GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παραδίδει" το κόμμα στους καραμανλικούς ο Σαμαράς...

Με τον τ. πρωθυπουργό είχε συνάντηση ο Α. Λυκουρέντζος την περασμένη εβδομάδα. Με τη μεσολάβηση Μολυβιάτη υποχρεώθηκε σε "συμφωνία"...

Με τον τ. πρωθυπουργό είχε συνάντηση ο Α. Λυκουρέντζος την περασμένη εβδομάδα. Με τη μεσολάβηση Μολυβιάτη υποχρεώθηκε σε "συμφωνία" ο πρόεδρος της ΝΔ για να αποφύγει νέες εσωκομματικές αναταράξεις. Ετσι "άδειασε" τον Κ. Μαρκόπουλο

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Από την περασμένη εβδομάδα -και πριν ακόμα αρχίσει το συνέδριο της ΝΔ- είχε "κλειδώσει" η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για τη θέση του νέου γραμματέα της ΝΔ.
Αυτό αναφέρουν πληροφορίες οι οποίες λένε ακόμη ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Λυκουρέντζος είχε συνάντηση και με τον τέως πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στην κυβέρνηση του οποίου διετέλεσε υφυπουργός.
Η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι ο Αντ. Σαμαράς υποχρεώθηκε -με τη μεσολάβηση "βαρόνων" όπως ο Π. Μολυβιάτης- σε έρθει σε συμφωνία με...
 την "καραμανλική" πτέρυγα για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών και για να αποφύγει νέους εσωτερικούς κραδασμούς στη ΝΔ.
Για το λόγο αυτό "άδειασε" τον ακραιφνή σαμαρικό Κ. Μαρκόπουλο και "παρέδωσε" τη θέση του Γραμματέα σε έναν επίσης "καραμανλικό", όπως είναι και ο απερχόμενος Λ. Ζαγορίτης. Στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας, εξελέγησαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή και πολλά "καραμανλικά" στελέχη (ανάμεσά τους πρώτη και καλύτερη η Φ. Πατριανάκου, όπως και ο Θ. Δρόσος) που αποτελούν πλέον την ομάδα με τον ρυθμιστικό ρόλο μέσα στο κόμμα!...

10 σχόλια

  1. ΚΡΙΜΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ...ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ....
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέ άνθρωπε Δαίδαλε,
    γιατί δέν ασχολείσαι μέ τήν π.χ.
    εξαφάνιση τού οξύρινχου στόν Έβρο?
    Τί μανία-καταθληπτική- είναι αυτή
    μέ τά κόμματα?
    Είσαι εντεταλμένος μέ τσίπ?
    Καί δέν μπορείς αλλοιώς?
    Προσμένεις ανταλλάγματα,όπως άλλοι
    πού σχολιάζουν εδώ?
    Ανίατο κομματορακούν κατάντησες?
    1 θά σού γράψω:
    Όοοολοι οί άαααλοι πάντα έχουν
    άδικο?????????
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!!!!
    ΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ;

    ΟΧΙ ΡΕ !
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΝΔ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπεράσματα της ενημερωτικής ημερίδας, που διοργάνωσε η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ, για το Πλατυγιάλι.

    1. Έγινε απολύτως σαφές ότι η σχεδιαζόμενη επένδυση σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις σχετικές αναφορές των υποστηρικτών της περί πράσινης ανάπτυξης και οικονομικής ανάκαμψης του τόπου μας.
    α. Η χρήση του LPG καθώς και το μέγεθος της Ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας – μοναδική στον κόσμο – θα δημιουργήσουν ένα ασφυκτικό περιβάλλον αλλοιώνοντας την φυσιογνωμία της περιοχής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την παρουσία υψηλών ρύπων, αύξηση της τοπικής θερμοκρασίας, επικινδυνότητα κλπ.
    β. Από τα στοιχεία που δίνουν οι επενδυτές και παραθέτονται στην μελέτη περιβαλλοντικών ορών, που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλ/νίας, είναι απολύτως σαφές ότι μιλάμε ουσιαστικά για 60 θέσεις εργασίας στην βασική ηλεκτροπαραγωγική μονάδα και όταν ολοκληρωθούν όλες οι δραστηριότητες για 140 θέσεις συνολικά.
    Αν συνυπολογίσουμε τις απώλειες θέσεων εργασίας άλλων υφισταμένων δραστηριοτήτων της περιοχής όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες, η γεωργία, η κτηνοτροφία και ο Τουρισμός που θα υποστούν σοβαρή βλάβη από την πιθανή λειτουργία μιας τέτοιας μονάδας προκύπτει ότι σίγουρα θα υπάρξει μείωση της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας.
    γ. Ο όγκος των δραστηριοτήτων και η επικινδυνότητας μιας τέτοιας επένδυσης στο χώρο του πλατυγιαλιού θα καταργήσει και στην πράξη τον Εμπορικό και Βιομηχανικό χαρακτήρα του Λιμανιού και της ΒΙ.ΠΕ αντίστοιχα. Το γεγονός αυτό θα αποθαρρύνει την είσοδο εμπορικών φορτίων πάσης φύσεως στο λιμάνι καθώς επίσης και άλλες βιομηχανικές επενδύσεις με περισσότερες θέσεις εργασίας.
    Οι απόψεις που κατατέθηκαν από εκπροσώπους φορέων και πολίτες υπέρ της εγκατάστασης της εν λόγω επένδυσης ήταν ελάχιστες.
    2. Επιβεβαιώθηκε με τον ποιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι η βούληση των
    πολιτών της περιοχής μας με την κατασκευή του λιμανιού είναι μία και μοναδική :
    ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΟΥ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ-
    Αυτός ήταν και ο σκοπός που χρηματοδοτήθηκε με εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.
    Επίσης έγινε σαφές ότι οι πολίτες θα αντισταθούν σε κάθε προσπάθεια αλλαγής της χρήσης του λιμανιού του Πλατυγιαλιού.
    3. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ανάγκη επαγρύπνησης ώστε να σταματήσει η παραπληροφόρηση για την εν λόγω επένδυση και να σπάσει η σιωπή σε ότι αφορά τα αρνητικά της.
    4. Αξιολογώντας την συμμετοχή των συμπολιτών μας σε σχέση με την σοβαρότητα του θέματος εκτιμούμε ότι θα μπορούσε να είναι μαζικότερη. Λαμβάνοντας όμως υπόψη την συγκυρία καθώς και την παραπληροφόρηση που υφίσταται ευελπιστούμε ότι ήταν μια καλή αρχή και έπεται συνέχεια . . . με πολύ πιο δυναμική συμμετοχή . . .
    5. Η Κίνηση πολιτών του Δήμου Αστακού σταθερή στην μέχρι τώρα πορεία της στα σοβαρά θέματα του τόπου μας θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του θέματος ώστε να γίνει υπόθεση όλη της κοινωνίας των συλλόγων, των πολιτών, και των φορέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Πατριανακου ηταν στελεχος της Πολιτικης Ανοιξης . Καλα εργολαβια εχετε παρει να χτυπατε τον Σαμαρα ?
    Πολυ κιτρινιλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ.
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ.


    ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΑΙΔΑΛΕ ΠΟΥ ΣΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΡΗΜΑΞΕ ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΤΟ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ .
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821.
    ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΛΛΟΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΑΜΕΤΖΗΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΙΣΟΙΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.
    ΙΣΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ .............
    ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΟΣ.
    ΟΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΤΣΑΤΣΑ Η ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.
    ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟ ΚΙ Ο ΓΟΙΜΠΑΖΟΛΗΣ ΤΗ Θθεαματικοτητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
    ΤΩΝ ΝΑΖΙ ________________________
    KAI ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΑΣΟΚ.


    Πραιτoριανή δήλωση Χρήστου Παπουτσή

    "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

    Με μια δουλική-πραιτοριανή δήλωση του Χρήστου Παπουτσή, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή σύσκεψη της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ είπε με λίγα λόγια πως κάποιος αρρωστημένος εγκέφαλος διακινεί παντού αθλιότητες και πως κάποιοι ανόητοι αμφισβητούν ότι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θα στηρίξουν με την ψήφο τους τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠαΣοΚ.
    __________________________________
    Αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι
    και οι ανόητοι που ελπίζουν
    ότι δεν θα ψηφιστεί το έκτρωμα που έχει ετοιμάσει η μειοψηφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ είναι ο ΛΑΟΣ, πραιτοριανέ εκπρόσωπε! ___________________________________

    ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΦΤΟΥ........λεχρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. as opsese xondre ths pio megalhs htas pou fortoses sthn plath mas ton gio ths margaritas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ
    ΖΩΟΝ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ

    ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση