GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλο σάτιρα και άλλο χλεύη...

Αποκλειστικά στο press-gr από το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα ταλέντα των τηλεοπτικώ...

Αποκλειστικά στο press-gr
από το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας
Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα ταλέντα των τηλεοπτικών εκπομπών πάνε για διακοπές στις πισινάτες βίλες τους και σε ολόδροσα εξωτικά νησιά όπου περιδρομιάζουν θαλασσινά και αστακομακαρονάδες...
Κάποιοι όμως καλλιτέχνες μένουν στη πόλη και τη περνάνε με κανα φραπέ και το αιρκοντίσιον...
Τον Λάκη Λαζόπουλο τον εκτιμώ ως ταλαντούχο διασκεδαστή, με κείμενα καταπέλτες -που γράφει ο ίδιος- αλλά καμιά φορά με αγανακτεί καθώς τον τσακώνω να μη σατιρίζει αλλά να χλευάζει συναδέλφους του που σίγουρα ως παιδί τους θαύμαζε...
Ένας απο αυτούς είναι και ο Κώστας Πρέκας, ένας ηθοποιός που ο Φίνος τον έλεγε Κλαρκ Γκέημπλ της Ελλάδας, αλλά σεμνός και ταπεινός όπως ήταν δεν φρόντισε να εκμεταλλευτεί τη γοητεία του (ήταν και πρωταθλητής Ελλάδας στις καταδύσεις) αλλά ξόδευε ότι κέρδιζε στο σινεμά με τη μανία του να στεργιώσει ένα θεατράκι...
Κι΄αν επισκέπτη του press-gr με ρωτήσεις, αν ο Πρέκας ήταν πραγματικά ένας Γκέημπλ ή ένας Κουν, θα σου απαντήσω ότι ούτε ο Λαζόπουλος είναι Γιώργος Οικονομίδης και κάποιες στιγμές ούτε Μήτσος, αλλά Μητσάρας...
Θα τα ξαναπούμε…

27 σχόλια

  1. Γαργάρα αγαπητέ συντάκτη το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρέκας ξεφτιλίζεται όταν βγαίνει στην εκπομπή της κάθε ... κουτσής Μαρίας και γίνεται γραφικός;; Μην τα βλέπουμε μονόπλευρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρίν κάν αρχίσει να μιλάει ο Παπανδρέου μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
    Ξέρω από πρίν ότι θα αμολήσει πάλι ευχολόγια, παραμύθια και ψέμματα και τη στιγμή που τελειώνει κάθε πρόταση η πίεση μου έχει ανέβει στο 25.
    Πάλι κάτι παπαριές για τη νέα γενιά έλεγε χθές.
    Τα διαβάζει από βιβλία αυτά τα σλόγκαν ή τα βρίσκει σε εκθέσεις ιδεών μαθητών;
    Είναι να ξεραίνεσαι!
    Μου θύμησε σήμερα που έλεγε ότι τον σταματάνε οι συνταξιούχοι στο δρόμο και του προσφέρουν τη σύνταξή τους.
    Τί να του πείς τώρα;
    Πόσο μαλάκας είναι που έχει την ψευδαίσθηση ότι τα πιστεύει αυτά τα χαζά ο κόσμος;
    Και εμείς πώς μπορέσαμε και ψηφίσαμε ένα τέτοιο άνθρωπο;
    Είμαστε ή δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαζόπουλος είναι ακόμα ένα αποτέλεσμα της δικτατορίας των μετρίων στη χώρα μας. Ένας άνθρωπος που με φτηνό γέλιο και άφθονη προπαγάνδα, ξεχωρίζει γιατί απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης που δεν έχει και τίποτα άλλο.

    Ένας λαοπλάνος που εξυπηρετεί συμφέροντα.

    Όταν ο μέσος Έλληνας, περιμένει από έναν κλόουν να του μάθει την αλήθεια, τότε είναι σε προχωρημένη παρακμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ. Τα όρια στη σάτιρα επιτρέπεται να τα ξεπερνάς μερικές φορές. Όταν όμως τα ξεπερνάς συνεχώς τότε το αποτέλεσμα είναι υπέρ του σατιριζομένου.

    Υ.Γ. : Ο Κώστας Πρέκας είχε καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ σε κάποιο είδος καταδύσεων το καλοκαίρι του '65(;), στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο (στο Ζάππειο), μόνο που οι κριτές ήταν έλληνες. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε μου κυριε,,ποσο δικιο εχεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείται κανείς με το Λαζόπουλο, και θάλεγα ότι είναι και ο μόνος τρόπος για να πάψει να μας τα ζαλίζει.

    Πληρωμένος από τη (χούντα) τη σημερινή, χωμένος μέχρι το κόκαλο – μέσα στη διαπλοκή – κάνει μεγαλύτερο κακό από τις χαζές των μεσημεριανάδικων.

    Ας προσπαθήσουμε κιόλας, να τον φανταστούμε στην ηλικία του Πρέκα, τι θα κάνει και πως θα βγαίνει στα παράθυρα των χαζοτηλεοράσεων – που εξάλλου υπηρετεί – για να τα κονομάει και μόνο.

    Καλό είναι, όποιος μπορεί, να αποτρέπει τα παιδιά του να έρχονται σε επαφή με τέτοιου είδους (εργασίες) που υποβιβάζουν την αισθητική τους.

    Η διαφορά με τον Πρέκα είναι ότι ο Πρέκας βγαίνει και λέει ό,τι λέει, μόνος του – ενώ αυτόν τον βγάζουνε – γιατί έχει (πέραση- τον κατασκεύασαν)- για να πει αυτά που θέλουν κάθε φορά, οι μαφίες γύρω από κάθε εξουσία – οι όμοιοι του.

    Λαοπλάνους, τους έλεγαν οι πρόγονοί μας όλους αυτούς τους κακομοίρηδες, που τους χρησιμοποιούσε η κάθε εξουσία για να κάνει τη δουλειά της, και ύστερα τους πετούσαν στο δρόμο και ζητιάνευαν.

    Είναι κακό για τα παιδιά μας όλο αυτό το πανηγύρι… αλλά δεν έχουμε άλλο τρόπο να αντιδράσουμε, παρά μόνο να το συζητάμε μαζί τους.


    Μαγαζάτορας (χωρίς κότερο – με χρέη όμως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω ποιός είσαι Φάντασμα αλλά αποδίδεις δικαιοσύνη για τον ταλαντούχο Μήτσο που για να τα κονομήσει φέρεται ως Μητσάρας-Ζαζάς του παλιού μπουλουκοβαριετέ... ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλό τό φάντασμα σήμερα.
    Δέ μάς στοίχειωσε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κώστας Πρέκας είναι αγνός και αθώος σαν το Βέγγο ενώ ο Λαζόπουλος σατανικός σαν το Μάτσα των ταινιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειάζονται και τέτοιες γραφές παλαιάς κοπής γιατί τα περισσότερα γραφόμενα της ανωνυμίας είναι ακαθαρσίες. Όσο για τον Πρέκα, επειδή τον ξέρω, πρόκειται για διαμάντι ανθρώπου, σεμνού, τίμιου και άκακου, το αντίθετο του Λάκη του άπληστου κονομισιάρη... Άσε που είναο ο ένας άντρας και ο άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδα τώρα το γραφτό σου και με ξάφνιασες σαν φάντασμα.... Συμφωνώ απόλυτα άλλο σάτιρα και άλλο χλεύη, άλλο άντρας κι΄άλλο πουτανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ALLO KOSTAS POPOLAROS KI ALLO LAKHS SFOYGOKOLAROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο ΑΞΕΠΈΡΑΣΤΟΣ Γιώργος Οικονομίδης έβγαζε ταλέντα ο Λάκης Λαζόπουλος τα θαύει.Τέτοιος κονομισιάρης μονοφαγάς δεν ξανάγινε και ως κουνάμενος δεν διστάζει να χλευάζει τους κουνιστούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπεύθυνε κουμανταδόρε του ΠΡΕΣΤΖΙΑΡ να πεις στο Φάντασμα να ξεσκεπάσει όλους τους Λάκηδες, Μάκηδες, Άκηδες, Άννες και ρουφιάνες.... Να σε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τσαγκαροσάββατο σήμερα, δεν έχει σχόλια; Χασάπη γράμματα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  16. Μεγάλος του Πνεύματος, χαφιές της χούντας -όπως ο θείος του- και πορνοστάρ σε σοφτ-πορνό.

    Μερικές από τις αθάνατες δημιουργίες του:

    Μηλο του Σατανα - Intimate Relations (1979)

    Ψυχη και Σαρκα (1974)

    Καυτη Εκδικηση (1972)

    Ερωτας διχως Συνορα (1970)

    Η Μεσογειος φλεγεται (1970)

    Η Ζούγκλα των Πόλεων (1969)

    Κατηγορω το Κορμι μου (1969)

    Ο Γεροντοκορος (1967)Ντέμης

    Οι Κυριες της Αυλης (1966)Τάσος

    Αθωα η Ενοχη (1963)

    Η Ελληνιδα και ο Ερωτας (1962)

    Νυχτες στο Μιραμαρε (1960)


    Ρε, δε γαμιόμαστε λέω εγώ;
    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να συμφωνήσω μαζί σου φίλε φάντασμα για τον παλιό Πρέκα. Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις τί γίνεται με τον "ΝΕΟ" ΘΕΙΟ Πρέκα που πετάει στην TV τις μαλακίες τη μια μετά την άλλη και μάλιστα κατά ριπάς;; Ιιιιιχχχχχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Λαζοπουλος δεν εχει το αναστημα ουτε το ηθος του Κ.Πρεκα.Νομιζει οτι με αυτα που κανει ταπεινωνει τον ηθοποιο και ανθρωπο Πρεκα.
    Ο κοσμος σε εχει παρει πια χαμπαρι Λαζοπουλε τι σοι κουμασι εισαι και γελα μαζι σου.Εσυ ο μεγαλος αριστερος πως και δεν διδαχτηκες απο τον Περισσο πως πρεπει να ειναι ενας σωστος αριστερος?
    Ιμιτασιον κουκουε εισαι αθλιε και τιποτα αλλο.
    Καποτε προσπαθησες να αποφυγεις το στρατιωτικο αλλα σε πειρανε χαμπαρι και εστω για 6 μηνες σε σε στειλανε να υπηρετησεις.Οσον αφορα εκεινη την περιβοητη κρουαζιερα με το σκαφος του γιατρου Λυμπερη,και οτι ελαβε χωρα μεσα σε αυτο,περα σε στο αρχειο ετσι?
    Ουτε κουβεντα αθλιε συκοφαντη...γαργαρα το εκανες οπως εχεις κανει τοσα αλλα..
    αντε να χαθεις ντροπη της Ελλαδας..Ρουφιανε του κερατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΑΙΝΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @@@@ Bloopers.


    Όταν σέ ''επιανε'' ή μαμάκα σου,μία νύκτα στα βράχια τής Πειραϊκής,πού τήν είχα πάει βόλτα,είχα τήν ελπίδα,ότι δέν θά κληρονομούσες σέ τέτοιο βαθμό τά DNA,από τό σόι της καί νά βγής τελικά τόσο μαλάκας.
    Ρέ βλήμα,από τήν μία αναρτάς αξιόλογα σχόλια,πού αξίζουν προσοχής από τόν αναγνώστη-blogger κι από τήν άλλη δέν έχεις τίποτε νά ζηλέψης από τήν Τάτι τού ""Αξίζει νά δής"" τού ΑΝΤ.
    Ό Πρέκας ό,τι μαλακία κι εάν ''ξεβράση'' δέν ''μανατζάρει'' κανενός τήν συνείδηση καί σκέψη.
    Ό καριολόπουστος,πού τόν υποστηρίζεις ώς φαίνεται Λάζο, έχει αναδειχθή σέ ινστρούκτορα τής όποιας υποκουλτούρας ''μαστίζει'' σήμερα τήν κοινωνίαν μας καί δή τούς νέους.
    Τί σού αρέσει από τήν ''καθοδήγηση'' τού εθνικού μας πούστη μαλακοκαύλη??
    Μού είναι αδιανόητο νά φανταστώ,ότι εκτός κι από δόση μαλακίας πού ''κουβαλάς'',τά dna σου είναι ''κουνιστά'' όπως τής εθνικής πουστάρας.
    Θά τλφ στήν μάννα σου σήμερα κιόλας,νά μού εξηγήση κι εάν συμβαίνει αυτό (κουνιστά dna),θά υποβάλλω αίτημα διά εξέταση dna/πατρότητος,διότι εμείς στήν οικογένεια μας,έχουμε τόσο δυνατό σπέρμα,πού όταν κι όποτε σπέρνουμε ''κορίτσια'' (σπάνια),όταν μεγαλώνουν έχουν κι αυτά αρχ@@@@ (λεσβίες)!!!
    Κόψε τίς μαλακίες περί Λάζου λοιπόν,διότι μάλλον ''ανδρικά'' δέν σού ταιριάζει.

    ό βιο-μπαμπάς σου
    (μέχρι τήν εξαγωγήν τουλάχιστον τών αποτελεσμάτων τού dna/πατρότητος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άλλο σάτιρα και άλλο χλεύη...
    Μη χλευάζετε τον ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

    σατιρικά....ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ .

    "Ερώτηση: προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Γιώργο Γαμπρίτσο.
    Είναι αλήθεια τη στιγμή που απολύονται χιλιάδες συμβασιούχοι των 800 ευρώ στο όνομα της οικονομικής κρίσης Γενική Διευθύντρια που μόλις κάθισε στην καρέκλα της μοιράζει αποκλειστικές συμβάσεις των 5.000 ευρώ σε ...
    μόνιμους υπαλλήλους δημοσιογράφους (πράγμα που υποτίθεται ότι απαγορεύτηκε δια ροπάλου).
    1. Σε αρχισυντάκτρια που εμφανίζεται στην ΕΡΤ μια φορά τον χρόνο.
    2. Σε παρουσιάστρια που δεν έχει εκπομπή εδώ και δύο χρόνια.
    3. Σε παρουσιάστρια εβδομαδιαίας μεταμεσονύχτιας εκπομπής που τα νούμερα της κυμαίνονται από 2% - 4% και όλοι αυτοί εισπράττουν και τον μισθό του μόνιμου υπάλληλου χωρίς αυτή τη στιγμή να εργάζονται;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λαϊκιστής και ισοπεδωτικός, με αφελή συχνότατα προσέγγιση των πραγμάτων, με κάποιο ταλέντο χιούμορ επιπέδου παρέας....
    Απλώς χρησιμοποιεί το ρεύμα της αντίδρασης του κόσμου, από τις οικονομικές κυρίως συγκυρίες, για να "ταξιδέψει", αφού μόνος του δεν μπορεί....
    Ως εδώ κακά και μαύρα και δεν πολυπειράζει, αλλά εκείνο που είναι εξοργιστικό, είναι ότι πολύ συχνά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, για να στρέψει την προσοχή, (η το ενδιαφέρον η και το θυμό κάποτε) του "κόσμου", όπου τον συμφέρει...
    Του κόσμου δηλαδή που τον παρακολουθεί, των επίσης...λαϊκιζόντων,
    που είναι έτοιμοι να πιστέψουν ότι τους είναι αρεστό και εύκολο,
    προκειμένου να "παρηγοριούνται", αφού τους ....συμπαραστέκεται ο Λάκης.... (η Λαλάκης?)
    Τέλος πάντων, στην Ελλάδα της μετριότητας, των ηλίθιων τηλε-εκπομπών, των τηλεπερσόνων, των τηλε-gay, της Πετρούλας και των αστέρων του τίποτα, έχουμε και το Λάκη!.....
    Οποιος έχει νιονιό ας κρίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση