GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο μυστηριώδης Mr Bert Smith...

...που πρωταγωνίστησε στο γλέντι στο "Αβέρωφ" και πρωτοστατεί στις προσπάθειες για μεταφορά ναυτιλιακών κεφαλαίων από την Ελλάδα...

...που πρωταγωνίστησε στο γλέντι στο "Αβέρωφ" και πρωτοστατεί στις προσπάθειες για μεταφορά ναυτιλιακών κεφαλαίων από την Ελλάδα στο "παράδεισο" της Τζαμάικας. Φωτογραφίες του από τα όργια σε βίλα στο Λαγονήσι με μοντέλες από την Τσεχία έχει το "Πρώτο Θέμα". Νέες αποκαλύψεις...
Από τον Οδυσσέα Μαρκόνη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ
Αποκαλύψαμε νωρίτερα ότι  στο "Αβέρωφ" δεν έγινε μόνο ένα απλό γαμήλιο γλέντι και ότι υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες έγιναν συζητήσεις και για σύναψη μιας ευρύτερης συμφωνίας επιχειρηματικών συμφερόντων με σκοπό τη μεταφορά σημαίας πολλών πλοίων από την ελληνική στο νηολόγιο της Τζαμάικας. Μάλιστα αυτός ήταν κατά τις πληροφορίες και ο σκοπός της παρουσίας του Mr Bert Smith από την κυβέρνηση της Τζαμάικας που είχε κληθεί από τον κ. Πατίστα στο "Αβέρωφ".Διαβάστε εδώ.
Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο τζαμαϊκανός Mr Bert Smith;
Οι πληροφορίες λένε ότι κατάγεται από την πρωτεύουσα της Τζαμάικα, Kingston, έχει μητρική γλώσσα αγγλική και υπηκοότητα Τζαμαικανή, πολιτικές πεποιθήσεις δηλώνει "Liberal", έχει σπουδές με αμερικανική υποτροφία στο School of Business and Public Administration στο USA Columbia, είναι οικογενειακός φίλος του πρωθυπουργού της Jamaica Bruce Golding και είναι...
 συχνός θαμώνας στις εφοπλιστικές λέσχες του Λονδίνου.
Επάγγελμα-ιδιότητα του; Διευθυντής Νομικών Υποθέσεων της Τζαμαϊκανής Ναυτιλίας με έδρα το Kingston, κάτι ανάλογο με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ως προς τη νομή της εξουσίας.
Εμφανίζεται να κάνει συχνά επαγγελματικά ταξίδια σε New York City USA , Washington D.C. USA και Λονδίνο (71 μέσα σε 3 χρόνια) ενώ κατέχει και βρετανικό διαβατήριο από το 2006, τον στηρίζουν ααγγλοσαξονικά συμφέροντα και έχει ήδη ως φίλους πολλούς Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου και του Πλίμουθ. Θεωρείται "σκληρός" στη δουλειά του και έχει αδυναμία στις ξανθιές βορειοευρωπαίες.
Το αμφιλεγόμενο εκείνο βράδυ αποχώρησε από το "Αβέρωφ" με συνοδεία δύο καλλίγραμμων μοντέλων από την Τσεχία και πέρασε τη νύχτα σε ιδιωτική βίλα με δύο πισίνες στο Λαγονήσι. Μάλιστα από εκεί, από τη νύχτα στο Λαγονήσι, έχει στη διάθεσή του φωτογραφίες και το "Πρώτο Θέμα" καθώς είχαν πάει άνθρωποί του με κάμερες.
Ο τζαμαϊκανός θεωρείται ο διάμεσος όλων των αγγλοσαξονικών ναυτιλιακών συμφερόντων και κάνει τις επίσημες επαφές με τους Έλληνες εφοπλιστές ενώ πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια για μεταφορά κεφαλαίων από την Ελλάδα στο φορολογικό παράδεισο της Τζαμάικας και ειδικά στον εύρωστο χώρο της ναυτιλίας, κάτι που απειλεί την χρεοκοπημένη Ελλάδα με απογύμνωση και στον τομέα της Ναυτιλίας.
Από ελληνικής πλευράς, συζητήσεις γίνονται στο πλαίσιο αυτό με τον εφοπλιστή Δημήτριο Α. Λεμό  τον οποίο ο Bert Smith προσπαθεί να πείσει να ηγηθεί μιας τέτοιας "μεταφοράς". Τον τελευταίο μήνα λέγεται ότι οι δυο τους συναντήθηκαν δύο φορές στο κτίριο της οδού 76 Barbican Road στο Kingston, στην Jamaica. Μπορείτε να δείτε εδώ και μία φωτογραφία του Bert Smith  σε  κοντινό πλάνο μαζί με τον εφοπλιστή.

17 σχόλια

  1. Φαντάσου να μην είχε και "σχέδιο" το τσογλάνι.
    Χιλιάδες γραπτά αδιόρθωτα,
    απλήρωτοι εκπαιδευτικοί,
    απλήρωτες υπερωρίες στα νοσοκομεία,
    με ομόλογα θα πληρωθούν οι προμηθευτές νοσοκομείων,
    δεν υπάρχουν πιστώσεις για επιστροφή του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις,
    πεθαίνουν -κυριολεκτικά- οι συνταξιούχοι πριν πάρουν εφ'άπαξ, κλπ, . . .
    θάθελα νάξερα, αυτοί οι (πρώην έστω) οπαδοί του Παπανδρέου δεν αισθάνονται ηλίθιοι;
    Δεν ντρέπονται για την κατάντια μας;
    Δεν τη νιώθουν την ανέχεια και την κακομοιριά;
    Ο εγκέφαλός τους έχει μέσα τίποτε άλλο εκτός από σκατό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας λέγαμε τόσες ημέρες κάντε εξέγερση όσο είναι καιρός , σε συνεργασία πολιτών , στρατού , σωμάτων ασφαλείας , ΠΡΙΝ τον ερχομό του
    Δ .Ν .Τ. , στην Ελλάδα που ψήφισαν για να έρθει , το ΠΑΣΟΚ , ο ΛΑΟΣ , η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .
    Που παρέδωσαν στις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ,την κυβέρνηση νόμιμα στα νύχια του Δ .Ν .Τ. ΧΩΡΙΣ καμία ουσιαστική , πραγματική αντίδραση .
    Μάλλον τσάμπα χάσαμε τον χρόνο μας , να ξυπνάμε τον Έλληνα πολίτη .
    Ο Έλληνας χαϊβάνι μια ζωή ήταν και χαϊβάνι θα μείνει , μέχρι να ψηφίσει το χαϊβάνι , δεν του αξίζει τίποτα καλύτερο .
    Αφού του αρέσει να τον πηδάνε και έχει νταβατζή στην τσέπη του ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αλήτες,

    εδώ κόσμος χάνεται, οι εργασιακές σχέσεις τινάζονται στον αέρα και εσείς μας περιγράφετε όλες της μαλακίες αυτού του κόσμου;

    Αλλάζουν τα πάντα στα εργασιακά,

    μειώνονται οι αποζημιώσεις απόλυσης,

    μειώνονται οι κατώτατες αμοιβές,

    καταργείται στην ουσία η διαμεσολάβηση για την επίτευξη συμφωνίας στις συλλογικές συμβάσεις,

    με δυό λόγια, βομβαρδίζονται οι εργαζόμενοι και άνεργοι μισθωτοί, έχουμε κοσμοϊστορικές αλλαγές στα εργασιακά

    και όλα αυτά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα περνάει με Προεδρικά Διατάγματα και όχι με νόμους, για να μην κουράζεται με εξηγήσεις στη Βουλή.

    Ντροπή σας ρε, πώς τολμάτε και κυκλοφορείτε ελεύθεροι εκεί έξω ρε παλίοφασίστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας λέγαμε τόσες ημέρες κάντε εξέγερση όσο είναι καιρός , σε συνεργασία πολιτών , στρατού , σωμάτων ασφαλείας , ΠΡΙΝ τον ερχομό του
    Δ .Ν .Τ. , στην Ελλάδα που ψήφισαν για να έρθει , το ΠΑΣΟΚ , ο ΛΑΟΣ , η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .
    Που παρέδωσαν στις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ,την κυβέρνηση νόμιμα για αυτούς ( ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ) στα νύχια του Δ .Ν .Τ. ΧΩΡΙΣ καμία ουσιαστική , πραγματική αντίδραση .
    Μάλλον τσάμπα χάσαμε τον χρόνο μας , να ξυπνάμε τον Έλληνα πολίτη .
    Ο Έλληνας χαϊβάνι μια ζωή ήταν και χαϊβάνι θα μείνει , μέχρι να ψηφίσει το χαϊβάνι , δεν του αξίζει τίποτα καλύτερο .
    Αφού του αρέσει να τον πηδάνε και έχει νταβατζή στην τσέπη του ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλο το κειμενο. Για να καταλαβουν μερικοι οτι το κεφαλαιο δεν εχει συνορα και αν καπιοι ειναι πολυ περιφανοι για την ελληνικη εφοπληστηκη κοινοτητα να κοιταξουν τις φωτογραφιες απο το Αβεροφ. Ο γιος του εφοπληστη , ενα τσογλανη που εγεινε απο τα λεφτα του μπαμπα και γυρω γυρω πουτανακια, δεν διαφερει απο το ηθος πολλων ελληνων που τρεχουν για ρουσφετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεπει να εφαγε πολυ κωλοσφαλιαρο ο κολλεγιοφλωρος απο τη μαμα οταν γυρισανε σπιτι μετα.

    μπορει να του εκοψε και για κανα μηνα το χαρτζιλικι!

    γαμησε τα.

    κωμικοτραγικες καταστασεις.

    κι αυτη η μανα του σαν μπαγιατικο σκατο ειναι η μαπα της, τι βγαινει και μιλαει, ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ !!!!
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Ούτε η Θάτσερ δεν θα είχε σκεφθεί τέτοια εργασιακά μέτρα

    Βόμβα στα θεμέλια των εργασιακών σχέσεων και λάδι στη φωτιά της κοινωνικής έκρηξης, βάζει το προεδρικό διάταγμα Λοβέρδου για τις αποζημιώσεις, τα όρια απολύσεων και τον κατώτατο μισθό για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

    Ο Λοβέρδος και η κυβέρνηση εμφανίζονται βασιλικότεροι του Βασιλέως βάζοντας ακόμη πιο σκληρούς όρους από αυτούς που ζητά το ΔΝΤ, ενώ δεν τολμούν να πάνε το νομοσχέδιο στην Βουλή και επιχειρούν να το περάσουν με Προεδρικό Διάταγμα

    Για αιτία πολέμου μιλά η ΓΣΕΕ και δρομολογεί προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

    Το πιο δραματικό είναι το καθεστώς που θα ισχύσει για τις απολύσεις και τις αποζημιώσεις σε μια χρονική στιγμή που είτε υπάρχει πρόβλημα είτε όχι οι εταιρείες προχωρούν σε απομακρύνσεις υπαλλήλων. Πλέον η… σοσιαλιστική κυβέρνηση τους κάνει ένα ακόμη δώρα, δίνοντάς τους ελευθερία κινήσεων σε όλα.

    Αυξάνει από 2% σε 5% το όριο των απολύσεων, οπότε δίνει το πράσινο φως για υπερδιπλάσιες απολύσεις κάθε μήνα, απ’ ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.

    Δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να πληρώνουν μέχρι και το μισό (50%) της αποζημίωσης που θα κατέβαλαν μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, εργοδότης που προειδοποιεί τον εργαζόμενο 4 μήνες πριν ότι θα τον απολύσει, μπορεί να του καταβάλει το 50% της αποζημίωσης που θα λάμβανε κανονικά. Αν δεν τους προειδοποιήσει, δηλαδή η απόλυση είναι ξαφνική τότε θα τους πληρώσει όλη την αποζημίωση. Συγκεκριμένα προβλέπεται:

    1, Σύμβαση μισθωτού με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, διάρκειας πέραν των δύο μηνών, δύναται να καταγγελθεί κατόπιν προηγούμενης έγγραφης προειδοποίησης του εργοδότη, ως εξής:

    α) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δύο (2) μήνες ως δέκα (10) χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση ένας (1) μήνας πριν την απόλυση,

    β) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δέκα (10) χρόνια συμπληρωμένα ως δεκαπέντε (15) χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση δύο (2) μηνών πριν την απόλυση

    γ) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δεκαπέντε (15) χρόνια συμπληρωμένα ως είκοσι (20) χρόνια , απαιτείται προειδοποίηση τριών (3) μηνών πριν την απόλυση.

    δ) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από είκοσι (20) χρόνια συμπληρωμένα και άνω, απαιτείται προειδοποίηση τεσσάρων (4) μηνών πριν τη λύση της σύμβασης ή της σχέσης εργασίας.

    Μαύρα τα μαντάτα και για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας αφού θα πληρώνονται με ποσοστό από 70% έως 85% του βασικού μισθού, ήτοι από 515 ευρώ έως 629 ευρώ. Φτηνή εργασία δηλαδή για χιλιάδες νέους οι οποίοι…. υποβιβάζονται από “γενιά των 700 ευρώ” σε “γενιά των 500”. Φυσικά τα λιγότερα χρήματα θα λαμβάνουν όσοι εντάσσονται στις ειδικές συμβάσεις μαθητείας τις οποίες θα έχει την ευχέρεια να βγάζει ο εργοδότης.

    Το συμπέρασμα είναι ότι ανατρέπονται όλα για χάρη δήθεν της φθηνότερης εργασίας και ανταγωνιστικότητας. Πρόκειται καθαρά για δωράκι στους εργοδότες οι οποίοι θέτουν σε ομηρεία χιλιάδες εργαζόμενους και τους θέτουν διλήμματα όπως “σκάσε και δούλευε” αφού έτσι κι αλλιώς τα μισά λεφτά θα πάρεις για αποζημίωση και ο αντικαταστάτης θα πληρώνεται με 500 ευρώ.

    Εύγε, ούτε η Θάτσερ δεν το είχε σκεφτεί.

    !!!!!Φλερτάρουν επικίνδυνα με την Λαϊκή έκρηξη…δεν θέλω να πιστέψω το ενδεχόμενο..πως το επιδιώκουν κιόλας…
    ------------------------------
    Κινδυνεύει η Δημοκρατία στον Ευρωπαϊκό νότο…από τα οικονομικά μέτρα…είπε ο Μπαροζο..
    χτες στην Ισπανία.

    Ερώτηση: δηλαδή αυτά τα σαΐνια που τα προτείνανε….δεν το σκεφτήκανε καθόλου αυτό..?
    εκτός και αν τεσταρουν τα όρια…!.. για να κανουν την επομενη κίνηση..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος το είπε καθαρά...
    George Carlin American Dream (με υπότιτλους): http://www.youtube.com/watch?v=yqZoCQ6R8eg

    "Είναι μεγάλο το κλαμπ και δεν είμαστε μέλη"!

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε μαζική κλίμακα και μεγάλη συγκέντρωση, οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κατατάσσονται στην ανώτατη κατηγορία επικινδυνότητας και ασφάλειας και υπόκεινται από την Ε.Ε. στην οδηγία 96/82/ΕΚ. Η συγκεκριμένη οδηγία είναι γνωστή και ως Σεβέζο ΙΙ και αφορά την «πρόληψη και καταστολή βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης Έκτασης». Πήρε το όνομα της από το γνωστό ατύχημα διαρροής χημικών (διοξίνης) στο Σεβέζο της Ιταλίας το 1976.

    Το LPG αντλεί την «κακή του φήμη» κυρίως από δύο μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ο λόγος για το τραγικό δυστύχημα στις 19 Νοεμβρίου του 1984 σε δεξαμενές LPG της κρατικής εταιρείας PEMEX στο Σαν Χουάν του Μεξικού, προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000 ανθρώπων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η έκρηξη έγινε αισθητή και καταγράφηκε από σεισμογράφους στο Πανεπιστήμιο του Μεξικού στην πρωτεύουσα της χώρας.

    Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη πέρυσι όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν ζημιές και καταρρεύσεις κτιρίων στην περιοχή.

    Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG τουλάχιστον στην ηλεκτροπαραγωγή, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.

    Όταν υλοποιηθεί το project του Αστακού αναμένεται να διακινείται και να αποθηκεύεται στην περιοχή τεράστιος όγκος καυσίμου LPG και εκτιμάται ότι για τη λειτουργία της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στον Αστακό θα πραγματοποιούνται περί τα 50 δρομολόγια ετησίως ειδικών δεξαμενόπλοιων από το Κατάρ, που θα εκφορτώνουν το καύσιμο μέσω συστημάτων αγωγών, συμπιεστών, αντλιών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παρτε φατσα διπλα ο αλλος. φουλ διαπλεκομενος φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΣΕΦΡΗ, ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΙΔΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....

    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο


    Είμαι γιός εφοπλιστή, με σπουδές σε Αμερικάνικο κολλέγιο (δεν ξέρω την ελληνική ιστορία τόσο καλά, αλλά έτσι και αλλοιώς χέστηκα για την ιστορία), δηλώνω επιχειρηματίας αλλά δεν δουλεύω ποτέ αφού ξενυχτάω στα μπουζούκια και στα κοσμικά κλαμπ, οδηγώ Ferrari, ο μπαμπάς μου που με χρηματοδοτεί στενοχωρήθηκε όταν του είπα οτι είμαι και λίγο gay, ετσι έσπευσε να με αρρραβωνιάσει με κάποια μοντέλλα (ψιλοβιζιτού, αλλά καλό κορίτσι κατά βάθος).

    Μπορώ να νοικιάσω την Ακρόπολη για τη δεξίωση των αρραβώνων;

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ,ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πού είναι οι φοιτητές, που είναι οι εργάτες, που είναι ο λαός;
    Έχουμε σκύψει και μας βαράει ο Παπανδρέου και τα 160 καλοπληρωμένα πιόνια του.
    Κοτζάμ δικτατορία με τα τάνκς στους δρόμους έριξε η προηγούμενη γενιά, η σημερινή νοιάζεται μόνο για τους έρωτες της μενεγάκη, τα τραγούδια στη eurovision και το ποδόσφαιρο.
    Κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας ιδανικά και πολιτισμό και η τηλεόραση μας υποβίβασε σε πολιτισμική αλοιφή, american style.
    Από τον πολιτισμό πέσαμε στο μάμ, κακά και νάνι.
    Τώρα χάνουμε το μάμ, άρα χάνουμε και τα κακά.
    Εάν δεν επαναστατήσουμε θα μείνουμε στο νάνι, μερικοί στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή ένας φίλος ρωτάει πώς αίσθάνονται οί πασοκοι σήμερα τού λέω ότι μένω στά Καλύβια με νοίκι δέν είαι κτηματίας, αύτοί όλοι έδώ στήν πλειοψηφία τους πασοκοι κάθονται πάνω στά χωράφια καί τα κτήματά τους δέν καταλαβαίνουν τίποτε έχουν τούς άλβανούς μέσα στά σπίτια τους κι όταν τούς πείς κάτι, λένε ναί καλά κάνει ό Γιώργος, λοιπόν πρέπει να τούς πάρει τίς περιουσίες ή δέν πρέπει τέτοιοι μαλάκες πού είναι. Δέν τούς άγγίζει ή κρίση σ' όλο τό ύπόλοιπο Άττικής διότι ζούνε από τά κτήματα καί τά οίκόπεδα πού πουλάνε κι από τούς κήπους τους, αύτό δέν είναι κακό κάκιστο είναι πού δέν ξέρουν τήν τύφλα τους και καθορίζουν τίς τύχες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PRESS-GR < πλεον το διαπλεκόμενο ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΛΕΒΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ , ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΗ .. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση