GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος για την οικονομική κατάσταση της χώρας... Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος για την οικονομική κατάσταση της χώρας...

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

9 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ
    ΖΩΑ
    ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΚΡΕΤΙΝΟΙ
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
    ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΘ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΖΟΥΚΙΑ
    ΓΙΑ 10 ΖΩΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΒΟΟΕΙΔΗ-ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ-ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Μαλακίες, παρέα με τους άλλους – το λαό –

    Μαύρο σε όλους.

    Βρε,,, ουστ,,,, Μαυρογυαλούροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Θα μπορούσε να λέει...
    Τι θα κάνουν τα εξαπτέρυγα της κυβέρνησης την Πέμπτη ;
    ΓΙΑ ΤΟ ...ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΑΣ !

    Στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, κι ενώ έξω από τη Βουλή θα γίνεται χαμός, θα δούμε ορισμένα παράξενα αλλά και ιδιαίτερα αξιομνημόνευτα. Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν το έκτρωμα με βαριά καρδιά και με το φόβο της διαγραφής, εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε είναι τι θα κάνουν τα εξαπτέρυγα της κυβέρνησης, δηλαδή το ΛΑΟΣ και η κ. Μπακογιάννη που ψήφισαν το Μνημόνιο.

    Από τότε που υπερψηφίστηκε η συμφωνία με την Τρόικα (έτσι συνηθίσαμε να το λέμε κακώς διότι το ΔΝΤ είναι αυτό που κάνει κουμάντο) οι πιο σκληροί επικριτές είναι κάποιοι δήθεν φιλολαϊκοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καρατζαφέρης και τα πρωτοπαλίκαρά του και η κ. Μπακογιάννη. Και είναι εντυπωσιακό: Να επιτίθενται στην κυβέρνηση εκείνοι που δεν ψήφισαν το μνημόνιο, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, να το καταλάβουμε.

    Γιατί λοιπόν εκείνοι που στήριξαν στις 6 Μαΐου το Μνημόνιο τώρα βγαίνουν και λένε ότι το ασφαλιστικό είναι άθλιο και δεν πρέπει να περάσει. Μήπως η κ. Μπακογιάννη όταν προχωρούσε στο αντάρτικο δεν το είχε διαβάσει; Αφού όλες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό περιγράφονται στο Μνημόνιο. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν ήξερε να διαβάζει όταν έλεγε ότι το στηρίζει για να μη διαλυθεί η πατρίδα; Ή μήπως τώρα τα μασάει γιατί κατάλαβε τι ανοησία έκανε να στηρίξει την κυβέρνηση;

    Κι επίσης, κάποιοι βουλευτές, όπως ο πρώην υπουργός Μ. Παπαϊωάννου που βγαίνει και λέει ότι είναι αντισυνταγματικές κάποιες ρυθμίσεις, τι προτίθεται να κάνει; Ομοίως και άλλοι δήθεν υποστηρικτές του λαού που ενώ πίσω από τις κουρτίνες σιχτιρίζουν το Λοβέρδο, μπροστά τον λιβανίζουν.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η στάση των τριών ανεξάρτητων πλέον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Θα δηλώσουν παρόντες και δεν θα το στηρίξουν ή θα ξαναμπούν στο κομματικό μαντρί;

    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
    ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΔΝΤ.

    Υ.Γ..... τον κάλο στο μυαλό,
    της χουντας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω φίλοι και φίλες θέλω να ρωτήσω κάποιους που ξέρουν το αντικείμενο του τούτου διαφορετικού θέματος.Εάν σου κάνω μήνυση έρχονται οι Μπάτσοι και σε πιάνουν για αυτόφωρο;; δεν πας στο δικαστήριο με τις νόμιμες εφέσεις;;Μπουρδέλο Ελλάδα ή κράτος Ελλάδα είμαστε;;Πήγε η αστυνομία να συλλάβει την δημοσιογράφο επειδή είπε την τσόντα... τσόντα;Εγώ έχω υποστεί φθορά ιδιοκτησίας και δεν γίνανε συλλήψεις ...τώρα εάν πω την Τζούλια Αλεξαντράτου πουτανοτσόντα θα με συλλάβουν;; και το DVD ;;;; το αγόρασα και αυτό που είδα ήταν μια πουτάνα να βάζει στον κόλπο της φιάλες και να γλύφει πούτσο.Πως πρέπει να την ονομάσω;; μήπως : Μητέρα τερέζα-τζούλια;;;κάποιος να μας το πει γιατί ξέρουμε που δεν τα διαβάζουν τα βουλωμένα γράμματα και γιαυτο τους σκοτώνουν.Τέτοια κάναν οι Μπάτσοι επί χούντας.Σου λέγανε μην μιλάς..........γαμώ τους εισαγγελείς του μπουρδέλου που έχει και Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν αρχίσουν οι πέτρες να δείς τι πλάκα έχει να γίνει.
    Ο Παπανδρέου δεν έχει συνειδητοποιήσει τί σημαίνουν τα επαίσχυντα μέτρα για το λαό.
    Δεν καταλαβαίνει τί είναι να μην έχεις λεφτά να βάλεις την πανάκριβη σοσιαλιστική βενζίνη στο απαξιωμένο πιά αμάξι, δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκιολο είναι για τον κόσμο να πληρώνει λογαριασμούς και φροντιστήρια, δεν μπορεί κάν να φαβταστεί τί σημαίνει εργασιακή ανασφάλεια σε ένα κόμσο που εάν χάσεις τη δουλειά σου είσαι νεκρός!
    Γι’ αυτό σου λέω, δεν έχει συνειδητοποιήσει τί σημαίνει 40 χρόνια ένσημα για να πάρεις 500 ευρώ σύνταξη, ούτε και τον νοιάζει εάν Αθήνα-Θεσσαλονίκη διόδια είναι πάνω από 30 ευρώ.
    Δέκα χιλιάδες δραχμές για διόδια ρε αλήτη!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ;
    Ξεφτίλα, θα μας το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που μας κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μπορούσε να λέει: Πάρτε τ' αρχίδια μαλάκες. (Στο παρελθόν βέβαια είχαν βγει και κάτι φήμες για Ζημενς, αλλά εμένα ξανά στ' αρχίδια μου μαλάκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧ... ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ.ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΟΙ «ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ»"
    __________________________________
    Ποια είναι η Αριάδνη Παγκάλου που διορίσθηκε στη Βουλή επί …ΝΔ;

    Ποια είναι η Αριάδνη Παγκάλου που διορίσθηκε στη Βουλή επί κυβέρνησης ΝΔ;
    Και που βρίσκεται τώρα, επειδή στην Βουλή αναζητείται αλλά δεν βρίσκεται!

    Σήμερα το ΜΕΓΚΑ είχε πρώτη είδηση τους διορισμούς στην ΑΓΡΟΓΗ. Ξεπουλάνε την Ελλάδα όσο όσο, καταστρέφουν τις ζωές των Ελλήνων, αλλά το βασικό πρόβλημα της Τρέμη και του Πάγκαλου είναι οι διακόσιοι διορισμοί.
    Αλήθεια, ποιά είναι η Αριάδνη;
    ------------------------------
    C’est la fille de Pangkalos…

    Μεγάλη ξεφτίλα των δημοσιογράφων να γίνονται κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.
    Μαζί πάνε το ξεπούλημα και οι διορισμοί, “για το παιδί του”..
    MEGALH ΕΛΛΑΔΑ……των παπαγάλων…

    ΜΕΓΚΑ και επισημα πλεον εγινε ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΟ!
    ΟΧΙ οτι δεν το υποψιαζομαστε τοσοκαιρο, αλλα γιατι δεν αλλαζει το σημα του με τον πρασινο ηλιο τον λαμπρο?

    Τώρα που δεν θα πληρώνουν φόρους θα βγαίνει η Τρέμη κατευθείαν από την Ιπποκράτους.

    Προσωπικά ..δεν με ενοχλεί οτι διορίστηκε ενα παιδί ..το ανήθικο είναι οτι .. μέγας Παγκαλακος έμαθε από παιδί και εφαρμόζει .. εκεί που έγλυφε… να φτύνει …
    και αυτό λέγετε ΑΝΉΘΙΚΟ νταβατζιλίκι του κερατά.

    Αιδώς!
    Η παραίτηση του Πάγκαλου από την κυβέρνηση είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση