GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση της εγγύησης ζητά ο Γ. Αγγέλου...

Αίτηση για την άρση ή αλλιώς τη μείωση της χρηματικής εγγύησης των 400 χιλιάδων ευρώ που του έχει επιβληθεί, κατέθεσε στην εφέτη ειδική ανα...

Αίτηση για την άρση ή αλλιώς τη μείωση της χρηματικής εγγύησης των 400 χιλιάδων ευρώ που του έχει επιβληθεί, κατέθεσε στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ελένη Καλού, ο Γιάννης Αγγέλου που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση Βατοπεδίου
Ο Γ. Αγγέλου μετά την απολογία του την Τρίτη για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία υπουργού, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της...
 καταβολής χρηματικής εγγύησης 400.000 ευρώ και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Στη σημερινή αίτησή του υποστηρίζει ότι αδυνατεί να καταβάλει την εγγυοδοσία που του επιβλήθηκε και περιγράφει την οικονομική του κατάσταση από την οποία -όπως ισχυρίζεται- προκύπτει δυσχέρεια καταβολής του ποσού των 400.000 ευρώ.
Ο κ. Αγγέλου αναφέρεται επίσης στην ηθική του κατάσταση (δημόσιο πρόσωπο, δημόσιος υπάλληλος) ενώ υπογραμμίζει πως μία τόσο υψηλή χρηματική εγγύηση παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας.

5 σχόλια

  1. βρε κυρ γιαννη δεν εκλεψες και εσυ σαν τα πρασινα τρωκτικα και δεν εχεις να πληρωσεις? απαπαπα! γινονται αυτα τα πραματα?

    αντωνη αγορι μου ακομα εκει καθεσαι με τοση λασπη πια για λασπολουτρα θα πας στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ .ΤΟΣΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΚΩΝ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ Η ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ.ΤΟΣΑ ΚΕΣΑΤΙΑ ΠΕΣΑΝΕ.Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΑΣ ΣΟΥ ΔΑΝΙΣΕΙ ΤΙ ΦΙΛΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΟΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ .ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙ ΜΕ ΠΑΝΙ.ΑΔΙΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Το Πασοκ για να σωθει απο την κατρακυλα πρεει να κανει ανασχηματισμο ριζικο

    και να βαλει νεα προσωπα στα ψηφοδελτια Περιφερειας
    οπως τον Δρ Κουτσουλο Αντιπεριφερειαρχη Αθηνας!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕΕΕ....στα αρχίδια μας Παπαγιάννη
    σκατόπουστα.

    εδώ μας γαμάει η κωλοκυωέρνησή σου μάθε ώρα, αρχιδι..θα ασχολούμαστε εμείς με τον Αγγέλου και τα Α$$ελούδια του Πασόκ !
    Α ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ..ΠΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗ.

    Αυτός ο σκυλομούρης Λοβέρδος (σαν το σκυλί που χάσαμε είναι) τι ζόρι τραβάει αν εγώ θέλω να δώσω αύξηση στον υπαλληλό μου.Τόσο επικίνδυνοι είναι να μην μπορεί ο έλληνας να πεί ούτε το ονομά του?
    Γιατί ως γνωστόν όποιος έχει λεφτά έχει και γλώσσα.
    Πρέπει να μην μείνει τίποτα όρθιο. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να τα στείλει στο διάολο τα σιχαμένα σκουλήκια.
    Δικά τους δεν κόψανε απεναντίας του κώλου τα εννιάμερα οι επιτροπές τους αύξησαν κατά πολύ τα εσοδά τους. Παλιοτόμαρα, λίγδες.
    Που να μου κοβότανε το χέρι που σας ψήφισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση