GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγγενείς, κολλητοί και "κυβερνητικοί" παράγοντες στη νέα Κ.Ε. της ΝΔ...

Με "υλικά" από το παρελθόν η ανανέωση. Ποιες θέσεις είχαν οι περισσότεροι από τους εκλεγέντες... Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΠΑΡΑΣΚΗ...

Με "υλικά" από το παρελθόν η ανανέωση. Ποιες θέσεις είχαν οι περισσότεροι από τους εκλεγέντες...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Από μια πρώτη "ακτινογραφία" της νέας Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ προκύπτει ότι από από τα μέλη της πολλά έχουν θητεύσει σε κρατικές θέσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν ή έχουν συγγενικές σχέσεις με άλλα ισχυρά πρόσωπα της ΝΔ. Μια εικόνα που σίγουρα δεν δείχνει ανανέωση, δεν δείχνει ότι η ΝΔ -στο επίπεδο αυτό τουλάχιστον- απαλλάχθηκε από το φορτίο των "κρατικοδίαιτων" παραγόντων και ανανεώθηκε με άφθαρτα στελέχη...
Ιδού λοιπόν. Μεταξύ αυτών που εκλέχτηκαν είναι...
 και οι:
Δ. Κοντός (κουμπάρος του Λ. Ζαγορίτη και πρώην γεν. γραμματέας υπουργείου Απασχόλησης), Δ. Πανοζάχος (πρώην περιφερειάρχης), Χαρ. Κόκκινος (συνεργάτης Πρ. Παυλόπουλου), Γ. Βερναδάκης (πρώην διοικητής ΟΑΕΔ), Θύμιος Δρόσος (τέως πρόεδρος ΕΚΕΠΙΣ, τοποθετημένος σε θέσεις από τον Β. Μαγγίνα), Μανώλης Λεκκέας (πρώην μέλος ΔΣ του ΟΔΙΕ και κομματικό στέλεχος από την εποχή Μεϊμαράκη), Δημητρης Κούκης (ήταν προέδρος της Ολυμπιακής), Πάτροκος Γεωργιάδης (πρώην γεν. γραμματέας υπ. Εσωτερικών), Στέφανος Αγιάσογλου (πρώην στέλεχος ΟΣΚ),  Δημήτρης Τζίφας (πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας), Ισίδωρος Μάδης  (ήταν στις Λαϊκές Αγορές), Δημήτρης Ιατρίδης (Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξανδρου Κοντού στο υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης), Γεώργιος Σουφλιάς (ανηψιός του πρώην υπουργού και πρών πρόεδρος ΕΟΜΜΕΧ), Παν. Πλιάκας (άνθρωπος του Μεν. Δασκαλάκη), Φωτεινή Βρύνα (διευθύντρια του Γ. Βλάχου στο υπουργείο Ανάπτυξης), Κώστας Τσαμαδιάς (κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα), Ιωάννης Γκιάτας (διευθυντής γραφείου του Λ. Ζαγορίτη και πρώην πρόεδρος ΙΚΑ-ΤΕΑΜ), Απ. Κράτσας (σύζυγος της ευρωβουλευτή Ρ. Κράτσα), Πόπη Καραχάλιου (σύζυγος του Γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος ΝΔ Διον. Καραχάλιου), Μερόπη Καλδή (πρώην ευρωβουλευτής και υπάλληλος της Βουλής), Αθ. Σκορδάς (πρώην γεν. γραμματέας υπ. Οικονομικών), Ανδρέας Λεούδης (κουμπάρος του Κ. Καραμανλή), Γιώργος Σαρρής (πρώην διοικητής νοσοκομείου), Γεώργιος Πέτραινας (πρώην μέλος διοίκησης Σιβιτανειδίου), Φώτης Αγαδάκος (πρώην αντιπρόεδρος ΟΣΚ), Γιάννης Τσιτσέλης (κουμπάρος του Γ. Βλάχου και συγγενής του πρώην γεν. γραμματέα ΠΕΧΩΔΕ Δημ. Κατσιγιάννη και ο οποίος μετεκλογικά προσελήφθη από τον "Ακτορα), Ι. Πατσόγιαννης (πρώην διοικητής ΕΒΟ και νοσοκομείου), Θεόδωρος Ματάλας (πρώην διοίκηση της «Αγρογή»), Μαρία Γιαννίρη (πρώην γενική γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης επί Φάνης Πάλλη Πετραλιά), Νικ. Μουρτζάς (κουνιάδος του Γ. Αγγέλου και σε διάφορες κρατικές θέσεις).

12 σχόλια

  1. «Μαυρίστε τους «Μαυρογιαλούρους» της πολιτικής που έταζαν μια καλύτερη ζωή και μας οδηγούν όλους στην καταστροφή»

    Όποιος βουλευτής βάλει τη σφραγίδα του σ’ αυτό το νομοθέτημα να γραφτεί στα μαύρα κατάστιχα των πολιτών. Όποιος εκπρόσωπος του λαού πάει κόντρα στη βούλησή του να μην μπορεί να κατέβει στην εκλογική του περιφέρεια το καλοκαίρι διότι θα τρώει τέτοιο κράξιμο που δεν θα ξέρει που να κρυφτεί.

    «Μαύρο σε όσους βουλευτές ψηφίσουν το Ασφαλιστικό»

    Και αν χάσουμε τώρα, θα υπάρξει και συνέχεια. Θα βγάλουμε στο Διαδίκτυο τα ονόματα όλων των βουλευτών που το ψήφισαν και θα γράψουμε:

    «Θυμηθείτε: Αυτοί ψήφισαν τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=owHMdnbD6PY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα χναρια της bilderberg το κομμα, τυχαιο?? δεν νομιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εντολή των υπερατλαντικών αφεντικών είναι σαφέστατη.
    ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.
    Ωραίο κόμμα πάνε να φτιάξουν οι συνεργάτες του πασόκ. Με αρχηγό την πάμπλουτη αποστάτισσα (πρώην στρατιώτη), τον παρτάκια Κιλτίδη, τον απίθανο κλόουν Γιακουμάτο, κάτι ρετάλια Καρατζαφέρηδες, Μαρκογιαννάκηδες και Κοντογιάννηδες, όλα τα μπουμπούκια μαζί (και οriginal μπουμπούκος Άδωνι, βεβαίως βεβαίως).
    Οι αμερικανοί έχουν δώσει σαφή εντολή, σώστε τον Γιώργο, πάση θυσία.
    Ακούγεται ότι το κόμμα των μπουμπουκιών αυτών θα λέγεται:
    Μπουμπουκο-ΣΟΚ, για να ταιριάζουν τα σόκ του μνημονίου με το Πα-ΣΟΚ.
    Που πάτε ρε καραμήτροι;
    Εδώ ψηφίσατε την οικονομική μας εξαθλίωση και μετά περιμένετε ψήφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ιατρίδης δεν είναι του Κοντού. Του Κοντού είναι πενηντάρης. Ο άλλος το πολύ 35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ο Γ. Παπανδρέου επένδυε στο χάος…”

    Το παιντί έτρωγε δακρυγόνα στο πρόσωπο από την κακιά δεξιά και έκανε το σόου του μπροστά στην κάμερα. Ρεσιτάλ δημαγωγίας και πολιτικαντισμού (χαρακτηριστικά ΌΛΩΝ των Παπανδρέου)..Τώτα τρέχει και δεν φτάνει.
    Υπάρχει θεία δίκη σε αυτή τη ζωή..

    Πως αλλάζουν οι καιροί.
    Έριξε ασύλληπτο δούλεμα ο γιος τις μάμι. Έπρεπε να του κάνει τα ίδια ο Σαμαράς τώρα να δει την γλύκα ο Μινεικο.

    Γλυκά τα έφαγε, ξυνά θα τα ξεράσει.

    Μας οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση
    νομίζει οτι κυβερνά κ τα λαμόγια οργιάζουν
    τα παιδιά μας ετοιμάζονται να φύγουν για δουλειά στο εξωτερικό
    οι ένοπλες δυνάμεις διαλύονται
    ο κοινωνικός ιστός καταρέει
    οι ΔΕΚΟ λεηλατούνται
    οι μικρομεσαίοι χρεωκοπούν
    το ασφαλιστικό γύρισε πίσω 30 χρόνια
    η υγεία καταρέει
    οι τραπεζίτες,μεγαλοκαναλάρχες-μεγαλοεργολάβοι-μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου ευημερούν και ατιμώριτοι δεν πληρώνουν εκατομ ασφαλιστικές εισφορές ,φόρους ,ρήτρες κλπ
    ταξιδεύει με ένα αεροπλάνο την ώρα που η χώρα διαλύεται
    οι υπουργοί του διαφωνούν
    οι βουλευτές του κρύβονται
    τα κοματικά του στελέχή τους κράζουν
    ο σοσιαλισμός στο μεγαλείο του
    κανείς μας πλέον τι μας ξημερώνει

    ΚΙΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ !!!
    είναι και ΗΛΙΘΙΟΣ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ
    και αθεράπευτα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ _______

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακάτω από τη σημερινή κυβέρνηση παπανδρέου-καρατζαφέρη-θοδώρας δεν γίνεται.
    Default και δραχμούλα για να αρχίζει πάλι να δουλεύει το μαγαζί, να βρεί δουλειά ο κόσμος και να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή που μας στέρησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε ο Τασούλας ρε παιδιά, γιατί λείπει αυτό το μπουμπούκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΕ ΣΑΜΑΡΑ??
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ??
    ΜΑ ΠΑΝΟΖΑΧΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ???
    ΜΕ ΒΑΡΝΑΔΑΚΗ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ??????
    ΜΕ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΟΤΕ??? ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ??ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ??/
    ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΡΗΓΙΛΛΗΣ??/
    ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΑ ΔΙΟΜΙΔΙ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ?ΑΠΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ???
    ΜΕ ΓΚΙΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΕΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Δ.ΝΤΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΗΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??
    ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΧΤΙΑΒΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜ ΟΕΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ???
    ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ???????(ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ)
    ΜΕ ΚΡΑΤΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ????????????
    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ??????ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ???
    ΜΕ ΑΘ ΣΚΟΡΔΑ??????? ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΔΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ????
    ΜΕ ΠΑΤΡΟΚΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ????
    ΜΕ ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΝΤΟΥ????????
    ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ???????? ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ???????????
    ΜΕ ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΥΦ.ΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ?????????? ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΝΙΚΑ???????/
    ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ????????
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΕΑ …ΠΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν από τους σχεδόν 5.000 συνέδρους οι μισοί δεν προσήλθαν να ψηφίσουν και κατά τις εργασίες του συνεδρίου ήταν απόντες και έκαναν ντόλτσε βίτα στα καφέ και τα αξιοθέατα της πόλης, τι περίμενες να γίνει;
    Αυτό άλλωστε συμβαίνει πάντα και σε όλα τα συνέδρια όλων των κομμάτων...
    Κάποιοι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να λένε στους φίλους τους ότι ήταν σύνεδροι επιδεικνύοντας το καρτελάκι τους...

    http://beneas13.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Δαίδαλε ευχαριστούμε πολύ για την απόπειρα να μας ενημερώσετε για το "παρασκήνιο" των μελών της Κ.Ε. της Ν.Δ., δυστυχώς όμως το "ρεπορτάζ" σας είναι ανακριβές και ως εκ τούτου στερείται εγκυρότητας. Το πιο εξώφθαλμο δε, είναι το σχόλιο σας για τον Δημήτρη Ιατρίδη. Να σας ενημερώσουμε ότι το μέλος της Κ.Ε. που εξελέγη ΔΕΝ είναι ο "Δ/ντης του πολιτικού Γραφείου του Αλέξανδρου Κοντού στο υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης" όπως τόσο γλαφυρά μας γράφετε αλλά πρόκειται για συνωνυμία. Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε για τα πρόσωπα τα οποία μιλάτε, μήπως να αφήνατε την ενημέρωση του "παρασκηνίου" για κανα πιο δυνατό "παίχτη"? Μιλάτε για κουμπάρους, ανθρώπους του τάδε ή του δείνα, συζύγους κτλ. Είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρείτε ότι τα μέλη της Κ.Ε. θα προέλθουν από ... παρθενογέννεση. Ή μήπως θέλετε να τους περνάμε και από το ...ΑΣΕΠ! χαααχαχα! Βέβαια προκειμένου να διαφυλάξουμε την ψυχική σας ηρεμία θα σας υποσχεθούμε ότι δεν βάλουμε τους συνέδρους να ψηφίσουν την επόμενη φορά. Θα διορίσουμε εσάς να μας διαλέξετε τα μέλη μας... από τα μαιευτήρια! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση