GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αυτή η Τράπεζα με κατέστρεψε"!...

Από το http://www.neakriti.gr/ «Εγώ φεύγω, μόνο να ξέρετε ότι αυτή η τράπεζα, στο Γιόφυρο, με κατέστρεψε... Στα 57 μου χρόνια με έβγαλε απα...

Από το http://www.neakriti.gr/
«Εγώ φεύγω, μόνο να ξέρετε ότι αυτή η τράπεζα, στο Γιόφυρο, με κατέστρεψε... Στα 57 μου χρόνια με έβγαλε απατεώνα. Ο μόνος τραπεζίτης που είναι σωστός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και τον ευχαριστώ πολύ και του κάνω θερμή παράκληση να βοηθήσει».
Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε μέσα στην απόγνωσή του ο έμπορος της λαχαναγοράς Ηρακλείου Ευάγγελος Πετράκης, που με τον πιο τραγικό τρόπο - βάζοντας την καραμπίνα του κάτω από το σαγόνι του και πατώντας στη συνέχεια τη σκανδάλη - έβαλε τέλος στη ζωή του, λίγες ώρες μετά την...
 εξαφάνισή του προχθές το πρωί και αφού το "ποτήρι" του οικονομικού αδιεξόδου του ξεχείλισε μετά από έντονη λογομαχία που είχε με ιδιώτη από τα Χανιά για οικονομικές διαφορές.
Τον αυτόχειρα, παρά τις άκαρπες προσπάθειες που κατέβαλαν προχθές για τον εντοπισμό του η ΕΜΑΚ με σκύλο ανιχνευτή, συγγενείς και φίλοι, καθώς και η Αστυνομία, βρήκε τελικά νεκρό χθες το πρωί, κάτω από μια ελιά και κοντά στο εξοχικό του στο Καβροχώρι, η ίδια του η γυναίκα. Το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, είχε ερευνηθεί από προχθές το απόγευμα αρκετές φορές από όλους όσους συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του άτυχου άνδρα, γεγονός που σημαίνει ότι ο 57χρονος, ενώ τον αναζητούσαν, παρέμενε ακόμα ζωντανός.
Φαίνεται όμως πως η απόγνωσή του για την οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια, όπως μας ανέφεραν συγγενείς του, ήταν τόσο μεγάλη που η... ζυγαριά έγειρε προς το θάνατο. Ίσως να σκέφτηκε ότι με το να θυσιάσει την ίδια του τη ζωή θα πετύχαινε να ζητήσει μια πραγματική βοήθεια για την οικογένειά του που άφηνε πίσω, αλλά και να βοηθήσει δεκάδες άλλους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το τραπεζικό σύστημα.
Εξάλλου χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο άτυχος έμπορος της λαχαναγοράς Ηρακλείου στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πάνω στην απόγνωσή του λίγο πριν αυτοκτονήσει, με το οποίο καταγγέλλει τις παγίδες του τραπεζικού συστήματος, ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση δημοσιογράφων αλλά και του εισαγγελέα.
Στο ιδιόχειρο σημείωμά του ο 57χρονος απευθυνόταν, για να βοηθήσει όσο μπορεί την οικογένεια του, στον «Άγγελο Ζερβό, δικηγόρο, που είναι άνθρωπος και αδελφός και τον ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ, διότι τη σήμερον ημέρα είναι δύσκολο να βρεις τέτοιους ανθρώπους».
Επίσης στο σημείωμα που βρέθηκε αναφερόταν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Εγώ φεύγω, μόνο να ξέρετε ότι αυτή η τράπεζα στο Γιόφυρο με κατέστρεψε, δε με προστάτεψε ως πελάτη της, αλλά με έβγαλε απατεώνα κι έχασα τη δουλειά μου. Οι τραπεζίτες θα πιουν το αίμα του λαού. Η μόνη τράπεζα που είναι ανθρώπινη είναι η Παγκρήτια Συνεταιριστική και θέλω να βοηθήσει την οικογένειά μου. Ο μόνος τραπεζίτης που είναι σωστός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και τον ευχαριστώ πολύ, και του κάνω θερμή παράκληση να βοηθήσει».
Αναφορά έκανε και στους δημοσιογράφους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Να κοιτάξετε το πώς οι τράπεζες είναι εκβιαστές και μου έχουν κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Αυτές με έσπρωξαν, μόνο να το ξέρετε, και θα σπρώξουν και άλλους ανθρώπους. Μόνο να βοηθήσετε, διότι ο κόσμος περιμένει πολλά από σας».
Τον αναζητούσαν με αγωνία
Όπως είχε αναφέρει χθες σε δημοσίευμά της η "Ν.Κ.", ολόκληρη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, με σκύλο ανιχνευτή, είχε στηθεί από προχθές το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Καβροχωρίου αναζητώντας τον άτυχο άνδρα, κάτοικο εν ζωή Λουτρακίου του δήμου Κρουσώνα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 6 το πρωί της ίδιας ημέρας, όταν έφυγε από τη λαχαναγορά Ηρακλείου, όπου εργαζόταν, μετά από οικονομική διένεξη που είχε με ιδιώτη του χώρου του από τα Χανιά, στον οποίο χρωστούσε, όπως είχαν αναφέρει συγγενείς του αυτόχειρα. Στο μεταξύ, μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, μιλώντας στη "Ν.Κ.", είχαν εκφράσει φόβους για τη ζωή του 57χρονου, καθώς από τη στιγμή που εξαφανίστηκε είχε χαθεί και η καραμπίνα που είχε σπίτι του ο αυτόχειρας, ενώ λίγο πριν καταγγελθεί το περιστατικό και στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Μύρωνα είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του εξαφανισθέντος σταθμευμένο και κλειδωμένο κοντά στο εξοχικό που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή του Καβροχωρίου.
Η τραγική είδηση για την αυτοκτονία του 57χρονου οπωροπώλη συγκλόνισε φίλους, γείτονες και συναδέλφους του στο Ηράκλειο. Μέσα σε κλίμα οδύνης, με τραγικές φιγούρες τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Λουτράκι, όπου συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον 57χρονο.
Ένας υπερήφανος, εργατικός, ευαίσθητος άνθρωπος, οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών, όπως τον περιγράφουν συγγενείς και γνωστοί του, δεν άντεξε την πίεση από τα μεγάλα χρέη που είχε και μέσα στην απόγνωσή του γύρω στις 5 το πρωί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αυτοψίας που έγινε, όπλισε το χέρι του με τη μονόκαννη καραμπίνα που είχε πάρει την προηγούμενη ημέρα από το σπίτι του.
Τον έβαλαν από κάτω τα χρέη
Το οικονομικό του άνοιγμα ήταν μεγάλο και οι δουλειές δεν πήγαιναν όπως περίμενε. Τα χρέη είχαν αρχίσει να τον πιέζουν ασφυκτικά. Όπως σημείωναν χθες, μιλώντας στη "Ν.Κ." συγγενείς του εκλιπόντος, τα δύο τελευταία χρόνια ο 57χρονος είχε πολλές "στραβές" από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που προμήθευε κι έκλεισαν.
«Τώρα η Τράπεζα Εurobank τον κυνηγούσε για χρέη, με παράνομους όμως και υπέρογκους τόκους. Το νέο συμβάν που αποτελεί ακόμη ένα τραγικό περιστατικό επιβεβαιώνει το θάνατο της μεσαίας τάξης. Με την οικονομική κρίση αποκαλύφθηκαν ο άνισος τρόπος χρηματοδότησης των μεσαίων επιχειρήσεων και η στυγνή εκμετάλλευση. Τώρα με το που έκοψαν την πίστωση φάνηκε η εκμετάλλευση με τα μεγάλα επιτόκια και τους παράνομους και λεόντειους όρους που επέβαλαν οι τράπεζες με τις χρηματοδοτικές συμβάσεις», τόνισε χθες μιλώντας στη "Ν.Κ.", λίγο μετά την κηδεία του 57χρονου και συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του, ο δικηγόρος του εκλιπόντος Άγγελος Ζερβός.
Ήταν η δεύτερη απόπειρα...
Σε απόγνωση, με τα χρέη να τον πνίγουν, πήρε τη μοιραία απόφαση. Επέλεξε την περιοχή στο Καβροχώρι, όπου βρίσκεται το εξοχικό του σπίτι, για να δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη που τον βασάνιζε τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια.
Το άψυχο σώμα του εντόπισε η σύζυγός του χθες νωρίς το πρωί σε κοντινή απόσταση από το εξοχικό του και κοντά στο σημείο όπου ο ίδιος είχε εγκαταλείψει κλειδωμένο την προηγούμενη ημέρα το αυτοκίνητό του. Δίπλα του οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή, εντόπισαν μία μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα αλλά και το σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν σ' αυτήν του την ενέργεια.
Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές Αρχές, ο 57χρονος κρύφτηκε προχθές κατά τις έρευνες γιατί δεν ήθελε να τον βρουν. Πληροφορίες από συγγενείς και γνωστούς του αυτόχειρα αναφέρουν ότι ο 57χρονος είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του. Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες επιχείρησε να πεθάνει πίνοντας πετρέλαιο. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πράξη του αυτή, όπου του δόθηκαν οι σχετικές βοήθειες και είχε αποφευχθεί το χειρότερο.
Κρίση... θανατηφόρα!
Στην Ελλάδα και φυσικά στην Κρήτη η κρίση στην οικονομία, όπως διαπιστώνεται, χτυπά κατευθείαν στις ψυχές των ανθρώπων και τελικά τους σκοτώνει. Την τελευταία διετία έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αυτοκτονίες εξαιτίας οικονομικών λόγων. Επιχειρηματίες και άνεργοι σε μια παραγωγικότατη ηλικία είναι συνήθως οι άνθρωποι που οδηγούνται στο απονενοημένο διάβημα. Άνθρωποι ευάλωτοι, απελπισμένοι, που δεν αντέχουν τα χτυπήματα της μοίρας είτε από μια αιφνίδια απώλεια εισοδήματος ή το χάσιμο της θέσης εργασίας τους και φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν με διάφορες μεθόδους, αφού η οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζουν εντείνει όχι μόνο το άγχος, την κατάθλιψη, αλλά και τις κρίσεις πανικού. Η οικονομική αποτυχία δυστυχώς οδήγησε άλλον έναν συνάνθρωπό μας, άλλον έναν Κρητικό, στο να βάλει τέλος στη ζωή του, νομίζοντας, όπως κατά καιρούς αναφέρουν οι ψυχολόγοι, ότι θα λυτρωθεί τιμωρώντας τον εαυτό του επειδή δεν τα κατάφερε.
Μόνο στην Κρήτη την τελευταία διετία οι άνθρωποι που έχουν αυτοκτονήσει για καθαρά οικονομικούς λόγους έχουν ξεπεράσει τουλάχιστον τους είκοσι σε αριθμό.

20 σχόλια

  1. Οι τραπεζες θα φανε πολυ κοσμο,δεν χρωσταω αλλα γνωριζω αβθρωπους με χρεη,η πιεση που εχουν μεσω των εισπακτικων εταιρειων ειναι αφορητη και εξευτελιστικη.
    Η συγκεκριμενη τραπεζα που αναφερει ειναι απλα τοκογλυφικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαλάγα τα σαλάγα τα…
    Έγώ ΧΘΕΣ νόμιζα ότι άκουγα το τσομπάνη του 1880.
    Κάνει κρα οτι είναι παλαιοπασόκος
    o πρώην !! Αυριανιστής.

    Την ίδια λαϊκίστικη φρασεολογία και παρουσία χρησιμοποιούσε, χωρίς να κοπτομαι για κανένα από τούτους, μακράν επικοινωνιακά, έστω και στο λαϊκιστικό επίπεδο που λες, λίγα άκουσα, πολλά κατάλαβα.

    Όπως είπε και άλλος σχολιαστής, ολοταχώς επιστροφή σε προ εικοσαετίας καταστάσεις …
    η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα γίνεται απροκάλυπτα
    μας προκαλούν πολύ άσχημα τολμώντας έστω και να αναφέρουν το εξευτελιστικό αυτό τίμημα που είναι μόνο για στραγάλια

    Η ΝΔ το έσωσε κάπως με την ανακοίνωση Σταϊκούρα, η οποία όμως ΔΕΝ περιλαμβάνει όλα αυτά τα τεράστια θέματα ηθικής (και όχι μόνον, θα έλεγα και νομικής) τάξεως, που θίγει το antinews με την κεντρική του ανάρτηση.

    Πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο. Όσο Πασοκάνθρωπος και να είναι ο Σάλλας, αυτό ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν.

    Αν γίνει μια μήνυση, το Ειδικό Δικαστήριο τα πράσινα ανθρωπάκια ΔΕΝ το γλιτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ !

    Εμπορος του Ηρακλείου οδηγήθηκε στην αυτοκτονία. Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί οι τράπεζες.

    Oι τράπεζες σκότωσαν τον πατέρα μου”, καταγγέλλει 32χρονος γιος του αυτόχειρα που διαμηνύει ότι θα αγωνιστεί προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του.

    Εν τω μεταξύ ο εισαγγελέας Ηρακλείου έδωσε εντολή στην Ασφάλεια να διενεργήσει έρευνα σε σχέση με τις καταγγελίες του άτυχου εμπόρου σε βάρος συγκεκριμένης τράπεζας.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ??

    ΜΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ κ. ΛΑΤΣΗ γόνου κατοχικού τοκογλύφου και συνεργάτη των Γερμανών.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. ΛΑΤΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.


    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ
    Τί καθόμαστε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εργαζόμενοι του ΤΤ στου δρόμους, η αστυνομία στον ρόλο .

    Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της Αθήνας.
    Οι εργαζόμενοι στο ΤΤ κατέβηκαν κάτω από τα γραφεία τους στην Πεσμαζόγλου διαμαρτυρόμενοι για την πιθανή πώληση της Τράπεζας.
    Η αστυνομία έκρινε απαραίτητο τον αποκλεισμό όλης της Σταδίου προκαλώνταςτεράστια προβλήματα στην πόλη.
    Η ταλαιπωρία δεν οφείλεται στους εργαζομένους

    Λευκη απεργια και η αστυνομια?

    χα χα.. η αστυνομία είναι από τους βασικούς πελάτες του ΤΤ, είτε σαν καταθέτες είτε σαν δανειολήπτες

    Στους εργαζόμενους του Κεντρικού Καταστήματος, μοιράζονται χιλιάδες φωτοτυπίες με το κείμενο “Μεγάλα ερωτηματικά συνοδεύουν την πρόταση της
    Τράπεζας Πειραιώς”

    Η αστυνομία έλαβε εντολή να λειτουργήσει ως “Τοντόν Μακούτ” του Σάλλα, με σκοπό οι διερχόμενοι να αγανακτήσουν από το μποτιλιάρισμα και να πουν “άει σιχτίρ, ξεπουλήστε το να μας αφήσουν ήσυχους”.
    Γνωστή Πασόκ τακτική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Eurobank του Λάτση έχει πάρει στο λαιμό της πολλές χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες.
    Με τις κάρτες να δείς τί γίνεται!
    Όμως το λόμπυ τους στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους είναι το δυνατότερο του τραπεζικού χώρου.
    Δεν είναι τυχαίο που επωνομάζονται και "νεκροθάφτες".
    "Θάβουν" τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η κολοτραπεζα του δοσιλογου και καταδοτη κουκουλοφορου της κατοχης θα στειλει πολυ κοσμο.
    Η φιλανθρωπη αυτη η οικογενεια που εγδαρε στην κυριολεξια το κρατος αυτο και τους Ελληνες τωρα ηρθε η ωρα να τους ξαποστειλει.
    Παρτε ολοι τις καταθεσεις σας απο αυτο το μπουρδελο,καμια συναλλαγη με τα πουσταρια.
    Ο πολεμος ξεκινησε τα πρωτα θυματα ειναι γεγονος βρισκομαστε στις αψιμαχιες το κυριως πιατο ερχεται κουφαλες!!!!! νυχτα θα δουλευουν τα αεροδρομια για να την κοπανησετε. Ο χειμωνας που ερχεται θα ειναι ο μονος που δεν θα χρειαστουμε θερμανση προβλεπεται καυτος πολυ καυτος.
    Αλογοσκουφη και Παπακωνσταντινου κλειστε εγκαιρως εισητηρια γιατι δεν χωρατε ολοι στο προεδρικο και καλο ειναι σιγα σιγα να την κανετε με ελαφρα πηδηματακια.
    Το ποτηρι εχει ξεχυλλισει τρεχει.
    Μην πληρωνετε καμια καριολα τραπεζα ουτε ενα ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα κολοκαναλα αλτεροαντενομεγκαλφασκαι με τους νεκροθαφτες δημοσιογραφους αραγε θα πουνε τιποτε η θα μας δειχνουν το μουνι της τζουλιας οπως κανει το star;
    Γαμημενα κοπροσκυλα μια συμμορια ειστε ολοι σας καναλαρχες τραπεζιτες πολιτικοι λαμογια μεγαλοδημοσιογραφοι. Που θα παει ρε χαμουρες, θα ερθει η πουτανα η ωρα που θα τρεχετε και δεν θα φθανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ !!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με τα στοιχεία μπήκαν 60.000 λουκέτα στην αγορά. Άρα ανθεί ο κλάδος κατασκευής κλειδαριών και κλειδιών.
    Η αναδιανομή του πλούτου σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο θα μας βγάλει από την κρίση, είπε ο Γιώργος. Κι αν δεν γελάσατε δεν έχετε χιούμορ.
    Αυτά τη βαθιά φιλοσοφημένη οικονομική άποψη την σκέφτηκε μόνος του ή είχε την ευφυή συνδρομή του Λοβέρδου;
    Μπορείτε σας παρακαλώ κύριε Γιώργο να μας αναδιανέμετε μέρος των χορηγιών Τσουκάτου και Μαντέλη γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε ενοίκιο και ΔΕΗ;

    το ψάρεψα στο antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με μεγάλη μου λύπη, γράφω εδώ, ένα ποίημα του Οδ. Ελύτη.
    Σαν φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο που έφυγε, αλλά και σ όλους εμάς, που λίγο έως πολύ μας έχουν φέρει στην ίδια κατάσταση.
    Αλίμονο σε όσους – βιοτέχνες, μικρούς επαγγελματίες – έχουμε μικρά παιδιά.
    Αν καταφέρουν οι λάτσιδες, οι σάλιδες, και οι διάφοροι γιωργάκηδες, να τα στείλουνε να πουλάνε ναρκωτικά…. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    Από το (ΗΛΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ) – απόσπασμα.

    Πολλά δε θέλει ο άνθρωπος
    Να ν ήμερος να ναι άκακος
    Λίγο φαΐ λίγο κρασί
    Χριστούγεννα κι Ανάσταση.

    Μα ήρθαν αλλιώς τα πράματα
    Τονε ξυπνάν χαράματα
    Τον παν τον φέρνουν πίσω- μπρός
    Του τρώνε και το λίγο βιος
    Κι από το στόμα τη μπουκιά
    Πάνω στην ώρα τη γλυκιά
    Του τηνε παίρνουνε κι αυτή.

    Χαρά στους που’ ναι οι Δυνατοί!
    Χαρά στους που’ ναι οι Δυνατοί
    Γι’ αυτούς δεν έχει χόρταση.

    Ανάθεμά την ώρα ποιος ορίζει εδώ
    Το ανάποδο βαφτίζει και το λέει σωστό
    Του αδύναμου το δίκιο μήτε λέει ποτέ
    Βγάνει τη νύχτα μέρα και τ’ ορκίζεται.

    Όπου μεγάλη πόρτα πίσω της αυτός
    Κάνεις να την ανοίξεις γίνεται άφαντος.

    Θα την ανοίξουμε- τη μεγάλη πόρτα- αγαπητέ μας Πατριώτη.
    Θα την ανοίξουμε θέλοντας και μη- εμείς ή τα παιδιά μας.

    Και θα τους πάρει όλους ο χάρος, να βασανίζονται στα μαύρα τάρταρα.

    (Βιοτέχνης στην ίδια κατάσταση με ‘σένα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η μεγαλυτερη τοκογλυφικη συμμορια ειναι η τραπεζα eurobank. πιεζει αφορρητα τα στελεχη της και εχουν κανει αρκετο κοσμο να αισθανεται σαν καραγκιοζης..ξερετε τι περναει ..ενα καλο βρισιδι οταν θα εχει πολυ κοσμο μεσα στο καθε υποκαταστημα για δυσφημηση...ενος φιλου που ειχε εκει και καταθεσεις του εκοψαν το μπλοκ επιταγων χωρις αλλο λογο...εναν αλλο σε πυροπληκτα τον καθοδηγησαν να μη μπει στο προγραμμα και πληρωσε 8000 ευρω γαμησιατικα...επαναλαμβανω νομιμη τοκογλυφια σε βαθμο κακουργηματος αλλα ποια ανεξαρτητη δικαιοσυνη να παρεμβει...μπουρδελο και αυτοι ...επρεπε να εχει παρεμβει εισαγγελεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οχι μονο η χειροτερη τραπεζα αλλα εχει ξεπερασει πλεον τα ορια του αισχους!!! και δεν μιλαει κανεις.....τουλαχιστον ο γερο ο λατσης εδινε και καμια υποτροφια σπουδαζε κανα παιδακι εδινε τιποτα χαρτζηλικια στο κοσμο....αυτο το παλιοτομαρο ο γιος του τα εκοψε ολα...πανε φιλοι του πατερα του απο το κατακολο για κανα χαρτζηλικι και τους πετανε εξω!!! για τετοιο κολοπαιδο μιλαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η EUROBANK ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ !!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα σαβανα δεν εχουν τσεπες λατσαιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη eurobank είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τα επενδυτικά προγράμματα , τις "σίγουρες" επενδύσεις με τις μεγάλες αποδόσεις , όπου εκεί έχασε ΠΟΛΥΣ κόσμος τα λεφτά του ..... και μόνο για αυτό έπρεπε η τράπεζα να έχει κλείσει και να έχει εκποιηθεί η περιουσία της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Είμαι αυτός που τελείωσα τις σπουδές μου στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.
    Είμαι αυτός που βγαίνοντας από τη σχολή πήρα πρώτο μισθό 800 μεικτά.

    Είμαι αυτός που στα 22 έριχνα με πυροβόλο έκανα πτώση με αλεξίπτωτο ,έκανα κατάδυση, οδηγούσα άρμα ελικόπτερο φρεγάτα τζετ και πάλι ήμουν υπεύθυνος και για άλλους εκτός από εμένα.
    Είμαι αυτός που κάθε 2-3-4-5-6 χρόνια όπου γης και πατρίς.
    Είμαι αυτός που ΠΟΤΕ δε ζήτησε αύξηση.
    Είμαι αυτός που ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει.
    Είμαι αυτός που όταν βγει σε πρόωρη σύνταξη μπας και προλάβω να ζήσω μερικά φυσιολογικά χρόνια πριν πεθάνω από καρκίνο καρδιά και ότι έχει δημιουργηθεί μετά από χρόνια επαφής με τοξικά υλικά ,με κατηγορείς.
    Είμαι αυτός που ήμουνα μόνος μου σε μια βραχονησίδα με μόνη ασπίδα την πατρίδα και πάλι με έβριζες.
    Είμαι αυτός που όταν έκανες πίσω γιατί δεν είχες το θάρρος πάλι εμένα έβριζες και πάλι σε εμένα έριξες το φταιξιμο,γιατι εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω καθώς δεν ήμουν πολιτικός.
    Είμαι αυτός που τραβάει 8g και διαλύει μέση και αυχενα,που πέφτει από τα 1200 ποδιά και μετά από 800 άλματα δεν έχει γόνατα, που ανεβαίνει στα 12.000 ποδιά για να επισκευάσει το πεπαλαιωμένο ελικόπτερο που του έχουν πει να πετάει ,που έχει χάσει την ακοή του μετά από 500 βολές στο αρμα,που καταδύεται σε ένα κομμάτι σιδερό στα 800 πόδια, που ταξιδευει με φουρτουνα σε ολο το Αιγαιο.
    Είμαι αυτός που δεν παίρνει υπερωρίες.
    Είμαι αυτός που κατηγορείς για μισθοφόρο επειδή ζητάω να ΜΗΝ μου κόψουν από το μισθό και με κοροϊδεύεις ότι κάνω λειτούργημα αλλά με αντιμετωπίζεις σαν δημόσιο υπάλληλο για την ασφάλιση μου.
    Είμαι αυτός που πλήρωνε τόσα χρόνια εισφορές για να του πουν ότι το ταμείο του δεν έχει λεφτά.
    Είμαι αυτός που δεν έχει ωράριο.
    Είμαι αυτός που βρίζεις και λες καραβάνα, που μου χρεώνεις ακόμα τη χούντα μετά από 43 χρόνια, που δεν με θες αλλά θα είμαι εκεί όταν με χρειαστείς. Σε αεροδιακομιδη ,φωτιά ,θεομηνία η πόλεμο.
    Είμαι αυτός που μου ζητάς να κάτσω 40 χρόνια σε μια δουλεία που δεν υπάρχει όμοια της.
    Είμαι αυτός που πάντα έκοβες και δεν με ρώταγες.
    Είμαι αυτός που έχω σκοτωθεί εν ώρα υπηρεσίας κυνηγώντας τον "φίλο" προσπαθώντας να εφαρμόσω αυτά που εσύ έχεις διατάξει αλλά δεν εφαρμόζεις.
    Είμαι αυτός που εδώ και χρόνια κοσμείς με επίθετα όπως "καραβάνας" "βολεψακιας" "κηφήνας" και εγώ δεν σου απαντώ.
    Είμαι αυτός που όταν κάνει λάθος δεν διορθώνεται αλλά σκοτώνεται κόσμος άρα δεν έχω περιθώρια για λάθη.
    Είμαι αυτός που στην πλάτη του ξοδεύονται δις για εξοπλισμούς αλλά εγώ δουλεύω σε άθλιες συνθήκες και με απαρχαιωμένο εξοπλισμό.
    Είμαι αυτός που πασχίζει τα παιδία του και η γυναίκα του να έχουν φυσιολογική ζωή με κάθε τρεις και λίγο μετακινήσεων.
    Είμαι αυτός που φοράει τη σημαία του με περηφάνια στο μπράτσο και τη σηκώνει σε μέρη μακρινά για να μπορείς εσύ να πας για μπάνιο και διακοπές ,και εσύ της βάζεις φωτιά και την πατάς.
    Είμαι αυτός που εσύ πληρώνεις και γι'αυτο σου δίνω τα καλύτερα μου χρόνια και τη ζωή μου ακόμα.
    Είμαι μανά, πατέρας, γιος, κόρη, αδερφός, αδερφή σου.
    Αυτός είμαι.
    ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
    Ότι και αν λες εσύ.....
    Για αυτούς που χάθηκαν και αυτούς που φυλάνε τις Θερμοπύλες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pedes 8a sas pw tn dikimoy istoria exw pari ena mixanaki mesw trapezas kai sigkekrimena apo tn trapeza (kyproy)kai sxedonn to exw 3exreosi gia tn akrivia moy menoyn 2 dosis kai med pernoyn tinlefono kai moy lene ta e3is anikoysta logia oti kai kala 8a me parapempsi se dikigwro kai kati tetia perierga kai toys lew opos 8a toys legate kai esis oti xrostao 2 dodis kai dn einai kai poli kairo mono 2 mines kai oti me edio3an apo tn doylia gt ekanan miosi prosopikoy kai kai toys rotisa an ka8isteria pote mia dosi kai moy apantaei i (kiria) dn exei sxesi to ena me to alw kai rotaw esas ti 8a legate se mia tetia periptosi??????giannakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη όλων, προφανώς, επιχορηγεί τα κόμματά με 48 εκ.€, έναντι 37 του προηγούμενου έτους, δηλ. με 11 εκατομμύρια περισσότερα, σε καιρούς χαλεπούς, αφού πρώρα φρόντισε να βάλει το λαό στο γύψο, και τα πνίξει τα όνειρα και τις ελπίδες του. Με λεφτά προερχόμενα από το κλέψιμο του 13ου & 14ου μισθού, και του ΛΑΦΚΑ.

    Διέλυσαν την Ελλάδα, την πρώην Πατρίδα τους (και τώρα μόνο δικιά μας), διέλυσαν τους θεσμούς, τις αξίες, τους πόρους, τα αποθεματικά των ταμείων, την οικονομία της, την ικμάδα της, τις ελπίδες και τα όνειρα ενός ολόκληρου έθνους (του δικού μας πλέον και όχι του δικού τους), πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό,
    βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία της ζωής τους και τον έμπασαν στο Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ δήθεν την οικονομική κρίση που αυτοί επίτηδες δημιούργησαν, και καταδίκασαν τον Ελληνικό Λαό - την παρούσα και τις επόμενες γενεές - σε πενία, μιζέρια, ζητιανιά, σε πώληση των υπαρχόντων τους (για να τα αγοράζουν τώρα κοψοτιμής όσοι καρπούνται σήμερα τα μέτρα, και είναι αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρους), και τώρα τελευταία σε αυτοκτονίες, πωλήσεις νεφρών κλπ οργάνων (και πού είσαι ακόμη)!!!

    Για να τα πετύχουν όλα αυτά, φρόντισαν πρώτα να νομοθετήσουν α) την ασυλία τους έναντι της κλοπής του δημοσίου χρήματος, και β) την παραγραφή των αδικημάτων τους κατά του έθνους. Σχέδιο αριστοτεχνικό, μου μεθοδεύτηκε και υλοποιήθηκε διαχρονικά, με επιμέλεια και επιμονή, γι΄αυτό και δεν πρόκειται να το «καταργήσουν-πάρουν πίσω» ποτέ, αφού τους εξασφαλίζει την παχυλή λύση του οικονομικού τους προβλήματος, τη παχυλή λύση του συνταξιοδοτικού τους, «μεγάλη και γλυκιά ζωή» και μαύρο χρήμα, τα οποία απολαμβάνουν αραχτοί, μακρυά από τα έδρανα της Βουλής.

    Οι άεργοι, ανεπάγγελτοι, τεμπέληδες (και αποτυχημένοι στην προσωπική τους ζωή) πολιτικοί (οι οποίοι αν δεν σιτίζονταν κατ’ επάγγελμα δημοσία δαπάνη, θα πέθαιναν της πείνας), τα έκαναν μαντάρα, «πνίχτηκαν» στο λάδι του λαδώματος, τα κονόμησαν χοντρά, κυκλοφορούν τώρα με βουλευτικά LEXUS και με φουσκωμένες τσέπες και ξεσχισμένα από το χρήμα πορτοφόλια, και θέλουν και τα ρέστα.
    Και δήλωσαν σήμερα ότι έχουν καταστεί στόχος, και θέλουν και θωρακισμένες λιμουζίνες!!!!!!
    Μα αφού διακρίνονται για το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, είναι έντιμοι και ενεργούν θεάρεστα, γιατί να αποτελούν στόχο και γιατί να φοβούνται; Μήπως πάσχουν από «παρανοειδή διαταραχή της προσωπικότητας» και υποπτεύονται τους πάντες επειδή νομίζουν ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον τους?

    Δεν ντρέπονται, δεν έχουν τσίπα. Δεν διορθώνονται οι άνθρωποι με τίποτε. Και ύστερα διαμαρτύρονται επειδή όσοι τους βλέπουν μπροστά τους καθημερινά, τους προπηλακίζουν, τους φτύνουν, τους διώχνουν απ’ τα εστιατόρια που τρώνε και τους συναντάνε, τους πετάνε έξω με τις κλωτσιές, τους χώνουν με τις κλωτσιές στα βολευτικά τους αμάξια, τους πετάνε σάπιες ντομάτες, ώριμα φρούτα, κλούβια αυγά και μπαγιάτικα-ληγμένα γιαουρτάκια, ως νέοι Ηρακλήδες που καθαρίζουν την κόπρο του Αυγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη όλων, προφανώς, επιχορηγεί τα κόμματά με 48 εκ.€, έναντι 37 του προηγούμενου έτους, δηλ. με 11 εκατομμύρια περισσότερα, σε καιρούς χαλεπούς, αφού πρώρα φρόντισε να βάλει το λαό στο γύψο, και τα πνίξει τα όνειρα και τις ελπίδες του. Με λεφτά προερχόμενα από το κλέψιμο του 13ου & 14ου μισθού, και του ΛΑΦΚΑ.

    Διέλυσαν την Ελλάδα, την πρώην Πατρίδα τους (και τώρα μόνο δικιά μας), διέλυσαν τους θεσμούς, τις αξίες, τους πόρους, τα αποθεματικά των ταμείων, την οικονομία της, την ικμάδα της, τις ελπίδες και τα όνειρα ενός ολόκληρου έθνους (του δικού μας πλέον και όχι του δικού τους), πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό,
    βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία της ζωής τους και τον έμπασαν στο Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ δήθεν την οικονομική κρίση που αυτοί επίτηδες δημιούργησαν, και καταδίκασαν τον Ελληνικό Λαό - την παρούσα και τις επόμενες γενεές - σε πενία, μιζέρια, ζητιανιά, σε πώληση των υπαρχόντων τους (για να τα αγοράζουν τώρα κοψοτιμής όσοι καρπούνται σήμερα τα μέτρα, και είναι αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρους), και τώρα τελευταία σε αυτοκτονίες, πωλήσεις νεφρών κλπ οργάνων (και πού είσαι ακόμη)!!!

    Για να τα πετύχουν όλα αυτά, φρόντισαν πρώτα να νομοθετήσουν α) την ασυλία τους έναντι της κλοπής του δημοσίου χρήματος, και β) την παραγραφή των αδικημάτων τους κατά του έθνους. Σχέδιο αριστοτεχνικό, μου μεθοδεύτηκε και υλοποιήθηκε διαχρονικά, με επιμέλεια και επιμονή, γι΄αυτό και δεν πρόκειται να το «καταργήσουν-πάρουν πίσω» ποτέ, αφού τους εξασφαλίζει την παχυλή λύση του οικονομικού τους προβλήματος, τη παχυλή λύση του συνταξιοδοτικού τους, «μεγάλη και γλυκιά ζωή» και μαύρο χρήμα, τα οποία απολαμβάνουν αραχτοί, μακρυά από τα έδρανα της Βουλής.

    Οι άεργοι, ανεπάγγελτοι, τεμπέληδες (και αποτυχημένοι στην προσωπική τους ζωή) πολιτικοί (οι οποίοι αν δεν σιτίζονταν κατ’ επάγγελμα δημοσία δαπάνη, θα πέθαιναν της πείνας), τα έκαναν μαντάρα, «πνίχτηκαν» στο λάδι του λαδώματος, τα κονόμησαν χοντρά, κυκλοφορούν τώρα με βουλευτικά LEXUS και με φουσκωμένες τσέπες και ξεσχισμένα από το χρήμα πορτοφόλια, και θέλουν και τα ρέστα.
    Και δήλωσαν σήμερα ότι έχουν καταστεί στόχος, και θέλουν και θωρακισμένες λιμουζίνες!!!!!!
    Μα αφού διακρίνονται για το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, είναι έντιμοι και ενεργούν θεάρεστα, γιατί να αποτελούν στόχο και γιατί να φοβούνται; Μήπως πάσχουν από «παρανοειδή διαταραχή της προσωπικότητας» και υποπτεύονται τους πάντες επειδή νομίζουν ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον τους?

    Δεν ντρέπονται, δεν έχουν τσίπα. Δεν διορθώνονται οι άνθρωποι με τίποτε. Και ύστερα διαμαρτύρονται επειδή όσοι τους βλέπουν μπροστά τους καθημερινά, τους προπηλακίζουν, τους φτύνουν, τους διώχνουν απ’ τα εστιατόρια που τρώνε και τους συναντάνε, τους πετάνε έξω με τις κλωτσιές, τους χώνουν με τις κλωτσιές στα βολευτικά τους αμάξια, τους πετάνε σάπιες ντομάτες, ώριμα φρούτα, κλούβια αυγά και μπαγιάτικα-ληγμένα γιαουρτάκια, ως νέοι Ηρακλήδες που καθαρίζουν την κόπρο του Αυγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή συμπατριώτες!

    Μην ανησυχείτε για τα χρέη σας στις τράπεζες. Έρχεται ο νόμος Κατσέλη περί προσωπικής χρεοκοπίας.
    Το επόμενο έτος θα δείτε να μπαίνουν λουκέτα στις τράπεζες στην Ελλάδα.
    Το 80% των δανειοληπτών στην Ελλάδα με δεδομένα χωρών π.χ. Γερμανίας όπου υπάρχει εδώ και δεκαετίες ο νόμος προσωπικής χρεοκοπίας, δεν θα έπρεπε να λάβει οποιοδήποτε δάνειο. Ας ψηφιστεί ο σχετικός νόμος και οι τράπεζες θα πάρουν τα αρχίδια σας. Όποιος έχει περιουσία μπορεί να την μεταβιβάσει εικονικά σε κάποιο έμπιστο πρόσωπο και έτσι οι τράπεζες δεν θα μπορέσουν ούτε καν να κάνουν οποιοδήποτε πληστηριασμό περιουσίας.

    Μην μασάτε! Από το χειμώνα του 2010 θα έχουμε εξωπραγματικά γεγονότα στην Ελλάδα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο τρελός σεναριογράφος.
    Στην Ελλάδα χρεοκόπησε το δημόσιο και ΤΩΡΑ θα χρεοκοπήσει και το τραπεζικό σύστημα.


    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
    Deutsche Bank

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση