GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να που δεν καίγονται όλα τα χλωρά με τα ξερά...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Τόσο η μη παραπομπή του πρώην υφυπουργού της ΝΔ Κώστα Κιλτίδη στην Προανακριτική για τη Μονή Βατοπεδίου με ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Τόσο η μη παραπομπή του πρώην υφυπουργού της ΝΔ Κώστα Κιλτίδη στην Προανακριτική για τη Μονή Βατοπεδίου με την εμφανή καταψήφιση της περίπτωσής του από την πλειοψηφία των βουλευτών και του ΠΑΣΟΚ, παρά την πρόταση κατηγορίας σε βάρος του, όσο και το πόρισμα της γερμανικής Δικαιοσύνης για μη εμπλοκή ελληνικών πολιτικών προσώπων (και εν προκειμένω του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρίστου  Βερελή που κάποιοι τον είχαν στοχοποιήσει) στο σκάνδαλο με τις μίζες για τα τρόλεϊ ΜΑΝ, δείχνουν κάτι.
Εκτός του ότι δικαιούνται να ομιλούν οι ίδιοι περί πολιτικής δικαίωσης, διαπιστώνεται ότι τελικά υπάρχει ένα εναπομείναν κριτήριο του διαχωρισμού των "χλωρών απ' τα ξερά", μπορεί κανείς σιγά σιγά να μεταπεισθεί ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και ότι αυτό αποδεικνύεται, κόντρα στο γενικό ισοπεδωτισμό και σε πείσμα εκείνων που, για άλλους, ιδιοτελείς, λόγους, αρέσκονται να κατασκευάζουν "ενόχους" και συνεχίζουν με ύπουλη...
 μεθοδολογία να καλλιεργούν το ίδιο κλίμα δημιουργώντας ...γερμανική ατμόσφαιρα άλλων εποχών. Αυτό αποκτά διπλή αξία όταν τα πολιτικά πρόσωπα αυτά έχουν αντιδράσει με αυξημένη ευαισθησία αμέσως μόλις διατυπώθηκαν οι πρώτες αιτιάσεις σε βάρος τους και δεν "λούφαξαν".
Δεν είναι λοιπόν οι πάντες a priori μέτοχοι σε σκάνδαλα και δεν έχουν χαράξει διαδρομές για να εισπράξουν με δαιδαλώδη και δαιμονικό τρόπο μαύρο χρήμα. Μπορεί o πολίτης να πιστέψει ξανά ότι δεν είναι όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί επιρρεπείς στη μίζα και στον εύκολο πλουτισμό εις βάρος του δημοσίου.
Μπορεί να ελπίζει ότι τελικώς υπάρχει μια μερίδα πολιτικών από τους οποίους μπορεί να αρχίσει η εσωκάθαρση του κοινοβουλευτικού συστήματος, καθώς ορισμένοι μπορούν να κυκλοφορούν στους διαδρόμους της Βουλής και στα πεζοδρόμια του Κολωνακίου με το κεφάλι ψηλά, δίχως να μεταμφιέζονται και δίχως το γκρίζον να καλύπτει πτυχές του πολιτικού βίου τους. Φαίνεται να μην είναι όλοι φορείς του ίδιου ιού σήψης και να μην φέρουν την ίδια αρρώστια της διαφθοράς. Κι είναι νομίζω αυτό το κέρδος της σημερινής μέρας, που από καρδιάς εύχομαι να αποτελέσει την απαρχή μια αυριανής καλύτερης και πιο καθάριας...

8 σχόλια

  1. GEIA SOY ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΧΟΛΙΑΣ.

    ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΔΙΚΑΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ.

    ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Παπαγιώτη, με συγχωρείτε, αλλά νομίζω ότι δεν ξέρετε τι γράφετε, πιστεύετε και λέτε!!!

    Είναι προφανές ότι ο κ. Κιλτίδης "αθωώθηκε" δια μέσου του ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων γιατί όταν θα μπεί στο κόμμα της κας Μπακογιάννη θα πρέπει να είναι άσπιλος και αμόλυντος. Τα "μιάσματα" θα παραμείνουν πίσω. Είναι προφάνές ότι το κατά άλλο, διασκεδαστικό άρθρό σας απευθύνεται σε χαμηλοτάτου επιπέδου αναγνώστες - κατά τη λαϊκή ρήση: ηλιθίους - και αμφιβόλου πνευματικής αντίληψης.

    επιτρέψτε μου δε, να σας πω ότι λυπούμαι ειλικρινά για τη κατάντια της δημοσιογραφίας όπως την λειτουργείτε σ΄ αυτόν τον ιστότοπο.

    Ξέρετε ότιθα αθωωθούν όλοι τους και το πολύ πολύ να τους καταλογισθούν μόνο "πολιτικές" ευθύνες.

    Όταν ο κ. Κιλτίδης, η κα Μπακογιάννη και οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι βουλευτές ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ - ΤΟΤΕ ΚΑΙΜΟΝΟ ΤΟΤΕ - ίσως μπορέσουμε να αρχίσουμε να μιλούμε για λίγο φιλότιμο.

    Ειδάλλως, τα ακούω κουραφέξαλα...

    Σκεφτείτε το και να τιμάτε το λειτούργημα του δημοσιογράφου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά ο Κοντός έπρεπε να παραπεμφθεί, εκτός από το Βατοπαιδι, και για τα ιχθυοτροφεία όταν, ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τάπιανε χοντρά απο τους ιχθυοτρόφους και τους άφηνε να καταστρέφουν τουριστικά ολόκληρες θαλάσσιες περιοχές με τα απόβλητα(κόπρανα, ούρα των ψαριών και υπολείμματα τροφών)και να τις καταντούν βούρκους.
    Γιατί δεν παει και γιαυτα τα σκάνδαλα μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι όσοι ψήφισαν υπερ για το Αντισυνταγματικό μνημόνιο είναι εγκληματίες - Εσχατη προδοσία - .

    και φυσικά όλοι όσοι παλαιότερα υποστήριξαν και ψήφισαν το νόμο περί -ΜΗ- ευθύνης υπουργών (το λιγότερο για υπόθαλψη εγκληματιών).

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ παλιοφασιστες.

    Γ... τη δήθεν Δημοκρατία του κώλου σας 30 χρόνια τώρα!

    Η διαπλοκή ...η διαφθορα ...τα ΜΜΕ και ο ηλίθιος λαός που σας έδινε απλόχερα 75-80% ηταν η καταστροφή του τόπου. Διεφθαρμενο εκλογικό σώμα? Ίσως!

    Δυστυχώς υπήρχε ραγιαδισμός στο πετσί του εκλογικού σώματος!
    Εύχομαι να βάλουμε μυαλό -άμεσα- σα λαος και να καταλαβαίνουμε τι κρύβεται πίσω απο την κάθε "είδηση" που μας πλασάρουν.

    Να απαιτήσουμε Δημοκρατία αληθινή και όχι το φασιμό των ΜΜΕ που με τη διαπλοκή τους στήριξαν τους διεφθαρμένους πολιτικούς ...χέρι χερι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ........

    ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΓΕΝΝΗΣΕ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821.

    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.
    ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο παλληκάρι μου, ωραία η πολιτική σου ανάλυση. Πέρνα τώρα να εισπράξεις κτα δεδουλευμένα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ υπομονή έρχονται κι' άλλα μέτρα!

    Μας αξίζει μια χειρότερη ζωή.

    Μην ξυπνήσετε απο τον ύπνο σας!

    Επιτέλους το σύστημα της πλουτοκρατίας και των λαμογιών θα καταστρέψει "τελείως" το μέλλον των παιδιών μας.

    Τίποτα για τον απλό λαό, όλα για τους πλούσιους.

    Υπομονή λίγο καιρο για να μην χάσουν τα λεφτά τους οι ΚΡΟΙΣΟΙ δανειστές μας και ΜΕΤΑ θα πάμε για πτώχευση, για να τα χάσετε εσείς.

    ΥΠΟΜΟΝΗ,

    ΖΗΤΩ για ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΖΗΤΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα.
    Φυσικό, επόμενο και λογικό είναι όλοι να έχουμε από μια άποψη. Εξάλλου οι απόψεις και οι γνώμες είναι σαν τις ... μύτες! Όλοι έχουμε από μία.

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω (και αναφέρομαι στους ανώνυμους σχολιαστές και όχι στον αρθρογράφο) είναι πως μπορεί να κριθεί ένας αρθρογράφος (είτε επαγγελματίας δημοσιογράφος, είτε όχι) με μόνο κριτήριο αυτά που γράφει και λέει, και όχι με πράξεις.

    Θέλω να πώ, πως μπορείς να πείς σε κάποιον που αρθρογραφεί, να πάει να "πληρωθεί" για τα "δεδουλευμένα" του, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείς μαζί του. Aυτό είναι κάτι που το "ζούμε" εξ αδίκων όσοι έχουμε "πέννα".

    Όντως ο κόσμος είναι αγανακτισμένος...αλλά δεν μπορεί βρε παιδιά να είναι όλοι ίδιοι. Και δεν αναφέρομαι στους συγκεκριμένους Βουλευτές, γιατί ούτε τους γνωρίζω, ούτε καμία σχέση έχω.

    Αλλά δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση