GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διόρισαν σε κρατικό Δ.Σ. τον υπεύθυνο της προσωπικής φρουράς του Κ. Παπούλια...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Ο Γερουλάνος διόρισε τον υπεύθυνο της προσωπικής φρουράς του Κ. Παπούλια σε κρατική θέση μέλους Δ.Σ!...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Ο Γερουλάνος διόρισε τον υπεύθυνο
της προσωπικής φρουράς
του Κ. Παπούλια σε
κρατική θέση μέλους Δ.Σ!!!

Το "νόμιμο" είναι και ηθικό;
Ως μέλος της Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων διόρισε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος τον επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Γιάννη Μωραΐτη!!!
Εδώ και μέρες είναι κοινό μυστικό ο τόπος στα Ιωάννινα, ότι κάποιοι με τη στάση τους,επιχειρούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Πρόεδρο, μέσα από την προκλητική και ακατανόητη ενέργεια της τοποθέτησης του...
 συγκεκριμένου αστυφύλακα σε κρατικοδίαιτη θεσούλα.
Για όσους δεν το πήραν ακόμη είδηση, τους παραθέτουμε τα ονόματα και ο... νοών νοείτω.
Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κρανάς,αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Βασίλης Γιαννάκης, Γραμματέας η κ.Φρειδερίκη Παππά, ταμίας ο κ. Αντώνης Γάγας, έφορος ο κ. Πέτρος Αρλέτος και μέλη οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λώλης και Γιάννης Μωραΐτης.

5 σχόλια

  1. ΦΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΦΑΤΕ ...ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    ΚΑΙ...ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καί τί έγινε?
    Έχουμε φτάσει στήν άλλη πλευρά,πού
    τό τόσο τό κάνουμε τόοοοοοσο.
    Σάν τήν "Απογευματινή" μέ τίς
    φωτογραφίες πρίν από 30 χρόνια.
    Η χαρά τών παπούδων.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΑ ΤΑ.....Εξαπτέρυγα..ΤΩΡΑ !!

    Την Τετάρτη το βράδυ 30 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής ( έμμισθος) κ. Σαρατσιώτης και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντάρας , επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη προκειμένου να « επιμορφώσουν » στελέχη τους που αντιδρούσαν στην υπερψήφιση των οικονομικών μέτρων του ΔΝΤ .Ο κ. Γεωργίου μεταξύ των άλλων είπε τότε: «Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».

    Από τα παραπάνω αποδεικνύεται πως πράγματι το ΛΑΟΣ αποτελεί εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ Όμως καλό θα είναι να θυμηθούμε τι « έπαιξε » πριν την ψήφιση των μέτρων για το ΔΝΤ από πλευράς ΛΑΟΣ .

    Τρεις ημέρες πριν της ημέρας ψηφίσεως των μέτρων ο Γ. Καρατζαφέρης συγκαλεί το Εκτελεστικό γραφείο του ΛΑΟΣ , προκειμένου να αποφασίσουν την στάση του κόμματος στην υπαγωγή στο ΔΝΤ .

    Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 11 υπέρ ΟΧΙ και 2 υπέρ ΝΑΙ . Το εκτελεστικό γραφείο είναι ανώτερο θεσμικό όργανο του κόμματος και οι αποφάσεις του είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ.

    Η σύγκλιση του εκτελεστικού γραφείου έγινε γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης είχε θορυβηθεί επειδή μεταξύ των βουλευτών του επικρατούσε η άποψη καταψηφίσεως των μέτρων . Ήθελε λοιπόν μέσω μιας απόφασης από το Ε.Γ. να δεσμεύσει τους βουλευτές του σε απόφαση υπέρ των μέτρων . Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο ( τα περισσότερα μέλη του Ε.Γ. είναι διορισμένοι έμμισθοι του προέδρου )

    Ύστερα από αυτή την απόφαση , συγκαλεί εκ νέου την κοινοβουλευτική ομάδα για το ίδιο πάντα θέμα ( την ημέρα ψηφίσεως των μέτρων).

    Η απόφαση τραγική για τον πρόεδρο : 9 ΟΧΙ και 6 ΝΑΙ ( ο κ. Βελόπουλος αντέδρασε έντονα γιατί τρεις ημέρες πριν στο ALTER είχε διατυπώσει δημόσια θέση υπέρ του ΟΧΙ )

    Για την ιστορία ΝΑΙ ψήφισαν , ο Πρόεδρος , ο κ.Γεωργιάδης , ο κ.Βορίδης , ο κ.Αιβαλιώτης , ο κ.Αποστολάτος και ο κ. Πλεύρης.

    Τότε άρχισαν οι εκβιασμοί υπερψηφίσεως των μέτρων και όλοι μέσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το « καλό της πατρίδος» ψήφισαν ΝΑΙ

    Αυτή είναι η μικρή ιστορία ενός κατά τα άλλα πατριωτικού κόμματος , που τάχθηκε κατά των συμφερόντων της πατρίδος και των πολιτών της .

    Σήμερα εισπράττουν , όπου πηγαίνουν την γενική κατακραυγή των ψηφοφόρων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάποιοι εκβιάζουν ήδη ενόψει τοπικών και περιφερειακών εκλογών. Τι άλλο από εκβιασμό για στήριξη συγκεκριμένων ανθρώπων είναι αυτά τα σχόλια? Αυτές οι θέσεις είναι άμισθες ή έμμισθες? Εκτός τώρα και αν έχετε πρόβλημα με την εθελοντική προσφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση