GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε στα 5 εκ ευρώ η συμφωνία με Λίβερπουλ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλμπερτ Ριέρα, σύμφωνα με τις τ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλμπερτ Ριέρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του balla.gr. Πιο συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν σε όλα με τη Λίβερπουλ για τον Ισπανό αριστερό εξτρέμ. Η Αγγλική ομάδα θα πάρει 5 εκ ευρώ, ενώ ο Ριέρα θα παίρνει 2 εκατομμύρια ετησίως.
Όλη τη Παρασκευή, είχε βουίξει ο τόπος, πως ο Ριέρα έχει "κλείσει" στους Πειραιώτες.
Το βράδυ όμως, ο επίσημος Ολυμπιακός διέψευδε το οτιδήποτε, τονίζοντας πως...
 υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά με τις απαιτήσεις της Λίβερπουλ.
Μετά από τα μεσάνυχτα όμως, το balla.gr έψαξε και βρήκε πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν πως Ολυμπιακός και Λίβερπουλ συμφώνησαν σε όλα. Οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν και με τον Ισπανό, ο οποίος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα.

1 σχόλιο

  1. ΜΑΛΑΚΑ,ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΠΙΑΣΕ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΛΗΝ ΗΜΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΠΑΛΙ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΡΜΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ,ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ.ΓΕΩ.ΜΑΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση