GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ήπειρο ο Γ. Παπανδρέου...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Πορεία προς τον λαό ξεκινά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τη δυ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Πορεία προς τον λαό ξεκινά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τη δυσαρέσκεια για τα μέτρα λιτότητας, να αμβλύνει την ανασφάλεια για την επόμενη μέρα, να συσπειρώσει την ανήσυχη κομματική βάση και να πείσει για την αναγκαιότητα της διοικητικής μεταρρύθμισης.
Με αυτό τον τρόπο ο Γ. Παπανδρέου, επιθυμεί να καταδείξει στις τοπικές κοινωνίες,ότι ανεξάρτητα των οικονομικών προβλημάτων, η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα.
 Σύμφωνα με τους επί χάρτου σχεδιασμούς, προβλέπεται σειρά επισκέψεων στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, αλλά και...
 σε μικρότερες, στις οποίες ο πρωθυπουργός δεν θα πηγαίνει μόνο σε κλειστές συνεδριάσεις φορέων, αλλά θα κατέβει στην κοινωνία και θα συνομιλεί με τους πολίτες. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί,πως συζητείται και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου εκτός Αθηνών!
Επίσκεψη στην Ήπειρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,η πορεία προς τον λαό εν μέσω θέρους, περιλαμβάνει και επίσκεψη την Ήπειρο.Συγκεκριμένα,στα τέλη του Ιούνη,ο ΓΑΠ,θα επισκεφθεί την Άρτα και ίσως τον υγροβιότοπο του Αμβρακικού.Στην συνέχεια θα βρεθεί στα Γιάννενα,όπου και θα έχει συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην συνέχεια θα συγκαλέσει σύσκεψη με φορείς της Ηπείρου στην Περιφέρεια.  Αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις επισκέψεις στο Νομό Ιωαννίνων δεν έχει ακόμη καταρτιστεί. Αξίζει να σημειωθεί πως για την προετοιμασία της επίσκεψης,βρέθηκαν στην περιοχή μας πριν από λίγες ημέρες,επιτελικά στελέχη της Ιπποκράτους Πάντως,μετά το πέρας της επίσκεψης του στην Ήπειρο,ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από τα Γιάννενα για την Κοζάνη,μιας και ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του,θα είναι η Δυτική Μακεδονία.

37 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ
    AlabanoΠΡΆΚΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ.

    Ας πρόσεχε ο ανόητος
    ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ !!!!

    Ξεκίνησε με ψέματα “λεφτά υπάρχουν”
    Συνέχισε 6 μήνες παραμύθι και insider trading ομολόγων.
    Έκανε μπαρούτι τη μισή Ελλάδα με τις ελληνοποιήσεις.
    Έδωσε γη και ύδωρ όπου μπορούσε με την γλώσσα στο πάτωμα.
    9 μήνες παπά_ες με πράσινες απάτες.
    Κούρδισε και κουρδίζει κάθε μη λαδωμένο οικολόγο.
    9 μήνες εξάρτηση από ένα προφανώς σικέ σύστημα ΜΜΕ.
    Του Αγ. Γεωργίου ξύπνησε χρεοκοπημένος και τώρα κάνει τον θλιμένο.

    Το πρόβλημα θα ξετυλιχθεί από τις τράπεζες, ελληνικές και ξένες.
    Η επί 9 μήνες ερασιτεχνική και κουτοπόνηρη αντιμετώπιση προβλήματος που (ομολογουμένως) δεν είναι προσωπικό του δημιούργημα, αλλά που ο ίδιος έσπρωξε από σοβαρό πρόβλημα σε ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΟ, πλέον, αδιέξοδο, θα μείνει στην ιστορία.

    Η βουλευτική πλειοψηφία είναι η πλειοψηφική σφραγίδα για την διάλυση μιας χώρας.
    Οι βουλευτές του δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι τετοιοι μαλακες πρασινοφρουροι σαν τον διπλανο στον τζεφρυ μας γαμησαν.
    δεν φταιει ο τζεφρυ αλλα κατι τετοιοι μαλακες που πανε και ψηφιζουν τους τζεφρυδες.
    για συνταξιουχο τον κοβω. μεγαλε ποσο σε γαμησε ο τζεφρυ εσενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε καλος να ερθει το μιασμα!!!
    Θα φαι πολυ γιαουρτι μιλαμε ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΦΡΕ ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΙ ΤΟΥ ..ΕΝΤΙ.
    Απόφυγε σήμερα ο δικός σου
    να απαντήσει για τα Ο$μ$λ$γ$α..

    Σήμερα συζητήθηκε στην Βουλή η πρώτη του επίκαιρη ερώτηση του Αντώνη Σαμαρά προς τον Πρωθυπουργό με θέμα το τεράστιο ζήτημα του διακανονισμού των συναλλαγών για τα ελληνικά ομόλογα (Τ3, Τ10 κλπ) κατά την διάρκεια των κερδοσκοπικών επιθέσεων που σημειώθηκαν από το Νοέμβριο του 2009 έως τον Απρίλιο του 2010 και οδήγησαν πρακτικά σε αδυναμία δανεισμού.

    Στην ερώτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ επικαλείται την σχετική ερώτηση των «δέκα» της Βάσως Παπανδρέου και καλεί τον Πρωθυπουργό να απαντήσει για την «δριμύτατη κριτική που ασκείται στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Τράπεζα της Ελλάδας για παραλείψεις και πράξεις αντιστοίχως, που οδήγησαν σε αλλαγή των διαδικασιών διακανονισμού των συναλλαγών για τα ελληνικά ομόλογα. Μια αλλαγή που προκάλεσε μεγάλα περιθώρια υποτιμητικής κερδοσκοπίας και χειραγώγησης σε βάρος τους».

    Πως απάντησε σήμερα ο κ. Παπανδρέου; Δήλωσε …ανοικτός σε κάθε πρόταση που θα βελτιώσει τις διαδικασίες για την αποκατάσταση της διαφάνειας στη χώρα μας,

    Ενώ, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, σημείωσε: «Απαίτησή μας ήταν να διαλευκανθεί η υπόθεση των ομολόγων, αλλά δική σας απάντηση ήταν να απολύσετε τον έναν άνθρωπο που είχε αναλάβει τη διερεύνηση, τον κ. Ζορμπά». «Βοηθήστε λοιπόν να ξεκαθαρίσουν αυτές οι τεράστιες πληγές που αφήσατε πίσω σας για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στη χώρα… να βάλουμε τάξη στην πατρίδα μας… (γιατί) αν δεν μπει τάξη στη χώρα, αν δεν υπάρξει ευνομία, θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες. Απαιτώ κ. Σαμαρά τη συμβολή σας στα θέματα αυτά και τις προτάσεις σας»,.

    A. Σαμαράς: Απάντηση εκτός θέματος
    Λαμβάνοντας το λόγο, ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε ότι η απάντηση του πρωθυπουργού στην ερώτησή του ήταν κομματική, αμυντική και εκτός θέματος.
    Απαντώντας στο κάλεσμα του κ. Παπανδρέου να δώσει εξηγήσεις στο ΕΛΚ για τις πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης, σημείωσε ότι πρέπει πρώτα ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις «στους 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν κάνει ανάλογη ερώτηση» με τη δική του.
    Ο κ. Σαμαράς χρέωσε επίσης στην κυβέρνηση ότι αποφάσισε να χαλαρώσει την εποπτεία και να διευρύνει de facto τις προθεσμίες, σε μια περίοδο που ευνοήθηκε η κερδοσκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να στηθούν κρεμματόρια.Θα χρειαστούν όταν συνειδητοποιήσουμε ότι μια συμμορία στην οποία παραδόθηκε,κατόπιν συμφωνίας με την προηγούμενη συμμορία που μας κυβερνούσε, η διακυβέρνηση της χώρας παρέδωσε την διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων και όχι μόνο,στους ξένους.Όταν καταλάβουμε ότι μια δράκα ανθρωποειδών αποφάσισαν να οδηγήσουν κάποια εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση για εξυπερητήσουν τα συμφέροντα των Τραπεζών(του χρηματιστικού κεφαλαίου) και όλα αυτά για τη σωτηρία της Πατρίδας.Όλοι ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ.ΟΥΣΤ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
    -ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ(ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΝ) ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ
    -ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
    ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πορεία προς τον λαό: ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

    ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΟΜΕΝΟ ΛΑΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ, ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.


    ΑΡΑ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΚ εγώ που έχω διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ και η κωλοκυβενρηση μου έχει παγώσει τον διορισμό για 4 χρόνια μέχρι τέλη 2013 πως θα δικαιωθώ.
    Τι θα μου πει?
    Αει στο διάολο όλοι σας κωλοπολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι προφανές που πάει η δουλειά και γι' αυτό προσπαθώ, αυτές τις ημέρες, να βλέπω τα πράγματα σχετικά αποστασιοποιημένα από την λυπηρή επικαιρότητα.
    Στο μυαλό μου, μία σκέψη στριφογυρνάει συνεχώς.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    Θα έχουμε τουλάχιστον το κέρδος της καλύτερης αυτογνωσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΦΡΕ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΩΡΕ !!!!!!!
    Κακα τα ψεματα .
    Το πιθανοτερο ειναι να μην παρουμε την επομενη ή μεθεπομενη δοση του δανειου, με επισημη σταση πληρωμων και εξοδο απο το ευρω, υποτιμηση μαμουθ και βλεπουμε……βλεποντας τις τελευταιες μερες τους γαπ-παπακωνσταντινου [απο το υφος τους και μόνο] δεν εχω καμια αμφιβολια


    Μάλλον έχεις πολλή δουλειά τελευταία γιατρέ, αλλά το ξέρεις καλύτερα από εμένα τον αδαή, κανόνας της επισήμης σου είναι να μην επηρεάζεσαι ψυχολογικά από τους ασθενείς πελάτες και πελάτισσές σου.
    Προπάντων όμως μη τους/τις ερωτεύεσαι,
    οπως ο ://epirusgate./ξέρεις, είναι θανάσιμο σφάλμα για έναν ψυχίατρο.

    Η απορία μου είναι γιατρέ μου η εξής:
    Από μικρό ή από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια λέει ο λαός, οπότε μικρός και γιατρός δεν γίνεται, μάλλον τρελός γιατρός θα είναι.

    Καλά Σαράντα, και καλή ψυχή στους πιο άχρηστους ανικανότατους, πολιτικούς άνδρες που έβγαλε αυτή η χώρα!!!

    Όλες οι διεθνείς αναλύσεις μιλούσαν για ελεγχόμενη χρεωκοπία μέχρι το τέλος του έτους.δηλαδή μέχρι να προλάβουν οι ευρωπαικές τράπεζες να ξεφορτωθούν τα ομόλογα της ελλάδος.
    όλα τα άλλα είναι παραμύθια.
    ο ΒΛΑΚΑΣ είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ αλλα
    δυστυχώς και η Ελλάδα μαζί..φτου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνουν λάθος όσοι λένε δημοσίως ότι ο Πρωθυπουργος Γίώργος Παπανδρέου δεν έχει βαπτιστει Ορθόδοξος Χριστιαναος.

    Βαπτίστηκε το 1959,βλέπε εφημερίδα "Το Βήμα" Τετάρτης 18 Ιουνίου 2008 :
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=59&artId=223254&dt=18/06/2008

    Απο το διάβασμα του αναφερόμενου βιβλίου μαθαίνουμε ότι η βάφτιση έγινε στην Εκάλη.

    Διαβάζουμε στη σελίδα 125 : " ...ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωι τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα ( σημείωαη : παιδια του Αντρέα ) ορθόδοξοι χριστιανοι.".

    Δηλαδη, η βάφτιση έγινε με τελετη στο σπίτι.

    Στην ίδια σελίδα αναφέρεται ότι ο νονος του Γίώργου Παπανδρέου ήταν ο Γιώργος Λιανόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμπατριωτες ηπειρωτες γιαουρτια εχετε δοξα τω Θεω ,ριξτε του ,να δει και την ποιοτητα.Εμεις στην Μανη θα τους ριξουμε καυτο λαδι και πουπουλα μετα.Αυτο προς το παρον στους βουλευτες μας και των δυο κομματων που βαλαν την υπογραφη τους στο καταπτυστο μνημοσυνο της Ελλαδας,και μετα με πουπουλα Γρηγορακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ" ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ........

    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ........ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.....
    ΜΑΘΕ ΤΕ ΚΑΤΙ.....ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.....ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παπανδρέου: "...θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες, και δικαίως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ...
    ΜΟΝΟ Η ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ....

    ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ..
    ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΝΤ.
    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΦΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΛΥΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ, ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΦΟΥ ΔΩΣΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΝΤ.....

    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.....ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά στήν Ηγουμενίτσα,γιατί δέν
    πήγε νά κλάψει μέ τά δακρυγόνα?
    Σέ στηρίζω ρέ,αλλά τίς πολιτικές
    προβοκάτσιες δέν τίς ξεχνώ.
    Αυτές πού θέτουν τό όποιο κόμμα
    uber alles.Γιά τήν εξουσία.
    Αναστάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οντως τη μεγαλυτερη ζημια απο ολους την κανουνε αυτοι οι μαλακες που πανε και τους υποδεχονται με χαμογελα,ανθοδεσμες και αλλες παπαριες. γαμησι και σ αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 115% ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΟ 150%.

    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΗΔΗ ΤΟ 20% ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 50%.
    ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΦΙΛΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΥΘΙΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΤΑΧΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΧΟΥΝ!!

    ΑΝΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

    ΣΕ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας πρόσεχε ο ανόητος
    ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ !!!!
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.....
    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΥ.
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΒΡΟΜΩΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΙ ΑΠΛΥΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν υπάρχει κάποιος να ενημερώσει το βλαμμένο για τα γιαουρτια που θα φάει; Καλώς να ορίσεις έπαρχε του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

    ΟΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ:

    ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΜΙΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ,ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ...
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙΣ "ΠΟΛΛΑΠΛΗ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ (Π.Χ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ).
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΚΕΣ...


    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΜΑ ΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤιΚΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ.
    ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ.
    "Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ"
    ΕΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!! Μου θυμίζει λίγο Καψαμπέλη πριν τις εκλογές....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αποφεύγει να απαντήσει ο κ. Παπανδρέου για τον διακανονισμό των ομολόγων”

    Ο Σαμαράς ρώτησε τον πρωθυπουργό για το ύποπτο θέμα της αλλαγής των διαδικασιών διακανονισμού των ελληνικών ομολόγων που μας οδήγησε στα νύχια του ΔΝΤ, αλλά ο πρωθυπουργός απάντησε για τον…Ζορμπά!!! Καταπληκτικό…!
    Σαν να σε ρωτάνε τι καιρό κάνει και να απαντάς με λένε Γιώργο!
    Και ποτέ δεν τραγουδάω…

    Τραγουδαει ο “μεγαλος τραγουδιστης”. Που να φτουρισει ο Γιωργακης
    Σωστά. Εκείνος μόνο χορεύει…

    !@#$%%^. “Απαιτώ κ. Σαμαρά τη συμβολή σας στα θέματα αυτά και τις προτάσεις σας»
    Kατ’ αρχήν ποιός είναι που απαιτεί;
    Τη θράσσος και τη μοναρχική αντίληψη άσκησης της εξουσίας είναι αυτή;
    Ενημερώστέ τον ότι δυστυχώς είναι Πρωθυπουργός!

    Αν δεν έχει προτάσεις για να τόσο σοβαρό θέμα και περιμένει από την αντιπολίτευση,τότε να παραιτηθεί και να ασχολείται με τα αγαπημένα του σπόρ και τη Σοσιαλιστική Διεθνή!

    Τι θράσος και τι μοναρχική αντίληψη άσκησης της εξουσίας είναι αυτή;

    Τώρα εξηγείται η εξάρτησή του από τον Γερουλάνο…
    του κάνει μαθήματα μοναρχίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. TON NOEMBΡΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΑΠ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
    ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 4:41
    είμαι ένας άνθρωπος ακομμάτιστος.
    Σέ χαλάει?Καί ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ?
    Εσύ μπερδεύεσαι γιάτί δέν έμαθες
    νά ζείς καί νά προσδοκάς κάτω από
    1 κόμμα.Άν γίνεις γενναίος καί
    καταλάβεις ότι σχολιάζω όλα τά
    κόμματα,θά ξαναγράψουμε.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΘΈΣΗ ΑΠΌ
    ΚΟΜΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ
    τσιουάουα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;

    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ;

    Η ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ;

    Η ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 2€;

    Η ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 20 € ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

    Η ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ 23 %





    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ .


    ΟΞΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 04 Ιουν 2010 4:41:00 μ.μ.


    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ

    "ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ "


    ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. KYTAXTE ENAN BLAKA

    POY TON SERNEI
    O GEROYLANOS
    O PAMPOYKHS
    O RAGKOYSHS

    SE LIGO UA TOY KRAMASOYN KOYDOYNIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. που παει ο καραμητρος εκει? δεν του ειπαν οτι θα φαει το κραξιμο της αρκουδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 10:08,
    θέλεις όμως νά μέ γνωρίσεις.Εεεε?
    Νά φάμε παϊδάκια καί σαχανάκι.
    Ή χωριάτικη είναι από τό κήπο μου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση