GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπάθωσε η Βάσω Παπανδρέου...

Κατήγγειλε ότι με το νομοσχέδιο της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, για τα χρέη των νοσοκομείων, "νομιμοποιούνται και έσοδα από μίζες&quo...

Κατήγγειλε ότι με το νομοσχέδιο της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, για τα χρέη των νοσοκομείων, "νομιμοποιούνται και έσοδα από μίζες"!!!
Για άλλη μια φορά, μέσα σε λίγες μέρες, η Βάσω Παπανδρέου επικρίνει σφοδρά κυβερνητικές ρυθμίσεις. Διάταξη στο νομοσχέδιο της υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία προβλέπει τη νομιμοποίηση των χρεών, ύψους 6,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, των δημοσίων νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της όπως και άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ο Νάσος Αλευράς, ο Γιάννης Αμοιρίδης και ο Χρήστος Μαγκούφης,
Οι βουλευτές είπαν στην υπουργό ότι την ίδια ώρα που πολλές από τις προμηθειες είναι...
 σκανδαλώδεις και ελέγχονται από τη δικαιοσύνη, είναι οξύμωρο και προκλητικό να προχωρά η κυβέρνηση, μέσω του νομοσχεδίου, στη νομιμοποίηση των οφειλών.
Ακόμη πιο προωθημένη, η Βάσω Παπανδρέου (που είναι και πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής) δήλωσε ότι δεν ψηφίζει αυτή τη διάταξη, καθώς όταν το νομοσχέδιο πάει στο Ελεγκτικό Συνέδριο και πάρει έγκριση, στην ουσία θα νομιμοποιηθούν οφειλές που ήδη είναι στο στόχαστρο έρευνας για "μαύρο χρήμα". Και σημίωσε:
"Eρχόμαστε να νομιμοποιήσουμε παρανομίες που έχουν γίνει. Και το Κοινοβούλιο δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει παρανομίες. Μια αντίστοιχη τροπολογία είχε καταθέσει και ο Δ. Αβραμόπουλος και τότε το ΠΑΣΟΚ μίλησε περί σκανδάλου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να την πάρει πίσω. Τώρα μας καλείτε να κάνουμε το ίδιο. Δεν είναι δυνατόν να καλούνται οι βουλευτές να κόψουν μισθούς και συντάξεις ανθρώπων που δεν φταίνε για την σημερινή κατάσταση και να νομιμοποιούμε παρανομίες δισεκατομμυρίων".
Μάλιστα η κ. Παπανδρέου, την ώρα που έλαβε το λόγο η κ .Ξενογιαννακοπούλου για να δώσει εξηγήσειος, αποχώρησε από την αίθουσα της επιτροπής και επανήλθε μετά από πέντε λεπτά κι ενώ ακόμα μιλούσε η υπουργός Υγείας.
Η κίνησή της αυτή ερμηνεύθηκε ως ένδειξη ιδιαίτερης ενόχλησης προς την επιμονή της υπουργού στη διάταξη ενώ η Β. Παπανδρέου επέμενε και αργότερα ότι "νομιμοποιούνται με το νομοσχέδιο και έσοδα από μίζες", αιτίαση την οποία αρνήθηκε με κατηγορηματικότητα η υπουργός Υγείας λέγοντας ότι «με αίσθημα ευθύνης φέρνουμε αυτή την ρύθμιση επειδή εξασφαλίζουμε το δημόσιο συμφέρον». Τελικά το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την Επιτροπή.
Ο Κοινοβουλευτικός

12 σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!!

    ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΡΧΙΦΑΚΛΑΝΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ
    ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ
    ΤΗΣ "ΙΣΧΥΡΗΣ" (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΕΛΛΑΔΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”…

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ…

    ΚΙ ΑΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ…

    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΣΤΕΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ (π.χ. ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΖΟΥΡΑΡΗ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ…

    Η ΝΔ κύλησε πιά πολύ μακριά από τον πολυσυλλεκτικό πολιτικό οργανισμό που για χρόνια προσπαθούσε να πείσει πως είναι. Και που από τα πράγματα ήταν ένα είδος συνασπισμού.

    Με την παρουσία στο Συνέδριό της προσωπικοτήτων με ιδιαίτερα για κάποιους εθνικά αντανακλαστικά, όπως οι κκ. Ζουράρις και Καραμπελιάς, αλλά και με την εκλογή σε σημαντικές πολιτικές θέσεις στελεχών της παλιάς Πολιτικής Ανοιξης και του περίφημου “εθνικά επιθετικού” Δικτύου ’21, η ΝΔ υιοθετεί μιά γραμμή σαφώς σκληρότερη, και ίσως ακραία, σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

    Και τοποθετείται ενάντια σε περισσότερο συναινετικές θέσεις σε θέματα πολιτικής καθημερινότητας. Προβάλλοντας λαικίστικες θέσεις που από τα πράγματα δεν στηρίζονται στην λογική και τον ρεαλισμό. Αλλά στοχεύουν στην προσέλκυση της εξαγριωμένης κοινής γνώμης για την κατάκτηση της εξουσίας. Και μετά; Η παλιά ΝΔ και λίγο από τα ίδια.

    Η ΝΔ γίνεται κόμμα εθνικοφρόνων και καθαρά παλαιοδεξιό, με βάση τις παραδόσεις της ελληνικής πολιτικής ζωής. Η κληρονομιά του Κ. Καραμανλή καταρρέει. Και κυριαρχεί η αντίληψη του Ευ. Αβέρωφ για το ποιόν της πολιτικής και για την μελλοντική πορεία του τόπου. Η ΝΔ δεν είναι πιά ούτε κατ’ ελάχιστο φιλελεύθερη. Αλλά και ο συντηρητισμός που εκφράζει δεν είναι σύγχρονος ούτε και πολιτικά ολοκληρωμένος και μετριοπαθής.

    ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΕ ΣΑΜΑΡΑ??
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ??
    ΜΑ ΠΑΝΟΖΑΧΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ???
    ΜΕ ΒΑΡΝΑΔΑΚΗ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ??????
    ΜΕ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΟΤΕ??? ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ??ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ??/
    ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΡΗΓΙΛΛΗΣ??/
    ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΑ ΔΙΟΜΙΔΙ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ?ΑΠΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ???
    ΜΕ ΓΚΙΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΕΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Δ.ΝΤΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΗΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??
    ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΧΤΙΑΒΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜ ΟΕΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ???
    ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ???????(ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ)
    ΜΕ ΚΡΑΤΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ????????????
    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ??????ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ???
    ΜΕ ΑΘ ΣΚΟΡΔΑ??????? ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΔΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ????
    ΜΕ ΠΑΤΡΟΚΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ????
    ΜΕ ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΝΤΟΥ????????
    ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ???????? ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ???????????
    ΜΕ ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΥΦ.ΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ?????????? ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΝΙΚΑ???????/
    ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ????????
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΕΑ …ΠΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ BLOOPERS

    ΠΟΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ..............

    ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ BLOOPERS

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.......
    ΤΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
    ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ........
    ΠΩΣ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΑΝ ΟΝΤΑ......

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τους 160 βουλευτές του Παπανδρέου που ψήφισαν το νόμο-ΧΑΣΑΠΗ γα το ασφαλιστικό:

    ΕΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΣΑΣ.

    Να δώ με τί μούτρα θα εμφανιστείτε στις παραλίες αυτο το καλοκαίρι.

    Για καλό και για κακό, πάρτε μαζί και το σεκιουριτά, τουλάχιστον να σας σκουπίζει τα γιαούρτια από τα μούτρα σας και να αποκρούει τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μητσοτάκης πρέπει ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να διωχθεί κλωτσηδόν από τη Νέα Δημοκρατία, τη στιγμή που η κόρη του πάει να κάνει κόμμα εναντίον της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας.
    Επίτιμος "πρόεδρος" ή επίτιμος "εφιάλτης";
    Τί κάθεσαι και τον κοιτάς και εσύ ρε Σαμαρά;
    Κότα είσαι σαν τον Κ.Κ.;
    Kαθόσαστε όλοι σούζα όλοι στην Αγία Οικογένεια;
    Η Μαφία είναι και φοβάσαι μή σου στείλουν τίποτε μπράβους να σου σπάσουν τα γόνατα;
    Τί θα σου κάνουνε χειρότερο από αυτό που ήδη σου κάνουνε με τα κανάλια τους;
    Ντροπή.
    Δεν φοράς παντελόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ.ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον Ανώνυμο της 2:50:00.. Ψυχραιμία και φροντίστε να μάθετε και λίγο ελληνική ορθογραφία εκεί στην Ιπποκράτους. Η υπερβολική αμερικανοκαμψία βλάπτει σοβαρά την υγεία. Και εαν περιμένετε από τη Μαριλίζα ή το Μόσσιαλο να σας βοηθήσει, άστα να πάνε. Πάλι στους Βγενόπουλους και Αποστολόπουλους σας βλέπω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η Πολιτικός Μηχανικός,πού δέ
    ξεχωρίζει τό σοβά από τό χρώμα,άν
    είχε κυβερνητική καρέκλα,δέν θά
    έβγαζε κίχ!
    Αυτό βέβαια είναι σύνηθες πολιτικό
    φαινόμενο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2,50 !!! εκπρόσωπε της ΧΟΥΝΤΑΣ
    πασοκ-ντόρα-καρατζαφέρη...

    ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

    Ακόμη και ο Πολυζωγόπουλος είπε οτι για να επιτευχθούν οι στόχοι του μνημονίου θα πρέπει να κατέβει ο χριστός επι της γης και ο Παναγόπουλος έχει ήδη έτοιμη την πανηγυρική ανακοίνωση για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης με τους εργοδότες.

    Ο αθεόφοβος θα βάλει την υπογραφή του για αυξήσεις της τάξης του 1% !!!! όταν ο πληθωρισμός τρέχει στο 5% και όταν η εργατική νομοθεσία έχει γίνει σουρωτήρι απο τα εργασιακά μέτρα του ΓΑΠ.

    Μάλιστα ο κυριος αυτός όταν ο Καραμανλής τόλμησε να κάνει ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο- χάδι όπως αυτό της Πετραλιά, ωρύοταν για την αντιασφαλιστική λαίλαπα της δεξιάς.
    Εχει όμως ο καιρός γυρίσματα…

    - Νομικοι υπαρχουν σε αυτο τον τοπο, να ξεκινησουν τις αγωγες και ο,τι αλλο χρειαζεται μπας και ξεβρωμισουμε καμια φορα;
    Γιατι αν περιμενουμε απο τους συνδικαλιστες, σωθηκαμε…

    Το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ της ΓΣΕΕ - ΠΑΣΟΚ
    δεν έχει όρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τσιμπουκλού χανούμ του γκόμενου της Μιμής, ας μας απολογηθεί καλύτερα για την ΠΡΟΜΕΤ, την υπόθεση γεμίζουμε την παραλία Φαλήρου με κάζινο, κλπ, κλπ, και μετά ας μιλήσει για ο,τιδήποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. “Aπεσύρθη η τροπολογία υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων”

    Ντροπή.
    Στήνουν στον τοίχο τους χαμηλοσυνταξιούχους!
    τους απόμαχους της ζωής, αυτούς που δε μπορούν να αντιδράσουν.

    Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να χαρακτηρισθεί αυτή η κυβέρνηση.
    ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

    …θα δημιουργούσε νέες αποκλίσεις στα δημοσιονομικά….
    Ρε τι λεει ο Χατζηαβατης;
    Οι πρωτες π@@ες που βγαινουν με 21 χρονια σε προωρη συνταξη με 2100 ευρω αντιθετα θα βοηθησουν τον προυπολογισμο να κλεισει σωστα; Μαυραγοριτες συνειδησεων, αισχροκερδεις κωλοτουμπες…

    Εδω παραδωσανε την χωρα σε οποιον θελει να ξαναγορασει τα χρεη της,τους χαμηλοσυνταξιουχους θα λυπηθουν;

    ΚΑΙ γαμημένοι οι ΠασόκοΥπουργοί και καμαρώνουν !!
    φτού, με χοντρη πράσινη χλαπάτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση