GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ...

Του Κώστα Ζωγράφου Ο λαός λέει ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»... Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε γενικά και αόριστα, χωρίς να δώσει αναλυτι...

Του Κώστα Ζωγράφου
Ο λαός λέει ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»...

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε γενικά και αόριστα, χωρίς να δώσει αναλυτικά στοιχεία, ότι ψήφισαν 352.748 ψηφοφόροι στις εσωκομματικές εκλογές. Η αλήθεια είναι ότι αν αθροίσει κανείς τα αποτελέσματα που δίνουν νομαρχιακή-νομαρχιακή οι οργανώσεις της ΝΔ, θα διαπιστώσει ότι η αλήθεια απέχει πολλές δεκάδες χιλιάδες ψήφους από τις επιθυμίες της Ρηγίλλης.
Η πραγματικότητα είναι ότι προχθες σύμφωνα με τις επί τόπου ανακοινώσεις των οργανώσεων της ΝΔ ψήφισαν 194.769 ψηφοφόροι. Και αυτό αποδεχόμενοι όλες τις...
 μεγάλες ή μικρές λαθροχειρίες που έγιναν προχθες από τις εντεταλμένες εφορευτικές επιτροπές. Τα στοιχεία που παρατίθενται στο αρχείο είναι αποκαλυπτικά και αναλυτικά κατά νομαρχιακή οργάνωση και μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει από τον επαρχιακό τύπο, τους δημοσιογράφους των επαρχιακών μέσων, αλλά και τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων την ακρίβεια του αποτελέσματος.
Αυτή η νοθεία δεν είχε κανένα νόημα. Γιατί και με τους 194.769 που είναι ο αληθής αριθμός ψηφοφόρων και με τους 352.748 που θέλει να επιβάλλει η Ρηγίλλης, το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι οι νεοδημοκράτες αγανακτισμένοι, απογοητευμένοι και θυμωμένοι γύρισαν την πλάτη τους στη Νέα Δημοκρατία που θέλει να φτιάξει ο Α.Σαμαράς και η κλειστή ομάδα που τον περιβάλλει.
Απέρριψαν τη συμμετοχή τους σ΄ ένα κόμμα μικρό και συρρικνωμένο, του οποίου η ηγεσία αναλώνεται σε σκιαμαχίες με το παρελθόν.
Τα πραγματικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας http://periothiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9353.html

18 σχόλια

  1. Νά το και το περιβόητο "Σχέδιο Παπανδρέου".
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΑ;
    Επειδή η εργασία είναι χαρά . . .
    σύνταξη στα 72.
    Επειδή τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία . . .
    μείωση της σύνταξης κατά 50%.
    Επειδή πρέπει να σωθούν τα συνταξιοδοτικά ταμεία . . .
    ευθανασία στα 75.
    Ευτυχώς που μας έκοψε και διώξαμε τον Καραμανλή.
    Γάτες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μαζική προσέλευση 352.000 ανθρώπων ήταν μια νέα εντολή στον Αντώνη Σαμαρά, να προχωρήσει γρήγορα και να τα αλλάξει όλα.
    Τα μέλη της Ν.Δ. ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ηγεσίας.
    Καιρός είναι επιτέλους ν’ αρχίσει η νέα ηγεσία ν’ ανταποκρίνεται με τη σειρά της σ’ αυτό που θέλει ο κόσμος.
    Να δώσει ένα τέλος στην εσωστρέφεια γιατί τα μέλη της Ν.Δ. θέλουν μια ισχυρή παράταξη.
    Να δώσει μια ευκαιρία σε νέα, ικανά και άφθαρτα στελέχη, γιατί τους απογοήτευσαν οι προηγούμενοι.
    Να ασκήσει μια δυναμική αντιπολίτευση στη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά, γιατί η χώρα αξίζει να έχει καλύτερη ηγεσία.
    Να παρουσιάσει μια αξιόπιστη πρόταση εξουσίας, γιατί υπάρχει και άλλη λύση εκτός από την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ.
    Επειδή οι οικονομικές εξελίξεις μπορεί και να είναι ραγδαίες και να πυροδοτήσουν και πολιτικές εξελίξεις , ο Αντώνης Σαμαράς, έχει την ευθύνη μετά το Συνέδριο να παρουσιάσει μια νέα ηγετική ομάδα, ένα κόμμα οργανωμένο σε σύγχρονες βάσεις και ένα αξιόπιστο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΟΜΑΛΑΚΑΣ
    ΕΙΣΑΙ
    ΘΕΟΜΑΛΑΚΑ

    ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ
    ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΑΠΟ ΠΑΝΩ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΑ.
    ΟΠΒΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η βάση της ΝΔ απάντησε στους θεωρητικούς της ήττας

    Πριν από λίγες μέρες, συζητούσα μ’ ένα φίλο για τις εκλογές στις τοπικές επιτροπές της Ν.Δ. Και οι δυο συμφωνήσαμε ότι η προσέλευση θα ήταν χαμηλή. «Καμιά πενηνταριά χιλιάδες», είπε ο φίλος. «Πενήντα χιλιάδες θα είναι επιτυχία. Οι εκατό, θα είναι θρίαμβος». Ήταν η δική μου άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επομένη μέρα

    Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι η όλη διαδικασία έπασχε σε αρκετά σημεία. Όμως, κάθε δημοκρατική διαδικασία στην πράξη, ειδικά όταν είναι στα πρώτα της βήματα, έχει ατέλειες. Παρατηρούνται και λάθη. Παρ’ όλα αυτά, όμως, το μήνυμα ήταν ισχυρό. Η μαζική προσέλευση ήταν μια νέα εντολή στον Αντώνη Σαμαρά, να προχωρήσει γρήγορα και να τα αλλάξει όλα.

    Τα μέλη της Ν.Δ. ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ηγεσίας.

    Καιρός είναι επιτέλους ν’ αρχίσει η νέα ηγεσία ν’ ανταποκρίνεται με τη σειρά της σ’ αυτό που θέλει ο κόσμος.

    Να δώσει ένα τέλος στην εσωστρέφεια γιατί τα μέλη της Ν.Δ. θέλουν μια ισχυρή παράταξη.

    Να δώσει μια ευκαιρία σε νέα, ικανά και άφθαρτα στελέχη, γιατί τους απογοήτευσαν οι προηγούμενοι.

    Να ασκήσει μια δυναμική αντιπολίτευση στη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά, γιατί η χώρα αξίζει να έχει καλύτερη ηγεσία.

    Να παρουσιάσει μια αξιόπιστη πρόταση εξουσίας, γιατί υπάρχει και άλλη λύση εκτός από την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ.

    Επειδή οι οικονομικές εξελίξεις μπορεί και να είναι ραγδαίες και να πυροδοτήσουν και πολιτικές εξελίξεις , ο Αντώνης Σαμαράς, έχει την ευθύνη μετά το Συνέδριο να παρουσιάσει μια νέα ηγετική ομάδα, ένα κόμμα οργανωμένο σε σύγχρονες βάσεις και ένα αξιόπιστο πρόγραμμα. Στο χέρι του είναι να μη διαψεύσει αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν δις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι θεωρητικοί της ήττας και η απάντηση της βάσης
    ----------------------------------
    Είναι προφανές αυτή η μαζική συμμετοχή, χάλασε τα σχέδια εκείνων που επένδυαν στη χαμηλή προσέλευση. Ποιοι ήταν αυτοί;

    Από προχθές το βράδυ και χθες όλη μέρα, παρακολουθώ την αγωνιώδη προσπάθεια, των γνωστών κύκλων της κας Μπακογιάννη, να υποβαθμίσουν την συμμετοχή.

    Διαβάζω για «ήττα του Σαμαρά», «για αποτυχία του …»συστήματος Καραμανλή να εκλέξει του εκλεκτούς του», για «μαζική αποχή στελεχών», για «διάλυση της Ν.Δ.» και άλλα τέτοια καταστροφολογικά! Αναρωτιέμαι, αν συμμετείχαν 50.000 μέλη τι θα έλεγαν σήμερα;

    Άσοι είδατε την Κυριακή το δελτίο ειδήσεων του MEGA, θα διαπιστώσατε ότι αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο για μας ..διαφωτίσουν για τους απόντες από την ψηφοφορία της Κρήτης. Με λεπτομέρειες και συγκεκριμένους αριθμούς! Λες και εκλογές έγιναν μόνον στην Κρήτη. Α, είπαν και για ένα επεισόδιο, που έγινε στο Κιλκίς! Και για να μας περάσουν και ένα άλλο μήνυμα, στα περισσότερα πλάνα από τα εκλογικά κέντρα πρωτοστατούσαν τα …περήφανα γηρατειά!

    Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που πάνω από 350.000 μέλη της Ν.Δ. προσήλθαν σε μια εσωκομματική διαδικασία! Αν πείτε αυτό τον αριθμό σ’ έναν ξένο πολιτικό αναλυτή, που δεν γνωρίζει τα εκλογικά πράγματα της Ελλάδος, δε θα σας πιστέψει. Αν, δε του εξηγήσετε ότι αυτό το κόμμα τον περασμένο Οκτώβριο έχασε με 12 μονάδες διαφορά, θα νομίσει ότι αστειεύεσθε!

    Ίσως, ένας από τους λόγους που υπήρξε αυτή η μαζική προσέλευση των μελών της Ν.Δ., ήταν γιατί σκέφθηκαν αυτό το ενδεχόμενο. Γιατί δεν ήθελαν να δώσουν σε κανένα την αφορμή να υπονομεύσει τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί ήθελαν να επιβεβαιώσουν την επιλογή της 29ης Νοεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνη,

    είσαι η τελευταία μας ελπίδα! Μπορείς να τα αλλάξεις όλα και πρέπει να τα αλλάξεις όλα!
    Είσαι η μόνη και τελευταία μας ελπίδα για να ακυρωθούν στην πράξη ο λαθρονόμος και ο Καλιγούλας του λαθροΠΑΣΟΚ και του σανδαλοφόρου, “αέρινου” λαθροΥπουργού (Σα)Ραγκούση.
    Πρέπει τα ζητήματα αυτά να είναι ψηλά στην αντζέντα!
    Κάνε την απαίτηση πράξη!
    Μη μας απογοητεύσεις!
    -----------------------------------

    Εμ αυτά δεν ακούμε, ακούμε από τους δημοσιοτσάτσους της Αγιάς Οικογένειας για τους 400 των χανιών, τους 3 στην Λάρισα και 2 στα Γιάννενα.

    Ας μας απαντήσουν για τον αντιτετανικό πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Κόλαση» στην Εξεταστική για τον κ. Βαλυράκη

    Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τν Ζήμενς κ. Βαλυράκης, όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην επιτροπή του επιτέθηκαν επικρίνοντάς τον για τους χειρισμούς του στο θέμα του «χειρόγραφου φάντασμα» που ενοχοποιεί τάχα γαλάζιο υπουργό. Οι φωνές από το γραφείο του κ. Βαλυράκη ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής.

    Την ίδια ώρα οι βουλευτές της ΝΔ έκαναν διάβημα για το ίδιο θέμα στην Εξεταστική

    */ Γειά σου ψηφοφόρε των Μαντέλη-Σημίτη-Τσοχατζόπουλου κλπ
    Πασοκικής χούντας, ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου κλπ ψευτών και ντεμπέληδων νεογιάπηδων.

    TA KΩΛΟΠΑΙΔΑ.
    αυτό που θα πρέπει να ξέρουν
    είναι ότι αν όλα αυτά που κάνουν και λένε είναι παπαρολογίες και μας πάνε για φούντο στο τέλος θα πρέπει να αλλάξουν χώρα πολιτικοί,κοματόσκυλα,λαμόγια,νταβατζήδες και ΠΑΣΟΚ - ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε κορόιδα της ΠΟΛΑΝ, εκεί βρίσκεται το πρόβλημα με τα χάλια του Αντωνάκη και της παρέας του ;

    Στο πόσοι ψήφισαν και άν έδωσαν νέα ψήφο εμπιστοσύνης που γράφει ένας λωλαμένος παραπάνω ;

    Δεν βλέπετε ότι το πανηγύρι του Σαμαρά δεν το θέλει ο κόσμος ;

    Για περιθωριακό κόμμα που θα κάνει παρέα με τον Καρατζαφέρη και θα λένε τον πόνο τους, καλός είναι ο Αντωνάκης με τον Χρύσανθο.

    Αλλά κόμμα που θα πάρει πλειοψηφία και θα κάνει κυβέρνηση, η ιστορία της Νέας ΠΟΛΑΝ έχει τελειώσει από τις 29 Νοεμβρίου.

    Δεν σας θέλουμε, δεν σας θέλει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΕΣ 195.000. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 80 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 1200... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ... ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ. ΗΡΕΜΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το λαικό σύνθημα του 1993 ξαναζωντανεύει.

    ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τώρα που πασοκια σκάνε όλα τα σκάνδαλά σας και η σαπίλα σας βγάζετε το σκασμό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΡΗΧΟΣ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.
    ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΑ BLOGS.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΣΑΣΤΑΝ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΡΑΖ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΟΛΩΝ.
    Ε ΔΙΚΑΙΗ Η ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω θέλω φίλε αρθρογράφε να μας δώσεις στατιστικά στοιχεία των επερχόμενων δημοτικών και οσονούπω εθνικών εκλογών για το πόσοι έλληνες και πόσοι μή έλληνες αλλά με χαρισμένη την ελληνική ηθαγένεια θα ψηφίσουν,εκεί σε θέλω και χέσε μας με την ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο «γαλάζιος υπουργός» ήταν τελικά ….κατασκευαστής ντουλαπιών”

    1. Περιμένω…εναγωνίως τι θα γράψει αύριο, ο κ.Παπαχρήστος στα ΝΕΑ.
    Τι θα πεί απόψε το MEGA.
    Tι θα γράψει την ΄Κυριακή το …αντικειμενιικό Πρώτο Θέμα!
    Μπράβο στο Τζαβάρα πάντως που το πάλεψε το θέμα!

    2. Μούγκα όλα τα μπλογκς για την συγκεκριμένη εξέλιξη…

    τσ τσ τσ το cabinet μπέρδεψε το man ….
    Και το man μπέρδεψε τον καμπινέ…
    cabinet Βουλή ή πολιτι – οί/ή cabinet

    3. Τελικά, τι είναι το ΠΑΣΟΚ;
    Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι διανοητική ασθένεια, αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο.
    Μια συμμορία είναι, που ζει εις βάρος όλων μας.
    Οι διεφθαρμένοι Νεοδημοκράτες είναι απλοί κλεφτοκοτάδες μπροστά τους. Τούτοι εδώ είναι εντελώς αδίστακτοι.
    Έχουν κυριαρχήσει με την ανοχή όλων μας.
    Πρέπει να φύγουν.
    Να τελειώνουμε με αυτό το καρκίνωμα στο σώμα της χώρας.

    4. Μήπως να βάλουμε μπροστά και το χεσμέ… άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου για να έχουμε μια πιο πλήρη πασοκική μετάφραση???
    Επειδή είναι στον καμπινέ, όχι τίποτα άλλο…….

    Καλά και δε ζητάγανε από τον GAP που ξέρει καλά αγγλικά να τους μεταφράσει το “cabinet man”;
    Ρε ρεζίλια ούτε για φτύσιμο δεν είστε… ___________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολλοί πολιτικοί ντρέπονται, φοβούνται και δεν κυκλοφορούν άνετα στους δρόμους της Αθήνας.

    Πότε επιτέλους θα φοβούνται να κυκλοφορούν από το φόβο της γιούχας οι κκ.Πρετεντέρης-Τσίμας- Τρέμη- Αυτιάς- ΔΟΛιοι αρθρογράφοι- Μάκηδες- Θέμοι-Πολίτης- Παπαχελάς και άλλοι πολλοί που ξεχνώ;

    Πότε θα έρθει η ώρα να εισπράξουν το αντίτιμο της διαπλοκής τους με κόμματα και πρόσωπα και πότε θα νοιώσουν πως ο κόσμος τους αποστρέφεται για το κουτόχορτο που σε κρίσιμες στιγμές τον ταίζουν;
    Εβαλάν μπροστά τους πολιτικούς και νόμιζαν πως καθάρισαν….

    Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ μιζομένος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
    ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ
    ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ ο ΘΕΜΟΣ με τον ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ---------------------------------
    Να κρατηθεί η ανάρτηση πρώτο θέμα για ένα…χρόνο τουλάχιστον.

    Είναι συλλεκτικό κομμάτι.Να σταλεί με δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της υφηλίου.Να τυπωθεί σε φειγ βολάν και να το πετάνε από νοικιασμένα ελικόπτερα κατα εκατομμύρια…

    Λύσσαξαν 2 μέρες τώρα για το τι έγινε στο cabinet. Το αποτέλεσμα; Μια μα^ακ!α

    Το ALPHA μιλάει για φιάσκο…

    Α μάλιστα, η ανακρίτρια και η υπηρεσία μετάφρασης φταίει τώρα.
    Ο φίμοτρος λέει ότι φταίει ο καρατζαφύρερ.
    Ο,τι να ναι είναι ΟΛΟΙ τους.

    Ρεπορτάζ δευτερολέπτων τα λαμόγια…
    Πλήρωνε μακάκα Έλληνα Πρώτο Ψέμα με dvd. Mammma mia…Cacho…

    XAXAXA…KAI KΛΑΜΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ , Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,Η ΜΑΚΡΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    .......................

    τα μαθες τα νεα πατερα??
    γελαει ολη η Ελλαδα…..
    χαχαχα
    χαχχχα
    αχαχαχα

    Χαμογελάτε. Κάνει τους άλλους να ανησυχούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Zωγράφε,
    εμένα στά αρχείδια μου πόσοι ψήφισαν
    1 κόμμα.ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
    Εσύ ρέ άνθρωπε ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΣΑΙ?
    Εντεταλμένο πουστράκι είσαι?
    Τά ίδια θά έγραφα γιά κάθε κόμμα.
    Πόσων χρονών είσαι?Γάβγίζεις ρέ?
    Αντί γάβ-γάβ,ουρλιάζεις πρα-πρά?
    Πράσινο ΠΑΣΟΚ εννοώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πρετεντερης ναι μεν εσκασε στα γελια, δεν ειπε ομως κατι για την κωλοφυλλαδα, στην οποια ειναι επιφανες στελεχος, και η οποια ειχε το θεμα φατσα καρτα τρεις συνεχεις μερες.

    Η οποια κωλοφυλλαδα συνεχως μας ενημερωνει με ψευδεις και ανυπαρκτες ειδησεις (επισκεψη Ερντογαν πχ) και η οποια ειναι τοσο κιτρινη που δεν μπορει ουτε απο ντροπη να κοκκινισει πλεον.

    ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΕΣ
    Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου
    ΩΠΟΥ.
    Το χειρόγραφο που έγινε mail …
    Και μόνο το “χειρόγραφο”;
    Ήταν και του “Χριστοφοράκου” κιόλας.
    Το mail που έγινε ντουλάπα.. Υπόθεση πατάτα..
    Παπανδρεου θα φύγεις με ελικόπτερο για τα ξένα.
    Να φτιάξεις ακόμα ένα “ομογενή” Παπανδρέου.
    ---------------------------------
    Το μόνο που μπορεί να γίνει για να τους ξεπλύνει είναι να αρθεί η ασυλία του ΑΛΗΤΑΡΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ
    και να δικαστεί για απάτη.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση