GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για φοροδιαφυγή θα παραπεμφθεί ο Μαντέλης...

Από το http://www.kentri.gr/ Σύμφωνα με νομικούς κύκλους , οποιαδήποτε νομική κατασκευή για παραπομπή του Τάσου Μαντέλη είναι πολύ δύσκολο ...


Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, οποιαδήποτε νομική κατασκευή για παραπομπή του Τάσου Μαντέλη είναι πολύ δύσκολο να ευδοκιμήσει. Η ομολογία του ότι έλαβε χορηγία από τη Siemens, όταν ήταν υπουργός αποτελεί βέβαια αδίκημα και διώκεται σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, που όμως έχει προ πολλού παραγραφεί. Για να του αποδοθεί η κατηγορία προϊόντος δωροδοκίας, αδίκημα που δεν παραγράφεται πρέπει να προσδιοριστεί επακριβώς το βασικό έγκλημα. Δηλαδή για ποια συγκεκριμένη πράξη δωροδοκήθηκε.
Με την ομολογία του όμως ότι πήρε χορηγία από τη Siemens, μπορεί να...
 κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή. Η χορηγία είναι δωρεά και σύμφωνα με το νόμο 2961/2001 φορολογείται με συντελεστή 40%.
Ήδη ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιτζής, με έγγραφο που διαβίβασε στο Υπουργείο Οικονομικών Υπουργείο, με κοινοποίηση και στον Υπουργό, ζητεί από την αρμόδια Διεύθυνση να προβεί στις δέουσες ενέργειες.
Και στην περίπτωση του περιβόητου μαφιόζου, του θρυλικού Αλ Καπόνε, αποτελεσματικότερες αποδείχθηκαν οι φορολογικές αρχές.

20 σχόλια

  1. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρατζαφέρης, η ΖΗΜΕΝΣ και η οικογένεια Μητσοτάκη…

    Αγωνιώδης είναι τις τελευταίες ημέρες η προσπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη να διαστρεβλώσει την αλήθεια μιλώντας για χρηματοδότηση από τη ΖΗΜΕΝΣ «μικρού κόμματος» που κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς. Δεν διστάζει μάλιστα, να παρουσιάσει και να αλλάξει καταθέσεις και ημερομηνίες κατά το δοκούν…

    Σήμερα το βράδυ βγήκε στο ΜΕΓΚΑ και πολύ σωστά είπε ότι πρέπει να διερευνηθεί η μαρτυρία του Ρ.Σίκατσεκ στην Καθημερινή και τον Τ. Τέλλογλου, στις 29/06/2008, σύμφωνα με την οποία «… Εκείνη τη χρονιά δώσαμε και σε ένα άλλο μικρότερο κόμμα, που δεν υπάρχει σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2000, περίπου 870.000 μάρκα, μετά από υπόδειξη ενός τοπικού εταίρου μας (σ.σ. ελληνικής εταιρείας που συνεργαζόταν με τη Siemens). Ήταν τα τελευταία χρήματα σε κόμματα που δόθηκαν με το «παλαιό σύστημα» μέσω Αυστρίας»… http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_29/06/2008_275910

    Αυτή την αναφορά του Σίκατσεκ κατέθεσε και πρόσφατα στη Βουλή ο Τάσσος Τέλλογλου. Επειδή μάλιστα δεν θυμόταν και καλά την ημερομηνία χρηματοδότησης μικρού κόμματος, ρωτήθηκε από Βουλευτή της Ν.Δ. και επιβεβαίωσε την κατάθεση Σίκατσεκ και την ημερομηνία που παρατίθεται εκείνης του Δεκεμβρίου του 2000.

    Ο άριστος όμως στην προπαγάνδα πρόεδρος του ΛΑΟΣ βγαίνοντας σήμερα στο ΜΕΓΚΑ, κάνει λόγο για χρηματοδότηση μικρού κόμματος, όχι το 2000 όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι μάρτυρες, αλλά το 1999.

    Γιατί όμως το κάνει αυτό; Γιατί απλούστατα το 1999 υπήρχαν και άλλα κόμματα της ευρύτερης Κεντροδεξιάς στο προσκήνιο, όπως η Πολιτική Άνοιξη και οι Ταύροι του Στέφανου Μάνου.

    Το 2000, όμως, και μάλιστα μετά τις τότε εθνικές εκλογές όπου σύμφωνα με τον Σίκατσεκ πραγματοποιήθηκε η χρηματοδότηση, το ΜΟΝΟ κόμμα της ευρύτερης κεντροδεξιάς που υπήρχε στο προσκήνιο ήταν το δικό του.

    Ο ΛΑΟΣ, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ιδρύθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2000 (http://www.laos.gr/laos.asp) από τον ανεξάρτητο τότε Βουλευτή Γιώργο Καρατζαφέρη, με στόχο να αποτρέψει την εκλογική νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές του 2004.

    Με τις γνωστές, μάλιστα, σχέσεις του κ. Καρατζαφέρη, με την οικογένεια Μητσοτάκη, και τις ακόμα πιο γνωστές σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τη ΖΗΜΕΝΣ και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, γεννούνται εύλογα ερωτήματα για τον χρόνο χρηματοδότησης μικρού κόμματος από τη ΖΗΜΕΝΣ, στα οποία πρέπει άμεσα να απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης.

    Γιατί, λοιπόν, δεν λέει την πλήρη αλήθεια ο κ. Καρατζαφέρης για το 2000;
    Γιατί συσκοτίζει τις έρευνες και διαστρεβλώνει τις καταθέσεις των μαρτύρων;
    Τι, άραγε, έχει να φοβηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΜΟΥΡΤΖΙΔΕΣ ΚΙΦΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι μαλακίες είναι αυτές; Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν γράφει πουθενά πως επιτρέπεται στον υπουργό να κλέψει όσο θέλει! Η παραγραφή ισχύει για οποιαδήποτε ενέργεια του υπουργού που μπορεί να θίγει τρίτους, όχι για κλοπή σε βάρος του Δημοσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά τα φαινόμενα, το «cabinet man», το οποίο ορθώς μπορεί να μεταφραστεί ως «μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου», όπως το μετέφρασε η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, αφορούσε τελικώς μία άλλη έννοια της φράσης, εκείνη του επιπλοποιού, του «ντουλαπά».

    Συνεπώς, η επίμαχη συναλλαγή, για την οποία γίνονταν λόγος, δεν είχε σχέση με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, ούτε χρηματισμό υπουργού, αλλά την πληρωμή από Έλληνα επιχειρηματία για κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας.

    «Το πολιτικό φιάσκο του ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Για να καλύψει την ανυπαρξία ‘ιδιόχειρου σημειώματος Χριστοφοράκου’, για δήθεν μίζα σε γαλάζιο υπουργό, αναγκάστηκε να επινοήσει ένα e-mail, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε ‘υπουργό’, αλλά... ντουλάπα

    »Το δυστύχημα είναι ότι με τέτοιου είδους γκάφες δεν αποκαλύπτεται μόνο ο κομματικός φανατισμός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τραυματίζονται και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί σε μια στιγμή που η Δημοκρατία περνά μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens Κ.Τζαβάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΑΛΗΡΑΚΗ. ΦΤΟΥ ΡΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

    ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΒΡΩΜΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ....ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ.....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΠΙΛΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΑΙΣΧΟΣ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις 15 Ιουνίου στην πλατεια Συντάγματος (!!!) θα στησουν κιόσκι οι αιολικές εταιρείες, για να γιορτασουν ...την ημέρα ανέμου. Χορηγοί Ιμπερντρολα, Τερνα και Σία, περήφανοι για το νομο Μπιρμπιλη, που αντισυνταγματικά αρπάζει ιδιωτικές περιουσίες για εγκατασταση αιολικών πάρκων με τη βία!

    Η υποκρισία περισσευει!

    Που ειναι οι γνωστοι -αγνωστοι να τους πεταξουν μερικά αυγά? Δεν ευχομαι μολοτοφ, γιατί θα είναι απλώς ένα κιοσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω να μην ασχολείσαι με τη νέα προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ν.Δ. από τη χούντα του πασόκ, με τη ιστορία cabinet man.
    Δεν πειράζει, όλοι κρινόμαστε.
    Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για τραγέλαφο, σαν το πασόκ του Παπανδρέου.
    Στην αγωνία του να "ισοφαρίσει" τα διαπιστωμένα πράσινα σκάνδαλα με φανταστικά γαλάζια, ο Παπανδρέου καλπάζει ολοταχώς προς τον απόλυτο αυτοεξευτελισμό του.
    Και μερικά μπλόγκς το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νά το και το προεκλογικό «Σχέδιο Παπανδρέου».
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΑ;
    Επειδή η εργασία είναι χαρά . . .
    σύνταξη στα 72.
    Επειδή τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία . . .
    μείωση της σύνταξης κατά 50%.
    Επειδή πρέπει να σωθούν τα συνταξιοδοτικά ταμεία . . .
    ευθανασία στα 75.
    Ευτυχώς που μας έκοψε και διώξαμε τον Καραμανλή.
    Γάτες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πέρα από τη μόνιμη αναξιοπιστία του Παπανδρέου (που δεν είναι κάτι καινούργιο), ο μεγαλύτερος χαμένος της τραγελαφικής υπόθεσης "άνθρωπος του καμπινέ" είναι η ξεκάθαρη και διαπιστωμένη αναξιοπιστία των Νέων και του Πρώτου Θέματος.
    Σε μια στοιχειωδώς σκεπτόμενη κοινωνία θα έπρεπε να εκμηδενιστεί η κυκλοφορία τους.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δεν πρόσκεινται απλά στο πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δείχνουν το πιό αποκρουστικό πρόσωπο του πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες εκφράζουν τα πιό βρωμερά βοθρολύμματα της τυφλής κομματικής εμπάθειας και ρεζιλεύουν συνολικά τη δημοσιογραφία.
    Εφεξής όταν βλέπω φίλο, συγγενή ή γνωστό που έχει δώσει τα ωραία του τα ευρουδάκια για μία από αυτές τις 2 εφημερίδες θα τον κατατάσσω "οσονούπω" στους πνευματικά καθυστερημένους.
    Μπέεεεε, ζώα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκείνη η λίστα με τους δεκάδες δημοσιογράφους τροφίμους του φιλανθρωπικού ιδρύματος ζήμενς, πότε θα βγει στην δημοσιότητα;
    Ποιός την έχει και την κρύβει, γιατί η εξεταστική της βουλής δεν την έχει παραλάβει ακόμη αποκωδικοποιημένη…!

    Ας δούμε την λίστα πρώτα της Ζήμενς, ας δούμε και την λίστα των αργομίσθων της ΕΡΤ και μετά μιλάμε για …αποκαλυπτική δημοσιογραφία και τιμητές των ηθών !
    Από τους δημοσιογράφους, πρέπει να ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα.
    Από τους δημοσιογράφους κατοίκους βορείων & νοτίων προαστίων και νήσων, που χρησιμοποιούν το κοινωνικό κι εθνικό συμφέρον, για να επιβιώνουν οι ίδιοι …εκβιάζοντας!

    Φτάσαμε ο κάθε αλητήριος δημοσιογραφίσκος, παρασιτικών καναλιών, να απαιτεί την αποχώρηση απο την πολιτική του ενός και του άλλου εκλεγμένου πολιτικού, ακόμη και πρώην πρωθυπουργού, καθώς δε βολεύει την παρέα που εκπροσωπεί!

    Η ΕΣΗΕΑ ακόμη μιά φορά κωφεύει. Κάτι λόγο θα΄χει για να το κάνει. Ομως, θέμα χρόνου είναι για να δημοσιοποίηθεί η λίστα των χορηγουμένων δημοσιογράφων.
    Κι αυτή τη λίστα, πρώτα εδώ,πιστεύω, θα την δούμε …

    ΕΤΥΤΧΩΣ ΠΟΥ
    Ο Τζαβαρας πολύ δυνατός!
    Για πασοκους και δημοσιοκαφρους δε σχολιάζω απλά περιμένω να δω αν θα ζητήσει το αντικειμενικό θέμα συγνώμη..

    ρεζιλιαααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Πρόκειται για τραγέλαφο.
    Στην αγωνία του να “ισοφαρίσει” τα διαπιστωμένα πράσινα σκάνδαλα με φανταστικά γαλάζια, ο Παπανδρέου καλπάζει ολοταχώς προς τον απόλυτο αυτοεξευτελισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι Σημίτης, Κόκαλλης, Ζίμενς, Αγία Οικογένεια και Καρατζαφέρης είναι μέλη του οργανογράμματος μιας οργανωμένης σπείρας που λυμαινόταν το δημόσιο εδώ και 25 χρόνια.
    Ο τζίρος;
    Πάνω από 5 τρισ. δρχ.
    Οι μίζες;
    Εάν πάρουμε σαν χοντρό μπούσουλα το 2% για το πασόκ και το 8% για τα λοιπά
    γρανάζια (Χριστοφοράκοι, Καραβέλλες, Τζαβέλλες, Σκαρπέληδες, Τσοχατζόπουλοι, Γεωργίου, Τσουκάτοι, Μαντέλληδες, Τρεπεκλήδες, κλπ) μιλάμε για μίζες 500 δισεκατομμύρια δρχ, δηλ. 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ, 1.500 εκατομμύρια ευρώ.
    Αυτά είναι μόνο οι μίζες, όχι η ζημιά του δημοσίου, που είναι προφανέστατα πολύ μεγαλύτερη.
    Τόσα λεφτά που μοιράστηκαν λίγες δεκάδες αχόρταγοι άνθρωποι, μαζί με τους "δημοσιογράφους" που έβαζαν μπροστά την κουρτίνα για να μη βλέπουμε τίποτε.
    Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας βρίζουν οι ξένοι!
    Τί να πείς;
    Από την άλλη προεκλογικά ο ψευταράκος ρωτούσε "που πήγαν τα λεφτά".
    Αυγά και γιαούρτια, παιδιά.
    Έστω και με δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πώς έλεγε ο Χάρυ Κλίν στό απόσπασμα
    τής Γκόλφως?
    Τρέξον Τάσον τρέξον
    Τώρα φάε τό σκατόν μου Τάσον.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μούφα η ανύπαρκτη ιδιόχειρη τάχατες επιστολή Χριστοφοράκου περί χρηματισμού υπουργού της ΝΔ με 1 δις!
    Και για να καλύψει το ΠΑΣΟΚ την ανυπαρξία “ιδιόχειρου σημειώματος Χριστοφοράκου”, για δήθεν μίζα σε γαλάζιο Υπουργό, αναγκάστηκε να επινοήσει ένα e-mail, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε “Υπουργό”, αλλά…ντουλαπά!!!
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΣ ΚΑΤΕΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΑΖΕΙ, ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μαλααααααααααακες
    πασσσσσοοοοοοοοοκιαααααααα
    φααααααατε σκααααααταααααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο μεγαλύτερος χαμένος της τραγελαφικής υπόθεσης "άνθρωπος του καμπινέ" είναι η ξεκάθαρη και διαπιστωμένη αναξιοπιστία
    των Νέων και του Πρώτου Θέματος.
    _________________________________
    Σε μια στοιχειωδώς σκεπτόμενη κοινωνία θα έπρεπε να εκμηδενιστεί η κυκλοφορία τους.

    Αυτές οι 2 εφημερίδες δεν πρόσκεινται απλά στο πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δείχνουν το πιό αποκρουστικό πρόσωπο του πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες εκφράζουν τα πιό βρωμερά βοθρολύμματα της τυφλής κομματικής εμπάθειας και ρεζιλεύουν συνολικά τη δημοσιογραφία.
    Εφεξής όταν βλέπω φίλο, συγγενή ή γνωστό που έχει δώσει τα ωραία του τα ευρουδάκια για μία από αυτές τις 2 εφημερίδες θα τον κατατάσσω αμέσως στους πνευματικά καθυστερημένους.
    Μπέεεεε, ζώα . . .

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ...ΖΩΟ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ
    ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ....ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση