GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

΄Ενας μικρόσωμος κολοσσός της ΒΙΑΝΕΞ στο τιμόνι του ΠΑΟ...

(το ξεκίνημα των αφών Γιαννακόπουλων) Και να που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τη σύμφωνη γνώμη του αδελφού του Παύλου, οδηγείται στο θώκο τ...

(το ξεκίνημα των αφών Γιαννακόπουλων)
Και να που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τη σύμφωνη γνώμη του αδελφού του Παύλου, οδηγείται στο θώκο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναικός, που ανήκει πάνω από 50% στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και κουμαντάρει τον μεγάλο σύλλογο. Φεύγει ένας πρόεδρος με ανάστημα μπασκετμπολίστα και έρχεται ένας άλλος με κιλά τζόκευ…
Όλοι ξέρουν ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι είναι ιδιοκτήτες της ΒΙΑΝΕΞ μιάς από τις...


 μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες της Ευρώπης που με ερευνητές του πανεπιστημίου Πατρών παράγει φάρμακα αντάξια της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας. Εκείνο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι τα δυό αδέρφια ξεκίνησαν από το μηδέν, όταν γνωστός τους μεγαλοεπιχειρηματίας τους παραχώρησε (για μιά ημέρα) τον όροφο των πολυτελών γραφείων του, για να υποδεχθούν Ιάπωνα φαρμακοβιομήχανο που τελικά τον έπεισαν και τους έδωσε κερδοφόρο αντιπροσωπεία.
Η εκτίναξη στα ύψη έγινε τέλη δεκαετίας 60 και αρχές δεκαετίας 70, όταν ανέλαβαν με ενοικιασμένα αεροπλάνα τον ψεκασμό της χλωρίδας της χώρας και αργότερα δημιούργησαν την ΒΙΑΝΕΞ. Με τα τεράστια κέρδη αυτού του κολοσσού έγινα ζάπλουτοι και έκαναν και μεταγραφές γιγάντων του μπάσκετ στο χόμπι τους που λέγεται Παναθηναικός. Να λοιπόν που ο ένας αδελφός στο τιμόνι του μπάσκετ και ο άλλος -με το τίτλο του προέδρου- στο ποδόσφαιρο, θα χαροποιήσουν εκατοντάδες χιλιάδες βάζελους σε μία εποχή που το χαμόγελο έχει λείψει από αυτή τη χώρα... Κάτι είναι κι΄αυτό, φάρμακο καταπραιντικό σε δύσκολους καιρούς...
Περισσότερα και για άλλους προέδρους...

8 σχόλια

  1. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΥΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΥΡΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
    Ρεζίλη έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

    Στην αρχή μας είπαν ότι πρόκειται για μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Μετά, αφού πρώτα το διαψεύσαμε εμείς μας είπαν για « μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

    Σήμερα αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για έναν «cabinet man» που στο ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σε «άνθρωπο της κυβέρνησης», αλλά δείτε ποιος είναι στην πραγματικότητα:

    Όπως διαπίστωσε σήμερα η Εξεταστική δεν επρόκειτο για ιδιόχειρο σημείωμα αλλά για mail στο οποίο αναφέρεται εντολή να «δοθεί το 50% της προκαταβολής σε cabinet man» με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008. Επισυνάπτεται επίσης τραπεζικός λογαριασμός της αμερικανικής εταιρίας BULT- IT LTD ο οποίος ανήκει στην κυρία Deborrah Sorkin.

    Επίσης σε δύο FAX αναφέρονται εντολές κατάθεσης από κάποιον κ. Λ. Χέλμη προς τον Μάριο Κάτσικα όχι ενός εκατομμυρίου ευρώ (όπως δημοσιεύτηκε) αλλά ποσών της τάξεως των 5.000 και 7.500 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εκταμιεύτηκαν από ελβετική τράπεζα προς αμερικανική τράπεζα στον ίδιο λογαριασμό της BULT-IT LTD.

    Τελικά, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής Κώστας Τζαβάρας ο cabinet man δεν είναι άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά εταιρεία που φτιάχνει ντουλάπια και είχε αναλάβει να κατασκευάσει ντουλάπια για διαμέρισμα του κ. Κάτσικα στην Αμερική.

    Οι βουλευτές της ΝΔ θέτουν πλέον θέμα παραμονής του κ.Βαλυράκη στην εξεταστική.

    Δηλαδή η γερμανική δικαιοσύνη έστειλε στην Ελλάδα τα εν λόγω έγγραφα, τα ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να στήσει θέμα εναντίον «γαλάζιου υπουργού». Τελικά το μόνο που ανακάλυψαν ήταν ένας ντουλαπάς.

    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης επιβαίωσε όσα έγραφε το antinews τόσες ημέρες και διέψευσε σήμερα ότι (όπως γράφηκε) έχει στην διάθεσή του ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου, όπως και ότι η εντολές αυτές αφορούσαν ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

    Προηγουμένως και όπως γράψαμε ήδη προηγήθηκε …μάχη του κ. Βαλυράκη με βουλευτές της εξεταστικής που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Οι φωνές από το γραφείο του Βαλυράκη στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν μέχρι το ισόγειο.

    Όταν ρωτήθηκαν στη συνέχεια οι βουλευτές που μετείχαν στη «σύσκεψη» χαρακτήρισαν «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά Βαλυράκη».

    Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΟΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ.
    ΦΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νά το και το περιβόητο «Σχέδιο Παπανδρέου».
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΑ;
    Επειδή η εργασία είναι χαρά . . .
    σύνταξη στα 72.
    Επειδή τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία . . .
    μείωση της σύνταξης κατά 50%.
    Επειδή πρέπει να σωθούν τα συνταξιοδοτικά ταμεία . . .
    ευθανασία στα 75.
    Ευτυχώς που μας έκοψε και διώξαμε τον Καραμανλή.
    Γάτες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
    ΘΕΜΟΥ ...ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ
    ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ.
    Να κρατηθεί η ανάρτηση πρώτο θέμα για ένα…χρόνο τουλάχιστον.

    Είναι συλλεκτικό κομμάτι.Να σταλεί με δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της υφηλίου.
    Να τυπωθεί σε φειγ βολάν και να το πετάνε από νοικιασμένα ελικόπτερα κατα εκατομμύρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
    Υ.Γ....ΠΙΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν πάρει όμως ο Θανάσης πρωτάθλημα, όπως πήρε ο Νικόλας, θα τον φάει η μαύρη αράχνη, δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση