GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία οι ιδιοκτήτες των φορτηγών...

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, μετά την πολύωρη γενική συνέλευση των ομο...

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, μετά την πολύωρη γενική συνέλευση των ομοσπονδιών τους.
«Όλος αυτός ο κόσμος που βλέπετε γύρω σας δίνει ό,τι έχει και δεν έχει για να μην χάσει αυτό που λέγεται περιουσιακό τους στοιχείο», δήλωσε ο Γιώργος Τζωρτζάτος, πρόεδρος των Συνδικάτων Χερσαίων Μεταφορών, μετά την...
 ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης.
«Δεν ήρθαμε να κάνουμε μνημόσυνο στις άδειές μας αλλά να πανηγυρίσουμε όπως οι πρόγονοί μας όταν πήγαιναν σε μάχη», επεσήμανε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Τζωρτζάτος, ενώ ευχαρίστησε όσες κοινωνικές ομάδες συμπαραστέκονται στον κλάδο.
Οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ θα πραγματοποιήσουν επίσης σήμερα πορεία προς τη Βουλή.
Ελαφρώς βελτιωμένη είναι σήμερα η κατάσταση στην αγορά καυσίμων καθώς από το πρωί επετράπη η κίνηση των ΙΧ βυτιοφόρων, ιδιοκτησίας των εταιρειών εμπορίας καυσίμων, για τον εφοδιασμό των πρατηρίων. Παρ' όλα αυτά δεν λείπουν οι ουρές αυτοκινήτων στα πρατήρια.

65 σχόλια

  1. 1) Στην Ελλάδα απεργούν ΜΟΝΟ οι προνομιούχοι. Δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα μέλη των διάφορων συντεχνιών. Απεργούν όχι γιατί θέλουν μια καλύτερη ζωή που την αξίζουν, αλλά γιατί τους αφαιρούνται τα προνόμια που είχαν εις βάρος του συνόλου. Προνόμια που δε τους αφαιρούνται για λόγους δικαιοσύνης, αλλά απλά επειδή το σύστημα δε τα αντέχει πλέον…

    2) Οι απεργίες αυτές δεν προκαλούν κανένα μα κανένα πρόβλημα στους έχοντες, αλλά κάνουν τη ζωή μίζερη για τον απλό κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'αυτό το κράτος της πλάκας καλά κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω χαστούκι που έφαγε ο Γιωργάκης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω τώρα να τηρηθούν τα στοιχειώδη.Δηλαδή να τους πάρουν τις άδειες και να τους βάλουν φυλακή.
    Αν και πολύ αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ
    ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΓΕΣ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ
    ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ 4ΟΟ ΑΔΕΙΕΣ
    ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ
    ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 400 ΣΤΙΣ 1000 ΕΧΕΙΣ ΤΟ 40%
    ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ 800 ΣΤΙΣ 2000 ΠΑΛΙ ΤΟ 40% ΘΑ ΕΧΕΙΣ

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ !!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία τα σχόλια των προηγούμενων. Έχω να πω τα εξής:

    Α) τις άδεις δεν τις χάρισαν, αλλά τις αγόρασαν και το δικαίωμα της περιουσίας προστατεύεται απο το Σύνταγμα μας (ναι, ναι αυτό που προσπαθεί ο ΓΑΠ να απεμπολύσει)
    Β) Όσοι δουλεύουν στον χώρο ξέρουν πόσο ξεζουμίζουν τους φορτηγατζήδες οι πολυεθνικές, αλλά και τι σκοπό έχουν για μας τους Έλληνες
    Γ) ρε καρντάσια εσείς που τόσο εύκολα σχολιάζεται, μην τυχόν και τα παίρνετε από κανά κρατικό φορέα? Τόσο πια μένος για αυτούς τους ανθρώπους?
    Δ) Γιατί κανείς δεν λέει για την μείωση 25% που δέχτηκαν στα κόμιστρα τους τον Δεκέμβριο? Δεν φτάνουν αυτά για την Τρόικα, πρέπει να δώσουν δλδ και την ψυχή τους?
    Ε) όσο για τα λαμόγια, φίλε, να ξέρεις ότι αυτά που σε πληρώνουν τόσο καιρό (ναι οι πολιτικοί - αφεντικά σου) είναι πιο λαμόγια από τους ανθρώπους που δεν έχουν ποτέ πειράξει καμία άλλη κοινωνική ομάδα!
    Μπράβο τους όμως που δείχνουν τον δρόμο που θα πρέπει όλοι μας να ακολουθήσουμε!!!!!
    Άντε γιατί σαν πολύ αέρα πήραν τα αμερικανάκια στην Ελλάδα και νομίζουν ότι είμαστε τίποτα μαμελούκοι εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φορτηγατζήδες και Σια τα ψέμματα τελείωσαν.
    Εδώ και τώρα απελευθέρωση όχι τον Οκτώβριο.
    Ο λαός είναι με την Κυβέρνηση και όχι με τους επιχειρηματίες οδηγούς.
    Πάρτε τους τις άδειες εδώ και τώρα και δώστε τις στους ανέργους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο!!!!
    Είναι η πρώτη φορά που σπάνε τα μούτρα τους οι υπάλληλοι του ΔΝΤ-ΕΕ.

    Τελικά δεν είναι ανίκητοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @30 Ιουλ 2010 4:17:00 μ.μ.

    μάλλον δεν τα ξέρεις καλά! Το ΚΚΕ είναι μαζί τους και από ώρα σε ώρα θα κάνει δηλώσεις.

    Για ρώτα το αφεντικό σου στο Υπουργείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ 15 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ( ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''Στην Ελλάδα απεργούν ΜΟΝΟ οι προνομιούχοι. Δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα μέλη των διάφορων συντεχνιών. Απεργούν όχι γιατί θέλουν μια καλύτερη ζωή που την αξίζουν, αλλά γιατί τους αφαιρούνται τα προνόμια που είχαν εις βάρος του συνόλου. Προνόμια που δε τους αφαιρούνται για λόγους δικαιοσύνης, αλλά απλά επειδή το σύστημα δε τα αντέχει πλέον…''

    Απόλυτα σωστός ο φίλος 4:07:00 μ.μ.

    Μακάρι η κυβέρνηση να δείξει αποφασιστικότητα, ώστε να πάψει η χώρα να βρίσκεται κάθε τρεις και λίγο στο έλεος του κάθε καλομπουκωμένου εκβιαστή, που ενίοτε στέλνει στο νοσοκομείο από το ξύλο και κανέναν τεχνικό της τηλεόρασης, γιά να μας δείξει πόσο μάγκας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ.....ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ....ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ????ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΘΗΙΚΗ ΟΔΟ...ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ..ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ....ΑΚΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?????ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΣΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ????ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που είναι η φάμπρικα του ΚΩΝΣΤΑ – ΚΑΨΗΣ & CIA….???? Έτσι πρέπει, ο λαός να ξεσηκωθεί ενάντια στην χούντα που ορισμένοι αλητήριοι κλέφτες μας επέβαλλαν!
    ΕΜπρός για Γενική Απεργία – Εμπρός να συμπαρασταθούμε στους φορτηγατζήδες οι οποίοι μας δείχνουν τον δρόμο για την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα για μια τίμια και ανθρώπινη εργασία!
    Ας κατέβουμε όλοι στο πλευρό των φορτηγατζήδων!
    Ας μείνουμε ενωμένοι ενάντια στο πραξικόπημα της χούντας του ΓΑΠ-ΔΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο παιδιά ..κατω η Χουντα του του δικοματισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο φορτηγατζήδες..κατω η Χουντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω φαίνεται η διαφορά σε σύγκριση με την στάση που κρατούσε η αναξιόπιστη ηγεσία της ΓΣΕΕ και τη στάση των συνδικαλιστών των φορτηγατζήδων επιτέλους ας πει κάποιος όχι στον θιασο του ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.capital.gr/stoupas/?i=%EF30072010

    Το 1981 όταν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας των ΗΠΑ προσπάθησαν να υπερασπίσουν τα κεκτημένα παραβιάζοντας τα δικαιώματα της υπόλοιπης κοινωνίας στην ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών, ο Ρόναλντ Ρήγκαν απέλυσε 11.000, φυλάκισε τους συνδικαλιστές ηγέτες για παραβίαση των δικαιωμάτων της υπόλοιπης κοινωνίας και επέβαλε στα συνδικάτα να πληρώνουν αποζημίωση ενός δισ. για κάθε μέρα που τα αεροπλάνα έμεναν κολλημένα στο έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σκυλάδικα της εθνικής οδού θα ξεμπροστιάζαν τα νταβατζοκάναλα, θα θρυμματίζαν την πυγμή του Τζεφ, που του οικοδομήσανε με Καστελόριζο και διαδικασία ψήφισης Μνημονίου (διαγραφές βουλευτών- “Πού κρύβετε τον Καραμανλή”) και θα επιδεικνύανε και γνώσεις οικονομικών λέγοντας ότι η μετοχοποίηση της άδειας εγκυμονεί κινδύνους μετατροπής της σε “τοξικό” αξιόγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑ …
    Ή ΣΕ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το μολών λαβέ,γιατί δεν το μεταφράζουν και σε come and get it, για να το καταλάβει ο Παπανδρέου και οι λογής λογής ξενόφερτοι,που μας κάθησαν στο σβέρκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένα μεγάλο μπράβο στους φορτηγατζήδες! Είμαστε μαζί σας, έτσι δυνατά σπάστε τα όλα! Απο Δευτέρα ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! Πρέπει να σταματήσει η συνεχής ζημιά στα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών από τούτη την κυβέρνηση της συμφοράς! Ας πάει να πνιγεί ο ΓΑΠ στο πασοκονήσι μαζί με τα ζωντόβολα που του πετούσαν πέταλα στην ξερή του την κεφάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επιτέλους ο πρώτος ΑΝΔΡΑΣ στα τηλεοπτικά δελτία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο αγώνας θα είναι μακρύς και πολύ δύσκολος, και ο εχθρός παμπόνηρος και με πλήρη υπεροπλία μέσων. Αλλά χωρίς ψυχή. Την ψυχή την έχουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. στείλτε μολότοφ στον περισσό
    να πάνε στον διάολο τα κουμμουνια για να γίνουν σαπούνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι φορτηγατζήδες καπελώσαν τους πουλημένους συνδικαλιστές τους. Ώρα να τους μιμηθούμε.
    Σώπα, Καψή, όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο!!!

    Η νίκη των φορτηγατζήδων σπάει τον τσαμπουκά των υπαλλήλων του ΔΝΤ-ΕΕ.

    Τελείωσαν τα ψέμματά τους....

    Το φθινόπωρο θα έρθουν κι άλλες ήττες.

    Το χειμώνα θα ψάχνουν αεροπλάνα για να φύγουν από τη χώρα μας....

    Η σημερινή τους ήττα προάγγελος ΝΙΚΗΣ.... όλων μας.

    Αρκετά μας ξεζούμισαν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιοί άραγε θέλουν να έρθουν εδω τα καρτελ των πυράνχας στις μεταφορές ; Γιατί ενώ υπήρχε συμφωνία για το νομοσχέδιο η κυβέρνηση άλλαξε στάση και προχώρησε σε δυσμενέστερες αλλαγές; Αν η κυβέρνηση ήθελε την ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου θα έπρεπε να επιβάλλει στις πολυεθνικές την χορήγηση συγκεκριμένου αριθμού αδειών, διαφορετικά τα αφεντικά θα γίνουν υπάλληλοι. Αλήθεια θέλουμε την εξίσωση προς τα κάτω όλων των κοινωνικών ομάδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καψής; Το ασφαλιστικό του Ταμείο εξαιρέθηκε, εμφανίζεται σε συχνότητα που δεν έχει άδεια (το κανάλι), ο φόρος στις διαφημίσεις … μετατέθηκε και τα διόδια και οι μπίζνες με το κράτος …πληρώνουν τους εργοδότες τους.
    Ανεξάρτητος και αδέσμευτος, τι να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εξαιτίας του Τ+10 πού φτάσαμε; Εξαιτίας των υποβρυχίων που φτάσαμε; Εξαιτίας της Ζίμενς που φτάσαμε; Η Κυβέρνηση μήπως επιδιώκει τον εξανδραποδισμό της ελληνικής κοινωνίας; Επειδή είμαι πεπεισμένος ότι επιδιώκει ακρβώς αυτό και χρησιμοποιεί την απελευθέρωση για να επιτύχει το σκοπό της, αντιτάσσομαι. Θα’ μουν ο πρώτος που θα χαρακτήριζε την αντλιδραση τωβν φορτηγατζήδων συντεχνιακή και όχι πράξη αντίστασης, αν είχε πειστεί για τις προθέσεις της. Αλλά από έναν Πρωθυπουργό που αποκαλεί τους πολίτες της χώρας του διεφθαρμένους και φέρνει τον Ερντογάν να μας επιθεωρήσει ως επικυρίαρχος τί να περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΣΟΚ

    Τελικα οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι πολλοι!!

    Αρα ποιοι φταινε για την καταρρευση του συστηματος?

    Μηπως οι πολιτικοι τους παρελθοντος??

    Απογραφτηκαν και οι υπαλληλοι της δηθεν "χεστας" που δολοφονησαν τον Γκιολια???

    Τι ηθελε να δημοσιευσει ο Γκιολιας και του εκλεισαν το στομα??

    Συνεχεια στο αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ

    Πανος Πεσοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που βλέπω εδώ τόσο ενθουσιώδεις υποστηρικτές των κλειστών επαγγελμάτων!
    Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πού οφείλεται η τόση υποστήριξη σε κάτι γιά το οποίο θα έπρεπε ως χώρα να ντρεπόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. o tzortzatos phge sto peroke tou xarisi (proin boyleytis ths nd sthn kefalonia )
    oi dexioi koynioynte pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση και γίνονταν όλα αυτά ο Παπανδρέου δεν θα ήταν με τους φορτηγατζήδες με σηκωμένα τα μανίκια φωνάζοντας ότι τα αιτήματα τους είναι δίκαια και ότι η απόφαση της "επιταξης" "γυρίζει" την χώρα 35 χρονια πίσω;
    Το mega δεν θα στήριζε τα δίκαια αιτήματα τους;
    Όλοι μαζί δεν θα έβριζαν την επάρατο δεξιά και τον ανάλγητο Καραμανλή;
    Ντροπή στους πολιτικούς τυχοδιώκτες σαν τον Παπανδρέου και τα τηλεοπτικά φερεφωνά του.
    Έχουν καταστρέψει την Ελλάδα με τις υποκρισίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ξύπνα Έλληνα!
    Σου απαυτώνουν τη γυναίκα κι εσύ χαίρεσαι που εφτασε η σεξουαλική απελευθέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mpravo stous fortigatzides!!! Paleuoun gia to vios tous. Pragmati i anartisi gia tin zwtiki amyna xtypa stin kardia tou zitimatos. An afisoun na perasei to sxedio auto tha odigithoume se mia katastasi opws ta mikra magazia sta proastia tou Londinou. Oi alisides souper-market fytrwnan san ta manitaria kai ta paradosiaka magazia (apo mpakalika mexri farmakeia) ekleinan to ena pisw apo to allo kai aloiwnotan o xaraktiras tis perioxis. Oi topikes arxes pleon exetazoun prosektikotera tis adeies pou zitoun ta megala souper market na anoixoun magazia se tetoies perioxes. Episis diapistwthike pws gia kathe mia lira agoras sta mikra magazia 50pennes gyrnoun pisw stin topiki koinotita. Gia kathe mia lira pou xodeuetai se megalo souper-market mono 5pennes epistrefoun stin topiki koinotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ πεφτει. ετοιμαστητε για εξελιξεις, συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητέ .....

    30 Ιουλ 2010 4:58:00 μ.μ.

    Μην απορεις ....... Θα απορήσεις όταν δεις και το δικό σου βιος να καταστρέφεται.... εξ αιτίας της πιο άδικης , αντιλαϊκής ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής του ΓΑΠ, υπαλλήλου του ΔΝΤ-ΕΕ και των κομπάρσων του.
    Πάρτο χαμπάρι........ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ..... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.....
    Τα περί απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων είναι κουραφέξαλα ή καλύτερα Πενσυλβανικές σοσιαλιστικές μπούρδες του ΓΑΠ.
    Οι πολυεθνικές θα μας ρουφήξουν το αίμα........

    ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είμαστε όλοι φορτηγατζήδες (συνεχίζεται η απεργία)”

    Κλιγκόπουλος και ξερό ψωμί!

    Επιτέλους ο πρώτος ΑΝΔΡΑΣ στα τηλεοπτικά δελτία!!!
    Έχουμε ανάγκη τέτοιους γνήσιους τύπους τις δύσκολες ώρες που έρχονται

    Ένα μεγάλο μπράβο στους φορτηγατζήδες!
    Είμαστε μαζί σας, έτσι δυνατά ! Απο Δευτέρα ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
    Πρέπει να σταματήσει η συνεχής ζημιά στα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών από τούτη την κυβέρνηση της συμφοράς!

    Ας πάει να πνιγεί ο ΓΑΠ στο πασοκονήσι μαζί με τα ζωντόβολα που του πετούσαν πέταλα στην ξερή του την κεφάλα!

    Άντε,να βγούμε και οι υπόλοιποι στο δρόμο να τελειώνουμε με την λαίλαπα που μας βρήκε. Αέρα-αέρα,να φύγει η χολέρα.
    Δεν σε θέλει ο λαός,παρ τη μάνα σου και μπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΑΠ....''Μολών Λαβέ''.....τά αρχίδια μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βρέ όρνια (ορισμένοι), δεν είμαστε υπέρ των κλειστών επαγγελμάτων. Ενάντια στο ΔΝΤ-ΜΜΕ κτλ. είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @@@@@@@
    30 Ιουλ 2010 4:35:00 μ.μ.

    Έφυγες από τό ''ΚΑFENEIO'' ώς 92 χρονών ΠΑΠΠΟΥΣ κι εμφανίζεσαι κι εδώ,μία ώς σπουδαγμένος κι εργαζόμενος ιατρός στήν Γερμανία,μία ώς διαμαρτυρόμενος πολίτης κ.λ.π.
    Τελικά ψυχασθενής πασόκος είσαι κι ίσως ''τρόφιμος'' τού συστήματος!!!
    Άντε γαμίδια αρχικαριόλη εσύ κι όλη ή φαμίλια τού Σιδερένιου
    σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 30/7 4:30μμ
    Ο μόνος "μαμελούκος" που διακρίνεται εδώ είσαι μάλλον εσύ. Μα καλά τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις; Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους όλοι εσείς οι ΗΛΙθΙΟΙ- ναι ΗΛΙθΙΟΙ- που υπερασπίζεστε αυτούς του ανθρώπους; Το ξέρεις ότι η ΜΗ απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, κοστίζει ένα δις ευρώ τον χρόνο; Το ξέρεις ότι κανονίζουν τα κόμιστρα κατά το δοκούν, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού; Το ξέρεις ότι οι εξωφρενικές τιμές στα σούπερ μάρκετ οφείλεται ΚΑΙ σε αυτούς; Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αποσβέσει την άδειά τους πάνω από δύο φορές; Το ξέρεις πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν με αυτή την απελευθέρωση; Το ξέρεις ότι αυτό το γελοίο καθεστώς, που με ευθύνη του κράτους είναι αλήθεια συντηρείτο, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στο κόσμο; Ποιός σου είπε ότι η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων είναι θέμα "μνημονίου" ή "ΔΝΤ"; Είναι θέμα ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΉΣ. Με την οποία προφανώς ο εγκέφαλός σου έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο. Μην προσπαθείς λοιπόν να τους ηρωοποιήσεις, διότι γίνεσαι καταγέλαστος. Μάλλον η δική σου άποψη είναι υποβολιμαία, διότι προφανώς έχεις συμφεροντάκια από αυτή την ιστορία. Μάθε και εσύ και οι άλλοι αυτόκλητοι "υπερασπιστές" τους, ότι το πρόβλημα του καθενός, δεν μπορεί και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει πρόβλημα όλης της υπόλοιπης κοινωνίας, διότι έτσι καταντάει προβληματική όλη η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κλιγκόπουλε,

    πήρα δάνειο και έφερα υφάσματα,
    αλλά με την κρίση
    μου έμειναν τα υφάσματα
    και τώρα πρέπει να πληρώσω
    το αρχικό δάνειο σύν τους τόκους.

    θα μου πληρώσεις εσύ το δάνειο,
    που κοιτάς το τομάρι σου
    αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους ????

    Είχες δίκιο όμως σε εκείνο που είπες,
    "Επιτάξτε αυτούς που κλέψανε μαζί με τα κλεμμένα,
    και εγώ θα σας δουλεύω τζάμπα"

    Στο συγκεκριμένο μαζί σου και μπράβο σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εάν πρέπει νά μάς απαντήσουν/εξηγήσουν οί ιδιοκτήτες Φ/Γ Δ.Χ.,πώς μερικοί εξ αυτών απέκτεισαν 10,20,30 άδειες Δ.Χ.,τήν ίδια ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ έχουν νά μάς απαντήσουν/Εξηγήσουν πώς οί περισσότεροι (ΟΛΟΙ),οί ψευτοαγωνιστές μέ τό ζιβάγκο τού 1975,έχουν σήμερα,από 10,20,30,40,50 ιδιόκτητα διαμερίσματα-βίλλες,αλλά καί άλλες τεράστιες περιουσίες!!!!!
    Όλα στό φώς ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ μέ τά τρωκτικά σου.
    ΟΛΑ!!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!!!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ (10 εκατ.δάνειο)!!!!!
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εάν πρέπει νά μάς απαντήσουν/εξηγήσουν οί ιδιοκτήτες Φ/Γ Δ.Χ.,πώς μερικοί εξ αυτών απέκτεισαν 10,20,30 άδειες Δ.Χ.,τήν ίδια ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ έχουν νά μάς απαντήσουν/Εξηγήσουν πώς οί περισσότεροι (ΟΛΟΙ),οί ψευτοαγωνιστές μέ τό ζιβάγκο τού 1975,έχουν σήμερα,από 10,20,30,40,50 ιδιόκτητα διαμερίσματα-βίλλες,αλλά καί άλλες τεράστιες περιουσίες!!!!!
    Όλα στό φώς ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ μέ τά τρωκτικά σου.
    ΟΛΑ!!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!!!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ (10 εκατ.δάνειο)!!!!!
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε ΓΑΜΗΣΤΕ όλους τους φορτηγατζήδες. Μπράβο Γιώργαρε τράβα μπροστά. Είμαστε μαζί σου. Μην σταματάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ''Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους όλοι εσείς οι ΗΛΙθΙΟΙ- ναι ΗΛΙθΙΟΙ- που υπερασπίζεστε αυτούς του ανθρώπους; Το ξέρεις ότι η ΜΗ απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, κοστίζει ένα δις ευρώ τον χρόνο; Το ξέρεις ότι κανονίζουν τα κόμιστρα κατά το δοκούν, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού; Το ξέρεις ότι οι εξωφρενικές τιμές στα σούπερ μάρκετ οφείλεται ΚΑΙ σε αυτούς; Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αποσβέσει την άδειά τους πάνω από δύο φορές; Το ξέρεις πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν με αυτή την απελευθέρωση; Το ξέρεις ότι αυτό το γελοίο καθεστώς, που με ευθύνη του κράτους είναι αλήθεια συντηρείτο, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στο κόσμο; Ποιός σου είπε ότι η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων είναι θέμα "μνημονίου" ή "ΔΝΤ"; Είναι θέμα ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΉΣ. Με την οποία προφανώς ο εγκέφαλός σου έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο. Μην προσπαθείς λοιπόν να τους ηρωοποιήσεις, διότι γίνεσαι καταγέλαστος.''

    Συγχαρητήρια γιά το σχόλιο του στο φίλο 6:44:00 μ.μ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΤΕ...

    ΜΟΝΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @@@@@@@


    30 Ιουλ 2010 4:40:00 μ.μ.



    Εάν καλά καί σύμφωνα μέ τήν νομοθεσία/Σύνταγμα τών ΗΠΑ,έπραξε ό Ρόνυ,διατί ό αρχιμαφιόζος Σιδερένιος,ψευτοδημοκράτης,ήτο ορκισμένος πολιτικός εχθρός του????
    Τούμπα...κωλοτούμπα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. σιγα του παφτοχους φορτηγατζηδες
    μην τους λυπηθουμε εκτος απο καποιες εξαιρεσεις.
    Εχουν μαζεψει του κοσμου τα λευτα απο τα εργα
    εαν δεν καθεσαι απο πανω τους τα μισα δρομολογια τα κλεβουν και τα γεμιζουν μεχρι τη μεση .
    Ορισμενοι εχουν στολοι απο φορτηγά
    για αρχιστε τους ελεγχους εκει να δειται παρατυπιες και κλοπες να δειτε ποτε θα γυρησουν στις δουλειες τους εμεις οι εργοδηγοι ξερουμε κατι παραπάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 30 Ιουλ 2010 6:35:00 μ.μ.


    ΝΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ


    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ,ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ


    ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Όσο και αν σας πονάει αλήτες λαμόγια, το ΔΝΤ και οι υπάλληλοι του θα πέσουν σύντομα.
    Η δίκη των εξ θα επαναληφθεί και οι δοσίλογοι θα δικαστούν ξανά από ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο δικαστήριο όχι από κομματικούς μηχανισμούς.
    όσο και αν προσπαθείτε να κρατήσετε με νύχια και με δόντια το σάπιο σας σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το γελοίο είναι ότι η κυβέρνηση που κατήργησε το Σύνταγμα με το μνημόνιο, τώρα το επικαλείται.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Έχουν πανικοβληθεί και το GAP κάνει πλάτσα πλούτσα αδιαφορόντας για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ας το βαλου καλα στο μυαλο τους τα κομματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους, ο λαος δεν τους νομημοποιει να μιλουν, για να βγαλουν τη χωρα απο το αδιεξοδο διοτι αυτοι την εφεραν κανοντας την Ελλαδα ενα απεραντο δημοσιουπαλληλικη. Θα φυγουν νυχτα και ενδεχομενως και με τη βια.
    Ο λαος αισθανεται ταπεινωμενος γιατι μια συμμορια πρωη γενιοφορων ισοπεδωσε καθε Αξια. Εβαλε χερι στα θεμελια της οικογενειας, της γλωσσας και γενικωτερα στη συνειδηση των πολιτων οτι, “τα αγαθα κολποις κτωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κι ενώ οι μισοί περίπου στρατιωτικοί οδηγοί βρίσκονται σε καλοκαιρινή άδεια θα τους γυρίσουν πίσω? Θα χαλάσουν τις διακοπές τους?

    Ή θα βάλουν ανεκπαίδευτους να οδηγούν οχήματα παράνομα με κίνδυνο ατυχήματος?

    Πόσο έξυπνοι είναι στην κυβέρνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΠ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ,ΕΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ποιος ανόητος είναι αυτός που σκέφθηκε και πρότεινε να χρησιμοποιηθεί ο στρατός σαν απεργοσπαστικός μηχανισμός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η χειρότερη κλειστή συντεχνία είναι αυτή των πολιτικών οικογενειών τύπου Παπανδρεου.
    Καιρός να την καταργήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Άραγε ο ΓΑΠ θα ανοίξει και το επάγγελμα του κομματικού στελέχους και του δημοσίου υπαλλήλου?
    Έχουμε χούντα, πάρτε το χαμπάρι!
    Ελλάδα καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τις χούντες που ξέρατε να τις ξεχάσετε. Η νέα τους μορφή είναι αυτή που βλέπουμε μπροστά μας στη χώρα μας. Χειραγωγηση της συνείδησης μέσα απο τα ΜΜΕ και όταν αυτό πάψει να αποδίδει, προχωρούν σε πιό αυταρχικά μέτρα.
    Πιστεύω ότι δεν θα διστάσουν να κυρήξουν και στρατιωτικό νόμο, όταν κάποια στιγμή ο κόσμος στο σύνολό του, θα αρχίσει να αντιδρά δυναμικά.
    Το δε προφίλ του σύγχρονου δικτάτορα, είναι αυτό του ΓΑΠ: Χαμηλής νοημοσύνης και ταυτόχρονα φιλόδοξος και αδίστακτος. Το ιδανικό υποχείριο της νέας τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Συμμαχητές, βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο! Χθες άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αποπομπή του πασοκοκυκλώματος. Ο κύβος ερρίφθη! Σήμερα το πασόκ είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο, όπως βρισκόταν πριν δύο χρόνια η ΝΔ, στη ΔΕΘ, όταν ο ΚΚΒ έκανε τη μαλακία να πάρει την ”ευθύνη”, για τα μη έγκαιρα ανακλαστικά του, αναφορικά με το Βατοπέδι. Τα ψωμιά τους τελειώνουν. Υπενθυμίζω τη δήλωση του Μίκη: Η ελλάδα βρίσκεται υπό ξένο κατοχικό στρατό, ντυμένο με κοστούμια και γραβάτες……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αν αληθεύει ότι ο ανεφοδιασμός της αγοράς θα γίνει με στρατιωτικά βυτιοφόρα,
    τότε ενδεχομένως να υπάρξει τεράστιο πρόβλημα από τις προσμίξεις με τις οποίες θα βρεθεί η βενζίνη που θα καταλήξει στα ρεζερβουάρ μας. Και αυτό γιατί στο παρελθόν τα οχήματα αυτά έχουν μεταφέρει, νερά, πετρέλαια, λύματα, διάφορα απόβλητα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
    Ένα εξ ίσου σημαντικό πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα βυτιοφόρα του Ελληνικού Στρατού είναι απαρχαιωμένα και άρα σκουριασμένα. Έτσι, η σκουριά που θα κατακαθίσει στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων μας θα μας κοστίσει… ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αν υπολογίσουμε τις βλάβες που θα δημιουργηθούν στους κινητήρες μας, χωρίς να υπολογίζουμε βέβαια τη πιθανή, αλλά φθηνότερη πάντως, αντικατάσταση ντεπόζιτου.

    Για αυτό το λόγο, η Κυβέρνηση θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά, γιατί, στη συνέχεια, οι μηνήσεις θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή… και προς όλες τις κατευθύνσεις (και όχι άδικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πω πω χαστούκι που έφαγε ο Γιωργάκης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μέγα λάθος Παπανδρέου η Επιστράτευση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση