GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με την όπισθεν...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/    Το 1992 εργαζομουν στο μεγαλυτερο πολυκαταστημα στο Συδνευ στην Αυστραλια, βαρετη η ζωη, ...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/  
Το 1992 εργαζομουν στο μεγαλυτερο πολυκαταστημα στο Συδνευ στην Αυστραλια, βαρετη η ζωη, ομορφη χωρα, ολα νομιμα και καλα.
Μια μερα εμαθα οτι θα γινει στον οροφο που εργαζομουν μια εκθεση με Μακεδονικα υφαντα, με φωτογραφιες, και συγχρονως θα ερθει και ενα συγκροτημα να τραγουδησει παραδοσιακους σκοπους.
Περηφανος εγω...σκεφτηκα τι ωραια θα ερθουν και πολλοι Ελληνες θα γνωρισω και κοσμο, να που απο την Ελλαδα κανουν προσπαθεια να διαφημισουν την χωρα.
Αμ δε...
Την επομενη μερα ολα ηταν ετοιμα...
Φωτογραφιες της Καστοριας, της Φλωρινας,της Πελλας ηταν στους τοιχους, υφαντα, παραδοσιακα οργανα, χαλια....μου μυριζε η Πατριδα μου απο...
τοσο μακρυα.
Ηρθε και ενα τηλεοπτικο συνεργειο να τραβηξει στιγμιοτυπα.
Να και το συγκροτημα μουσικης με παραδοσιακες στολες, κοιταγα απο αποσταση εγω, αρχισαν να τραγουδανε.... οχι Ελληνικα ομως.
Το τι επακολουθησε το θυμαμαι ακομη και αγριευω....πηρα αμεσως τηλεφωνο...ημουν ο μονος Ελληνας εκει και δυο ακομη πελατες και αυτοι Ελληνες...ξαφνιασμενοι.
Μιλησα με το τμημα δημοσιων σχεσεων της εταιρειας, τους εξηγησα, συγχρονως πηρα τις δυο τοπικες εφημεριδες που εκδιδονται απο Ελληνες, το προξενειο οπου μπορουσα.
Το τμημα δημοσιων σχεσεων φυγαδευσε το συγκροτημα κακην κακως, η εκθεση κατεβηκε, οι εφημεριδες το εγραψαν την επομενη πρωτοσελιδο.
Το επισημο κρατος δια της πρεσβειας τι εκανε;
Εστειλε μετα απο ωρες εναν γυφτουλα σαν κατασκοπο, του εξηγησα τι ειχε συμβει, εφυγε σαν ζωον.
Μετα απο μερες ελαβα μια επιστολη απο την Πρεσβεια με ευχαριστιες για την ετοιμοτητα μου, με την βεβαιωση οτι θα με καλουσαν σε ολες τις εκδηλωσεις της πρεσβειας.
Δεν συνεβη ποτε αυτο.
Αυτο λογικα θα πρεπει να λεγεται διπλωματια; Καθεσε στον χωνουν και χαμογελας ακομη και αν ποναει;
Δεν με ενδιαφερουν οι εκδηλωσεις τις πρεσβειας, χεστηκα στα σοβαρα, εκεινο που με ενδιαφερει ειναι η φτωχεια και η μιζερια των απεσταλμενων της χωρας στο εξωτερικο.
Εδω μας λενε μεγαλα λογια, ταχα υπερασπιζονται το εθνος,απο τοτε ομως ειχαν παραδωσει το ονομα και τα δικαιωματα οπως παρεδωσαν αργοτερα τα Ιμια και οπως μας παρεδωσαν στο ΔΝΤ τωρα.
Ενα κρατος προδοτης της χωρας.

10 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ. ΤΟ ΤΙ παπαριά
    ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Ο γ΄ του πασοκ σε μία μέρα.....δεν λέγεται !!!

    1ο) “Στη διπλωματία, δεν πρέπει να κερδίζεις εις βάρος του άλλου.
    Για να χρησιμοποιήσεις τα στρατηγικά πλεονεκτήματά σου, δεν είναι απαραίτητο να γυρίζεις την πλάτη σε έναν προσανατολισμό, εξαιτίας ενός άλλου.”
    -- Εσείς καταλάβατε τίποτα;
    Πείτε μου, σας παρακαλώ, μόνο εγώ νοιώθω τόσο βλάκας;
    πασoκάρα που είσαι;;;


    2ο) “Τέλος, δήλωσε ότι ο πετρελαιαγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη παραμένει μία από τις ύψιστες προτεραιότητες της κυβέρνησης”.
    -- Το έπαθα κιόλας το Αλτσχάιμερ, ή….... τι λες και γι αυτό?


    3ο) “Αποκλιμάκωση της … δημοσιονομικής κρίσης βλέπει τώρα ο κ. Παπανδρέου”
    Μεταξυ διαφορων σουλατσων τα σκεφτηκε αυτα.Σημερα πληρωσα την πρωτη δοση της εφοριας,1000 ευρω παραπανω απο περυσι ,συνταξιουχος,
    χωρις επιδομα αδειας.

    Προχωράμε σταθερά στην αποκλιμάκωση της δημοσιονομικής κρίσης………
    -- Πολύ φοβάμαι ότι ΕΔΩ λέει την αλήθεια.
    Η δημοσιονομική κρίση τελειώνει και σύντομα αρχίζει το επόμενο στάδιο.
    Η πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Boiko Borisov,G.A.P.:The good boys,obeying to UNCLE SAM.

    Πράσινη ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ περιβαλλοντική ευαισθησία.
    Για τα κυάνια που ρίχνουν οι Βούλγαροι στον Άρδα, στον Έβρο και στο Θρακικό η πρωθυπουργάρα γαργάρα..?
    Για το Κοζλοντούι επίσης αβαβά…??!!

    Επιλεκτικές πράσινες ευαισθησίες.
    Εξεταστική για τα εθνικά θέματα από το 1996 και έπειτα θα ζητήσει ποτέ η ΝΔ..?
    “Ευχαριστώ..” στα Αμερικανά, σημαίες που τις “πήρε ο αέρας”, “επαναδιαπραγμάτευση” για τον αγωγό και όλες αυτές οι μειοδοτικές, δοσιλογικές παπαρολογίες έως πότε θα γίνονται ανεκτές..?
    ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ..!!!
    ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:

    1) ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!

    2)ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ:

    Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ (ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ) ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ,ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΕΡΗΜΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΒΑΛΤΟΥΣ,ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΣΤΕΠΑ ΣΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

    ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ πατριώτη,
    The letter bellow expresses the sentiments of the vast majority of Greeks towards their elected(ha!) or imposed representatives. Do not give up on Greece! The various parasites trying to sell us out do not represent Greece and all that Greece stands for.

    Ρε αλήτες, βρε τσογλάνια, ρε κούτσουρα, έχετε καταλάβει ότι έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αναισθησίας, ηθικής, ανθρωπιάς και ανευθυνότητας? Πώς σας μπήκε στο στενό μυαλό σας αυτή η τρελή ιδέα ότι όταν εμείς οι κοινοί θνητοί σας εξουσιοδοτήσαμε με την ψήφο μας να χειρίζεστε τα χρήματα μας σας δώσαμε και το δικαίωμα στην κλεψιά, στην απατεωνιά στην ψευτιά και στην κοροϊδία μ’ ένα θράσος και ένα ύφος σαν αν πιάσατε τον πάπα από τα’ αρχίδια? Ποιος σας είπε ότι με την ψήφο μας σας δώσαμε λευκή επιταγή να λύσετε το οικονομικό σας και αυτό των δισεγγονιών σας ?

    Πέστε μου ρε ασήμαντα υποκείμενα τι λέτε στον εαυτόν σας όταν κάθε μήνα τσεπώνετε τους παχουλούς μισθούς που σας παρέχει ο Έλληνας πολίτης από το υστέρημα του για υπηρεσίες που δικαιούται αλλά δεν του παρέχετε? Μπορείτε να αντέξετε την ασχήμια της μουτσούνα σας στον καθρέπτη και να πείτε στον εαυτόν σας ότι τα αξίζετε? Αν ναι, τότε είστε αναίσθητοι, τομάρια του κέρατα και εκτός πραγματικότητας.

    Είστε τέτοια ψώνια που η ματαιοδοξία σας, ο κομματισμός σας, ο ατομισμός σας, σας έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν βλέπετε τη ν πραγματικότητα που ζουν αυτοί που σας ταΐζουν? Δεν έχετε ακούσει τι λένε για σας οι πολίτες μόλις απομακρυνθούν αφού σας σφίξουν το χέρι? Δεν έχετε ακούσει να σας αποκαλούν μαλάκες, ψεύτες, κλεφτές βολεμένους, κολόγερους και καραπουτάνες, παράσιτα της κοινωνίας? Μην μου πείτε όχι γιατί θα προσθέσετε κι’ άλλο ένα ψέμα στα πολλά που έχετε πει. Αλλά και πάλι εφόσον δεν δείχνει να έχετε ίχνος αξιοπρέπειας και συνειδήσεις δεν θα χάσετε τον ύπνο σας.

    Δεν έχετε καταλάβει ότι τα επώνυμα κουστούμια που φοράτε δεν κρύβουν την κουρελιασμένη σας υπόληψη? Δε σας μύρισε το ότι όσο ακριβή να είναι η κολόνια σας και τα αρώματά σας και όσο ποιο πολύ απ’ αυτήν πασαλείψετε πάνω σας θα συνεχίσετε να βρωμάτε χειρότερα από έναν απόπατο σε μία χωματερή?
    Ρε ρεμάλια πώς σας αντέχει το καλάμι που καβαλήσατε και που βρίσκετε το θράσος να ψευδολογείτε ξεδιάντροπα, να βουτάτε τα χέρια σας στις τσέπες μας, να μας πιάνετε τον κώλο και να αποδοκιμάζετε την αξιοπρέπεια μας με κάθε ευκαιρία ?

    Δεν μου λέτε βρε αρχιλιγούριδες, κουφάλες του κερατά, πότε σκοπεύετε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των πολιτών παρά να καταναλώνετε όλον σας τον χρόνο στο γκομενιλικι, στις δεξιώσεις, και στα δικαστήρια αποκρούοντας κατηγορίες δωροδοκίας, απατεωνιάς και κλεψιάς?
    Δεν βλέπετε ρε στραβομάρες, στενόμυαλοι μικρόψυχοι, ότι όταν εσείς κυνηγάτε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες υπομονεύετε το εθνικό μας συμφέρον και όλοι οι γειτόνοι μας ζητάνε μερτικό όπως λέει και ο Μητροπάνος? Μιλήστε ρε καθάρματα, το κάνετε εσκεμμένα? Εγώ ως απλός πολίτης νομίζω ότι αφελείς δεν είστε. Αλλά αναρωτιέμαι: μήπως κάποιοι από εσάς τα παίρνετε χοντρά για να δημιουργείτε αυτήν την εντύπωση παραπλήσιας και διχασμού της χώρας? Μήπως έχετε πουλήσει την ψυχή σας στους εχθρούς της χώρας για τριάντα τάλαντα. Πουλημένοι κολομπαράδες!

    Και όσοι από εσάς μεγαλομανείς χαραμοφάηδες κοιλαράδες ανησυχείτε για την υστεροφημία σας δεν έχετε καταλάβει ότι ο λαός σκατόψυχους θα σας ανεβάζει και σκατόψυχους θα σας κατεβάζει και όταν του δοθεί η ευκαιρία θα κατουρήσει και στον τάφο σας?

    Όλα αυτά μάλλον να τα έχετε καταλάβει αλλά η περιφρόνηση, η δημαγωγία, και αδιαφορία γ’ αυτούς που σας ψηφίζουν και σας ταΐζουν σας έχουν τυφλώσει. Η ηθική και πνευματική σας σαπίλα δεν βρίσκει πάτο. Οι λέξεις ντροπή και φιλότιμο είμαι σίγουρος σας είναι άγνωστες.

    Πρόσφατα ένας κολλητός μου φίλος σε μια από τις συζητήσεις μας μου είχε πει ότι ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι τούρκοι, ούτε οι σκοπιανοί ούτε οι αμερικάνοι. Ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας μου είπε εμφατικά είναι ο Έλληνας. Είμαι σίγουρος ότι γι εσάς μιλούσε.

    Ευχαριστώ
    Π.Η.Λ.
    Λεωνίδιο Αρκαδίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ Γ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ "ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχεις καταλάβει ότι η αποστολή τους σε αυτό ακριβώς συνίσταται.Σε εκδηλώσεις.
    Εκει που περιφέρουν το ασημαντο σαρκίο τους, πουλάνε ειδικό βάρος που δεν έχουν, και όσο για τα συμφέροντα της χώρας, ε δεν μπορούν να γίνονται και ενοχλητικοί στον τόπο που μένουν.
    Και έπειτα είναι και κάποιοι σαν και σένα που τους βγάζουν από τη μακαριότητα στην οποία ζούν και κάποιο τρόπο να τους ξεφορτωθούν και αυτό να μη ξαναγίνει θα τον βρούν.
    Κουράγιο πάντως και κάνε αυτό που επιτάσσει η συνειδησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι θέσεις του κ. Πάγκαλου για την υφαλοκρηπίδα είναι και θέσεις της κυβέρνησης;”

    Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real την περασμένη εβδομάδα, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε επί λέξη ότι «η υφαλοκρηπίδα είναι το μικρότερο βάθος, οι βυθοί σε βάθος μικρότερο από τα 200 μέτρα, που είναι προέκταση των ακτών έξω απ’ τα χωρικά ύδατα, δηλαδή σε βάθος μικρότερο από τα 200 μέτρα».

    Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος μιλώντας εξέφρασε την έκπληξή του :
    «Μου προκάλεσε απορία, εντύπωση και έκπληξη το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Πάγκαλου. Πάγια θέση της Ελλάδας από την υπογραφή για το Δίκαιο της Θάλασσας το 1982 είναι ότι υιοθετούμε τη λογική της υφαλοκρηπίδας, όπως καθορίζεται σε αυτό το διεθνές κείμενο και όχι σε προγενέστερα, (σ.σ: σύμβαση για την υφαλοκρηπίδα του 1958) που φαίνεται ότι υιοθετεί σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνη
    ............................

    Είναι κι αυτό ενδεικτικό του επιπέδου της διπλωματίας μας.
    Στην Τουρκία όποιος μιλά έξω από την γραμμή της διπλωματίας – άν μιλήσει- πάει σπίτι του σε χρόνο μηδέν.
    Εδώ ο κάθε πολιτικός ή διπλωμάτης λέει τις αρλούμπες του χωρίς καμμίά επίπτωση γι αυτόν, παραμόνο για την θέση της χώρας που συνεχώς εξασθενεί.
    Οσο για τον κ. Πάγκαλο, είναι άλλη μιά απόδειξη της ιδιοφυίας του, ένας απλός εξυπνάκιας είναι που μόνο ζημιές κάνει…
    Ας μου πεί κάποιος μία έξυπνη και αποδοτική ενέργειά του στην διάρκεια της πολιτικής του πορείας,όχι γενικά κι αόριστα..

    ΕΕΕ,,,ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΛΙΓΝΟΥ(προέδρου)
    ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....
    ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαφωνω με τον 11.34
    ΟΥΤΕ αυτο δεν ειναι ικανη να πραγματοποιησσει η εκαστοτε Ελληνικη πρεσβεια.
    Δηλαδη ουτε να προωθησει ελληνικα προιοντα και επιχειρησεις δεν ειναι ικανη ακομα και με μιζα οπως λες.
    Τους εχω φαει στη μαπα τοσα χρονια στο εξωτερικο, ειναι κομπλεξικοι και χαραμοφαηδες.
    Και περιμενουμε να ασχοληθουν και με τα εθνικα θεματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ

    ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΕΦΤΟΥΝ.



    ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ.


    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΊΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.



    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ,ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ .


    ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ,ΣΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΎΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ",ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΑ Η ΣΑΜΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗΣ .

    ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΛΛΑ ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΏΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ .

    ΕΤΣΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ.


    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ


    ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ , ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΜΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση