GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ντοκουμέντα που συνδέουν την Torcaso με τον Α. Τσοχατζόπουλο...

Η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου εμφανίζεται να μετέχει ταυτόχρονα στην off shore που είχε το νεοκλασικό στην Ακρόπολη και στο ίδιο ΔΣ   τεχνικής...

Η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου εμφανίζεται να μετέχει ταυτόχρονα στην off shore που είχε το νεοκλασικό στην Ακρόπολη και στο ίδιο ΔΣ  τεχνικής εταιρείας με την κόρη του πρώην υπουργού!

PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
To πρώτο έγγραφο που δημοσιεύουμε,  αριστερά, είναι από την επίσημη Εκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τη Μονή Βατοπεδίου και την εμπλοκή της off shore εταιρείας Torcaso η οποία εκτός των άλλων εμφανιζόταν, σε πρώτη φάση, ιδιοκτήτρια και του νεοκλασικού στην Διον. Αρεοπαγίτου που αγοράστηκε πρόσφατα από την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Ένας από τους δύο νομίμους εκπροσώπους της εταιρείας μέχρι τις 30.4.2007 που διέκοψε τη λειτουργία της είναι, όπως φαίνεται, και η κ. Λαμπροπούλου Ευφροσύνη....
Το δεύτερο έγγραφο που αποκαλύπτουμε, δεξιά, είναι το ΦΕΚ με τη σύσταση της...
 τεχνικής και κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΕΦΑ ΑΕ, στις 24 Νοεμβρίου 2003. Στο ΔΣ της εταιρείας εκτός από τον επιχειρηματία Φ. Αρβανίτη, μετέχει η (κόρη του πρώην υπουργού) Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Είναι το ίδιο πρόσωπο με τη νόμιμη εκπρόσωπο της Torcaso και όπως προκύπτει μετέχει στις δύο εταιρείες σε χρονικά διαστήματα (αρκετών ετών) που συμπίπτουν μεταξύ τους...
Τα συμπεράσματα είναι εύκολα...
Ο Αδιάκριτος

10 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ:

    1. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΙΜΕΝΣ
    2. Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΛΑΔΩΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ
    3. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δημόσιο χρέος γίνεται ένας από τους πιο δραστικούς μοχλούς της πρωταρχικής συσσώρεσης.
    Σαν με μαγικό ραβδί προικίζει το μη παραγωγικό χρήμα με παραγωγική δύναμη και το μετατρέπει έτσι σε κεφάλαιο, χωρίς νάναι υποχρεωμένο να εκτεθεί στους κόπους και στους κινδύνους που είναι αχώριστοι από τη βιομηχανική μα ακόμη κι από την τοκογλυφική τοποθέτηση. Οι πιστωτές του δημοσίου στην πραγματικότητα δε δίνουν τίποτα, γιατί το ποσό που δανείζουν μετατρέπεται σε κρατικά ευκολομεταβίβαστα χρεώγραφα που στα χέρια τους εξακολουθούν να λειτουργούν, όπως θα λειτουργουσαν αν ήταν ισόποσο μετρητό χρήμα. Άσχετα όμως κι από την τάξη των αργόσχολων εισοδηματιών που δημιουργιέται μ' αυτό τον τρόπο και τον αυτοσχέδιο πλούτο των χρηματιστών που παίζουν το ρόλο του μεσίτη ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο έθνος -καθώς και των φοροενοικιαστών, των εμπόρων, των ιδιωτικών εργοστασιαρχών, που μια καλή μερίδα του κάθε κρατικού δανείου τους προσφέρει την υπηρεσία ενός κεφαλαίου πεσμένου από τον ουρανό- το δημόσιο χρέος έχει δημιουργήσει τις μετοχικές εταιρίες,το εμπόριο με συναλλάξιμες αξία όλων των ειδών, την επικαταλλαγή (σ.σ. κερδοσκοπία πάνω στην αγοραπωλησία συναλλάγματος), με δυο λόγια: το παιχνίδι στο χρηματιστήριο και τη σύγχρονη τραπεζοκρατία.
    -Μαρξ, "Το κεφάλαιο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριε μου για να μιλας ετσι πρεπει να εισαι δεξιος.και εγω ειμαι πασοκατζης..
    πες μου αν θες....ποια ειναι η διαφορα μας?υπαρχει εστω ενα σημειο στο οποιο διαφερουμε?
    Μην το κουραζεις αρχηγε μου..δεν υπαρχει γιατι τα ιδια σκατα ειναι και τα δυο κομματα.αν τωρα εσυ πιστευεις οτι τα παληκαρια της ΝΔ ειναι καλοπαιδα,,εισαι βαθεια νυχτομενος....
    να σου θυμησω Βουλγαρακη,Ρουσοπουλο,,Παυλιδη,,,ασε γιατι θα χρειαστω αρκετες αραδες να τους πω ολους...και στην κορυφη ο μεγας Καραμανλης,,,αυτος ο τεραστιος ο Θεος που τον εχετε κρυμενο......κοιτα λοιπον πως θα τα βγαλεις περα οπως κανω κι εγω και φτυστους τους ολους ...και τους 300.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ροχάλες και ξύλο στα ΠΑΣΟΚια στην Πάτρα!
    Ακολουθεί βίντεο!
    Stay tuned!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά, η μόνη προεκλογική "δέσμευση" που τήρησε ο Παπανδρέου ήταν η Ελληνοποίηση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Αλβανία, το Πακιστάν, τις πρώην ρωσικές δημοκρατίες, το Αφγανιστάν, το Σουδάν.
    Έτσι και εμείς τώρα γίναμε Ελλαδιστάν.
    ....
    -Well done George.
    -Thank you Mr President.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε βόδια εκεί στην Ευελπίδων που σας χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός,
    ρε μοσχάρια του ΣΔΟΕ, το κολλητάρι του άκη τον σμπώκο (όνομα και πράγμα) θα τον ελέγξετε; Πώς το έκανε το ξενοδοχείο με τελεφερίκ στην Κρήτη, ρε μοσχάρια; Για τα Raython και το TorM1, για τα χαμένα αντισταθμιστικά οφέλη δεν έχετε ακούσει τίποτε ρε ΖΩΑ; Τι ρόλο βαράτε επί τέλους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τζόνης ( ο πασόκος που ήταν και υπουργός Εθνικής Αμύνης ), αλλά και ένα σωρό μέλη τής ίδιας αρβανιτοβλάχικης σπείρας, που κατόρθωσε και ληστεύει την Ελλάδα «νομίμως», πρέπει να υποστεί κυρώσεις για την εγκληματική του δράση κατά των Ελλήνων.
    Βέβαια, αυτό προσκρούει στον τωρινό, επίσης εκπρόσωπο του 4ου Ράϊχ, Υπουργό Μπενιζέλο, που θα τον προστατέψει όσο μπορεί, εκτός αν τον πετάξουμε κι αυτόν έξω με τις κλωτσιές όπως και όλη την αλβανοπασοκική φάρα που μας έκατσε στο σβέρκο.

    Η πασοκικη συμμορία πρέπει να εξαρθρωθεί.

    Ο ακήρυχτος πόλεμος εναντίον μας από τα αλλοδαπά κοπρόσκυλα, θα απαιτήσει από όλους μας εγρήγορση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Εμενα μου ερχεται να προτεινω για Περιφεριαρχη Αθηνας τον
    Δρ Κουτσουκο Αναστασιο

    τον ανθρωπο που εριξε τη δεξια μαζι με Καψαμπελη Λουτραδη Παπαγιωτη και ολους εσας

    τον ανθρωπο που αποκαλυψε τις απατες της παιδειας της ολιγαρχιας, τον προστατη των υπερδανεισμενων

    Δεν καταλαβα οι αγωνιστες μονο θα τρωνε ξυλο και χημικα απο τα Ματ και αλλοι θα καθονται στις καρεκλες??

    τωρα θα στειλω την υποψηφιοτητα του δρ Κουτσουκου στο

    ypopsifioi@pasok.gr.

    καντε το ιδιο και εσεις!!

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκπαιδευτικοί και Φοιτητές έβαλαν στο κυνήγι … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    & ΠΡΕΣΣ - PASOK
    ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ;

    Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη Πάτρα 12/6 μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Σήμερα το πρωί λοιπόν οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου μετά την τελευταία …άτυχη επίσκεψή της στον Βόλο μάλλον θεώρησε ότι το όλο κλίμα δεν την σηκώνει για εκτός έδρας επισκέψεις. Έτσι, η οργή των παρευρισκομένων όπως ήταν φυσικό ξέσπασε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού. Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφθάνουν οι επίσημοι, μητροπολίτης, δήμαρχοι, πρυτανικές αρχές, ο βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος κ.α οι οποίοι πέρασαν μάλλον εύκολα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο. Όταν όμως μετά από 10 περίπου λεφτά έφτασαν μαζί οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα!!

    Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πολιτικούς ταγούς της Αχαΐας. Μετά από μια ώρα περίπου η ψυχική οδύνη τους εκτοξεύθηκε στα ουράνια! Είδαμε λοιπόν έντρομους τον υπουργό και τους βουλευτές κουστουμαρισμένους να τρέχουν κυνηγημένοι από το πλήθος, διασχίζοντας την μεγάλη πλατεία Γεωργίου, σε χρόνο που θα ζήλευε και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ , παρακάμπτοντας και σκοντάφτοντας σε σκουπίδια που έχουν μαζευτεί σε λόφους σε όλη τη πόλη λόγω του κλεισίματος της χωματερής στην Ξερόλακα, και οι οποίοι βουλευτές στην προσπάθεια τους να σωθούν εισέβαλλαν σε γνωστή καφετέρια στέκι της πόλης.

    Περιττό να πούμε ότι …φύγανε καφέδες, …. αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Η όλη ιστορία πάντως τελείωσε όταν μετά από κάποιο διάστημα οι βουλευτές μετέβηκαν σε παρακείμενο γραφείο του κόμματος.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα είχαν την τύχη να τα τραβήξουν και κάμερες τοπικών καναλιών, τα οποία κανάλια είχαν μαζευτεί για ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που γινόντουσαν δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία και έτσι με τα πρώτα επεισόδια έτρεξαν και αποθανάτισαν τα γεγονότα. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν τα κανάλια δείξουν αυτές τις σκηνές!! Μιας και όπως είδαμε και στη Τρίπολη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, στα περισσότερα ΜΜΕ επικρατεί η λογική «μούγκα στην στρούγκα» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση