GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με 5/άρια και 6/άρια φοιτητές!..

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com ΚΑΠΟΙΕΣ δυνάμεις δεν μας θέλουν μπροστά. Από καταβολής ελληνισμού μέχρι σήμερα και γ...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com
ΚΑΠΟΙΕΣ δυνάμεις δεν μας θέλουν μπροστά. Από καταβολής ελληνισμού μέχρι σήμερα και για πάντα. Κι όταν η εξωτερική επιβουλή λάσκαρε τα λουριά, αναλάμβανε η εσωτερική διαμάχη. Με μίση και έριδες μοναδικά στον κόσμο. «Για να κάμψεις τους έλληνες, χτύπα τους στη γλώσσα και τις παραδόσεις» ξεστόμισε ο Κίζιγκερ, που κάτι ήξερε, ως εβραίος και ανθέλληνας. Αν δεν βρεθεί ξένος, θα βρεθεί έλληνας, για να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Ομάδα, κλίκα, παρέα. Θα βρεθεί κυβέρνηση είτε παράταξη με τους ανθρώπους και...
 τις «αρχές» της.
ΣΤΑ χρόνια μας, ο πολιτικός ζει και αναπνέει για τον θώκο και τα προνόμιά του. Μη του πεις πως δεν «τραβάει» και θα πάει σπίτι του, θα σε.σκοτώσει. Γιατί, λοιπόν, να «λακτίζει προς κέντρα» και να χάσει σταυρούς και ψηφοφόρους; Κι αν είναι υπουργός και μάλιστα επί της Παιδείας και νιώθει την καρέκλα του να τρίζει, διαλέγει τον εύκολο δρόμο. Τα' χει καλά με γονιούς και μαθητές με θέματα «βατά» και χωρίς τη βάση του 10. Αυτά θέλει ο λαός, αυτά του δίνουμε, μόνο που οι κοινωνίες πάνε μπροστά, με την επιλογή του αρίστου και στον τόπο μας περίσσεψε η σαβούρα.
ΑΝΕΛΑΒΕ τα.ηνία, τελευταία, η κα Διαμαντοπούλου! Μέλος της Λέσχης (Μπίλντερμπεργκ) και μην περιμένεις πολλά και...ελληνικά. Ήδη έχει εκπεφρασμένη άποψη περί αγγλικών ως πρώτης γλώσσας και καρφί δεν της καίγεται που τα παιδιά μας άρχισαν να συνομιλούν στα αγγλικά. Με ντύσιμο, συνήθειες και διασκέδαση αμερικανική, αλλά κάνε πως δεν το πρόσεξες. Ούτε την (ανθελληνική μας) κατρακύλα, ούτε τις μύχιες σκέψεις της υπουργού. Βρήκε κάτι καλό απ' την προηγούμενη συνάδελφό της και βάλθηκε να κάνει την.μεταρρύθμισή της. Για τη βάση του 10 μιλάμε, που φρέναρε λιγάκι την αγραμματοσύνη των υποψηφίων μας για τα πανεπιστήμια.
ΒΑΣΗ (του 10) και δημοτικότητα δεν συμβιβάζονται και πρώτη το' ξερε η παραπάνω κυρία. Η ευνοούμενη κι άλλοτε η «εξ απορρήτων» του εκάστοτε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΤΗ, λοιπόν, με τον καημό της μη γίνει αντιδημοφιλής κι εμείς με τα 5/άρια και τα 6/άρια να προσδίδουν την ιδιότητα του φοιτητή σε αγράμματους με απολυτήριο λυκείου. Να τους χαιρόμαστε. Όλους!

18 σχόλια

  1. ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
    Το ασφαλιστικό που ψηφίζει αύριο ο Παπανδρέου δεν είναι ούτε οικονομικά υγιές ούτε κοινωνικά δίκαιο. Φέρνει την καταστροφή του κοινωνικού ιστού και το κυριότερο, είναι αδιέξοδο.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ;
    Πόσο ηλίθιοι είναι Χριστέ μου;
    Πόσο χοντρόπετσοι είναι πιά;
    Γκρεμίζονται προγραμματισμοί ολόκληρων οικογενειών και μαυρίζει η ψυχή μας από την ανασφάλεια και την αδικία.
    Και όλα αυτά γιατί;
    Διότι ο Παπανδρέου δεν διαθέτει στοιχειώδη κοινή λογική.
    Διότι δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις από κάποιον κάτι που δεν έχει.
    Διότι, νομίζει ότι επειδή έχει 160 βουλευτές μπορεί να ψηφίζει νόμους που δεν θα ψήφιζε ούτε η χειρότερη δικτατορία.
    Τόσο απλά.
    Όμως το ασφαλιστικό δεν αφορά ένα κλάδο της οικονομίας, ούτε μία συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα, ούτε κάν μία συγκεκριμένη ηλικία πληθυσμού.
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Δε γίνεται φιλαράκο.
    Δεν θα μπορέσουμε.
    Το πιστόλι στον κρόταφο δεν το βάζουμε.
    Αν θέλεις βάλτο εσύ, αλλά όχι στο δικό μας κρόταφο.
    Βάλτο στον δικό σου (για να μην σου πώ και πού αλλού).
    Ο Γιώργος Παπανδρέου θα πληρώσει πολύ πολύ ακριβά αυτό που κάνει στον Ελληνικό λαό.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα χειροτερεύουν μήνα με το μήνα, βδομάδα με τη βδομάδα,
    Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να προαναγγείλει εξεταστική επιτροπή για την πρόσκληση του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα.
    Εμείς Ελληνική κυβέρνηση ψηφίσαμε δεν δώσαμε λευκή επιταγή να μας ξεσκίσουν οι αμερικάνοι.
    Πρώτος κατηγορούμενος ο Παπανδρέου (για τις τηλεοπτικές δηλώσεις περί πτώχευσης), δεύτερος ο Παπακωνσταντίνου (για τον “τιτανικό” και τρίτος ο Προβόπουλος (για το Τ+10).
    Όλοι κατηγορούνται για την υπογραφή τους στο Μνημόνιο-μνημόσυνο της υποτέλειας, της φτώχειας και της ανεργίας.
    Κύριε Σαμαρά, η εθνική συμφιλίωση έχει νόημα μόνο όταν το τίμημα δεν είναι η καταστροφή της χώρας, δηλαδή αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.
    Ο λαός χρειάζεται ένα φώς στο βάθος του τούνελ.
    Πραγματικό φώς, όχι σαν τον Παπανδρέου που μπερδεύει το φώς της ελπίδας με το τρένο που έρχεται κατά πάνω μας μέσα από το τούνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι κωλοβλαχοι ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΟΚ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΛΟΙ .

    ΙΔΟΥ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
    ΑΡΧΑΙΑ 1ος ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΗΣ 58 - 2ος 86 .;;;;;

    ΒΙΟΛΟΓΙΑ 1ος 96 -2ος 82 !!!!!!!!!!

    και στα παιδια σας κυριοι αν εχετε... η στα ματια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Το σύστημα ΠΑΣΟΚ επιβραβεύει την μετριότητα”
    ΓΙΑΤΙ Το σύστημα Πασοκ ΕΙΝΑΙ η μετριότητα.

    Και συγγνώμη στους ιδεολογικά διαφωνούντες, αλλά ο σοσιαλισμός είναι η μετριότητα. Ο κεντρικός σχεδιασμός, όλοι ίδιοι (αλλα μερικοί πιο ίδιοι – χαχαχα), εννιάιες αμοιβές, εννιαίοι βαθμοί, άχρηστα πτυχία, ψεύτικα πτυχία, μία μάρκα από όλα. Το υπόβαθρο της Σοβιετίας.

    ΠΑΣΟΚ, η ισοτητα προς τα κάτω. Κάτι σαν το ανέκδοτο με τους ηθοποιούς (υπάρχουν κι αλλες παραλαγές)που βρίσκονται στην κόλαση στο μοναδικό καζάνι που είναι αφύλαχτο επειδή όταν παει κάποιος να ανέβει τον τραβούν οι υπόλοιποι από τα πόδια.

    Ετσι και στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ όποιος ξεχωρίζει στην δουλειά του διώκεται από τις υπόλοιπες μετριότητες επειδή χαλά την πιάτσα.
    Αυτές οι μαφιόζικες αντιλήψεις μας φάγανε…

    Ότι πρεσβεύει ..μια κοινωνία .αυτό επιβραβεύει ..και αναδεικνύει… στα αξιώματα ..π.χ. ΓΑΠ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι κωλοβλαχοι ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΟΚ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΛΟΙ .

    ΙΔΟΥ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
    ΑΡΧΑΙΑ 1ος ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΗΣ 58 - 2ος 86 .;;;;;

    ΒΙΟΛΟΓΙΑ 1ος 96 -2ος 82 !!!!!!!!!!

    και στα παιδια σας κυριοι αν εχετε... η στα ματια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ? ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΔΗΘΕΝ Ο ΚΙΣΙΓΚΕΡ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 5 η 6 ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ!!!!
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεφτιλισμένε αλήτη Παπαντρέου, δουλεύω 23 σκληρά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, μεγάλωσα δύο παιδιά, έχω σχεδόν 7000 ένσημα και έρχεσαι τώρα να μου πείς ότι πρέπει να δουλεύω μέχρι τα 65;
    Η εταιρία μου πάει κατά διαόλου και απολύουν 2-3 άτομα κάθε μήνα.
    Τώρα τους δίνεις και κίνητρο να με απολύσουν με τη μισή αποζημίωση.
    Με ρωτάς εμένα ρε καργιόλη αν αντέχουν τα πόδια μου και τα χέρια μου να δουλέψω άλλα 17 χρόνια, για να πάρω 360 ευρώ σύνταξη;
    Και που θα βρώ δουλειά άν απολυθώ ρε απατεώνα;
    50 χρονών είμαι, ξέρεις τί σημαίνει αυτό στον ιδιωτικό τομέα.
    ΣΤΙΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ, αυτό σημαίνει ρε αρχιψεύταρε, που ανάθεμα την ώρα που πήγα και σε ψήφισα.
    Τώρα ξέρεις από που θα σούρθει η πρώτη πέτρα παλιομαλάκα, που μου πάς και στα νησάκια κάθε σαββατοκύριακο, τη στιγμή που εγώ δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ τα βράδια από τη στενοχώρια και την ανασφάλεια.
    Έχω φτάσει να μετράω τα φραγκοδίφραγκα για να περάσω το μήνα και σε λίγο φοβάμαι ότι δεν θα έχω ούτε και αυτά.
    Γαμιέσαι και εσύ και ο σοσιαλισμός σου και εκείνοι οι αλήτες του μέγκα που σε λιβανίζουν κάθε βράδυ.
    Όταν σε δείχνουν στην τηλεόραση κάθε βράδυ με εκείνο το γλυκανάλατο υφάκι μου έρχεται εμετός.
    Στα τσακίδια να πάς και εσύ και αυτοί ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον άσχετο που έγραψε αυτό το άρθρο να πείτε να ελέγχει τα γεγονότα πρώτα! Ο Κίσινγκερ ουδέποτε έκανε τέτοια δήλωση, είναι μύθος και ποτέ δεν έχει επαληθευτεί κάποια πηγή. Δημοσιογραφία του καναπέ. Παραπληροφόρηση από άτομα που τους δίνεται μάλιστα και βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    Στον Γιώργο Παπανδρέου ΔΕΝ πρέπει να επιτραπεί να κάνει αυτά που σχεδιάζει στον Ελληνικό λαό.

    Πρώτα απ' όλα γιατί είναι ψυχασθενής και χρειάζεται να τεθεί υπό δικαστική επιμέλεια. Αυτό δεν είναι αστείο. Εάν εξετάζαμε την συμπεριφορά του (όχι με την κάλυψη του πρωθυπουργικού ρόλου) όπως κάθε άλλου ανθρώπου, άμεσα θα στερείτο των πολιτικών του δικαιωμάτων και θα χρειαζόταν ιδρυματοποίηση λόγω σχιζοφρενικής επικινδυνότητας.

    Δεύτερον γιατί είναι ανήθικος αμοραλιστής και εμπράκτως μισάνθρωπος και βεβαίως μισέλληνας.

    Τρίτον γιατί είναι βλάκας με την ποινική έννοια του όρου και ως τέτοιος επικίνδυνος σε οποιαδήποτε υπεύθυνη θέση/εργασία.

    Με όλα τα παραπάνω ό,τι έχει προσπαθήσει να περάσει ως νόμους/πολιτική ακυρώνονται, τα πράγματα επιστρέφουν στην πρό Γιώργου Παπανδρέου θέση τους για να δούμε τί θα κάνουμε και ο ίδιος μαζί με τους εντός και εκτός συνεργάτες του μας αποζημιώνουν με αγωγές για όλες τις ζημίες και τις βλάβες που έχουμε υποστεί εξ αιτίας τους.

    Αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ.

    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Πεμπτη ειναι μεθαυριο..
    θα μετρήσουμε τα κουκια και μετα μην τολμησουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ να μας πουλησουν την ψηφο ως μπακλαβα σε τζανκι…
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.

    απο χθές μπήκε η γράμμη
    ______________________________
    ποιός Πασόκος θα γίνει ο πιο
    ΜΙΣΗΤΟΣ απο τρεις γενιές Ελλήνων.
    ΕΜΠΡΟΣ.
    Πεδίο σιχαμάρας και μίσους αισχρό.
    ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣΚΛΟΟΥΝΛΟΒΕΡΟΠΑΓΚΑΛΒΕΝΙΖΕΛΟΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕΣ & Παπουτσοπόυστηδες-Καρχιδάκηδες.

    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ.ΓΕΝΙΕΣ !!

    * εκτός συναγωνισμού είναι ο Γιωγάκης ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ του Αντρέ.
    ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ
    ΧΑΡΟ +++
    ποιος θα παίρνει ποιο πολλές ζωές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Ψεύτη ΑΝΩΝΥΜΕ 1.03 μμ…..εσύ που λες ότι δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα για πες μας που δουλεύεις συγκεκριμένα. και στις 1,03 μμ πλέεις στο διαδίκτυο και στέλνεις και μυνήματα στα ποστς????????

    Γιατί αποκλείεται να δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και να γράφεις αυτά ΤΩΡΑ.
    Και μια και έχεις βλέπω άπλετο χρόνο για κουβεντούλα για πες μας …….
    περύσι …πρόπερσι…. Παραπρόπερσι… κλπ δεν ειχες κανένα πρόβλημα και ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΕΣ με τον παπανδρέου.

    Φέτος!!!!!! κατάλαβες ότι οι του ιδιωτικού είναι ξοφλημένοι επαγγελματικά και μισθολογικά .
    Τόσα χρόνια ήταν όλα καλά?????
    Πέρσι που ήσουν που ενώ είχαμε οικονομικό πρόβλημα ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ έκαναν προσλήψεις και δίναν πράσινο φώς τους υφισταμένους τους να κάνουν ροζ τηλέφωνα και να τους τα πληρώνεις εσύ? (αν είσαι του ιδιωτικού)

    Πρόπερσι που ήσουν που η ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ένωσε όλα τα ταμεία (και των καημένων ξενοδοχουπαλήλλων) με το ΙΚΑ

    Όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήσουν που ο εργοδότης σου (που δεν έχεις ιδιώτη εργοδότη σίγουρα) αντί να πληρώνει εσένα που του δουλεύεις πλήρωνε τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΚΑΤΑ για να κάνει μια απλή επαφή με το δημόσιο, απαραίτητη όμως για τη δουλειά του και τη δουλειά σου με μαύρα χρήματα

    Πολύ αργά φίλε μου αποφάσισες να ξεσπαθώσεις και δημιουργεί υποψίες ότι απλά είσαι διαπλεκόμενος και τα λές για τζερτζελέ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που καταντήσαμε θεέ μου;
    Φεύγει η νεολαία για το εξωτερικό.
    Φεύγουν τα καλύτερα μυαλά μας, φεύγουν στην ξενιτιά για να μπορέσουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.
    Φεύγουν οι νέοι άνθρωποι, φεύγουν οι πιό δυναμικοί άνθρωποι, φεύγει ότι καλύτερο έχουμε.
    Κανένα φώς στον ορίζοντα, καμμιά ελπίδα.
    Άς όψεται ο αλήτης ο Παπαντρέου για την κατάντια μας.
    Ίδιος ο πατέρας του, ίσως και χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν ξαιρω τι λαίτε εσισ αλα εγο ειμε πολι χαρουμαινος που παιρασα στο Πανεποιστείμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΠΛΑΦΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ 10,ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θανάση,
    δέ γνωρίζω άν ζούσες τό 1983.
    Απλώς γράφω,ότι 5.000 πράσινοι
    επάνδρωσαν τόν ΟΤΕ.
    Σέ μιά νύχτα.
    Δέ μέ πιστεύεις?
    Ρώτα τούς έχοντες ακόμα ζιβάγγο στή
    ντουλάπα.
    Αυτοί τών ΔΕΚΟ ούτε 3 θά γράφανε.
    Καί έχουν ένα μισθό νάααααα!
    Ψέματα δέ γράφω.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση