GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στις πυρόπληκτες περιοχές της Β.Α. Αττικής...

Kλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ , αποτελούμενο από το γραμματέα του Τομέα Εσωτερικών, βουλευτή Β' Aθήνας Λάμπρο Μίχο, τον υπεύθυνο προστασίας του Πολ...

Kλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από το γραμματέα του Τομέα Εσωτερικών, βουλευτή Β' Aθήνας Λάμπρο Μίχο, τον υπεύθυνο προστασίας του Πολίτη, βουλευτή Α΄ Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, το βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής Παντελή Ασπραδάκη, τον επικεφαλής του αυτοδιοικητικού κινήματος στην Νομαρχία Ανατ. Αττικής Θανάση Μπαλή και το μέλος της Περ. Επιτ. Ανατ. Αττικής Πέτρο Κατσίκη, επισκέφθηκε την περιοχή Καπανδριτίου και Βαρνάβα που...
κάηκε από την πρόσφατη  φωτιά.
Είδανε την καταστροφή από κοντά και συνεργάσθηκαν με τους προέδρους Βαρνάβα Νίκο Βούλγαρη και Καπανδριτίου Ευδοκία Κελλίδου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, την αποκατάσταση των ζημιών και την καλλίτερη πρόληψη για τη συνέχεια.
Τα αιτήματα αυτά θα τα διαβιβάσουν στους αρμόδιους Υπουργούς και θα ενημερώσουν για τα συμπεράσματά τους και τον Πρόεδρο του κινήματος.
Τα βασικά θέματα που τέθηκαν ήτανε:
1. όχι μόνο η έγκαιρη καταγραφή των ζημιών αλλά και η πληρωμή των αποζημιώσεων που καθυστερούν από την περσινή φωτιά
2. η έγκαιρη και επαρκής χρηματοδότηση για τις αποψιλώσεις και αποκαταστάσεις των δασικών δρόμων που ακόμα δεν έχουν εκτελεστεί λόγω καθυστερημένης και ανεπαρκούς χρηματοδότησης
3. η ταχεία έγκριση των μελετών διαστρώσεων ,διανοίξεων, συντηρήσεων δασικών δρόμων που καθυστερούν για χρόνια από το δασαρχείο, καθώς και έγκριση έκτακτων κονδυλίων για έργα και αποκατάσταση του εξοπλισμού που καταστράφηκε και άλλα.
Σημειώθηκε όμως με μεγάλη ικανοποίηση ο έγκαιρος εντοπισμός της φωτιάς από πυροφύλακες της κοινότητας, η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής και ο ικανοποιητικός συντονισμός τους.

9 σχόλια

  1. Πως το προτιμούν;
    Πλαστικό 2%, ή σακούλας σε πήλινο μεγέθους γλάστρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα παρουν τιποτα εξτρα για αυτο το ταξιδακι?..

    εκτος εδρας κτλ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καψη, ελλεινη πασοκικη κουραδα σε καμαρωσαμε και σημερα στο μεγκα.

    μαυρισμενος σαν κουραδα που εισαι.
    βλεπω η κριση δεν σε χτυπησε ε?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αιτήματα αυτά θα τα διαβιβάσουν στους αρμόδιους Υπουργούς και θα ενημερώσουν για τα συμπεράσματά τους και τον Πρόεδρο του κινήματος.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΙΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Λ.ΜΙΧΟΥ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.......ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΥΘΕΡΕΤΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΤΟΥΝ....ΖΗΤΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Υ.Α.Σ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ.........Ε!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ...ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΥΘΕΡΕΤΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ.......
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΥΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ.........ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ 33%ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ...ΔΩΡΟ..ΚΑΙ ΤΟ 66%..ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΟΚΟΙΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΓΩΝΑΤΙΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΝΟΜΙΜΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΦΤΟΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΒΡΑΒΟ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sinfono' apolitos me ton proigoumeno skolio!!!!!!
    kai tha itela mia epafi me to tomea esoterikou tou Pasok...kai parola to e government tou papandreou....den apantai pote' kanis....alla tin krimatodotisi tin pernoun....ghia na diatiroun ta grafia tis Yppokratous!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥΣ καψανε και αυτούς
    τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -----------------------------------
    Η υπόθεση με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (στις πρόσφατες εκλογές της 9ης του Απρίλη ήταν υπεύθυνος των «Exit Poll» στην ΕΤ-1), καθώς και οι καταγγελίες για τις αμαρτωλές δραστηριότητες της «ΔΕΚΑ ΑΕ» στο Χρηματιστήριο --------------------

    Προφυλακίστηκε ο πρώην γ. γ. Νέας Γενιάς, Γ. Σεφερτζής

    Κατηγορείται ότι πούλησε σε επενδυτές ανύπαρκτες μετοχές

    Ο 47χρονος επικοινωνιολόγος και πρώην γενικός γραμματέας της Νέας Γενιάς, Γιώργος Σεφερτζής, προφυλακίστηκε για κομπίνα που ξεπέρασε τα 77.000.000 δραχμές, πουλώντας ανύπαρκτες μετοχές σε επενδυτές.

    Η υπόθεση με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (στις πρόσφατες εκλογές της 9ης του Απρίλη ήταν υπεύθυνος των «Exit Poll» στην ΕΤ-1), καθώς και οι καταγγελίες για τις αμαρτωλές δραστηριότητες της «ΔΕΚΑ ΑΕ» στο Χρηματιστήριο, έχουν θορυβήσει
    την Ιπποκράτους του ΠΑΣΟΚ.

    Ο Γ. Σεφερτζής οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Ι. Καραΐσκου και του 23ου τακτικού ανακριτή Λ. Καλούση για το αδίκημα της απάτης κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, της ηθικής αυτουργίας (σε βαθμό κακουργήματος) και για σωρεία πλημμελημάτων. Αντίθετα, οι δύο συγκατηγορούμενοί του Π. Καζάζης και Γ. Ζέρης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους.

    Η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούλη του 1995, όταν ο Γ. Σεφερτζής ως κύριος μέτοχος της εταιρίας ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ ΑΒΕΕ, στην οποία κατείχε το 42% των μετοχών που ερμηνευόταν με 2.200.000 τίτλους στην κατοχή του, με τη βοήθεια των συγκατηγορούμενών του Π. Καζάζη και Γ. Ζέρη εμπορευόταν τις ανύπαρκτες μετοχές. Η εταιρία ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ είναι πολυμμετοχική και είχε έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Γ. Σεφερτζής έδρασε ως εξής: Με την ιδιότητα του προέδρου της ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ, η οποία είχε εισαχθεί στο ΧΑΑ από το 1969, συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του διοικητικού συμβουλίου στις 28 Ιούλη του 1995. Παράλληλα, ανακοίνωσε στη συνέλευση ότι μια λιβεριανή ναυτιλιακή εταιρία με την επωνυμία «My flower Maritime SA» είχε αγοράσει από τον ίδιο το πακέτο των 2.200.000 μετοχών προς 300 δραχμές την κάθε μία.

    Ωστόσο, τις μετοχές αυτές ο Γ. Σεφερτζής τις είχε πουλήσει σε επενδυτές από το Μάρτη μέχρι τον Ιούνη του 1995, βλάπτοντας τα συμφέροντα της εταιρίας προς ίδιον όφελος. Στη συνέλευση εκείνη ο 47χρονος επικοινωνιολόγος εμφάνισε τους συγκατηγορούμενούς του Π. Καζάζη και Γ. Ζέρη ως εκπροσώπους της λιβεριανής εταιρίας και δήθεν κατόχους του 42% του μετοχικού κεφαλαίου. Βέβαια, η λιβεριανή εταιρία «My flower Maritime SA», ήταν φάντασμα, αφού δεν υπήρξε ποτέ. Στην ίδια συνέλευση πέτυχε την παραίτηση του ΔΣ της ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ και ορίστηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο οι Π. Καζάζης και Γ. Ζέρης και άλλα δύο άτομα του περιβάλλοντός του, με στόχο να πετύχει τα σχέδιά του.

    Τέλος, οι Π. Καζάζης και Γ. Ζέρης με διάφορους τρόπους πέτυχαν να εκταμιεύσουν παράνομα διάφορα ποσά από την εταιρία ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση