GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιωπή των αμνών‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Σαν προβατα επι σφαγη μας οδηγουν σε ενα μελλον φρικιαστικο,καμμια απο τις αποφασεις που ε...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Σαν προβατα επι σφαγη μας οδηγουν σε ενα μελλον φρικιαστικο,καμμια απο τις αποφασεις που εχουν παρει δεν δειχνει οτι θα ξεπεραστει μεσα στις επομενες δεκαετιες το προβλημα που με την αδιαφορια και την αχορταγια τους δημιουργησαν.
Οι επομενες γενιες θα υποφερουν,νεα παιδια με το φασμα της ανεργιας μπροστα τους,με την επιθυμια τους για οικογενεια να κατεδαφιζεται απο τις οικονομικες τους συνθηκες,με μισθους των 540 ευρω στα πρωτα χρονια της ζωης τους,με εργασιακες σχεσεις λαστιχο,παντα υπερ των εχοντων, παντα υπερ...
 του κεφαλαιου.
Συνταξιουχοι που θα ψαχνουν τον επιουσιο στην βοηθεια των παιδιων τους,που και εκεινα θα επιβιωνουν δυσκολα.
Συνταξεις που ακομη και με τις σημερινες συνθηκες θα ειναι τοσο μικρες που δεν θα αρκουν για να περασουν τον μηνα και να αγορασουν τα φαρμακα και την διατροφη τους.
Μισθωτοι σε εργασιακη κολαση,διοτι ο μεσαιωνας θα φαινεται παραδεισος,με ωραρια απαραδεκτα,ημερομισθια χειροτερα απο εποχες μετα τον πολεμο,με ανασφαλεια και αγχος.
Οκτω μηνες οι νεοι διαχειριστες μας καταφεραν να σβησουν καθε χαμογελο απο τα προσωπα ενος ολοκληρου λαου,εγκατεστησαν την ανασφαλεια,τον φοβο,την αγωνια,το χαος.
Ολα αυτα δεν τα ηξεραν πριν,πριν υπηρχαν λεφτα,ξαφνικα χαθηκαν,τοσα χρονια που και εκεινοι υπηρχαν στην πολιτικη ζωη του τοπου αυτα δεν τα ηξεραν,τωρα τα εμαθαν,ξαφνικα.
Ξαφνικα ανακαλυψαν οτι οι συντροφοι τους εχουν περιουσιες τεραστιες,τοσα χρονια δεν το ηξεραν,τωρα ξαφνικα ανακαλυψαν οτι οι φορολογικοι ελεγχοι ηταν διατρητοι,τωρα το καταλαβαν.
Την διαφθορα δεν την ηξεραν,τωρα την βρηκαν ξαφνικα μπροστα τους,την κλοπη,τις μιζες δεν τις εβλεπαν στις προηγουμενες εξεταστικες,τωρα ανοιξαν τα ματια τους και τις βλεπουν.
Δουλεψτε προβατα επι 40 χρονια για να πεθανετε πεινασμενοι,παρατημενοι σε καποιο ασυλο,ζητωντας συσιτιο σε καποιο δημοτικο προγραμμα,αφου δεν φροντισατε σαν εκεινους να πλουτισετε τοσο εσεις οσο και οι συγγενεις σας.
Δουλεψτε νεοι για 500 ευρω,για να ζειτε μια ζωη στην ανεχεια,να μην μπορεσετε ποτε να ζησετε αυτονομα,για να φοβαστε οτι μπορει να χασετε και αυτο το ελαχιστο ποσο.
Σημερα ακουσα με λυπη ενα νεο παιδι να μιλαει σε ενα φιλο του...
Δεν θα βρεθουμε ποτε στη θεση να εχουμε 1000 ευρω που να μπορεσουμε να τα ξοδεψουμε οποτε θελουμε,θα ειμαστε παντα με ελαχιστα χρηματα στην τσεπη,τοσα οσα χρειαζονται για ενα κομματι ψωμι.
Αυτο το μελλον σχεδιασαν, οργανωσαν,και εβαλαν σε εφαρμογη οι εγκληματιες κατα της χωρας μας.
Σαν προβατα επι σφαγη,παμε ησυχα,ησυχα,βουβοι,και ανιδεοι.
Τα νεωτερα των νεων μετρων ερχονται,ισως καποια στιγμη ξυπνησουμε.
Πριν να ειναι αργα.

11 σχόλια

  1. Σε πλήρη απαξίωση το Χρηματιστήριο με τον Παπανδρέου.
    Σήμερα θυμήθηκα που το 2000 ο Σημίτης και ο Παπαντωνίου έλεγαν στις εφημερίδες ότι το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της οικονομίας και μάλιστα ότι προεξοφλεί το λαμπρό μας μέλλον (προφανώς το δικό του σκεφτότανε).
    Βαλθήκανε πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι και έκλεψαν τα λεφτά του λαού και μετά ο Σημίτης κοκορευότανε "άς πρόσεχαν".
    Το τωρινό μας μέλλον πάντως το έχει ήδη προεξοφλήσει ο Παπανδρέου, δεν χρειαζόμαστε το Γ.Δ. για να καταλάβουμε πού μπλέξαμε.
    Μου αρέσει που από καιρού εις καιρόν ο Παπανδρέου θυμάται τις αναπτυξιακές προοπτικές της οικονομίας.
    Κανονικός επιστήμονας της αερολογίας.
    Η καταπολέμηση της ανεργίας τον μάρανε, λες και οι επιχειρήσεις πάνε καλά και δεν μoιράζουν τα κέρδη τους (με εξαίρεση τους κολλητούς του τους τραπεζίτες).
    Ρε #$$@#^^, βάφονται αυγά με πορδές;
    Χάσαμε ακόμα και την ελπίδα με τούτον εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΝΟΙ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΜΝΟΥΣ-ΠΡΟΒΑΤΑ-ΜΠΕΕΕΕΕ......
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ,ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ (ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ) , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...
    ΚΑΙ Σ'ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Π0ΑΡΑΞΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ;
    Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ.
    ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ...
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ . ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΟΛΑΡΑΣ Ο ΓΑΠ ΕΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΗΚΟΤΟ ΣΚΗΨΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον διώξανε σήμερα τον τσοχατζόπουλο και του κάνανε τα μούτρα κρέας.
    Ο γιώργος σκότωσε ένα πολιτικό πτώμα, σιγά τα μούσμουλα.
    Τί τα θές τί τα γυρεύεις!
    Θέατρο σκιών για μικρά παιδιά έχει καταντήσει το πασόκ, με πρωταγωνιστή ένα πολιτικό καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΗΣΗ
    ΜΗΝΥΜΑ
    ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!

    ΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ!!!

    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!
    Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν σήμερα οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς παρήλθε το 18μηνο, ανώτατο όριο της προφυλάκισής τους.

    Η εισαγγελέας βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα στις φυλακές Μαλανδρίνου για να διαβιβάσει το βούλευμα στον διευθυντή των φυλακών.

    Τόσο ο Επ. Κορκονέας όσο και ο Β. Σαραλιώτης θα παραμείνουν στην Άμφισσα υπό αστυνομική παρακολούθηση και θα πρέπει να εμφανίζονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δύο φορές την ημέρα.

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Θα μπορούσε να λέει..Δηλαδή
    ο Ακης την πληρωνει ???
    λεω εγω τωρα…

    Ας είχα τα λεφτά του και ας με διέγραφαν κι από τον εξωραϊστικό σύλλογο της γειτονιάς μου…
    Φυλακή θα πάει; Γιόκ!
    Τη βουλευτική συνταξη (για τα κοινόχρηστά του) θα τη διατηρήσει; Γιές!
    Άρα;
    Να μπει μεσα η κορη και η γυναικα του για ξεπλυμα και φορολογικες παραΒΙΑΣΕΙΣ.
    Ετσι θα μιλησει και ο παληκαρα ο Ακης, εκτος εαν ειναι κ αυτος … “σκιστεεεε” στα γεραματα.

    ιδιοτυπος ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ πολιτικος αμοραλισμος.

    Αναστολή κομματικής ιδιότητας για τον Άκη;
    Πω πω δεν θα κοιμηθει το βράδυ στη βίλα του απο τη στεναχώρια.
    Δεν πειράζει Άκη θα πάς ένα διήμερο στο Four seasons στο Παρίσι να το ξεχάσεις…
    Άκης Τσοχατζόπουλος ο άνθρωπος που έστελνε κάθε μέρα συγχαρητήρια επιστολή στη μάνα του,για να της πεί πόσο όμορφο και έξυπνο γιό έχει……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί τα ΜΜΕ μειώνουν τον χρόνο εξουσίας Mineiko?
    Δεν είν’ 7 οι μήνες.
    Είναι 9 γεμάτοι μήνες +3 ημέρες.

    Kι εγκυμοσύνη νάταναι θάχ’ ελευθερωθεί η μάνα.

    Η Ελλάδα ΔΕΝ ανέχεται την Υπέρτατη Υβρι!
    Η Ελλάδα υποφέρει κι ασφυκτιά.

    Πραγματικά, όλοι οι “σoβαροί” δημοσιογράφοι, φαύλοι μέχρι τα μπούνια, έχουν επικεντρωθεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν την παραπαίουσα κυβέρνηση, στ’αλήθεια, το τομάρι τους, με τα όσα καθημερινά αναλύουν και σχολιάζουν.

    Σε ,τι προσπαθούν να προωθήσουν και κατευθύνουν, αποτυγχάνουν κυριολεκτικά, αφού δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Είναι ξεκάθαρο το πολιτικό τοπίο. Ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο επόμενος ηγέτης της πολυπαθούσας πατρίδας μας.
    Για το καλό όλων μας και για την ανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσοπάνο
    αφού τους ψηφίζεις καλά να πάθεις.
    Εν αρχήν ην ο λόγος.
    Αν στην αρχή τρέχεις σαν πούστης να ρίξεις τον ψήφο σ αυτόν που θα σε σφάξει είσαι άξιος της μοίρας σου.
    Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια, ίσως στα μέσα της δεκαετίας του εννενήντα γινόντουσαν κάποιες εκλογές.
    Μερικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν πήγαν στα εκλογικά τμήματα μανουριασμένοι πιθανόν απο την μικρή αποζημίωση που θα έπαιρναν.
    Τα πρόβατα-δες ψηφοφόροι-άρχισαν να διαμαρτύρονται στα κανάλια με τους μαρκουτσοφόρους δημοσιογράφους,γιατί "δεν μπορούσαν να ασκήσουν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα".
    Ερωτώ : Ήθελαν μετά γαμήσι ή δεν ήθελαν?-τα πρόβατα-
    Την απάντηση ας την δώσει ο καθένας στον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!! ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ;
    Ο ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ;Ο ΜΙΚΡΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΕΣΟ ; ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕς ;Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ; ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙς ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕς ; ΟΙ ΑΓΡΟΤΕς ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ , ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ Ή ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΕΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΗ, ΟΤΕ , ΟΑΣΑ ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ή ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ; ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΑΣΩΝ . ΠΑΡΑΛΙΩΝ, ΠΟΤΑΜΩΝ, ΛΙΜΝΩΝ, ΒΟΥΝΩΝ ; ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,;ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΚΛΠ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ : Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥς ΟΡΟΥΣ. ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση