GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν παίρνεις φόρα...

Της Νεκταρίας Σπυριδάκη ...Και δε του φαίνεται. Αυτά ήταν τα λόγια μιας φίλης, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ. Αυτός είναι βουλευτής με ρ...

Της Νεκταρίας Σπυριδάκη
...Και δε του φαίνεται. Αυτά ήταν τα λόγια μιας φίλης, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ. Αυτός είναι βουλευτής με ρώτησε με απορία;;
Ναι απήντησα, είναι ο Βασίλης Γκεκέρογλου βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, ενώ άκουγα με προσοχή την είδηση που αφορά στο έγγραφο που παρουσίασε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Βέβαια δε κατάλαβα τι ήθελε να αποκαλύψει ο κ. Γκεκέρογλου, ότι ένα ακόμα στέλεχος της SIEMENS τα παίρνει ή ότι...
 το συγκεκριμένο στέλεχος, ο Ευάγγελος Σέκερης, είναι γαμπρός του προέδρου της ΝΔ;;
Συμφωνώ με τη παρουσίαση του εγγράφου στη Βουλή και καλά θα κάνει αν έχει και άλλα τέτοια.να τα βγάλει στο φως της δημοσιότητας και να τα συζητήσει στα καφενεία της Κρήτης που επισκέπτεται. Έτσι ίσως κάποιος δικός του θα...
 βρει την ευκαιρία να τον ενημερώσει πως ο Σαμαράς ούτως η αλλιώς είναι ξοφλημένος.
Είναι κρίμα και άδικο πάντως να τα βάζετε με τους αδυνάτους.γιατί με τα παιχνίδια που παίζετε κ. Γκεκέρογλου φαίνεστε αδύναμος εσείς.και κάτι τέτοιο θα βλάψει τη λαμπρή πολιτική σας σταδιοδρομία.
Αν αγαπάτε (πιστεύω πως ναι) το τόπο μας, την Ελλάδα και τη Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα σας, βγάλτε στη φόρα, αφού πήρατε φόρα και πριν έρθει η κατηφόρα.τα άπλυτα άλλων, που ενώ τα γνωρίζουν τα τοπικά ΜΜΕ σιωπούν.
Πείτε μας για παράδειγμα γιατί δεν ανάβουν οι "πανάκριβοι προβολείς" που φωτίζουν τα ενετικά τείχη στο λιμάνι του Ηρακλείου; Δεδομένου ότι για το φωτισμό των τειχών δαπανήθηκαν το 2004 εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 600.000 ευρώ. Εκτός και αν δόθηκαν σε κάποιους να φωτίσουν τα φανάρια που θα κρατούν κάθε φορά που θα υπάρξει ανάγκη.
Πείτε μας ακόμη αν γνωρίζετε πόσο κοστίζει το σιντριβάνι που θα στολίσει το παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου με τις πολλές καφετέριες; Γνωστό και αυτό.600.000 ευρώ για ένα σιντριβάνι που θα είναι εκτεθειμένο όχι μόνο στους τέσσερις άνεμους και στην αλμύρα της θάλασσας, αλλά και στο ξέσπασμα του κάθε περαστικού, λόγω έλλειψης αστυνόμευσης.και μη μου πείτε πως αστυνόμευση υπάρχει, γιατί απλά θα σας θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια άγνωστοι έκαψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλης.

26 σχόλια

  1. Αφήστε τον άνθρωπο σε άλλο πλανήτη ζει.
    Τα 100.000.000 ευρώ ποίος τα πήρε?
    Εδώ σε θέλω μάστορα να δω την μαστοριά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.....
    ΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 172
    " ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ " ΠΑΤΡΙΔΟΣ " ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ , ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ).
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΕΓΑΛΕ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ .ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΑ .
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ !!


    ΕΝΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός, του κάθε μας εχθρού ο σκληρός τιμωρός στο πέρασμά του τρέμει η γη που πατεί και προς τη Δόξα περπατεί.....
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ

    100.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΙΠΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό κατάλαβες μόνο? Οτι είναι γαμπρός του Σαμαρά?

    Οτι λέει στο Σαμαρά για τις βρωμιές που ξέρει, οτι όπως φαίνεται ο Σαμαράς παρεμβαίνει (ανεπιτυχώς ή επιτυχώς δεν εχει σημασία), οτι του άνοιγε πόρτες, δεν είναι θέματα ηθικής τάξης- τουλάχιστον?

    Αν στη θέση του ηταν ο ΓΑΠ θα είχε πέσει η κυβέρνηση, δεν νομίζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τη λήξη των μαθημάτων στα Ιεροδιδασκαλεία των Μουσουλμάνων στη Θράκη, όπου διδάσκεται το Κοράνιο από επιλεγμένους ιμάμηδες ώστε να φανατίζονται τα παιδιά για να αποκτήσουν «εθνική συνείδηση», μοιράστηκαν στους μαθητές μπλούζες που έγραφαν επάνω «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ».

    Αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα μαθαίνουμε σχετικά με τα τεκταινόμενα στον εθνικά ευαίσθητο χώρο της Θράκης, δυστυχώς οι διαπιστώσεις είναι πολύ σοβαρές, αλλά αυτοί των Υπουργείων Εξωτερικών και Παιδείας ή είναι ηλίθιοι σε επικίνδυνο βαθμό, ή ενεργούν με απώτερο στόχο τον αφελληνισμό και την παράδοση της Θράκης στους «γείτονες» σε ένδειξη «καλής θέλησης».
    Από πληροφορίες που αντλούνται από την περιοχή, η Τουρκία τοποθετεί επικεφαλής στο Προξενείο της στην .......
    .Κομοτηνή διπλωμάτες καριέρας, που γνωρίζουν ακριβώς τι να κάνουν και το κάνουν καλά.
    Το δικό μας Υπουργείο των Εξωτερικών κοιμάται τον ύπνο του προδοτικού δικαίου χωρίς να ασχολείται καθόλου με την δραστηριότητα του Προξενείου.
    Μέχρι πριν λίγα χρόνια έρχονταν από την Τουρκία εκπρόσωποι των θρησκευτικών ή άλλων οργανώσεων για τάχα «ενημερώσεις» και «επαφές» με τους μουσουλμάνους κατοίκους, τέσσερις με πέντε φορές το χρόνο, ενώ τώρα οι επισκέψεις αυτές γίνονται με συχνότητα τέσσερις με πέντε φορές το μήνα.
    Η όλη ιστορία με την Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, την ηρωική δασκάλα που έβαλε σκοπό της ζωής της να κάνει σωστά το λειτούργημά της να μάθει δηλαδή ελληνικά σε ελληνόπουλα μουσουλμανικού θρησκεύματος και διώχτηκε γι αυτό, έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο αφελληνισμού της περιοχής στο οποίο ενέχονται επίσημοι φορείς που υποτίθεται ότι ορκίστηκαν στο Σύνταγμα του Κράτους για να το υπηρετούν πιστά.
    Στην τήρηση του ιδίου αυτού Συντάγματος έχουν ορκιστεί και οι βουλευτές της εκεί περιοχής, που βγάζουν πύρινους λόγους σε συναθροίσεις μουσουλμάνων και δηλώνουν φανατικά ότι «είμαστε Τούρκοι». Το είδαμε στην εκπομπή του Κ.Χαρδαβέλα την 1/6/2010.
    Ο βουλευτής δε του ΠΑΣΟΚ, ναι της κυβέρνησης, Τσετίν Μάντατζι, σε ομιλία του στη Κομοτηνή στο ξενοδοχείο "Chris & Eve" την 11/7/2009, είχε δηλώσει «το μήνυμά μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει»!!!
    Και αυτός ο άνθρωπος κατέχει βουλευτική έδρα στο ελληνικό κοινοβούλιο στην κυβερνώσα παράταξη.
    Γιατί κύριε βουλευτή δεν πηγαίνεις τότε στην Τουρκία να μείνεις μια που τόσο διακαώς επιθυμείς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει φάτσα μαλάκα ο τύπος η μου φένεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραιτηθείτε, δεν είσθε άξιοι να κυβερνήσετε. Ο Λαός θέλει απλά πράγματα.
    Να βγείτε και να πείτε ποίοι πήραν μίζες και πόσα ο καθένας.
    Να ζητήσετε με οποιονδήποτε τρόπο και να πάρετε όλα τα κλεμμένα πίσω.
    Να σταματήσετε να μειώνετε τους μισθούς και τις συντάξεις.
    Δεν έχετε καταλάβει ότι οι συνταξιούχοι τα έχουν πληρωμένα και παράνομα αρχίσατε και μειώνετε τις συντάξεις?
    Τέλος σταματήστε να μας λέτε ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΕΒΡΑΙΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να μάθει πρώτα σωστά το όνομα τού βουλευτή η συντάκτρια τού άρθρου και μετά ας μιλήσει γιά τον κύριο Κεγκέρογλου τον οποίον τυχαίνει να γνωρίζω.Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητα τού ανδρός.Δεν είναι ο τύπος που θα κάνει πολιτική από τα τηλεοπτικά παράθυρα όπως δεκάδες άλλοι μαϊντανοί βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά εργάζεται αθόρυβα και μεθοδικά γιά την εξυγίανση της πολιτικής ζωής.Και απ ότι βλέπω τα έχετε κάνει σαλάτα κυρία Σπυριδάκη και θα σας χρειαστούν σε εσάς οι προβολείς του Ενετικού κάστρου Ηρακλείου όπως λέτε, γιά να ξεμπερδέψετε τις σκέψεις σας.
    Όχι σαλάτα, όχι ότι νάναι.Δηλαδη που είναι το μεμπτό? Επειδή παρουσίασε κάποιο έγγραφο ένας βουλευτής που είναι στις εξεταστικές επιτροπές της βουλής.Δεν είναι χρέος του?Ανεξάρτητα με τη βαρύτητα που φέρει το συγκεκριμένο έγραφο δεν λέει ο Γιωργάκης όλα στο φώς?
    Αυτά και εις άλλα με υγείαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα θερμά μου συλλυπητήρια
    στα εκ Κρήτης ζώα του Πασοκ.
    που ψήφισαν αυτον το
    ..ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ άτομο.
    για να τους εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο....

    ΓΙΑ κύνο..κλούβιο πάντως καλός είναι.
    κοπροσκυλλο με νοημοσύνη κότας.
    να τον χαιρεστε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκοι

    o Gkegkerogloy einai kalos

    βοηθησε στη αποκαλυψη του σκανδαλου Ασπαιτε Ευη μποτσαρη κλπ..

    Αληθεια αυτη η δικογραφια ποσα χρονια ειναι στο συρταρι του εισαγγελέα??

    Εισαγγελεα μηπως ξεχαστηκες?/

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Einai kalos!
    Min ton xtypate
    einai agonisths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νεα

    αυτοπυρολυθηκε πολιτης για τα χρεη στις τραπεζες!!!

    ξυπνατε σκλαβοι

    Δρ Κουτσουκο σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες!

    Πασοκοι

    03 Ιουν 2010 4:38:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Είμαστε ο Ελληνικός λαός"

    "Διάβασα την επιστολή Κ. Λαλιώτη προς το troktiko και πραγματικά δεν ήξερα αν έπρεπε να βάλω τα γέλια ή ν' αρχίσω να φωνάζω από τον θυμό μου.

    Πολλοί αυτές τις μέρες έχουν λυσσάξει με την ανωνυμία των blogs και ο Λαλιώτης έρχεται να προστεθεί σε αυτήν την λίστα.

    Πιστεύω πως όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει πως...όλοι εμείς οι ανώνυμοι είμαστε ο ελληνικός λαός στις πλάτες του οποίου αυτοί παίζουν.
    Δεν άκουσα ποτέ κάποιον από αυτούς τους κυρίους να διαμαρτύρεται για την μυστικότητα της ψήφου.
    Αντιθέτως τις ανώνυμες ψήφους τις δέχονται μετά χαράς διότι έτσι θα εξασφαλίσουν μία θέση στο δημόσιο πανηγύρι που λέγεται πολιτική.

    Μόνο όταν ακούνε κριτικές και "λάσπες" διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και απαιτούν επώνυμες δηλώσεις. Κι αυτό διότι μόνο έτσι μπορούν να κλείνουν στόματα... όλοι μας ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα.

    Πιστεύω πως δεν έχουν καταλάβει το νόημα των blogs και portals αυτοί οι κύριοι. Αυτός εδώ είναι χώρος ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ πολιτών, οπότε τα ονόματα δεν είναι σημαντικά... Θα μου πείτε φυσικά περί εγκυρότητας των πηγών, αλλά ο καθένας από εμάς τους ανώνυμους πολίτες ξέρουμε να μην παίρνουμε τα πάντα τις μετρητοίς και να ψάχνουμε και λιγάκι παραπέρα για οτιδήποτε μας τραβάει την προσοχή. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν έχουν θέση εδώ... έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια ένα σύστημα γι' αυτούς και τους ομοίους τους (Βουλή, ΜΜΕ, κλπ) όπου μπορούνε επώνυμα να καταγγέλλουν, να πρωτοστατούν, να δηλώνουν, και ό,τι άλλη σαχλαμάρα θέλουν μεταξύ τους.
    Εμάς τους ανώνυμους απλούς πολίτες να μας αφήσετε ήσυχους να παίζουμε εδώ. Κι αυτό δεν είναι παράκληση αλλά απαίτηση!!!"

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Σχετικά με τον κ. Λαλιώτη"

    "Μην παρεξηγείτε τον τέως υπουργό, ο άνθρωπος έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε διαφορετικό αιώνα.
    Δεν έχει ακόμη αντιληφθεί πως το Διαδίκτυο μαζικοποίησε τόσο πολύ τη δημοσιογραφία, σε σημείο που πλέον αυτή να μην έχει ανάγκη τους επαγγελματίες για να ασκηθεί.

    Επί της ουσίας οι επαγγελματίες...
    δημοσιογράφοι, που ως γνωστόν δε μπορούν -δεν το επιδιώκουν κιόλας, στην πλειοψηφία τους- να αποφύγουν τη χειραγώγηση, βρίσκονται στη δύση της δραστηριότητάς τους εξαιτίας της ανάπτυξης της τεχνολογίας. Γι αυτό και η τόση αμηχανία τους, σχετικά με τα αναρίθμητα blogs που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο:

    ΔΕΝ διαμορφώνουν πλέον τη γνώμη του κοινού εκείνοι που δυνητικά μπορούν να χειραγωγηθούν, καθώς οι πάντες έχουν τη δυνατότητα να είναι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι. Πλέον, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μια οποιαδήποτε γνώμη μπορεί να γραφτεί οπουδήποτε και να κάνει το γύρο του κόσμου. Πώς να το αντιληφθεί αυτό ο κ. Λαλιώτης;

    Σχετικά με τα όσα του καταλογίζονται εγώ δεν έχω να πω κάτι υπέρ του ή κατά του, δεν γνωρίζω συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα ώστε να έχω άποψη. Δεν θα τοποθετηθώ. Θυμάμαι όμως πάρα πολύ καλά (βλέπετε είμαι και 47) ορισμένες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές του, τις οποίες απλώς θα αναφέρω, χωρίς να τις κρίνω:

    Σε ένα χωράφι στη μέση του πουθενά και χωρίς υποδομή για ο,τιδήποτε ένας παπάς και η αγιαστούρα του, οι κάμερες, ο υπουργός μας, ένα μιστρί, λίγο τσιμέντο και ένα (μοναδικό) τούβλο. Αυτό λεγόταν «εγκαίνια δημόσιου έργου».
    Κι αφού έψελνε λίγο ο ιερωμένος φορώντας με καμάρι όλα τα εκκλησιαστικά του στολίδια, με την παρουσία διάφορων πολιτευτών και δημαρχαίων ολόγυρα, ο κ. υπουργός ανακοίνωνε με στόμφο:
    ΚΤΙΖΕΤΑΙ το τάδε έργο, κι ας υπήρχε μπροστά του μόνο ένα ξερό τούβλο και 200 γραμμάρια τσιμέντο. Χρησιμοποιούσε ενεστώτα χρόνο (για τις κάμερες, που θα πήγαιναν την εικόνα σε κάθε σπίτι) αντί να δηλώσει το προφανές «Σήμερα, κάνουμε την αρχή και σε x μήνες ή χρόνια το τάδε δημόσιο έργο θα βρίσκεται στην υπηρεσία του κοινού».
    Αυτή είναι η πιο έντονη εικόνα που έχω από τον κ. υπουργό, άλλο τίποτε δε θυμάμαι από αυτόν...

    Προφανώς δεν υπάρχει και κανένας λόγος, άλλωστε δε θα περάσει και στην Ιστορία.
    Γι αυτό λοιπόν μη τον κακολογείτε...
    Και για να μη παραπονείται, περί ανωνυμίας, ο άνθρωπος

    Υ.Γ. Όσο για τη συμμετοχή του στο Πολυτεχνείο, δεν του χρωστάμε πλέον ως λαός τίποτε γι αυτήν:
    Τον ανταμείψαμε ηθικά και με το παραπάνω, απόδειξη γι αυτό είναι η μακροχρόνια πολιτική του σταδιοδρομία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι που αυτή η τουρκόφατσα θησαύρισε διότι
    στα χρόνια που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ γέμισαν κατα παράξενο τρόπο ολες οι δημόσιες υπηρεσίες με έπιπλα που αντιπροσωπεύει ο Σουλε'ι'μάν Κεγκέρογλου.

    Γι αυτό γλύφτη 10.24 μην μας περνάς για αμερικανάκια.
    Ξέρομε καλύτερα από σένα........


    ΗΡΑΚΛΕΙΏΤΗΣ (της πόλης και όχι του
    Μονοφατσίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαλιώτη άλλος ένας "ανώνυμος", μετανιωμένος που πολλάκις ψήφισε το κόμμα σας... Κάτι τέτοιες ανακοινώσεις με κάνουν περήφανο που αποφάσισα να μην ξαναψηφίσω κανέναν...

    Α, και που είσαι, είμαι ένας ανώνυμος με χρέη που δεν μου επιτρέπετε να ξεπληρώσω, είχα όνειρα και μου τα γκρεμίσατε "εν ριπή οφθαλμού"...

    Που είσαστε αλήθεια όταν όλοι οι παρατρεχάμενοι πλούτιζαν;
    Σε άλλης χώρας κυβέρνηση υπήρξατε μέλος;
    Απο το να εξαγριώνετε περισσότερο τον ήδη εξαγριωμένο λαό,
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ,
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Σέκερης παντρεύτηκε την αδερφή της γυναίκας του Σαμαρά και στην φωτό είναι ο Χριστοφοράκος με το σύζυγο του άνδρα της Ντόρας
    ________________________________

    Για να καταλαβαίνουμε καλύτερα τις σχέσεις των ανθρώπων να πούμε ότι ο κ.Σέκερης έχει παντρευτεί την μικρότερη αδερφή της γυναίκας του Αντώνη Σαμαρά(αυτό που λέμε μπατζανάκης).

    Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Χριστοφοράκο της siemens με τον σύζυγο της...Ντόρας Μπακογιάννη τον Ισίδωρο Κούβελο και δίπλα του τον γνωστό διαφημιστή Φλέσσας που έχει την civitas και αυτή με την σειρά της την Νέα Δημοκρατία και άλλα στελέχη του κόμματος.

    Όχι αυτό δεν σημαίνει διαπλοκή.
    ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΥΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΛΕΓΕΤΑΙ
    πασοκοΚαραγκιόζηδες μαλάκες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ελα πράσινο ΠΗΘΙΚΙ...μπανάνα ΠΡΑΣΙΝΗ
    ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ..

    Κάτι ξέχασε να γράψει ο Ψυχάρης για τον Κάτσικα....

    Tα πάντα μας έγραψε για τον Μάριο Κάτσικα ο Σ.Ψυχάρης στην εφημερίδα του. Μόνο ένα πράγμα ξέχασε να γράψει.
    Αλλά είναι ανθρώπινο δεν έχει σκοπιμότητα.

    Δεν ...


    έγραψε ότι ο Κάτσικας της εταιρείας ΦΑΡΑΝ είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πάνε με τα σκάφη τους πολλά Σαββατοκύριακα για ξεκούραση ενώ δεν είπε πως παίζουν μπιρίμπα μαζί με τον Βαρδινογιάννη.

    Απλά του το θυμίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν έρχεται μόνο τέλος στο εφάπαξ των Δ.Υ.
    Τέλος και η μονιμότητα.
    Που είναι εκείνα τα παλληκάρια της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ με τα 500.000 αποδοχές το χρόνο, οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
    Από τις 620 συναντήσεις του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, που πραγματοποιήθηκαν από το 1999 έως το 2007, οι 356 έγιναν με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!
    Το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο προέκυψε από την λεπτομερή απογραφή του ημερολογίου της κυρίας Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Siemens, την οποία έκανε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το ημερολόγιο της κυρίας Τσακάλου ο κ. Κώστας Μητσοτάκης έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121.
    Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 30 συναντήσεις και 60 επαφές, σύνολο 90.
    Η κυρία Μαρέβα Γκαμπόφκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30.
    Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι δεύτερη μετά τον κ. Κώστα Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102.
    Η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη έχει 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές.
    Ο κ. Πέτρος Δούκας, έχει 10 συναντήσεις και 45 επαφές και ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης έχει 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47.

    από το antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν έχει και τόσο άδικο ο Βενιζέλος που τον έχει σιχαθεί τον Παπανδρέου.
    Γενικά, δεν θα ήθελα να είμαι βουλευτής του πασόκ αυτή την εποχή.
    Όλο μου το καλοκαίρι θα το περνούσα με το μυαλό μου στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
    Με τί μούτρα να πάω να ζητήσω από τους πρώην ψηφοφόρους μου να ψηφίσουν τους υποψηφίους του πασόκ;
    θα τολμούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο μόνος μου, χωρίς σεκιουριτά;
    Πριν ξεμυτίσω από το σπίτι, πόσες αλλαξιές ρούχα να πάρω, για να γλυτώσω τον εξευτελισμό του γιαουρτιού, του αυγού και τις ντομάτας που θα φάω, εμφανιζόμενος σε κομματικές συγκεντρώσεις;
    Τί να πώ στον κόσμο που δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη στο αμάξι του, να ψωνίσει ακόμη και τα βασικά στο σουπερμάρκετ ή να πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών του;
    Πώς να αντιμετωπίσω τους απλούς οικογενειάρχες που τους ζητάω να παίρνουν τη μισή σημερινή σύνταξη και μάλιστα στα 67;
    Τί να τους πώ όταν οι εξεταστικές δείχνουν ότι οι νεοδημοκράτες είναι πεντακάθαροι, ενώ οι δικοί μας αποδείχθηκαν λαμόγια με εκατομμύρια στις τράπεζες και δεκάδες ακίνητα ο καθένας;
    Τί να πώ στους 200.000 άνεργους που δημιούργησα μέσα σε λίγους μήνες, τη στιγμή που οι ίδιοι οι υπουργοί μου προσλαμβάνουν από το παράθυρο τους συγγενείς και τους συντοπίτες τους κατά εκατοντάδες;
    Πώς να δικαιολογηθώ στον κόσμο που πεινάει και ταλαιπωρείται αλλά από την άλλη πλευρά βλέπει τους δικούς μας να πετάνε εκατομμύρια ευρώ σε χλιδάτα ταξίδια και δημόσιες σχέσεις.
    Ότι και να λέω εγώ αυτοί θα μου λένε ένα πράγμα:
    "Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
    Θα μου θυμίζουν το:
    "Δεσμεύομαι".
    Θα μου θυμίζουν τα δάνεια που δεν χαρίστηκαν από τις τράπεζες, θα μου θυμίζουν την απόσυρση που δεν έγινε, θα μου θυμίζουν τη βενζινη που έκανε 1 ευρώ, θα μου θυμίζουν τα υποτιθέμενα νεοδημοκρατικά σκάνδαλα που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξαν ποτέ.
    Απόγνωση.
    Γι' αυτό αποφάσισα να κάτσω σπίτι μου.
    Ας στείλει ο μακάκας ο Παπανδρέου τα λαμόγια του να μαζέψουν ψήφους, αυτοί τουλάχιστον κονόμησαν.
    Σκατά τα έκανε, σκατά να φάει ο χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ
    ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ.
    Ας πρόσεχε ο ανόητος
    ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ !!!!

    Ξεκίνησε με ψέματα “λεφτά υπάρχουν”
    Συνέχισε 6 μήνες παραμύθι και insider trading ομολόγων.
    Έκανε μπαρούτι τη μισή Ελλάδα με τις ελληνοποιήσεις.
    Έδωσε γη και ύδωρ όπου μπορούσε με την γλώσσα στο πάτωμα.
    9 μήνες παπά_ες με πράσινες απάτες.
    Κούρδισε και κουρδίζει κάθε μη λαδωμένο οικολόγο.
    9 μήνες εξάρτηση από ένα προφανώς σικέ σύστημα ΜΜΕ.
    Του Αγ. Γεωργίου ξύπνησε χρεοκοπημένος και τώρα κάνει τον θλιμένο.

    Το πρόβλημα θα ξετυλιχθεί από τις τράπεζες, ελληνικές και ξένες.
    Η επί 9 μήνες ερασιτεχνική και κουτοπόνηρη αντιμετώπιση προβλήματος που (ομολογουμένως) δεν είναι προσωπικό του δημιούργημα, αλλά που ο ίδιος έσπρωξε από σοβαρό πρόβλημα σε ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΟ, πλέον, αδιέξοδο, θα μείνει στην ιστορία.

    Η βουλευτική πλειοψηφία είναι η πλειοψηφική σφραγίδα για την διάλυση μιας χώρας.
    Οι βουλευτές του δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κι εσύ πονηρέ φίλε των 11:55 έπιπλα πούλαγε ό άνθρωπος.Δεν πούλαγε σουβλάκια.
    Δεν μας είπες γιατί είναι κακό να πουλήσει κάποιος τη πραμάτια του.Έκλεψε κανέναν?Τι παραπάνω ξέρεις εσύ που δεν ξέρουμε εμείς?Αλλά πετάς τη σουπιά σου κομπλεξικέ Ηρακλειώτη(Όπως λέμε Παριζιάνος-Ιδέες μεγαλείου λέγεται αυτή η πάθηση!!) και μετά σαν τη σουπιά εξαφανίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση