GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H καυτή Λάουρα γράφει για την Βάσια Λόη!..

Ερωτικό μου blog, σου γράφω ξανά γιατί δεν γουστάρω τελικά να μου πάρει τη δόξα ο Ιούδας της VETO . (Αλήθεια, φιλάει υπέροχα; Από κορμί λέε...

Ερωτικό μου blog,
σου γράφω ξανά γιατί δεν γουστάρω τελικά να μου πάρει τη δόξα ο Ιούδας της VETO. (Αλήθεια, φιλάει υπέροχα; Από κορμί λέει τίποτα;). Δεν θέλω να είναι η δικιά του αράδα, αυτή που θα μείνει και θα κερδίσει την προσοχή των πολλών αναγνωστών σου.
Θέλω εγώ να είμαι εγώ αυτή που θα εισπράξει τα περισσότερα βλέμματα. Ποια Λόη και ποια Τσιμτσιλή; Τώρα, που το 'πα, βλέπω στο πρωινό του STAR με την Ελεονόρα Μελέτη ότι δεν μιλιούνται μεταξύ τους τα κορίτσια των μεσημεριανών ζωνών του ALTER. Αιτία είναι η...
φημολογία ότι η Τσιμτσιλή θα πάρει την καθημερινή εκπομπή της Λόη και η Λόη θα υποβαθμιστεί στις ώρες του Σαββατοκύριακου της Τσιμτσιλή.
Αχ! Το ξέρεις αυτό το ρητό, PRESS-GR μου, με τις τρελές και τις άλλες, που έχουν τις τύχες τις καλές; Πες μου, εσύ που είσαι χρόνια στην πιάτσα (την καυτή, την δημοσιογραφική) τί πρέπει να κάνω για να πάρω έστω ένα μισαωράκι παρουσίασης και παρουσίας σ' ένα κανάλι. Κι ας είναι και στο Blue Sky. Αν και το θυμάσαι καλά, είμαι σίγουρη, σου υπενθυμίζω ότι από κορμί σκίζω. Το λένε όλοι. Είμαι τούμπανο! Ειδικά, τώρα με τις ασχολίες στις παραλίες, η κορμάρα μου σφίγγει τρελά και δεν θέλεις να με δεις μαυρισμένη. Θα αρρωστήσεις..!
Πες μου καλό μου blog, εσύ που κάτι παραπάνω θα ξέρεις! Να κάνω κι εγώ έναν πλούσιο γάμο, να βρω έναν πλούσιο γκόμενο; Παρακολούθησα προχθες τη Λόη που είχε θέμα "κορίτσια ψάχνουν για προίκα", δηλαδή για άντρα που τις τα σκάει. Τ' ακουμπάει τρελά κι είναι large, όχι μίζερος σαν τον Τάσο μου.
Άσε κι έχω βρει κάτι συνολάκια τρελά στο Μπουρνάζι (είμαι λαϊκιά εγώ, πειράζει; Δεν ξέρω από Κολωνάκι κι από έναν Πατριάρχη Ιωακείμ που αναφέρουν όλες. Βρε, λες να τα έχουν τελικά με κανέναν πατριάρχη; Εσύ τον έχεις ακουστά σαν όνομα;).
Eμένα ποιός θα μου τα πάρει τα μινάκια μου; Καλά, βέβαια δύσκολα να έχω τύχη σαν τη Λόη. Δεν αεροβατώ, έχω τη "γνάθω σ' αυτόν" (καλά δεν το είπα το αρχαίο;) Και γαμπρό και κουμπάρο τίγκα στο ευρώπουλο, ποιά είμαι εγώ για να τους έχω πακέτο. Ποιά είναι η Λόη θα μου πεις χαζούλα! Δεν ξέρω, αλλά και δεν απογοητεύομαι. Πιστεύω σε μένα και στα κάλλη μου. Δεν σου κρύβω ότι αυτός ο κουμπάρος -ο Κάτσικας ή Κατσίκας πώς λέγεται- μου ασκεί μια γοητεία. Όχι τόσο για το άσπρο το μαλλί. Εμένα μου αρέσουν τα τεκνά. Όσο για το ό,τι δεν ξέρει, λέει, ακριβώς πόσες εταιρίες έχει!! Φαντάσου τί έχει! Εγώ τι κάνω μακριά τους;! Aχ...

Για πάντα δική σου 
(κι ας μείνει μεταξύ μας αυτό σε παρακαλώ γιατί δεν θα με θέλει κανένας),
Λάουρα

11 σχόλια

  1. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ

    Η επένδυση το Κατάρ αφορά σε:
    >Σταθμό αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG
    >Σταθμό αποθήκευσης και επαναεριοποίησης LPG
    >Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από LPG 1100 MW
    >Μονάδα παραγωγής βιοελαίων από άλγη.
    Αλλά ο σχεδιασμός για τον Αστακό περιέχει κι άλλη πρασινάδα:απ’ τις 23/10/2009 έχει κατατεθεί αίτηση στη ΡΑΕ για μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από καύση αστικών αποβλήτων (σκουπιδιών δηλ.) 200MW!!!

    Εκτός των άλλων, σύμφωνα και με τη δήλωση του εκπροσώπου της Astakos Terminal το λιμάνι του Αστακού πουλιέται μαζί με τη Βιομηχανική Περιοχή σε Εταιρεία του Κατάρ ως η πρώτη ιδιωτική βιομηχανική περιοχή μαζί με ιδιωτικό λιμάνι που ανήκουν σε ξένη χώρα!
    Στη μελέτη αναφέρεται η μονάδα βιοελαίων που θα δεσμεύει υποτίθεται το διοξείδιο του άνθρακα.Δεν υπάρχει καμία τεκμηρίωση σχετικά με το πως γίνεται και αυτό είναι λογικό αφού δεν υπάρχει πουθενά σήμερα ασφαλής και οικονομικά συμφέρουσα μέθοδος δέσμευσης του CO2.Αλλά αν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αυτή την τεχνογνωσία,γιατί την περιορίζει στον Αστακό και δεν τη διαθέτει σε παγκόσμια κλίμακα?

    Πόσες θα είναι οι θέσεις εργασίας;
    Η ΜΠΕ αναφέρει σαφώς 140 θέσεις εργασίας.Τα μέσα ενημέρωσης επιμένουν να μιλούν για 1.500 θέσεις, ενώ ακόμα κι ο Νομάρχης που βγήκε εξ αρχής στα μέσα μ’ αυτό το σύνθημα, αναγκάστηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο να παραδεχθεί πως οι θέσεις εργασίας είναι 140, μάλιστα σε πλήρη ανάπτυξη της επένδυσης.Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην το διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής. Μετατρέπει την περιοχή σε ενεργειακό κέντρο μεγάλης,μάλιστα, επικινδυνότητας αφού μέρος της επένδυσης εμπίπτει στην οδηγία Sevezo II.Η ηλεκτροπαραγωγή από LPG δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

    Ποιες οι τοπικές επιπτώσεις;
    >Οι τοπικοί ρύποι από μια τέτοια μονάδα είναι 20% λιγότεροι από μια αντίστοιχη μονάδα λιθάνθρακα και περίπου 15% περισσότεροι απ’ τη μονάδα λιθάνθρακα που είχε δρομολογηθεί στον Αστακό και ξεσήκωσε τον κόσμο.
    >Το LPG παράγει Επικίνδυνους Αέριους Ρύπους με καρκινογόνες και μεταλλαξιογόνες ιδιότητες.
    >Η αποβολή υδρατμών και η έκλυση μεγάλων ποσοτήτων θερμότητας θ’ αλλάξει το τοπικό μικροκλίμα ( φαινόμενο θερμονησίδας).
    >Τα αποθηκευμένα αέρια (LPG και LNG) θα διαφεύγουν σε ποσοστό 1%, δηλ. 40.000 τόνοι ετησίως. Τα διαφεύγοντα αέρια,θα αναδύουν μια διαρκή χαρακτηριστική οσμή .
    >Τα μεγάλα ατυχήματα από έκρηξη, τέτοιων μονάδων,δεν είναι σπάνια. Εδώ ο κίνδυνος αυξάνεται εξ’ αιτίας της μεγάλης σεισμικότητας της περιοχής.
    >Η περιοχή οδηγείται σε ενεργειακή μονοκαλλιέργεια με αποτέλεσμα παραδοσιακοί παραγωγικοί τομείς να οδηγηθούν σε αδιέξοδο:Γεωργία,κτηνοτροφία, παράκτια αλιεία,ιχθυοκαλλιέργειες.
    >Κι ο σημερινός υποτυπώδης τουρισμός θα εξαφανιστεί.
    > Αναιρείται ο διαμετακομιστικός χαρακτήρας του λιμανιού,αυτός για τον οποίο δαπανήθηκαν εκατομμύρια εθνικών και κοινοτικών πόρων.
    >Το τελικό Ισοζύγιο των θέσεων εργασίας προκύπτει αρνητικό.

    Οφείλουμε λοιπόν ως τοπική κοινωνία,σύλλογοι,φορείς , πολίτες,να μη μείνουμε απαθείς,
    συνυπογράφοντας τα παραπάνω κείμενα και συντονίζοντας τις
    παρεμβάσεις μας.

    Κίνηση Πολιτών Δήμου Αστακού
    Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλόπουλου Η ΒΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 09.00 Ως ΤΙΣ 20.00. ΧΟΡΗΓΟΙ: ΙΜΠΕΡΝΤΡΟΛΑ, ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ Η ΤΙΝΑ Η ΟΙΚΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ.

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. VALTE KAI KANA SOVARO KI AFHSTE TA KSEKWLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο μαλακες πρασινοφρουροι.
    Ασχολειστε με τις βιζιτες και τα πορνιδια που γαμουν οι σαπιοκοιλιαδες πλουσιοι και η χωρα διαλυεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6696 - 9-10-2010

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ - ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΛΠ...

    ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΟ "ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ"

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΝΗΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ....

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάσεις 2010: Η μεγάλη ανατροπή

    Βάσεις 2010: Η μεγάλη ανατροπή

    Λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις - αναμένονται το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου -, πληροφορίες αναφέρουν πως οι βάσεις θα πέσουν κατά πολύ σε όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς οι φετινές επιδόσεις των μαθητών δεν είναι και τόσο καλές, θα μειωθούν οι αριστούχοι και θα αυξηθούν οι αποτυχόντες σε αρκετά μαθήματα.

    Οι υποψήφιοι που προσβλέπουν στην εισαγωγή τους σε Παιδαγωγικά, Πολυτεχνικά και Οικονομικά τμήματα, Νομικής και Ιατρικής θα πρέπει να περιμένουν πτώση των βάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει και χαρμόσυνα νέα για όλους τους αριστούχους, αφού εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα πρέπει να πάνε σε κάποιο άλλο τμήμα.

    Στη δεύτερη θέση στη λίστα της δημοφιλίας βρίσκονται αρκετές Πολυτεχνικές Σχολές, αφού οι πιθανότητες σε κάποιες περιπτώσεις είναι 1 στις 10 ή 2 στις 10. «Ευκολότερη» συγκριτικά με τις Πολυτεχνικές Σχολές είναι η εισαγωγή σε κάποια οικονομικά τμήματα.

    Σε ότι αφορά τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης, μόλις 1 στους 4 υποψηφίους που τα δηλώνει καταφέρνει να εισαχθεί σε αυτά και μόνο λίγοι από τους υπολοίπους εισάγονται στο ίδιο τμήμα, αλλά σε άλλη πόλη από αυτήν που είχε δηλωθεί ως πρώτη επιλογή.

    Εν τω μεταξύ λόγω της οικονομικής κρίσης, φέτος οι μαθητές θα συμπληρώσουν με διαφορετικό σκεπτικό το μηχανογραφικό τους. Θα προσπαθήσουν να δηλώσουν σχολές που θα είναι αν όχι στον τόπο που μένουν, κοντά σε αυτόν.

    Ιδιαίτερη ζήτηση αναμένεται να έχουν τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τα οποία πέρυσι είχαν δηλωθεί ως πρώτη προτίμηση από 3.963 υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ
    ΑΙΧΕΛ.
    ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ
    ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΘΑ ΣΩΣOYΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΤΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΖΗΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ


    ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    31 ΜΑΙΟΥ 2010:
    ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΑΖΑΣ.

    31 ΜΑΙΟΥ 2010:
    Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΑΓΟΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΥΓΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΔΙΟΣ, ΜΕΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.


    ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (G.H.REES – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT) ΑΘΗΝΑΙ , ΕΛΛΑΣ – GREECE ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

    ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

    ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΚΑΙ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΓΓΛΙΑΣ,

    ● ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ – ΕΛΒΕΤΩΝ – ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

    ● ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΨΕΥΔΟΩΝ – ΨΕΥΔΟΓΙΑΧΒΕΧ, PSEUDO-BEING ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΡΔΟΙ ΣΑΣ.

    ● ΑΠΟ ΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2010, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΛΛΗΜΑ: Ή ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, Ή ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΜΑΟΥΝΑ – ΚΕΑ ΧΑΒΑΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ «JPL» ΤΗΣ «NASA» ΟΝΟΜΑΣΕ «ΝΕΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ», ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, Ή ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΩΣ ΤΟ 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ξυπνητήρια, παραπάνω: Τα διάβασα και τα εμπέδωσα και είναι πολύ σωστά.Αλλά ρε σεις,άλλο είναι το θέμα της ανάρτησης.Γιατί την "σπάτε" σε όσους θέλουν να το διαβάσουν και να το σχολιάσουν. Γιατί,εκούσια η ακούσια, βγάζετε ένα αδικαιολόγητο μίσος για την κοινωνία, που δεν έχει την ίδια αφετηρία λογικής με εσάς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση