GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίρμες κρατικοδίαιτες...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ που' γιναν φίρμες σε κρατικά κανάλια, το παίζουν άνετοι-άνετες, αυτοδ...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com
ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ που' γιναν φίρμες σε κρατικά κανάλια, το παίζουν άνετοι-άνετες, αυτοδύναμοι και περιζήτητοι. Και είναι δικής τους εμπνεύσεως οι φήμες γύρω απ' το όνομα και την ισχύ του. «Αρνείται να υπογράψει στο τάδε (ιδιωτικό) κανάλι, απέρριψε την πρόταση, έθεσε όρους και δος του οι Τατιάνες να «ψηλώνουν» και μεσημεριανούδες να νομίζουν πως κάτι κάνουν...
ΩΣΤΟΣΟ, δεν «ξεχνούν» τα κρατικά. Τα γυροφέρνουν, γλυκοκοιτάζουν τη σιγουριά, τις ανέσεις, το παραδάκι και ονειρεύονται. Μια ανεξήγητη(;) τάση, πόθος ανομολόγητος για...
κόρδωμα σε στούντιο «δημοσία δαπάνη» κι ένας κρυφός καημός μη τους φάνε στη στροφή.
ΚΙ έβγαλαν φίρμες και «φίρμες» τα κρατικά μας κανάλια, μοίρασαν δημόσιο χρήμα (με τη σέσουλα), αναδεικνύοντας μετριότητες. Θέλεις και κανένα όνομα; Δες την ανήσυχη φάτσα του κ. Οικονόμου, τώρα, στο ελεύθερο επάγγελμα (ΣΚΑΙ), όπου «δεν είν' εύκολες οι θύρες». Τέλος τα «ρε γ.. μώ το» και τα «ρε παιδιά», τέλος και του κ. Λυριτζή το σκάλισμα της μύτης. Και, βέβαια, τέλος το χιλιαρικάκι τους (έκαστος) τη μέρα απ' το ταμείο της ΝΕΤ.
ΔΕΣ και την κα Παναγιωταρέα. Χρόνια «σκαρφαλωμένη» στην ΕΡΤ, αμειβόμενη από τρία(!) ταμεία του δημοσίου και δεν είναι δα κορόιδο να βγει στην ελεύθερη αγορά. Καμάρωσε τον κ. Παπαδόπουλο να ραίνει με άνθη προσκαλεσμένες «διασημότητες» και φάλτσες τραγουδίστριες, να πίνει «στην υγειά μας» και να του ανανεώνουν (ηλιθίως) το «χρυσό» του συμβόλαιο.
ΘΕΛΕΙΣ κι άλλο παράδειγμα «ερωτευμένης» με τα κρατικά κανάλια της πλησμονής των μέσων «δημοσία δαπάνη»; Αφήσαμε τελευταία την κα Ρίκα Βαγιάνη. Χρόνια τώρα, επιμένει. Λες και δεν υπάρχουν ιδιωτικά να δοκιμάσει την τύχη της, δεν έχει εργοδότες πέρα απ' του δημοσίου τους.ανοιχτοχέρηδες. Ο επιμένων νικά και η Ρίκα επέμενε, βρήκε θέση, βολεύτηκε και γέμισε η οθόνη.δόντια και χαμόγελα. Από εκείνα που δυναμώνουν, όταν το αλκοόλ στο αίμα έχει κάνει τη δουλειά του.
ΚΙ ύστερα; Ύστερα περίμενε να δολοφονήσουν άνανδρα τον Σωκράτη και να βγάλει τη χολή της. Πριν πήξει ακόμα το αίμα του παλικαριού στις ανοιχτές πληγές του.
ΑΥΤΑ κάνει η ανεμελιά και το «δημοσιοϋπαλληλίκι». Πέρα απ' τον χαρακτήρα. Πέρα απ' τις γεμάτες τσέπες με χιλιάρικα εξοργισμένων φορολογουμένων.

7 σχόλια

  1. Άκόμη καί σέ κάποια ''άγνωστη'' Μιμή είχαν παραχωρήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα επί παντοδυναμίας τού Σιδερένιου!!!
    Τό ξέχασες?????
    Αλλά τί νά πρωτοθυμηθή κανείς,από τό μπάχαλο πού ονομάζεται δημόσια τηλεόραση!!
    Τά 35 τελευταία χρόνια,κόκκινο φωτάκι ανάβει στήν είσοδο τού μεγάρου τής ΕΡΤ/ΝΕΤ καί τό χειρότερο,δέν καίγεται ή λαμπα ποτέ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ
    ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ
    ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΕ 17 ΣΦΑΙΡΕΣ
    ΜΕ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΝΤ..

    κατά τα άλλα.......
    σαν σήμερα Η Τ Α Ν !
    η Γιορτή για την Αποκατάσταση της
    Δημοκρατίας απο τον Εθνάρχη Καραμανλή

    24/7/1974.
    Αν θα την μάθουν - ξέρουν ??
    πια τα παιδια μας.
    Μετά την ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ.

    ΤΩΡΑ τι να γιορτάσουμε .........
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ
    που μας έχωσε ο εβραιοφορεμένος
    Δωσίλογος Γεώργιος Τσολάκογλου !

    ΔΝΤ σημαίνει ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
    όπως λέγανε άλλοι παλιά αγαπητές μου.....

    Και κάτι τσόγλανοι που λεγόταν ΚΑΙ πασόκ..αν θυμάσε φυτά της πράσινης ανάπτυξης με τα Λεφτά υπάρχουν
    και με σχέδιο και με όραμα θα μας γαμησουνε και την μάνα και τα παιδιά για τα επόμενα 50 χρόνια.

    αντέ γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίνε αυτές . Φταίμε εμείς και οι κυράτσες μας που τις βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ο πατέρας της Ρικας δεν ηταν στελεχος της ΕΡΤ πολλα χρονια?
    Η κανω λαθος? ειμαι σιγουρος οτι κατι τετοιο εχω διαβασει αλλα βαριεμαι να παω να το ψαξω, παντως το σιγουρο ειναι οτι αυτη δεν παει σε ιδιοτικο καναλι γιατι δεν την παιρνει κανενα.

    Ασε που ειναι καριολα οπως διαπιστωσαμε... but that's besides the point

    Μητσάρας
    http://ntalaras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βαγιάνη ηλίθιοι (κυρίως εσύ 8:56:00), είναι καρπός του πάλαι ποτέ Κλικ και του τρισβλαχαδερού Βολιώτη των Παρισίων, Κοστόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του Διακογιάννη κόρη είναι η Ρίκα η καριόλα, ναι ΤΟΥ Διακογιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Φίρμες κρατικοδίαιτες..."
    ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΕ....μικρέ μαλάκα θανάση

    Είναι για να γελάει κανείς με αυτά που συμβαίνουν στη κυβέρνηση στο μέσο του θέρους…

    Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού μετακινείται από γενικός γραμματέας του Υπ. Εργασίας του ΙΚΑ σε διοικητή του ΙΚΑ. Ο κ. Σπυρόπουλος θεωρείται γνώστης του ασφαλιστικού συστήματος και των Ταμείων καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ αλλά και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, διοικητής του ΟΑΕΔ και κυρίως υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

    Ποιο το νόημα της συνεχούς διαβούλευσης για την κάλυψη αυτής της κομβικής θέσης;

    Σχεδόν ένα χρόνο μετά…την ανάληψη της εξουσίας και μετά την τοποθέτηση του κ. Σπυρόπουλου στη θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου, προκειμένου να ελέγχει τον Λοβέρδο, τώρα, το βιογραφικό του υπερτέρησε των υπολοίπων ανταγωνιστών…


    έχει και κότερο…πάμε μια βόλτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση