιδιοτελη και αφεντικων εξυπηρετησαν εις βαρος του λαου.
    Κανεις δεν εδωσε την ψηφο του να μας κυβερναει το ΔΝΤ και οι υπουργοι να ειναι μαριονετες και ενα προθυπουργο για καλλωπιστικο ειδος.
    Κανεις δεν συναινεσε με την ψηφο του να του κοψουν το εισοδημα του και την συνταξη του που επι χρονια του παρακρατουν απο το εισοδημα του.
    Η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα προβλεπει και δημοψηφισματα που οι πολιτικοι εχουν γραμμενα στα παλια τους παπουτσια γιατι ξερουν οτι δεν εχουν συναινεση.Οτι προλαβαινουν να περασουν απο τις εντολες των αφεντικων και εξουσιαστων τους μεσα σε 4 χρονια.
    Καταληγοντας μην τα βαζουμε με τις κοινωνικες ομαδες, η εξουσια και οι εκπροσωποι τους ειναι απεναντι μας, τους ψηφισαμε να υλοποιησουν ενα προγραμμα οχι να διαλυσουν την χωρα προς οφελος λιγων και ορισμενων στρεφοντας τις ομαδες στον αλληλοσπαραγμο.
    Ας μην ξεχναμε οτι πισω απο τις συντεχνιες υπαρχουν σνθρωποι και οχι αριθμοι και αθροιστικα στο συνολο ειμαστε ολοι εμεις, ο λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα η κυβερνηση βρηκε και αλλον υπευθυνο που συνεβαλλε στην χρεωκοπια της χωρας. Τους φορτηγατζηδες!!!!!!!
    Οταν το 1971 η χουντα πουλουσε την αδεια και οι επομενες υποτιθεται δημοκρατικες κυβερνησεις εισεπραταν φορους απο αυτη με υπεραξιες και μεταβιβασεις ολα ηταν καλως καμωμενα. Τωρα πρεπει να ανοιξει το επαγγελμα και καλα θα κανει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι αδειες πρεπει να πεταχθουν στον καλαθο των αχρηστων οταν αυτες εχουν πληρωθει με εκατομμυρια και προσχημα την αποσβεση τους. Ειναι γελοιο, η αδεια ειναι ενα περιουσιακο στοιχειο και ως τετοιο αντιμετωπιζοτανε απο το κρατος εισπρατωντας φορους απο αυτο.
    Δηλαδη τι μας λεει ο Ρεππας σημερα, καποιος ας πουμε οτι αγορασε ενα διαμερισμα το 1971 γιατι τοσο στοιχιζε η αδεια και το νοικιαζε ως σημερα αποδιδοντας φορους στο κρατος, εγινε η αποσβεση της αρχικης αγορας μεσω των μισθωματων και τωρα πρεπει να το χασει.
    Οχι κ Ρεππα το επαγγελμα να ανοιξει αλλα και το κρατος να καταβαλλει τα χρηματα που δοθηκαν για την αποκτηση της αδειας σε αυτο.
    Και η πιτα σωστη και ο σκυλος χορτατος δεν γινεται.
    Το αποφασιζομεν και διατασομεν το ακουσαμε αλλες εποχες, οι φασιστικες μεθοδοι δεν θα βρουνε πουθενα δικιο.
    Σημερα πληττεται ολος ο λαος απο την απεργια των φορτηγατζηδων υπευθυνοι ομως ειστε εσεις για οτι σημερα συμβαινει.
    Δεν μπορει καθε μηνα καποια κοινωνικη ομαδα να δεχεται επιθεση στα δικαιωματα της με φασιστικους νομους χωρις να αντιδρα και αυτο να το λετε δημοκρατια μεταρυθμιση και κοινο συμφερον.
    Για το καταντημα της χωρας φταιτε εσεις και μονο εσεις. Εσεις την χρεωκοπησατε εσεις την λεηλατησατε την κλεψατε την υποθηκευσατε και φερατε τον λογαριασμο στον λαο να πληρωσει τα ολεθρια λαθη που διαπραξατε. 20 ολοκληρα χρονια κυβερνατε εσεις και αλλα 15 η ΝΔ και το αποτελεσμα το σημερινο ειναι εργο των κυβερνησεων σας.
    Οι μεταρυθμισεις σε μια δημοκρατια γινονται με διαλογο και αμοιβαιους συμβιβασμους και οχι αποφασιζομεν και διατασομεν κανενας δεν σας εκχωρησε το δικαιωμα αυτο με την ψηφο του.
    Στο κατω κατω της γραφης δεν ηρθατε στην εξουσια απο παρθενογεννεση σας βαραινουν πολλα αδικηματα ηθικα και ποινικα, μη μας παριστανεται λοιπον τους αρχαγγελους του ηθους και του κοινου συμφεροντος οταν εχετε ασελγησει κατα συρροη επανω σε αυτο τον λαο κατα την διαρκεια της διακυβερνησης σας.
    Ασφαλως και πρεπει να γινουν μεταρυθμισεις και να εκσυγχρονιστει η χωρα πρωτα ομως να ξεκινησουμε απο εσας που διαχειριστηκατε την εξουσια και την καταχραστηκατε.
    Πρωτα να δουμε τις πρωτες χειροπεδες στα χερια πολιτικων που καταληστεψαν την Ελλαδα να οδηγουνται για παραθεριση στο Κορυδαλλο,να φερεται πισω τα κλεμμενα που συναδελφοι σας εχουν μετατρεψει σε βιλλες μετοχες και off shore δημευστε τις περιουσιες τους φορολογιστε τους χορηγους σας το μεγαλο κεφαλαιο και μετα ζητατε θυσιες απο τον λαο.
    Ετσι που το πατε το μονο που σας περιμενει ειναι η λαικη εξεγερση που θα σας συνθλιψει και εσας και τους ομοιους και δυστυχως κοντα στο ξερο καιγεται και το χλωρο.
    Παψτε λοιπον να παριστανετε αυτο που δεν ειστε σας βαραινουν αδικηματα που κουκουλωσατε διαγραψατε και προσπαθειτε να καλυψετε. Ξεχνατε κατι ομως σοβαρο οτι ο λαος και μνημη εχει και κριση.
    Οι χειροκροτητες μας τελειωσαν και στις επικειμενες εκλογες θα το δειτε πραγματικα ολοι σας.
    Η οργη και η αγανακτηση πλεον εχει ξεχειλλισει τα πραγματα οδηγουνται σε ρηξη. Ο λαος θα πληρωσει αυτο που του αναλογει και οχι τις κλεψιες και τις απατες σας που διαπραξατε εις βαρος του αυτες θα τις πληρωσετε εσεις και θα το πιειτε ολο το ποτηρι της πικρας.
    Βαρεθηκαμε να μας κυβερνουν ηλιθιοι και κλεφτες μεσα απο ενα πολιτικο σκηνικο μαυρου σκυλου ασπρου σκυλου ηρθε η ωρα να σας μαζεψει ο μπογιας και να σας στειλει σε ησυχαστηριο με καγκελα χωρις προνομια.
    Διαλυσατε την χωρα τα τελευταια 10 χρονια ολοι σας καποιος πρεπει να την πληρωσει δεν μπορει να την βγαλετε ολοι καθαρη και να μας δειχνετε σαν υπευθυνους της καταστασης οταν ολοι σας επρεπε να ειστε κρεμασμενοι μπροστα στην βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρά την καλοστημένη φιέστα εποχής Στυλιανού Μυστριού, κάτι που θα ζήλευε και η χούντα, το κράξιμο δεν το απέφυγε. Μόνο που αυτές οι αποδοκιμασίες, δεν βγήκαν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο στρατός στην εξουσία.

    Καθησυχαστικός πάντως εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός δηλώνοντας ότι «από εδώ και πέρα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα έχουν ψηλά το κεφάλι».
    Στους στύλους…

    ΑΛΛΛΑ
    ο καθε υγειης ανθρωπος που σεβεται τον ευατο του και σκεπτεται το μελλον των παιδιων φυσικα και χαιρεται γιατι ο πολεμος ποτε δεν κερδιζεται με ευχολογια και σαλια περπει να παρακαλμε ολοι για γενικη απεργια μονο ετσι θα μπορεσουμε να τους στειλουμε στο διαολο μια και καλη.
    ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    Στο κάτω-κάτω της γραφής.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑΚΙ
    ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    Απέναντι στους Γερμανοτσολιάδες με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι ότι μεγάλο μέρος από τα 300+ δις που έχουν φαγωθεί έχουν πάει στις τσέπες των διαφορων συντεχνιών (όπως πχ οι φορτηγατζήδες) και των δημοσίων υπαλλήλων.Όλοι αυτοί τώρα πρέπει να τα γυρίσουν πίσω και με τόκο.Απλά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε μέρα, η ανάσα μας πλησιάζει κοντά στον λαιμό των κρατικοδίαιτων λαμογιών με τις ακριβές γραβάτες..
    Κάθε μέρα…

    θηλιά θα γίνουν οι Hermes στο λαιμό τους.
    Και αυτών, και των απολογητών τους στα σαπροκάναλα…

    Και αν θες να ξέρεις,
    ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ η ελληνική σημαία στην διαδήλωση των φορτηγατζήδων…

    ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΙΑΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ
    -----------------------------------

    Πως περιμενουν να επιβληθουν αυτοι οι ανθρωποι του Πασοκ αφου στην πρωτη ευκαιρια επικαλουνται την εξαρτηση απο τους ‘δανειστες’ μας και αυτοαναιρουνται.
    Δεν νομιμοποιουνται να κανουν το σωστο ειτε το λαθος πλεον.
    Απλως ο κοσμος προσπαθει να μην τραβηξει τα πραγματα στα ακρα κανοντας υπομονη.
    Αυτο φαινεται απο την σιωπη που τυλιγε τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφεις:
    "υποκρινομαστε οτι δεν ξερουμε οτι οκτω στους δεκα φοροδιαφευγουν, καναμε την δουλεια μας, πληρωνομαστε και ζουσαμε με αυτα που ειχαμε."
    Ακριβώς εκεί είναι η ευθύνη μας Τσοπάνη. Γιατί έχουμε κι εμείς ευθύνη. Και εσύ.
    Ακριβώς επειδή ξέραμε οτι 8 στους 10 φοροδιέφευγαν και δεν κάναμε τίποτα.Υποκρινόμασταν όπως λες οτι δεν ξέραμε, πέρναμε τα ψίχουλα που περίσσευαν λόγω κλοπών και φοροδιαφυγής και κοιτάζαμε τη δουλειά μας. Τώρα που δεν υπάρχουν ούτε ψίχουλα, τρέχουμε και δε φτάνουμε.
    Να ρωτήσω κάτι, επειδή βλέπω οτι κόπτεσαι για τη φοροδιαφυγή: Ζητάς αποδείξεις για τις συναλλαγές σου; Στο ταξί, το μαγαζί, το εστιατόριο, απο τον υδραυλικό κλπ.
    Ελπίζω να ζητάς. Γιατί, αν δε ζητάς, έχεις μεγάλη ευθύνη για τις αυξήσεις τιμών και για τη διατήρηση της φοροδιαφυγής.
    Μιλάω για τις αποδείξεις, γιατί είναι ένα δείγμα της νοοτροπίας του Έλληνα. Λέει: Αφού μάζεψα το ποσόν που ήμουν υποχρεωμένος να μαζέψω, δε χρειάζεται να ζητάω άλλες. Και αφήνει τη φοροδιαφυγή να συνεχιστεί. Όταν,λοιπόν, θα ανέβει ο ΦΠΑ περισσότερο αφού το κράτος θα συνεχίζει να μη τον εισπράττει και αυξηθούν κι άλλο οι τιμές, ο Έλληνας θα βρίζει το κράτος και θα του φταίνε πάλι όλοι οι άλλοι, εκτός απο τον ίδιο, βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μπορείς , ανάτρεξε σε πηγές για την Ανατολική Γερμανία του 1989.
    Θα δεις ότι αυτή η “σιωπή”
    ήταν μια υπόκωφη βουή που έγινε ξέσπασμα και έπνιξε σε ελάχιστο χρόνο ένα καθεστώς σαράντα χρόνων. Το καθεστώς, πανικόβλητο για τις εξελίξεις που δεν μπορούσε να ελέγξει, δεν πρόλαβε ούτε καν
    μια σοβαρή αυτοκριτική να κάνει, έτσι για τα μάτια,
    για να ρίξει έστω στάχτη στα μάτια του λαού.
    Το γκρέμισαν μαζί με το Τείχος.

    Την ίδια υπόκωφη βουή αρχίζω πια ν’ ακούω κι εδώ, Αύγουστο μήνα. Φαντάζεσαι το Σεπτέμβρη;

    Ναι,ειναι τοσο δυνατη η σιωπη που αρχιζει και σκεπαζει τις φωνες…

    “…οταν θα δουν να ανεμιζει μονο η ελληνικη σημαια τοτε θα καταλαβουν ποιους εχουν απεναντι τους”
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ GEY ΤΟΥ BRAVO GIORGO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το υφος των κυβερνητικων εκπροσώπων του Πασοκ Καψης-Λιαρος
    (η βαφη πρεπει να δημιουργεί παρενέργειες μαλλον) τα δείχνει όλα.
    Οι πραγματικοί ανθρωποι του μόχθου οι φορτηγατζήδεσ τους βαλανε τα δυο πόδια σε ενα παπούτσι .
    Δεν ηξεραν πως να φύγουν.

    Ολοι μαζί να καθαρίσουμε τη κοπρο του αυγεία.
    Τα λαμόγια του χρηματηστηρίου. Τους συγγενείς που πανε στο Αμπου Νταμπι να δείξουν οτι εμεις είμαστε εδω για να πάρουν τη μιζα τους ( ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ).
    Τα λαμόγια του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ μετα την ΚΟΣΚΩΤΑ εποχή του +10 και του ΔΝΤ.

    Η αρχή έγινε με τουσ φορτηγατζήδες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Σηκωθείται απο τους καναπέδες όταν θα σου χτυπάνε την πορτα όπως δεν βοήθησες έτσι δεν θα σε βοηθήσουν.

    Ο πανικός του Καψή τα λέει όλα.
    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αθώος ο καθένας που έβλεπε και βλέπει το γείτονα να κλέβει με το ΦΠΑ, να κλέβει με το κρύψιμο των ημερών εργασίας, να κλέβει και ο ίδιος ήρεμος πως κάνει εκείνο που κάνουν όλοι και δε θέλει να τον θεωρούν κορόιδο! Και ζητά από το "διαχειριστή", όπως ονομαζει τον προϊστάμενο της Κυβέρνησης, να βρει αλλού τους κλέφτες των μεγάλων ποσών που κλέψανε οι λίγοι και να αφήσει ήσυχους στη βόλεψή τους τους πολλούς που έκλεψαν από λίγα!! Ο καθένας έκλεψε και έκρυψε όσα μπορούσε! Άλλος πολλά, γιατί τόσα μπορούσε και άλλος λίγα επειδή μπορούσε λίγα! Έξω οι κλέφτες σημαίνει έξω οι ΈΛΛΗΝΕΣ από την Ελλάδα! Έξω όλοι! Τα λίγα των πολλών δεν είναι λιγότερα από τα πολλά των λίγων! Και οι πολυθεσίτες και οι λαθροθεσίτες και οι ανίκανοι άρπαγες των θέσεων των ικανών είναι κι αυτοί κλέφτες και δεν ψήφιζαν παρά εκείνους που τους έκαναν το χατήρι! Δικοί τους άνθρωποι είναι γιατί αυτούς ήθελαν! Τώρα γίνανε ξαφνικά όλοι άγιοι που τραβούν το ίσιο δρόμο οι υποκριτές και ψεύτες! Η Πολιτεία είναι έργο μας και μας ταιριάζει. Αυτοί είμαστε ,αυτή την Πολιτεία θέλαμε αυτή έχουμε! Όταν κάποιος αποφασίζει να τη διορθώσει γίνεται κακός γιατί μας στερεί εκείνα που με τους χίλιους τρόπους απαιτήσαμε και αποχτήσαμε από εκείνους που στέλναμε με ιδιοτέλεια στο Κοινοβούλιο και την Κυβέρνησή μας. Τώρα, φίλε τα καφάλια μέσα και μη βγάζετε τσιμπουδιά! Δέστε τις απαιτήσεις των έξυπνάκηδων συνδικαλιστών των σήμερα, που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάνε την παραίτηση της Κυβέρνησης που δεν τους εξασφαλίζει τις επανδύσεις τους!!! Πού ντροπή;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατί δεν μπαίνουν τα ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Σήμερα καλούμαστε, και αυτό κάνει η κυβέρνηση, να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου», τόνισε την Παρασκευή από το βήμα του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κρητών που γίνεται στον Άγιο Νικόλαο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

    Tι επανάσταση είναι πάλι τούτη, ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί αρχίζω να νιώθω ηλίθια!

    Για αυτό θα του πώ και εγώ...
    Γιώργο...η Τατίανα θα αρχίσει εκπομπή στο Σtar εκεί μπορείς να πεις όλες σου τις προσωπικές ιστορίες με φορτηγατζήδες (θα εχει και Γκλικόπουλο απέναντι σου αν θές…) μαστόρους κλπ κλπ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ......μαστουρωμένε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον 31-07-2010 9:06 π.μ
    ο 9:05 δε λογαριάζεται επειδή γράφει αόριστα έτσι για να γράφει.

    Για σένα λοιπόν 9:06 π.μ . Το θέμα των φορτηγατζήδων δεν είναι θέμα ιδιοκτητών ακινήτων. Είναι θέμα επιχείρησης. Αγοράζω άδεια φορτηγού όπως αγοράζω τον αέρα ενός μαγαζιού για να κερδίσω με τη χρήση του. Αν κερδίσω ή χάσω εξαρτάται από μένα και από τις ικανότητές μου. Δεν μπορ'ω να απαιτήσω από κανένα να μου εξασφαλίσει κέρδος. Επίσης δεν μπορώ να ζητήσω από τον πωλητή να μου επιστρέψει τον αέρα που πλήρωσα. Επειδή όμως είμαι σε θέση να εκβιάζω κέρδη από παντού καταφέρνω να απαλλαγώ και από τη φορολογία που θα πλήρωνα ως επιχειρηματίας και πληρώνω ένα μικρό εφάπαξ κάθε χρόνο!! Όταν λοιπόν κάποιοι μας σπρώχνουν υποχρεωτικά σε διόρθωση των χαριστικών υπέρ μερικών ρυθμίσεων οι βολεμμένοι επαναστατούν! Για διάλογο εννοούν την υποχρέωση της πολιτείας να μην πειράξει τα κακώς κείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμε 10.40 εκανα 4 καταγγελιες στο υπ οικονομικων,εγινε τιποτα?οχι πληρωναν τους εφοριακους και εφευγαν ,ασε ακρη δεν βρισκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση