GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πώληση του Ολυμπιακού...

ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΘΡΥΛΟΣ‏ ΘΑ ΨΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ε...

ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΘΡΥΛΟΣ‏

ΘΑ ΨΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ;
ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;
ΓΙΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΑΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ...
 ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ SIEMENS;
ΓΙΩΡΓΟ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ. ΝΑΤΑ!!!
ΓΙ.ΑΒ.

4 σχόλια

  1. Ο Κόκκαλης αγόρασε τον ολυμπιακό για να εκβιάζει στις δουλειές του με τον ΟΤΕ. Τώρα που ο ΟΤΕ δεν αγοράζει ούτε βίδα από την εταιρία του Κόκκαλη, δεν χρειάζονται οι αγάπες για τον θρύλο, ότι ήταν να ξεζουμίσει ο Κόκκαλης το ξεζούμισε και έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια ιδέα βρε πανηλίθιοι, ποια ιδέα...
    κάτι μαλακισμένα σαν και σας ασχολούνται με τη μαλακία που λέγεται θρύλος και όπως αλλιώς τη στιγμή που ο κόσμος γύρω καίγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ,ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕ.ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΖΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΛΟΓΩ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 70?ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ.ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση