GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ντου" Ιρακινών οπαδών σε ανήλικους Σουηδούς ποδοσφαιριστές...

Από το http://www.sportena.com/    Η βία έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνισή της στα γήπεδα, στη Σουηδία αυτή τη φορά, σε αναμέτρηση ανάμ...

Από το http://www.sportena.com/  
Η βία έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνισή της στα γήπεδα, στη Σουηδία αυτή τη φορά, σε αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες που αποτελούνταν από παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.
Το Gothia Cup είναι ένα τουρνουά που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Gothenburg με τη συμμετοχή ακαδημιών από ολόκληρο τον πλανήτη. Το βράδυ της Παρασκευής η τοπική IFK κέρδισε την Al Madina από το Ιράκ με 1-0.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης εκατοντάδες Ιρακινοί «φίλαθλοι» εισέβαλλαν στον ...
αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους Σουηδούς παίκτες. Η κάμερα συνέλαβε κάποιους εξ αυτών να ρίχνουν στο έδαφος έναν έφηβο, ενώ ο τοπικός Τύπος αναφέρει ότι έπεσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και όλοι αποχώρησαν υγιείς όταν τα πνεύματα ηρέμησαν.
Παρακολουθήστε το video

3 σχόλια

  1. Na parei kai allous metanastes h Souhdia gia na tous kunhgane perissoteroi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιοι λαοι. Με σεβασμό για την Χωρα που τους φιλοξενει και τους δινει την ευκαιρια να ζησουν. Μετα σε λενε ρατσιστη. Φανταζεσαι Σουηδους φιλαθλους να μπουκαρουν σε γηπεδο της Βαγδατης για να δειρουν νεαρους Ιρακινους? Οχι βεβαια, δεν το φανταζεσαι. Και γιατι δεν το φανταζεσαι? Συγχαρητηρια. Ανακαλυψες κι εσυ τωρα οτι εισαι ρατσιστης. Ή μηπως απλα ρεαλιστης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση