GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαιώθηκαν παγκόσμια "οι ιδέες της ΝΔ";...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου Σε ομιλία του σε προσυνεδριακή διάσκεψη της ΝΔ ο νέος της αρχηγός είχε την τόλμη να διατυπώσει το συντομότερο αν...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Σε ομιλία του σε προσυνεδριακή διάσκεψη της ΝΔ ο νέος της αρχηγός είχε την τόλμη να διατυπώσει το συντομότερο ανέκδοτο. Πως δηλ. οι ιδέες του κόμματός του δικαιώθηκαν παγκοσμίως. Είτε στο κόμμα αυτό υπάρχει παράκρουση είτε έχει χαθεί πλήρως η επαφή με την πραγματικότητα. Πως είναι δυνατόν η ΝΔ να επικαλείται σαν δικαίωση των ιδεολογικών της επιλογών την κυριαρχία σε παγκόσμια κλίμακα των αντιλήψεων που αντιστρατεύονται την παρέμβαση του κράτους στην οικονομία; Σύμφωνα με όσα θυμάμαι, από τα χρόνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη ακόμα, σύσσωμη η παραδοσιακή πτέρυγα του κόμματος με εμμονή πολέμησε τις όποιες προσπάθειες της κυβέρνησης να συμβαδίσει με τις κυρίαρχες από τότε διεθνώς αντιλήψεις.
Ο ίδιος ο σημερινός της Πρόεδρος ανέτρεψε την τότε κυβέρνηση στη βάση της διαφωνίας του για...
 την παραχώρηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ σε στρατηγικό επενδυτή και την αποστέρηση από την κοινοπραξία της Ζήμενς με την Ιντρακόμ των εξασφαλισμένων προμηθειών του μέχρι τότε δημόσιου Οργανισμού. Πως είναι δυνατόν η πορεία της ΝΔ μακριά από τις από τότε κυρίαρχες διεθνώς αντιλήψεις και η προσκόλλησή της στον παραδοσιακό κρατικοπαρεμβατικό ελληνικό συντηρητισμό, να αποκαλείται «παγκόσμια δικαίωση των ιδεoλογικών της επιλογών»;
Η ΝΔ του Μιλτ. Εβερτ έδειξε την πόρτα της εξόδου σε όσους υποστήριζαν το σύγχρονο διεθνές φιλελεύθερο ρεύμα (με αρμόδιο εισηγητή μάλιστα τον μετέπειτα Πρόεδρο του κόμματος, Κ. Καραμανλή). Η μετέπειτα κυβέρνηση της ΝΔ (ευρωβουλευτής της οποίας υπήρξε ο σημερινός της Πρόεδρος) αποκήρυξε κάθε σχέση με όσους υποστήριζαν τον περιορισμό του κρατισμού κατηγορώντας τους για ακρότητες και ιδεολογική «αίρεση». Οι ινστρούχτορες της παράταξης ξιφούλκησαν κατά των φιλελεύθερων στελεχών ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας του κόμματος μιλούσε για «εφαρμογή ακόμη και κομμουνιστικών πολιτικών» αν αυτό επέβαλε ο ρεαλισμός των περιστάσεων. Ο Υπουργός Εθν. Οικονομίας διακήρυσσε τότε την καταστρεπτική «ήπια προσαρμογή», δηλώνοντας με σαφήνεια πως δεν επρόκειτο «να γίνει Μάνος».
Και διαπιστώσαμε που ακριβώς ο κρατισμός της ΝΔ, κάτω από την υψηλή επίβλεψη της λεγόμενης λαικής δεξιάς, οδήγησε τον τόπο. Δυσθεώρατα κρατικά ελλείμματα, καμία περιστολή δημοσίων δαπανών, εκατοντάδες καινούργιες κρατικές μονάδες, χιλιάδες διορισμοί στο κράτος και τελικό τραγικό βούλιαγμα της ελληνικής οικονομίας. Αυτή ήταν η εφαρμογή στην πράξη των ιδεολογικών συλλήψεων του κόμματος της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης στα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση.
Τις αντιλήψεις αυτές δεν απεμπόλησε ο σημερινός της Πρόεδρος κερδίζοντας την μάχη της ηγεσίας. Φρόντισε αντίθετα απόλυτα να τις επιβεβαιώσει. Κατήγγειλε, ως συνήθως, τον νεοφιλελευθερισμό, υπερασπιζόμενος την ασαφή έννοια του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Που σύμφωνα με τις παραδοσιακές επιταγές της λαικής δεξιάς δεν σημαίνει τίποτα διαφορετικό από διογκωμένη κρατική παρέμβαση. Σε μια πορεία ίδια με αυτή που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή.
Ποιες ιδέες λοιπόν της ΝΔ έχουν παγκόσμια κυριαρχήσει;

42 σχόλια

  1. Ω μεγάλε στοχαστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ..

    Διαβάστε το και διαδόστε το..

    "Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα οι τραπεζίτες.

    Για τους νόμιμους τοκόγλυφους, τους λήσταρχους ουσιαστικά, τραπεζίτες, και το «θεάρεστο» έργο που κάνουν, με τις ευλογίες των αστικών κυβερνήσεων, έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Θα ήταν πλεονασμός να το επαναλαμβάναμε.

    Σήμερα όμως θα μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε και δολοφόνους κάτι που είχε προαναγγελθεί και το περιμέναμε όλοι.
    Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

    Η καπιταλιστική κρίση έχει οδηγήσει στα νύχια των τραπεζιτών χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις των νόμιμων τοκογλύφων.
    Το αποτέλεσμα γνωστό.
    Εκατοντάδες σπίτια χάνονται, για να καταλήξουν στα «κοράκια» που νταραβερίζονται με τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

    Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι απ’ την μια μέρα στην άλλη θύματα της αναλγησίας και ασυδοσίας των τραπεζιτών.
    Είναι χαρακτηριστικός ο διαφημιστικός πίνακας που παραθέτουμε από μια τέτοια «επιχείρηση».

    Υπάρχει ένας πίνακας που δείχνει τις εξευτελιστικές τιμές που βγαίνουν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς).

    Οι συγκεκριμένοι «επιχειρηματίες», αφού φυσικά τους τα χώσεις χοντρά, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν σπίτι, απ’ αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες, σε «πολύ συμφέρουσα τιμή» όπως γράφουν.
    Και όντως, ένα πρόχειρο τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα, είναι εξευτελιστικές οι τιμές με τα οποία αγοράζουν τα σπίτια αυτοί οι αετονύχηδες.

    Και όπως ξέρουμε όλοι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει πολύ ώρα να σαλτάρει. Είναι τρομερό να χάνεις κόπους μιας ζωής και ξαφνικά να βρίσκεσαι στον δρόμο θύμα του αδηφάγου τραπεζικού κεφαλαίου.

    Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε σε εφημερίδα: «Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του.
    Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».


    Το επόμενο βήμα το είδαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία»."38χρονος μηχανουργός στραγγάλισε τη γυναίκα του, επιχείρησε να κάνει το ίδιο στα δύο ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια απαγχονίστηκε, επειδή το σπίτι του βγήκε στον πλειστηριασμό λόγω της καθυστέρησης δύο δόσεων (1.600 ευρώ").

    Γαμώτο, δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν! Δεν είναι καιρός να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοτώσουμε το απάνθρωπο πολιτικό σύστημα που βιώνουμε;

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. These days, one who would write about the unfolding meeting of Greece with the Wall of Reality must choose every day whether to write on that day or take some action to protect his family from what he’d be writing about.

    Financially, escape is no longer possible, for the crumple zone of the careening vehicle has already been smashed.Insane governments have turned a crisis of crooks into a crisis of imprudent sovereign debt. To cure a disease of crooks they have issued more debt. To address a fundamental crisis of insolvency, they are pumping the stock Keynesian emetic as though this were a crisis of liquidity.Naked shorting, i.e. selling commodities you neither own nor borrowed is simply a con job akin to selling the Brooklyn Bridge or Eiffel Tower. That such an institutionalized swindle is allowed attests to the fundamental disconnect from Reality and moral bankruptcy not merely of the greedy Crooks but of the governments that have abandoned their few needed and legitimate functions, salient among which is being the honest cop in the bustling marketplace.Throughout the West, Karl Marx is smiling even as gangster financial manipulators loot the world with impunity. It’s from each according to his ability, to each according to his need.As each level of fiction collapses before the onslaught of offended Reality, many more levels of lies remain. The massive foundation of social, economic, cultural, biological, political and geopolitical illusions on which the modern Western state perches as though on a layer of sweet and airy meringue is already so pitted and fissured that all but diehard Snatchers perceive it. Alas, public debate of the underlying phantom crossbars and red lines.

    Unlike in the financial area, social and martial crashes are still avoidable in theory, but will not be avoided because the ruling elites refuse to discern their true causes and the majorities that vote them in are too far-gone to change that. In the decohered Inverse Reality foisted on the West by its ruling class, nothing can make sense or is ever predictable. It’s all a series of random events while we, free of the burden [and the borders]of facts and their patterns, can proceed gloriously toward a vision of ever more perfect Justice, Equality and Peace.1e2e3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΞΑΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ, ΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΩΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ -ΑΛΑ ΝΤΟΡΑ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ..

    Διαβάστε το και διαδόστε το..

    "Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα οι τραπεζίτες.

    Για τους νόμιμους τοκόγλυφους, τους λήσταρχους ουσιαστικά, τραπεζίτες, και το «θεάρεστο» έργο που κάνουν, με τις ευλογίες των αστικών κυβερνήσεων, έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Θα ήταν πλεονασμός να το επαναλαμβάναμε.

    Σήμερα όμως θα μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε και δολοφόνους κάτι που είχε προαναγγελθεί και το περιμέναμε όλοι.
    Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

    Η καπιταλιστική κρίση έχει οδηγήσει στα νύχια των τραπεζιτών χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις των νόμιμων τοκογλύφων.
    Το αποτέλεσμα γνωστό.
    Εκατοντάδες σπίτια χάνονται, για να καταλήξουν στα «κοράκια» που νταραβερίζονται με τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

    Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι απ’ την μια μέρα στην άλλη θύματα της αναλγησίας και ασυδοσίας των τραπεζιτών.
    Είναι χαρακτηριστικός ο διαφημιστικός πίνακας που παραθέτουμε από μια τέτοια «επιχείρηση».

    Υπάρχει ένας πίνακας που δείχνει τις εξευτελιστικές τιμές που βγαίνουν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς).

    Οι συγκεκριμένοι «επιχειρηματίες», αφού φυσικά τους τα χώσεις χοντρά, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν σπίτι, απ’ αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες, σε «πολύ συμφέρουσα τιμή» όπως γράφουν.
    Και όντως, ένα πρόχειρο τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα, είναι εξευτελιστικές οι τιμές με τα οποία αγοράζουν τα σπίτια αυτοί οι αετονύχηδες.

    Και όπως ξέρουμε όλοι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει πολύ ώρα να σαλτάρει. Είναι τρομερό να χάνεις κόπους μιας ζωής και ξαφνικά να βρίσκεσαι στον δρόμο θύμα του αδηφάγου τραπεζικού κεφαλαίου.

    Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε σε εφημερίδα: «Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του.
    Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».


    Το επόμενο βήμα το είδαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία»."38χρονος μηχανουργός στραγγάλισε τη γυναίκα του, επιχείρησε να κάνει το ίδιο στα δύο ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια απαγχονίστηκε, επειδή το σπίτι του βγήκε στον πλειστηριασμό λόγω της καθυστέρησης δύο δόσεων (1.600 ευρώ").

    Γαμώτο, δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν! Δεν είναι καιρός να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοτώσουμε το απάνθρωπο πολιτικό σύστημα που βιώνουμε;

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Consider Lenin’s advice applied by the Snatchers faithfully to sell their multiculti falsehoods: “A lie told often enough becomes the truth.” After 35 years of an accelerated Long March through every Greek institution, society is now not only controlled and manipulated at will by Gnostic Loons fired up by fanatical religious zeal, but largely populated by pitiable Pod creatures “snatched” by the Loons in a multi-generational campaign. All gyre in some Inverse Reality vortex that bears no resemblance to actual life on Earth.Indeed, observing Greek society in its throes is like looking at a poor little ant, its head torn off, the body staggering, trying to make sense of Reality without the organ it needs for perceiving.Once here, even the law-abiding, peaceful majority of imported Muslims becomes a conduit and apologist for terrorism.To discuss Reality, one does not have to deploy polysyllabic words with Greek and Latin endings. A PhD dissertation written in German is not needed. Reality is what is. We have known for a hundred thousand years what is.Repeat empirical evidence of Reality is programmed into our genes; for instance the “flight or fight” response.Reality is also encoded in our cultural legacy.Reality does not need a battery of sociologists to tabulate and ameliorate . "He that lies with the dogs riseth with fleas.The Masters of Greece have little interest in Greece and Greek people . They have their apothegms and sages’ advice too, but those are not about discerning and respecting Reality but about how to foist on their subjects the Parallel Universe version.The Loons’ subsidiary lies are the noisily imputed Greek “Racism” and its Parallel Universe myth of the noble and congenitally nonracist Person , from which are synthesized the overriding commandments of “Diversity,” “Tolerance, “Social Justice” and Nondiscrimination.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. The Crooks have their major Lies too: the undeclared pox of the “global economy” and the fraudulent manipulations of fiat money, fractional banking, imprudent leverage, financial capitalism and Keynesian economics of looning public money.Consider, for instance, that George Soros is the moneybags of the Loon Party .The world in which we live now is a National Geographic documentary showing in HD colors a giant vampire squid interlaced with a host of stinging jellyfish to trap a family of sea mammals on a bed of piercing coral.Above this idyllic scene hovers the large-beyond-measure Leviathan, ostensibly protecting all in its shade but in reality having long ago entered into a pact with the squid and the jellyfish to block the hostages’ escape routes. In fact, since the 2009 assumption of U.S. presidency by B. Hussein Obama and the ratification of the Treaty of Lisbon, Leviathan is the overt capo di tutti capi of this particular ecosystem.But here things get more interesting. While it’s the giant vampire squid that’s the trapped creatures’ most damaging foe, and Leviathan the most dangerous, it’s the stinging jellyfish that are the most effective disablers. They do so by emitting sweet gurgling subsonic sounds that seem to enchant and pacify the large but passive manatees on the coral floor. The captives are so enthralled by the peace and social justice cooing that they are paying no attention to their growing wounds from the coral below and the stings from above. Moreover, they seem confused and incoherent relative to the alarming number of barnacles growing on their flukes and slowly disabling them, aided by the depleting sucking of nutrients by the endoparasites within. ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ?

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ, ΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΑΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΑ ΚΟΠΥ-ΠΕΙΣΤ, ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΛΑΓΙΟΣ ΝΤΕΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ....ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΠΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ.ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ.Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "...χιλιάδες διορισμοί στο κράτος και τελικό τραγικό βούλιαγμα της ελληνικής οικονομίας."

    Ρε Ανδριανόπουλε, στειλε βιογραφικό στην Αφροδίτη Αλ-Σαλεχ για καμιά θεσούλα τωρα, στα πλαίσια ανόρθωσης της Ελληνικής Οικονομίας από το Βούγια και τη Γκερέκου, σε κοινοπραξια με την οικογενεια Μητσοτακη!

    Βρε ουουουουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καψαμπέλη σε ποιο φορεα σου έκανα συμβασούλα για να βγαζεις το παχυδερμο να χτυπησει το Σαμαρά;
    Στη ΔΕΗ (σαν τη Χρυσα Λιαγγου)? , Στη ΔΕΠΑ (σαν τον Φυντικάκη)?

    Αντε βρε ανθρωπίδια του Γκεμπελς. Σας βαρέθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ο Εισαγγελέας να καλέσει Παπακωνσταντίνου-Παπανδρέου"

    "ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ...
    ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ,ΤΙΤΑΝΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ,ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑΣ ΚΛΠ.

    ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ).

    ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΕΡΙΑΝΗ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ
    ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΛΠ.

    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΊΔΑ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρία Σχοιναράκη απαντήστε παρακαλούμε για αυτή την σοβαρή καταγγελία

    Σκάνδαλο με τη νομάρχη Ηρακλείου Κρήτης

    Πολυδάπανα ταξίδια στην Κίνα με κουστωδία, και απάνθρωπη συμπεριφορά, σας καταγγέλλουν


    Συμφωνα με ολοκληρη ερευνα που βγηκε στον αέρα στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, (δημοσιογραφικός σταθμός) έγινε μεγάλος σάλος, γιατι η νομάρχης μας (στη φωτο) εκτελει ταξίδια διαρκώς στην Κίνα και στο εξωτερικό, ταχα μου δηθεν να προωθήσει τα κρητικά προίόντα και... περνει μαζί της 80 άτομα...


    παρεα κολλητούς, οικογένειες με τα έξοδα τους όλα πληρωμένα!!!!!!!! Σε τέτοιες εποχές, αυτοί κάνουν διακοπές εις βάρος του ελληνικού κράτους! Βγήκαν λοιπόν στον αέρα νομαρχιακόι σύμβουλοι, οι οποίοι δήλωσαν οτι ακόμα δεν εχουν καταλάβει γιατί γίνονται αυτά τα ταξίδια, οτι αποτέλεσμα δεν υπάρχει και οτι ετοιμάζουν πάλι "μεγαλειώδες" ταξίδι στην Αμερική! Επίσης, βγήκε και μια μεγάλη γυναίκα στην τηλεφωνική γραμμή και είπε πως επειδή ο άντρας της και αυτή ζουν από 1 σύνταξη 380 ευρώ και έχουν ενοίκιο 300 ευρώ, αναγκάζεται ο άντρας της και πουλάει τυρόπιτες σαν πλανόδιος στον δρόμο. Τον έγραψαν όμως με πρόστιμο 1.000 ευρώ. Η γυναίκα λοιπόν πήγε να παρακαλέσει την Σχοιναράκη να σβήσει το πρόστιμο και να βγάλουν άδεια για να είναι νόμιμοι, γιατί όπως της είπε χαρακτηριστικά: μαγειρεύω φακές, τις τρώμε 3 μέρες και αν περισέψουν την 4η, βάζω και λίγο ρύζι μέσα για να φάμε.... Η αντίδραση της Σχοιναράκη? της έσκασε ένα υποτιμητικό χαμογελακι και έκλεισε την ιστορία εκεί χωρίς φυσικά να μεριμνήσει για αυτούς τους ανθρώπους! Η γυναίκα ειπε οτι δεν εχει νιώσει τετοια ξεφτίλα στην αξιοπρεπεια της σε όλη της ζωή επειδη είναι φτωχη! Εδω όλο το Ηράκλειο το ακούσαμε γιατι υπάρχει μεγάλη ακροαματικότητα σε αυτόν τον σταθμό! και από την άλλη η κατα τα άλλα "κυρία" Σχοιναράκη, σκορπάει αλόγιστα χιλιάδες ευρώ, για να κάνει τα ταξιδάκια της με παρέα ανα τον κόσμο! Δεν ντρεπόμαστε λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΟΥΛΑΤΕ
    ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΘΕ ΝΑ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ και τα τσόλια του.
    Ο Παπανδρέου στην Σέριφο !!!

    Μολις κατεβηκε ο Γ. Παπανδρεου απο το speed runner 4 στν ΣΕΡΙΦΟ.

    ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ....
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ... ΡΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Vlepete sxolia k.Andrianopoule.. den katalavenoun stin xora mas- douloi tis tempelias tous oloi- i elpida petheni stin antidrasi tis elogis politikis paremvasis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε..

    βαλτε δρ Κουτσουκο να γινει της Γαλλικης Επαναστασης και της Σεισαχθειας!
    Λευτερια στους δανειοληπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OSO VLEPO AYTHN THN FATSA

    MOYRXETAI EMETOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΕΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΣΑΒΒΑΤΑΤΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΡΕΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΠΑΛΙΟΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντε ρε σαχλαμαρα Ανδριανοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. DISTIXOS FAINETE PWS O TOPOS EINAI KATADIKASMENOS STH BLAKIA.
    OXI MONO GIATI ENA KOMA POY MEXRI XTHES KYBERNOYSE KAI O NEOS TOY ARXHGOS LENE PRAGMATA POY KSEFEBGOUN APO TI LOGIKI K AN TA LEGE O KATHENAS MAS THA MAS SERNAN STO TRELADIKO ALLA GIATI O KOSMOS POU ANEXETAI TH BLAKIA EINAI DISTIXOS O KANONAS K AFTOS EPIBALEI TO RYTHMO.
    PWS ALIOS MPOREI NA XARAKTHRISTEI TO BLIMA ME ARITHMO (EKTOKSEFSIS) 12 Ιουν 2010 12:57:00 μ.μ.
    POU MOLIS TOU PIRAN, AN TOU PIRAN K DEN EINAI ARGOSXOLO KOMATOSKILO, KAPIA XRIMATA SE MIA KATASTASI EKTAKTOU ANAGKIS ORIETE ENW OSOYS TON XREOSAN MESA SE 5 XRONIA OSA TON XREOSE O KARAISKAKIS K O KOLOKOTRONIS MEXRI TO SIMITAKO SXEDON 200 XRONIA TOUS THEOREI ERASITEXNES....
    KAI PROFANOS THEOREI K AFTOS OTI DIKAIOTHIKAN OI THESEIS TOU SAMARA DIETHNWS.
    K DISTIXOS PREPEI NA ELPISEI KANEIS SIMERA EXONTAS YPOPSI TOU K AFTA TA ZOA!
    ADINATO.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ??
    ΑΡΑΓΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,,
    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .....
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΠΑΣΟΚΟΛΑΟΣΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ + ΔΝΤ + Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

    ΤΑ ΧΡΕΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.

    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ;ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 5ΠΛΑΣΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΜΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.............ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ.....ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ......ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΑΛΗΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.....Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.....ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 2000 ΕΥΡΩ, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1500.......

    ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ......ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.....ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ......

    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.....ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ....ΤΟΣΟ ΚΤΗΝΗ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ροχάλες και ξύλο στα ΠΑΣΟΚια στην Πάτρα!
    Ακολουθεί βίντεο!
    Stay tuned!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα Ανδριανοπουλε οτι υπηρετησες την βρωμο-οικογενεια που αντιστοιχη της μονο στην σικελια μπορεις να βρεις το θεωρεις επιτυχια σου ? Οι Μητσοτακηδες και οι Παπανδρεου μας ξεπατωσαν σαν κοινωνια , οι μεν με τις μιζες και την μασα και οι αλλοι με τον λαικισμο , το ψεμα και την αναξιοκρατια και εσυ υπηρετησες και τους δυο μπουρδολογε ...
    Και εσυ 12 Ιουνιου 2010 3:32:00 μμ
    εισαι η πρασινολαμογιο η καμενος εγκεφαλικα η δεν βγαινεις απο το σπιτι σου . Απο που η διαλυση μιας χωρας ειναι υπευθηνη σταση ? Χρειαζοταν να βγει ο Τσολακογλου σου για να μας οδηγησει στο ΔΝΤ ? Ποιο κομμα ξεχειλωσε το δημοσιο και περνει ποσοστα Τσαουσεσκου στις εκλογες της ΑΔΕΔΥ ? Φαινεται αυτους τους διορισε η Δεξια και παθανε μεταλαξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γλίψτε την πούτσα του Ανδριανόπουλου!
    Γαμιέται η λαική δεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΥΠΟΥΡΓΟΣ τι στο διαβολο τον προωθειτε συνεχως ?

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝ και ΤΗς ΝΤΟΡΑς.

    Αει γαμιδιαααααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το νεοφιλελεύθερο μοντέλο έχει αποτύχει παγκοσμίος...


    Είναι αστείο να μιλάμε πλεον για νεοφιλελευθερισμό!

    Φτάσαν στο σημείο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις να ζητούνε δανεικά απο το ΚΡΑΤΟΣ για να επιβιώσουν.


    Ας είμαστε πραγματιστές. Το μόνο πράγμα που κινεί τη γή σήμερα είναι οι νόμοι της ζούγκλας και ΤΙΠΟΤΕ περισσότερο απολύτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΔΡΕΑ

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΜΌΖΕΙ

    ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ


    ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥΘΕ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ" ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δηλαδή η ιδέα νά μεγενθύνεται τό
    Κράτος μέ χρωματιστά παιδιά είναι
    τής ΝΔ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανδριανόπουλε είμαι Πειραιώτης καί σέ ψήφισα από τήν πρώτη φορά πού έθεσες υποψηφιότητα,ώς βουλευτής επί ΕΘΝΑΡΧΗ (άν θυμάμαι καλά τό 1977).
    Γνωρίζω πολλά από τά τής προσωπικής σου ζωής,διότι ακόμη κι ό Πειραιάς,μία ""κλειστή"" κοινωνία είναι κι ουδέν κρυπτόν...!!
    Είναι πολλά χρόνια τώρα πού σέ έχω αηδιάσει κι ειδικά από τήν περίοδον πού διετέλεσες δήμαρχος στήν Πόλιν μας κι είχες δημιουργήσει ένα ""σώμα"" διορισμένων SS,ακόμη καί μέσα στίς υπηρεσίες τού Δήμου.
    Στήν δέ Πόλη τού Πειραιά δέν προσέφερες απολύτως τίποτε,διότι ώς γνωστόν,από εδώ πέρασε ένας ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ)ό Σκυλίτσης κι έχοντας αυτόν ώς σημείο αναφοράς κρίνουμε τούς μεταγενέστερους του.
    Ολοι λοιπόν,μεταξύ αυτών κι εσύ υπήρξατε ένα απόλυτο τίποτε καί κακό κάνατε μόνον στόν Πειραιάν ΜΑΣ!!!
    Όμως τό σχόλιο μου δέν έχει νά κάνη τόσο μέ τήν Πολιτείαν σου ώς βουλευτής,Υπουργός,Δήμαρχος τόσο αλλά διότι μετά τήν ""φυγήν"" σου από τήν Ν.Δ.,έχεις μεταβληθή σέ γεννίτσαρο κατά αυτής καί χρόνια τώρα τήν επικρίνεις,ακόμη καί διά τίς περιόδους πού εσύ ήσουν υπουργός της.
    Φθάνεις δέ στό ""κατάντημα"" μέ τό σημερινό σου σχόλιο,νά κατηγορής τόν Σαμαρά,ότι έριξε τόν Μητσοτάκη,εξ αιτίας τής διαφωνίας του διά τόν ΟΤΕ,όταν γνωρίζης πολύ καλά,ότι αιτία ήτο ή διαφωνία τού Μητσοτάκη μέ τούς ΕΘΝΑΡΧΗ καί Σαμαρά,διά τό όνομα Μεκδονία,πού ούτε νά ακούση δέν ήθελε ό ΕΘΝΑΡΧΗΣ αλλά τόσο πολύ υποστήριζε ό Μητσοτάκης.
    Ή έντονη αυτή διαφωνία καί τά ""πουστριλίκια"" πού άκουσε ό Μητσοτάκης από τόν ΕΘΝΑΡΧΗ,διά τό σοβαρό αυτό θέμα (ΟΝΟΜΑΣΙΑ),έγιναν αιτία νά απομακρυνθή από τήν ΥΠΕΞ ό Σαμαράς,μέ δηλώσεις τού Μητσοτάκη μετά τήν λήξη τής κρίσιμης σύσκεψης,στήν πύλη τού Μαξίμου.
    Ανδριανόπουλε,ή θητεία σου ώς βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ αλλά κι οί ""υπηρεσίες-οικονομικές συμβουλές"" πού παρέχεις επί χρόνια στόν Πούτιν (πρώην αρχηγό τής KGB),μού φαίνεται ότι σέ έχουν μεταβάλλη σέ γκαιμπελίσκο.
    Αλλωστε είναι γνωστό,ότι επί Μητσοτάκη,οί συνεχείς επισκέψεις σου στήν ΗΠΑ,υπό τήν κηδεμονία τού ΥΠΕΞ/ΗΠΑ ήσαν καί πολλές καί γνωστές.
    Διά τούτο άλλωστε,θεωρείσαι από πολλούς κι αυθεντία στούς ""μηχανισμούς"" καί ""προπαγάνδα"".
    Όμως μήν διατρεβλώνεις κι ιστορικά γεγονότα,τά οποία δέν διαβάσαμε αλλά βιώσαμε!!!!!!
    Έλεοοοοοοοοοος Ανδρέα!!!!
    Έλεοοοοοοοοος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΕΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ? ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕ? Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΣΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΔΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΙΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΖΟΥΣΕ ΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΚΙ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ!! ΖΗΤΩ Η ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΝΕΤΤΑΡΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΕΙΟΡΑΙΑΣ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΤΑ ΚΟΚΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΝΑ ΔΩΣ ΠΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΧΑΧΟΛΟΙ. ΑΣΧΕΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν πολιτεύεται στις εκλογές της 9ης Απριλίου ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος

    Αθήνα
    Την απόφασή του να μην πολιτευθεί στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος την Τετάρτη.

    Σε δηλώσεις του, ο Α.Ανδριανόπουλος τόνισε πως δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την πολιτική και, για το λόγο αυτό, αποφάσισε να μην πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 9ης Απριλίου.
    Παράλληλα, χαρακτήρισε απίθανο να αλλάξει η πολιτική πλατφόρμα της Νέας Δημοκρατίας στο μικρό διάστημα έως τις εκλογές και ανέφερε πως, σε περίπτωση που αυτό συμβεί, θα μπορούσε να βοηθήσει το κόμμα ως απλό στέλεχος, μένοντας όμως εκτός των ψηφοδελτίων.

    Newsroom ΔΟΛ 2000

    ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΧΑΧΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΊ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ? ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΕΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΡΕ "ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ? ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕ? Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΣΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΖΟΥΣΕ ΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΚΙ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ!! ΖΗΤΩ Η ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΝΤΕΤΑΡΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΚΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΝΑ ΔΩΣ ΠΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΧΑΧΟΛΟΙ. ΑΣΧΕΤΟΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩς ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 12 Ιουν 2010 11:16:00 μ.μ.



    ΠΤΗΝΟ


    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ .


    ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @@@@ 12/11:16 μ.μ.

    Μάλλον από τούς SS,πού είχε οργανώσει ό Ανδρέας στόν Δήμο θά πρέπει νά ήσουν καί ""μάσαγες
    κανονικά"".
    Καί φυσικά μάλλον από Μάνη πλευρά θά κατάγεσαι,από ΄κεί δηλαδή πού ό γκαουλάιτερ του,δ/ντής πολιτικού γραφείου του,είχε τήν καταγωγήν του...θεός σχωρέστόν,τόν φουκαρά!!!!!!
    Τό 2000 υπήρχαν λοιπόν σοβαροί πολιτικοί λόγοι διά τόν Ανδρέα,νά μήν πολιτευθή,αλλά τό 2004 εξέλιπον καί πολιτεύθηκε μέ τό.....ΠΑΣΟΚ!!!!!
    Έχεις πλάκα!!!!!
    Όσο εάν τόν ""ζητούν"" οί Πειραιώτες διά Δήμαρχο πάλι....ιδού ό Πειραιάς,ιδού καί τό ..πήδημα (τών Πειραιωτών βεβαίως-βεβαίως)!!!!!!
    Ούτε ή οικογένεια τών θείων του,δέν θά τόν ψηφίσει καί τό γνωρίζει άριστα ό Ανδρέας.
    Άντε γαμίδια χαχόλε/λαμόγιο/τρωκτικό/ερπετό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΕΤΟΙΕΣ Μ...Σ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ. ΑΝ ΤΟ 2004 ΠΟΛΙΤΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ? ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΒΓΕΙ? ΠΡΟΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΚΑΤΙΝΙΤΣΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @@@@ 13/03:16 μ.μ.


    Ρέ δέν ρωτάς τόν εναπομείναντα θείο σου,νά σού πή τήν γνώμην του διά ΄σένα????
    Άντε πού εκμεταλλεύτηκες τό όνομα τών ""θείων"" σου διά νά κάνης καριέρα καί θεωρείς τόν εαυτόν σου ινστρούχτορα.
    Ακόμη καί στό πολιτικό σου γραφείο,κυπατζή είχες (από τόν ΟΤΕ),τό ξέχασες?
    Τώρα ""εργάζεται"" στόν άλλο ηλίθιο τόν Τραγάκη,αφού πήρε τήν λίστα μέ τά ονόματα,ψηφοφόρων τού Νεράτζη,πού εργαζόταν προηγούμένως!!!
    Μέ τέτοια τρωκτικά έχεις μάθει νά ""συνεργάζεσαι"".
    Διά τόν αγωγόν τό ""γνώριζες"" διότι τό ΥΠΕΞ-ΗΠΑ καί ή CIA,μέ εντολή τού Μητσοτάκη,τήν 10ετία τού ΄80,είχαν μεταβληθή σέ καθημερινά σου γραφεία κι όπως κι ό άλλος μαλακανδρέας,
    εξυπηρετούσατε συμφέροντα τών αφεντικών σας.
    Όσο διά τόν Πειραιά,σού είπα :
    Iδού ό Πειραιάς,ιδόύ καί τό πήδημα,πού θά φάς από τούς γνήσιους Πειραιώτες,όπως είμαι εγώ,παιδοβούβαλο.
    Αντε χοντροκεφτέ,πού είσαι εσύ Πειραιώτης μέ πανήντα κιλά καραμπογιά πού ρίχνεις επάνω σου,βαψομαλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α, ΡΕ ¨ΜΕΓΑΛΕ¨.....

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ... ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ, ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ...

    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση