GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφιερωμένο σ' όσους απεργούν...

Από τον Σπάρτακο

Από τον Σπάρτακο

6 σχόλια

  1. ΣΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ;
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΣΠΥΡΙΑΡΙΚΟ ΘΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΑΪΖΕΙ Η ΜΑΜΑΚΑ....
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΛΑΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
    Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΜΟΥΝΙΑ ΚΛΑΜΕΝΑ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΘΑ ΦΤΑΕΙ.
    Ο ΝΥΝ Ο ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ---------------------------------
    ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!!
    ΛΟΓΩ ..ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

    Μας οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση
    νομίζει οτι κυβερνά κ τα λαμόγια οργιάζουν
    τα παιδιά μας ετοιμάζονται να φύγουν για δουλειά στο εξωτερικό
    οι ένοπλες δυνάμεις διαλύονται
    ο κοινωνικός ιστός καταρέει
    οι ΔΕΚΟ λεηλατούνται
    οι μικρομεσαίοι χρεωκοπούν
    το ασφαλιστικό γύρισε πίσω 30 χρόνια
    η υγεία καταρέει
    οι τραπεζίτες,μεγαλοκαναλάρχες-μεγαλοεργολάβοι-μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου ευημερούν και ατιμώριτοι δεν πληρώνουν εκατομ ασφαλιστικές εισφορές ,φόρους ,ρήτρες κλπ
    ταξιδεύει με ένα αεροπλάνο την ώρα που η χώρα διαλύεται
    οι υπουργοί του διαφωνούν
    οι βουλευτές του κρύβονται
    τα κοματικά του στελέχή τους κράζουν
    ο σοσιαλισμός στο μεγαλείο του
    κανείς μας πλέον τι μας ξημερώνει

    ΠΑΝΤΩΣ
    Γλυκά τα έφαγε, ξυνά θα τα ξεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καψαμπέλη ωραία στοχοποίηση κάνεις!
    Μπράβο ρε μάγκα!
    Να το θυμάσαι την άλλη φορά που θα βγεις κλαίγοντας στα κανάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά που πάνε στην Αστυνομία και το Στρατό , δεν κατάγονται από οικογένειες εφοπλιστών και βιομηχάνων . Παιδιά του λαού είναι , που πάνε να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο σταθερό , μονιμότητα.
    Εχοντας μόνο την εμπειρία της 21μηνης στρατιωτικής μου θητείας , μπορώ να πω για τους στρατιωτικούς και γενικά τους ένστολους , ότι θα πρέπει να αγαπάς τη δουλειά σου . Πίσω από τα παράσημα και τις στολές εξόδου , κρύβεται κίνδυνος και κούραση.
    Και οι πολεμικές επιχειρήσεις δεν είναι γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας .


    ( Απορώ όμως με τις γυναίκες που δεν υπηρετούν στρατιωτική θητεία , αλλά μπαίνουν στο στρατό , την αστυνομία και το λιμενικό σαν μόνιμα στελέχη , και έχω ακούσει και στις ειδικές δυνάμεις του στρατού !!!!!)

    Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να υπάρχουν και μερικοί που είναι επίορκοι . Δεν μπορούμε όμως να τα ισοπεδώνουμε όλα .

    Εσείς που κατηγορείτε την αστυνομία , έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ; Θα γυρίζαμε στην εποχή του λήσταρχου Νταβέλη ; Υπάρχει κανένα κράτος παγκοσμίως που να μην έχει αστυνομία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να εκφράσω (παρόλο που θα φανεί σε μερικούς παράξενο) τις ευχαριστίες μου σε όλα τα παιδιά των ΜΑΤ για την προσπάθεια που καταβάλουν αυτές τις ημέρες. Σε συνεχή ένταση και με ελάχιστη ξεκούραση.

    Με απαράμιλλο θάρρος, με κάποιους δειλούςκαι άβουλους προϊσταμένους στα γραφεία, αντιμετωπίζουν με ορμη ακάθεκτη, με αντοχές ανεξάντλητες τα στίφη αυτών των Βησιγότθων, Μαμελούκων και άλλων βαρβαρικών φυλων που προσπαθούν να διαλύσουν την Χώρα. Οι πίθηκοι κάψανε τρεις και μισό ανθρώπους. Το ηθικό των παιδιών της ΕΛΑΣ και ειδικα των ΥΜΕΤ (ΜΑΤ) είναι λίγο χαμηλό γιατί ενώ η πλειοψηφία των πολιτών είναι ψυχή και σώματι μαζί τους, στα ΜΜΕ ακούγεται και επικρατεί η γνώμη του 3% (των αναρχοαυτόνομων που στην Ελλάδα είναι και θα είναι σε ποσοστά νικοτίνης από 3-5%). Δεν πειράζει όμως οι νοικοκύρηδες, οι πραγματικοί ανώνυμοι και σιωπηλοί Έλληνες είναι μαζί τους.

    Ιδιαίτερα ευχαριστώ (όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μαζί μου) την ολιγομελή ομάδα των ΜΑΤ που διαφύλαξε και σήμερα αι παλαιότερα την κλίμακα πάνω από τον Άγνωστο Στρατιωτη και έτσι διέσωσε το Κοινοβούλιο από εμπρησμό και τη Χώρα από διασυρμό. Φύλαξαν αυτό το στενό πέρασμα σαν άλλες Θερμοπύλες

    Λίγοι μπροστά σε πολλούς. Φαντάζομαι τα συναισθήματά τους εκείνη την ώρα μπροστά στον ανεξέλεγκτο όχλο όπως ο Λεωνίδας και οι τριακόσιοι του. Και μάλιστα για όσους έχουμε ζήσει - σπουδάσει κάποια χρόνια στο εξωτερικό και ξέρουμε, πρέπει να υπογραμμίσουμε οτι τα παιδιά μας επιχειρούν στην Αθήνα χωρίς υποστήριξη από έγχρωμα ανεξίτηλα υδροβόλα (όπως στη Γαλλία), χωρίς έφιππη Αστυνομία (όπως στην Αγγλία) και χωρίς τα πενήντα λυκόσκυλα (που υποστηρίζουν τέτοιες επιχειρήσεις στο Βέλγιο). Μόνοι τους απωθήσανε και τρέψανε σε φυγή άτακτη το πλήθος των στασιαστών με απλή χρήση των ξεπερασμένων πια δακρυγόνων. Μόνο με αυτά τους εφοδιάζει η μητέρα πατρίδα !!!!!! Ούτε καν πλαστικές σφαίρες δεν τους έχουν δώσει που στην Ιταλία έχει και ο τελευταίος CARABINIERO σε οποιαδήποτε επαρχιακή Κωμόπολη.

    Εγώ και η οικογένειά μου παιδιά σας ευχαριστούμε για οτι κάνετε για μας. Αν δεν είσασταν εσεις προχθες θα θρηνούσαμε όχι 3 και 1/2 αλλά 53 νεκρούς. Θα είχαν καεί οχι 3 αλλά 103 κτίρια από τους πιθήκους.

    Πάντα όπου σας βλέπω θα σας δίνω με τα παιδιά μου ένα μπουκαλάκι νερό μαζί με το ευχαριστώ μας.

    Κουράγιο και προσέξτε τον εαυτό σας και τον συνάδελφό σας στη μάχη γιατι οι οικογένειές σας, σας περιμένουν πίσω υγιείς.

    Μην ακούτε παιδιά τα ΜΜΕ. Ειναι προδότες και δοσίλογοι στη πλειοψηφία τους.

    Μόνο στα blogs ζει η αλήθεια πλέον.

    Ευχαριστούμε (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ)

    Νίκος - Μαρία - Κωστάκης - Ελενίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παλιοηλιθιοι αν δεν σας εχουν πηδηξει ακομα οι αραπαδες ..αν δεν σας εχουν σφαξει οι αλβανοι ...αν δεν σας εχουν κλεψει τα κλεφτρονια της ρουμανιας και βουλγαριας...αν εχετε μανα ζωντανη ..αδελφη αβιαστη..πατερα κοματιασμενο..ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΔΟΡΕΙΤΑΙ!!! Κατω τα ξερασας , μεσα η γλωσσα για τους αστυνομικους και τους ενστολους τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ της πατριδας και του ελληνικου λαου..Οταν θα ερθει η ωρα που το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΥΜΑ θα γιγαντωθει προσεξτε γιατι το ΤΣΟΥΝΑΜΙ θα σας εκβρασει ..κατα αγφανιστοπακισταν μαζι με τους λαθρομεταναστες...και μην ξεχνατε ...οταν θα ξεφορτοθουμε τους γραικυλους κυβερνοντες ...πισω απο την ΕΛΛΑΣ μπορουν να παραταχθουν το λιγωτερο 150000 πατριωτικες καραμπινες αν χρειαστει... ΑΚΡΙΤΕΣ ΧΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση