GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλεγμένη και με το Βατοπέδι η off shore που είχε το σπίτι του Άκη!..

Παρενέργειες και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου προκαλεί το θέμα του ακινήτου του Άκη Τσοχατζόπουλου... Η Torcaso Investment , στην οπο...

Παρενέργειες και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου προκαλεί το θέμα του ακινήτου του Άκη Τσοχατζόπουλου...
Η Torcaso Investment, στην οποία άνηκε το ακίνητο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, είναι και μία από της εταιρείες που διαχειριζόταν και κεφάλαια της Μονής Βατοπεδίου. Και όταν η «Τροκάσο» λόγω της εμπλοκής της στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου είχε ελεγχθεί, διαπιστώθηκε ότι από τις συναλλαγές που είχαν γίνει, δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν 2.662.000 ευρώ.
Από τα στοιχεία για το σκάνδαλο της Μονής, ξεχωρισαν κατά την έρευνα οι κινήσεις μεγάλων ποσών από λογαριασμούς της Μονής στην κυπριακή Rassadel, αλλά και...
 μια τουλάχιστον περίεργη συναλλαγή με την Torcaso Investments Limited, υπέρ της οποίας η Μονή Βατοπεδίου εξέδωσε επιταγή 700.000 ευρώ από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς. Η επιταγή αυτή εισπράχθηκε από την Torcaso στις 15 Ιουνίου 2007, η οποία εμφανίζει ως διεύθυνση Αθήνας στην Π. Καλλιγά 23. Ιδιοκτήτης της φέρεται ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας Γ. Σαχπατζίδης. Η αιτιολογία γι' αυτή την πληρωμή ήταν άγνωστη.
Πάντως τώρα  η ΝΔ ζήτησε παράταση τεσσάρων μηνών στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπεδίου, ώστε να ανοιχθούν και να ελεγχθούν όλοι οι λογαριασμοί της Μονής και των συνεργασθεισών με αυτήν εταιρειών, μεταξύ των οποίων και της Torcaso...

10 σχόλια

  1. καλό μήνα
    (το....καλό ! μεταξύ μας..)

    Ο ΓΑΠ είναι καλός καπετάνιος και ξέρει από κουπί και κανό.
    Μην φοβάσε ότι θα διαλύσει την χώρα,την διάλυσε ήδη,
    η πορεία του σκάφους προς τον βυθό άρχισε,
    απλώς τα ΜΜΕ του έχουν βάλει μεγάλες σαμπρέλες γιά να γίνει η βύθηση ποιό ομαλά.

    Το μόνο που μένει είναι να εγκαταλείψουμε το καράβι,αλλά ο Γιώργος σαν καλός καπετάνιος θε εγκαταλείψει το πλοιό τελευταίος.

    Υπομονή γιατί μετά την βύθηση πρέπει να βρούμε τρόπο να το ανελκήσουμε στην επιφάνεια και αυτό πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας χωρίς τους Νενέκους προδότες Έλληνες.

    Το μέλλοον ανήκει σε μας και τα παιδιά μας.

    Πασόκοι - ντόρα - καρατζαφέρηδεε
    τα καταφέρατε ΔυΝαΤά..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    Η ΧΩΡΑ ΤΑ ΦΤΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ο τύπος αυτός είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο που πέρασε απο την Ελληνικη πολιτική σκήνη. Το 2009 έκανε διακοπές στο Πόρτο Χέλι και πλήρωνε 1500 ευρώ την ημέρρα για την Βίλλα που έμενε. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα τα άλλα χαιλίκια που έχει κάνει. Θυμάστε, γάμους στον Παρίσι, σπίτια εδω και εκεί και όλες τις άλλες μαλακίες του.
    Ελπίζω να του κάνουν ένα κανονικό έλενχο για όλη την περιουσία του τα τελευταία 20 χρόνια και είμαι σίγουρος ότι η μισή του περιουσία θα κατασχεθεί.
    Αντε παλιο Πεινάλα, που δεν είχες να φάς και εγινές και ελιτ την ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπανδρέου ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ εάν δεν ξεπληρώσει πρώτα τα γραμμάτια που χρωστάει.
    Ήδη εξουδετέρωσε τη συμφωνία για το ρωσικό αγωγό και υπέγραψε την αιχμαλωσία μας στο το Δ.Ν.Τ..
    Έχει όμως ακόμη δύο-τρείς "δουλίτσες" να διεκπεραιώσει:
    Να βαφτίσει τα σκόπια, να υπογράψει το σχέδιο Ανάν-2 και να "μοιράσει" τα νησιά του Αιγαίου με τους καλούς μας γείτονες.
    Τέλος, αφού ανταποδώσει τις χάρες στους καναλάρχες για την "αμέριστη" υποστήριξη και βάλει και το κατιτίς στην άκρη για τα ταξίδια του στα γεράματα, θα πάει και αυτός στο περιθώριο της ιστορίας.
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Κόλαση» στην Εξεταστική για τον κ. Βαλυράκη

    Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τν Ζήμενς κ. Βαλυράκης, όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην επιτροπή του επιτέθηκαν επικρίνοντάς τον για τους χειρισμούς του στο θέμα του «χειρόγραφου φάντασμα» που ενοχοποιεί τάχα γαλάζιο υπουργό. Οι φωνές από το γραφείο του κ. Βαλυράκη ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής.

    Την ίδια ώρα οι βουλευτές της ΝΔ έκαναν διάβημα για το ίδιο θέμα στην Εξεταστική

    */ Γειά σου ψηφοφόρε των Μαντέλη-Σημίτη-Τσοχατζόπουλου κλπ
    Πασοκικής χούντας, ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου κλπ ψευτών και ντεμπέληδων νεογιάπηδων.

    TA KΩΛΟΠΑΙΔΑ.
    αυτό που θα πρέπει να ξέρουν
    είναι ότι αν όλα αυτά που κάνουν και λένε είναι παπαρολογίες και μας πάνε για φούντο στο τέλος θα πρέπει να αλλάξουν χώρα πολιτικοί,κοματόσκυλα,λαμόγια,νταβατζήδες και ΠΑΣΟΚ - ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χορεύει:Βρέχει λεφτά στή στράαατα
    μου,λεφτά πού μέ χουν κάαααψει.
    Μετά ο στοίχος αναφέρεται στά
    φτωχά νιάτα του.
    Εκεί ντρέπομαι.Δέν παρεκτρέπομαι.
    Οί Διονησίου- Κούρκουλος τρίζουν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ
    ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ.

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΟΞΩ.

    ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΜΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το διώροφο νεοκλασσικό στην Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα (μικρό αδιέξοδο πίσω από την Αελλώ, στάση Κεφαλληνίας) , είναι επίσης ιδιοκτησίας του Άκη και της συγγραφέως (!!!!!!!.......) του. Μανία στα διώροφα νεοκλασσικά ο αδιάφθορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΥΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΥΡΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
    Ρεζίλη έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

    Στην αρχή μας είπαν ότι πρόκειται για μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Μετά, αφού πρώτα το διαψεύσαμε εμείς μας είπαν για « μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

    Σήμερα αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για έναν «cabinet man» που στο ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σε «άνθρωπο της κυβέρνησης», αλλά δείτε ποιος είναι στην πραγματικότητα:

    Όπως διαπίστωσε σήμερα η Εξεταστική δεν επρόκειτο για ιδιόχειρο σημείωμα αλλά για mail στο οποίο αναφέρεται εντολή να «δοθεί το 50% της προκαταβολής σε cabinet man» με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008. Επισυνάπτεται επίσης τραπεζικός λογαριασμός της αμερικανικής εταιρίας BULT- IT LTD ο οποίος ανήκει στην κυρία Deborrah Sorkin.

    Επίσης σε δύο FAX αναφέρονται εντολές κατάθεσης από κάποιον κ. Λ. Χέλμη προς τον Μάριο Κάτσικα όχι ενός εκατομμυρίου ευρώ (όπως δημοσιεύτηκε) αλλά ποσών της τάξεως των 5.000 και 7.500 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εκταμιεύτηκαν από ελβετική τράπεζα προς αμερικανική τράπεζα στον ίδιο λογαριασμό της BULT-IT LTD.

    Τελικά, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής Κώστας Τζαβάρας ο cabinet man δεν είναι άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά εταιρεία που φτιάχνει ντουλάπια και είχε αναλάβει να κατασκευάσει ντουλάπια για διαμέρισμα του κ. Κάτσικα στην Αμερική.

    Οι βουλευτές της ΝΔ θέτουν πλέον θέμα παραμονής του κ.Βαλυράκη στην εξεταστική.

    Δηλαδή η γερμανική δικαιοσύνη έστειλε στην Ελλάδα τα εν λόγω έγγραφα, τα ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να στήσει θέμα εναντίον «γαλάζιου υπουργού». Τελικά το μόνο που ανακάλυψαν ήταν ένας ντουλαπάς.

    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης επιβαίωσε όσα έγραφε το antinews τόσες ημέρες και διέψευσε σήμερα ότι (όπως γράφηκε) έχει στην διάθεσή του ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου, όπως και ότι η εντολές αυτές αφορούσαν ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

    Προηγουμένως και όπως γράψαμε ήδη προηγήθηκε …μάχη του κ. Βαλυράκη με βουλευτές της εξεταστικής που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Οι φωνές από το γραφείο του Βαλυράκη στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν μέχρι το ισόγειο.

    Όταν ρωτήθηκαν στη συνέχεια οι βουλευτές που μετείχαν στη «σύσκεψη» χαρακτήρισαν «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά Βαλυράκη».

    Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΟΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ.
    ΦΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μειονέκτημα του πολυσυλλεκτικού ΠΑΣΟΚ. Συνυπάρχουν ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΑΓΓΟΥΣΗΣ με το βουλευτή του χωριού του και των υπαλλήλων της βουλής πετσάλνικο και με το σοσιαληστή άκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Πρετεντερης ναι μεν εσκασε στα γελια, δεν ειπε ομως κατι για την κωλοφυλλαδα, στην οποια ειναι επιφανες στελεχος, και η οποια ειχε το θεμα φατσα καρτα τρεις συνεχεις μερες.

    Η οποια κωλοφυλλαδα συνεχως μας ενημερωνει με ψευδεις και ανυπαρκτες ειδησεις (επισκεψη Ερντογαν πχ) και η οποια ειναι τοσο κιτρινη που δεν μπορει ουτε απο ντροπη να κοκκινισει πλεον.

    ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΕΣ
    Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου
    ΩΠΟΥ.
    Το χειρόγραφο που έγινε mail …
    Και μόνο το “χειρόγραφο”;
    Ήταν και του “Χριστοφοράκου” κιόλας.
    Το mail που έγινε ντουλάπα.. Υπόθεση πατάτα..
    Παπανδρεου θα φύγεις με ελικόπτερο για τα ξένα.
    Να φτιάξεις ακόμα ένα “ομογενή” Παπανδρέου.
    ---------------------------------
    Το μόνο που μπορεί να γίνει για να τους ξεπλύνει είναι να αρθεί η ασυλία του ΑΛΗΤΑΡΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ
    και να δικαστεί για απάτη.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση