GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O τραπεζικός λογαριασμός 88167960 σε κορυφαίο υπουργό της ΝΔ...

Aπό το http://www.kentri.gr/ Πολλοί πόντοι έχουν φύγει από το πουλόβερ του σκανδάλου Siemens και όλα δείχνουν ότι το πουλόβερ άρχισε να ...

Aπό το http://www.kentri.gr/

Πολλοί πόντοι έχουν φύγει από το πουλόβερ του σκανδάλου Siemens και όλα δείχνουν ότι το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται.
Στην Εξεταστική Επιτροπή φθάνουν πληροφορίες και μαρτυρίες, που συμβάλλουν στην διερεύνηση της υπόθεσης, αρκεί να γίνεται σωστή και υπεύθυνη εκτίμηση και αξιολόγησή τους.
Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος του αποπροσανατολισμού με στόχο την υποβάθμιση του έργου της Επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πολύ έγκυρη πηγή, ένα νέο πολύ σημαντικό στοιχείο λέγεται ότι θα προκύψει, από το άνοιγμα του λογαριασμού 88167960 στην ελβετική τράπεζα UBS που ανήκει σε γνωστό Έλληνα χρηματιστή.
Ο χρηματιστής κλήθηκε από την Εξεταστική Επιτροπή, αλλά δεν...
 προσήλθε για σοβαρούς λόγους υγείας. Κατόπιν τούτου με απόφαση της Επιτροπής τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του δύο μέλη της, τα οποία, λόγω της κατάστασής της υγείας του, δεν κατέστη δυνατόν να μιλήσουν μαζί του.
Τώρα αναμένεται να μιλήσει ο λογαριασμός.
Όπως μας διαβεβαιώνει η πηγή μας, στο λογαριασμό αυτό εμβάσθηκε από Λέτσα τον Φεβρουάριο του 2000, ποσό 850.000 δολαρίων.
Το ποσό αυτό στη συνέχεια κατέληξε σε λογαριασμό γαλάζιου στελέχους, μετέπειτα κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

12 σχόλια

  1. Αυτή την στιγμή βρίσκονται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών περίπου 300 αδιόριστοι εφοριακοί, τελωνειακοί και δημοσιονομικοί και διαμαρτύρονται ειρηνικά για την αναστολή της πρόσληψής τους μέχρι το 2013. Αυτά τα άτομα αποτελούν μέρος 877 συνολικά διοριστέων του απαιτητικού γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ που πραγματοποιήθηκε στις 4-5 Απριλίου 2009 (προκήρυξη 1Γ/2008) για το Υπουργείο Οικονομικών. Είναι λογιστές, οικονομολόγοι, φοροτεχνικοί και πλήρως εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους καθώς αρίστευσαν ανάμεσα σε 26.000 υποψηφίους και το 80% αυτών κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σε οικονομικά και φορολογικά πεδία. Αισθάνονται κατάφωρα αδικημένοι καθώς τούς έχουν σταλεί ατομικές επιστολές για κατάθεση δικαιολογητικών διορισμού από το 2009, οι διευθύνσεις προσωπικού τούς διαβεβαίωναν ότι το πάγωμα προσλήψεων δεν αφορά αυτούς και έχουν μείνει άνεργοι καθώς όφειλαν να παραιτηθούν από τις δουλειές τους στο παρά πέντε του διορισμού. Η τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας, τα 5.000 οργανικά κενά στις εφορίες και οι 700 συνταξιοδοτήσεις στα τελωνεία-οι μοναδικές υπηρεσίες που φέρνουν έσοδα στο κράτος καθιστά απαράδεκτο το πάγωμα των προσλήψεών τους και εγείρει εύλογα ερωτηματικά για μια ακόμη τραγική γκάφα του Υπουργού Οικονομικών ο οποίος φαίνεται πως έχει κλείσει τα αυτιά του στις φωνές της λογικής και προτιμά ξένους παράγοντες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, ενώ υπάρχουν 877 άριστοι έλληνες επιστήμονες για αρωγή της χώρας.

    ...MΑΛΛON AYTOI ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ !!!!!!!!
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!
    ΟΧΙ...ΟΧΙ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !!
    ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.

    απαράδεκτε χουνταίε, που μας το παίζεις και αρχάγγελος της
    ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    μήπως και σύ...εσυ...ΕΣΥ
    ένας απο τους πολλούς που φώναζαν
    επι παντοκρατορίας Σημίτη...το
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ;

    ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ
    ΧΟΥΝΤΑΙΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατακραυγή αναγνωστών για Λαλιώτη Part 8

    "Επειδή η αντίδραση του Λαλιώτη, μου θυμίζει την αντίδραση του ομόσταυλου ινστρούκτουρα, γεροντολάγνου Κουλούρη, ποιός ασχολήθηκε καλέ μου,..μαζί σου και τα ‘παιξες? Απλώς κάποιος ενδιαθέρθηκε για την υγεία σου και ρώτησε που βρίσκεσαι. Ούτε σε έβρισε ουτε άφησε υπόνοιες. Τι γίνεται «το παιδί», ρώτησε. Αλλά μια και θέλεις να σε θυμηθούμε, πες μου και μένα το δεινόσαυρο, πως τα κατάφερες και οκτώ χρόνια «προετοιμασίας», των Ολυμπιακών έργων, να έχουν τόση καθυστέρηση, ώστε παραλίγο, να μην γίνουν οι αγώνες στην Αθήνα και η Κα Παπανδρέου να καταφέρει σε οκτώ μήνες, οτι δεν έκανες εσύ σε οκτώ χρόνια? Ή και δώδεκα ίσως? Εκείνη η έρμη η Εγνατία, γιοφύρι της Άρτας φάνηκε απο την αρχή. Στη δυτική Μακεδονία και Ήπειρο, κόλλησαν λέει στα μηχανήματα διάνοιξης των τούνελ, γιατί δεν είχαν τις κατάλληλες προδιαγραφές. Δηλαδή στο διαγωνισμό τι περιέγραφες? Κάτι σαν, «έστειλα το μικρό να πάρει πάστες και πήρε άσπρες αντι σοκολατίνες που σκεφτόμουν» ένα πράμα, έτσι? Και το οτι φυσικά, στο τέλος της υπουργείας σου, δεν έβγαινε άκρη με τις καθυστερήσεις (κανείς εδώ, δε μπορεί να κατηγορήσει τους εργολάβους, οποιοσδήποτε λογικός είχε εσένα απέναντι το ίδιο θα έκανε)
    Κια μια και λέμε για διαγωνισμούς, και αφού εσυ είσαι άσπιλος και αμόλυντος, υπάρχει αντίρηση να ελεγθούν οι μειοδοτικοί διαγωνισμοί και τα τιμολόγια που προσαρτήθηκαν στις αντίστοιχες αποφάσεις, για τα Ολυμπιακά έργα? Καιρός δεν είναι? Πρός Θεού δεν υπονοεί κανείς τίποτα για σένα, αλλά για κολλητούς σου που εμφανίστηκαν ως «ανάδοχοι γενικώς» Προσωπικά πιστεύω ότι λές αλήθεια στις δηλώσεις σου, άλλωστε το ανέκδοτο για το, «IQ Λαλιώτη», είχε αντικαταστήσει την καλημέρα μετα την (παρουσίαση!!!) του έργου του Θησαυρού. Για την αυλή σου μιλάμε, γιατί υποτίθεται, οτι είχες τον έλεγχο και συντονισμό. Να ενοχληθείς οταν πάψουμε να είμαστε ανώνυμοι."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    -----------------------------------

    "Διαβασα τις αηδιες του Λαλιώτη!Να μας πει ο κύριος ΔΙΑΦΑΝΟΣ για τα λεφτα της χωματερής ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ που έτρωγε μαζί με τον φίλο του τον ΠΑΠΑΔΗΜΑ(πρωην δήμαρχο Ανω Λιοσίων). Θα ρθει και η δικιά σου ώρα ΔΙΑΦΑΝΕ.
    ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    -----------------------------------

    "Πειτε του Λαλιωτη οτι το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να ξαναχωθει στην τρυπα του και να μεινει εκει, να μην ξαναπροκαλεσει τον απλο κοσμο και κυκλοφορησει εξω γιατι αυτος και η φαρα του θα φανε οχι μονο γιαουρτια αλλα και τον κεσε μαζι αν τους πετυχει ο κοσμος στο δρομο.

    Δεν ντρεπεται το λαμογιο."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ----------------------------------

    "Λαλιώτη ο κόσμος ξύπνησε. Λάθος η στιγμή που βγήκες να μιλήσεις. Βράζουμε με σένα και όλο το συνάφι γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο και συ μας κατηγορείς και από πάνω.
    Έχουμε όμως ένα ισχυρό μέσο να μιλάμε, στο οποίο ελπίζω να είδες την αντίδραση του κόσμου..
    Κρύψου λοιπόν και άσε τις δικαιολογίες ότι είσαι σε νοίκι και πηρες και δάνειο.."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ----------------------------------

    "κ.Λαλιώτη,διαβάζοντας στο τρωκτικό την αναρτησή σας και την αναφορά σας στον Γκαίμπελς,θεώρησα σκόπιμο να σας αναφέρω καποια χαρακτηριστικά του.

    (Α)-Ξύλινος λόγος.
    (Β)-Σκληρό ύφος,αλαζονικό.
    (Γ)-Πάγια τακτική του η απειλή και ο εκφοβισμός.
    (Δ)-Φίμωση τού τύπου πού τολμούσε να τον κριτικάρει.
    (Ε)-Λέγε-λέγε κάτι θά μεινει-αυτό ισχυε καί όταν χρησιμοποιούσε τον δικό του τύπο, για τήν κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων.(κυρίως γι'αυτό)
    (ΣΤ)-Ομιλίες γεμάτες χολή,κακία,απειλές ,πού ακόμα και τώρα αν κάποιος τις ακούσει,ανατριχιάζει.
    (Ζ)-Ακομα και σε αυτούς πού υποστήριζαν τούς ναζί αυτός και ο Ρίμπεντροπ ήταν οι πλέον αντιπαθείς.Για τον λαό,ακόμα περισσότερο.
    (Η)-Το ύπουργείο προπαγάνδας ήταν ανάμεσα στα πρώτα ,στην διαφθορά.

    Σας θυμίζει κάτι?"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 2000 δεν ήτανε όταν κάποιο μικρό κεντροδεξιό κόμμα που δεν υπάρχει σήμερα πήρε παρόμοιο ποσό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έρχεται μόνο τέλος στο εφάπαξ των Δ.Υ.
    Τέλος και η μονιμότητα.
    Που είναι εκείνα τα παλληκάρια της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ με τα 500.000 αποδοχές το χρόνο, οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΖΊΜΕΝΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ).
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΑΕΝΗΣ ΦΑΝΤAΣΙΑΣ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Εγώ δε θέλω να απαντήσω στον Λαλιώτη. Απαιτώ να απαντήσει αυτός στην απάντηση του τρωκτικού και να μας πει, όχι ότι κάνει δήλωση αλλά πόση είναι αυτή η δήλωση. Έχω μεγάλη απορία με τι μηνιαίο την περνάει, να μας το δείξει.

    Με μια πρόχειρη ανώνυμη πράξη που κάνω, βάσει αυτών που λέει το τρωκτικό, υποχρεώθηκε να πληρώσει για την αλητεία του από 140.000 σε 3 άτομα, ήτοι 420.000 ευρώ!!!
    Αυτά τα έδωσε τελικά?
    Αν ναι που τα βρήκε?
    Συνάδουν ως λογική αποταμίευση των τίμιων εσόδων που δηλώνει?"

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε αρχιλαμόγια Γιομπαζολιά, Καψαμπέλη και Παπαγιάννη, τί σχέση έχει ο Κάτσικας με τη Νέα Δημοκρατία;

    Είσαστε βαρεμένοι από κούνια ή επαγγελματίες λασπολόγοι του Παπανδρέου;

    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:

    Τσουκάτος Μαντέλης, Τρεπεκλής, Τσοχατζόπουλος και έρχονται και άλλοι πολλοί.

    ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΖΑ.

    ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ.

    Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

    Στη λέξη θα κολλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
    Από τις 620 συναντήσεις του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, που πραγματοποιήθηκαν από το 1999 έως το 2007, οι 356 έγιναν με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!
    Το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο προέκυψε από την λεπτομερή απογραφή του ημερολογίου της κυρίας Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Siemens, την οποία έκανε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το ημερολόγιο της κυρίας Τσακάλου ο κ. Κώστας Μητσοτάκης έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121.
    Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 30 συναντήσεις και 60 επαφές, σύνολο 90.
    Η κυρία Μαρέβα Γκαμπόφκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30.
    Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι δεύτερη μετά τον κ. Κώστα Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102.
    Η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη έχει 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές.
    Ο κ. Πέτρος Δούκας, έχει 10 συναντήσεις και 45 επαφές και ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης έχει 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47.

    από το antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΤΤΑΛΟΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ φιλάκια...
    Απο τις 620 συναντήσεις του Χριστοφοράκου οι 356 έγιναν με την οικογένεια Μητσοτάκη

    Ένα στατιστικό θα πω και μετά θα μιλήσω συγκεκριμένα: Από τις 620 συναντήσεις το 60%, δηλαδή οι 356, αφορούν μέλη της οικογένειας του κ. Μητσοτάκη.

    Φαίνεται δηλαδή μία προνομιακή σχέση της εταιρείας SIEMENS Ελλάς, ή του Διευθύνοντος Συμβούλου, ή εν πάση περιπτώσει των διευθυντικών και ηγετικών στελεχών με την οικογένεια Μητσοτάκη σε κοινωνικό ή άλλο επίπεδο, που όμως εκφράζεται σε συγκεκριμένες συναντήσεις και επαφές από το 1999 μέχρι το 2007.

    Συγκεκριμένα: Ο κ. Κώστας Μητσοτάκης έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121. Ο κ. Κυριάκος έχει 30 συναντήσεις, 60 επαφές, σύνολο 90. Η κυρία Μαρέβα Γκαμπόφκι, η κυρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30. Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι δεύτερη μετά τον κ. Κώστα Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102. Η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη είναι με 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές. Ο κ. Πέτρος Δούκας, της οικογένειας του κ. Έβερτ, έχει 10 συναντήσεις και 45 επαφές και ο κ. Βουλγαράκης έχει 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47.

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Ο κ. Βουλγαράκης μας είπε ότι δεν είχε συναντήσεις.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Είχε συναντήσεις στις 21/5/2004, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές. Ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης. Παιζόταν τότε το C4I, κύριε Πρόεδρε. Στις 1/9/2004, στις 18/10/2004, στις 22/11/2004, στις 21/1/2005, στις 15/4/2005 και η τελευταία συνάντηση είναι στις 13/2/2006, σύνολο 47.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Ερχόταν τόσο συχνά ο κ. Βουλγαράκης; Γιατί μας κατέθεσε εδώ ενόρκως ότι δεν είχε επαφές και δεν γνώριζε τον κ. Χριστοφοράκο. Τι λέτε, κύριε Τσακάλου;
    ΜΑΡΤΥΣ (Αικατερίνη Τσακάλου): Ο κ. Βουλγαράκης δεν ερχόταν στην εταιρεία.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Πήγαινε ο κ. Χριστοφοράκος. Αλλά με αυτήν τη συχνότητα;
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Οι συναντήσεις που είχαν κλειστεί μέσω του γραφείου, δεν σημαίνει ότι ήταν στην εταιρεία. Μπορεί να ήταν στο Υπουργείο, εκτός…
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Υπήρχαν και εκτός συναντήσεις;
    ΜΑΡΤΥΣ (Αικατερίνη Τσακάλου): Στην εταιρεία δεν γίνονταν ποτέ.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Το να πάει ο κ. Χριστοφοράκος σε κάποιο Υπουργείο επίσημα, το καταλαβαίνω, αλλά και εκτός…
    ΜΑΡΤΥΣ (Αικατερίνη Τσακάλου): Δεν γνωρίζω εκτός εάν βρέθηκαν.
    να ολοκληρώσει ο κύριος Κεγκέρογλου.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
    Μιχάλης Λιάπης, μια συχνότητα 35 το σύνολο. Ο κύριος Σουφλιάς έχει τις λιγότερες επαφές, e-mail Ταζαδάκη προς Χριστοφοράκο, θέμα μετρό Θεσσαλονίκης, «ο διαγωνισμός για το μετρό είναι μάλλον χαμένος για την κοινοπραξία μας». «Το θέμα μπορεί να λυθεί πια μόνο με πολιτική παρέμβαση», λέει το e-mail το οποίο είναι σημειωμένο. Ρεγκούζας: Συναντήσεις δεν είχε αλλά είχε επαφές. Από το 2001 είχε ελάχιστες, αλλά από το 2005 και μετά πάρα πολλές.

    (Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Βουλευτής κύριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ)

    Μέχρι και ο κύριος Ισίδωρος Κούβελας είχε. Ο κύριος Αντώναρος περισσότερο είχε με σχέσεις, ονομαστική εορτή, «ευχαριστώ για το δώρο», τηλεγράφημα για ονομαστικές εορτές και ανταλλαγές ευχών. Θα τα καταθέσω αυτά. Ο κύριος Παπαθανασίου λιγότερες, 27 στο σύνολο και όταν ήταν κυβέρνηση φυσικά. Ο κύριος Μαντέλης… Θα τα καταθέσω όλα, κύριε Πρόεδρε. Έχουμε μία συχνότητα επαφής που είναι πάρα πολύ σημαντική η οποία αν αναχθεί και στο επίπεδο των δημοσίων σχέσεων, θεωρώ ότι έχει άμεση σχέση. Από κει και πέρα δεν είδα να βγαίνει κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με τα δώρα δημοσίων σχέσεων. Αυτό είναι κάτι απλό και για κάθε εταιρεία νομίζω ότι είναι ευνόητο και κάτι υπαρκτό, αλλά υπάρχει εδώ μία προσπάθεια να μην απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι προφανές που πάει η δουλειά και γι' αυτό προσπαθώ, αυτές τις ημέρες, να βλέπω τα πράγματα σχετικά αποστασιοποιημένα από την λυπηρή επικαιρότητα.
    Στο μυαλό μου, μία σκέψη στριφογυρνάει συνεχώς.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    Θα έχουμε τουλάχιστον το κέρδος της καλύτερης αυτογνωσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος του αποπροσανατολισμού με στόχο την υποβάθμιση του έργου της Επιτροπής.
    /////////////////////////////////
    Δηλαδή εσύ είσαι προσανατολισμένος?
    Στόν Γαρμπή καί στόν Βαρδάρη?
    Στόν Πρασινοανατολικό?
    Γιατί δέν έγραψες γιά άλλους?
    1 μήνα χρόνο είχες νά γράψεις!!
    Τόν Μαντέλη γιατί τόν έκανες
    γκλούπ-γκλούπ?
    Τί κατάντια είναι αυτή ρέ?
    Παρεπιντόντως,θέλω όποιον κομ-
    ματικό καί συνδικάλα πού παρα-
    σπόνδησε νά τόν δώ στή φυλακή.
    ΕΣΥ??????
    Άν απαντήσεις εγώ θά τετραγωνίσω
    τόν κύκλο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση