GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κύβος ερρίφθη: Διπλό νομισματικό σύστημα για την Ελλάδα...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Με κάποια έκπληξη, ομολογουμένως, ενημερώθηκα πριν από λίγο επιστρέφοντας από το Πεκίνο στο Βερολίνο, ότι στα ...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Με κάποια έκπληξη, ομολογουμένως, ενημερώθηκα πριν από λίγο επιστρέφοντας από το Πεκίνο στο Βερολίνο, ότι στα χέρια στελεχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας βρίσκεται σχέδιο για την εφαρμογή διπλού νομισματικού συστήματος στη χώρα μας το αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτό προϋποθέτει ότι μέχρι το φθινόπωρο η ελληνική κυβέρνηση θα έχει προχωρήσει στην υποβολή αιτήματος για την αναδιαπραγμάτευση του χρέους της χώρας.
Το σχέδιο περιλαμβάνει την έκδοση ενός νέου εθνικού νομίσματος, το οποίο εμφανίζεται, προς το παρόν τουλάχιστον, ως «ευρω-δραχμή», η οποία θα...
 αποτελεί ουσιαστικά ένα πληθωριστικό νόμισμα που θα «εκδίδεται» στην Ελλάδα υπό τον αυστηρό, όμως, έλεγχο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Παράλληλα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το ευρώ ως επίσημο επίσης νόμισμα της χώρας. Οι πληροφορίες που διαθέτω δεν μου επιτρέπουν να αναφερθώ με ακρίβεια στη σχέση «ευρω-δραχμής» – ευρώ, καθώς άλλοι μιλούν για πληθωριστικό νόμισμα της τάξεως του 30%, ενώ κάποιοι άλλοι για 37%. Άρα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Προφανώς όλα τούτα είναι σε γνώση μέρους τουλάχιστον του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, το οποίο αντί να αναπτύξει πολιτικές για να μη συνεχιστεί η διαδικασία πτώχευσης της χώρας και εξευτελισμού των οικονομικών αξιών – καθώς οι άλλες έχουν προ πολλού εξευτελιστεί – συνεχίζει την σπέκουλα με την σκανδαλολογία, δίχως προφανώς να ακουμπάει τον πυρήνα των σκανδάλων και τα πρόσωπα που βρίσκονται εντός αυτού.
Τι συνέπειες θα έχει αυτή η εξελισσόμενη μορφή της χρεοκοπίας της χώρας, με την επιβολή μάλιστα διπλού νομίσματος συναλλαγών, μπορείτε ίσως να φανταστείτε οι περισσότεροι και σίγουρα να αναλύσουν οι οικονομολόγοι. Εγώ από την πλευρά της πολιτικής κοινωνιολογίας, το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι αυτό θα επιφέρει, όχι απλώς την βίαιη (εκ νέου) αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των ελαχίστων που διαθέτουν ογκώδεις λογαριασμούς σε ευρώ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και οι οποίοι θα μπορούν να αγοράζουν 30% έως 40% φτηνότερα τις περιουσίες που θα ξεπουλούν οι δραχμοσυντήρητοι, αλλά για να μπορέσει να λειτουργήσει το σύστημα αυτό απαιτείται διαφορετικός μηχανισμός νομιμοποίησης. Αυτό μπορεί να σημαίνει κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» η οποία θα στηρίζεται από κόμματα του κοινοβουλίου ή από τμήματα κομμάτων του κοινοβουλίου. Κατά πάσα πιθανότητα τούτο θα είναι δύσκολο να συμβεί δίχως νέες εκλογές, οι οποίες λογικά τοποθετούνται από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.
Για όσους επιμένουν να αναρωτιούνται ποια λύση μπορεί να υπάρξει για να αποφευχθεί η πορεία που έχει προδιαγραφεί από την παγκόσμια οικονομική ελίτ, την «ελληνική ελίτ», τον κυβερνητικό κύκλο του Γιώργου Παπανδρέου και πλέον από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, δυστυχώς δεν έχω απάντηση. Είχα απάντηση πριν από επτά χρόνια, είχα απάντηση πριν από τέσσερα χρόνια και διέθετα απάντηση πριν από οκτώ μήνες. Τώρα την απάντηση μπορεί να την δώσει μόνον ο «τηλεπαθιασμένος» ελληνικός λαός.
Μεταξύ μας, δεν περιμένω και πολλά πράγματα, καθώς το «πείραμα» στην Ελλάδα απέδειξε ότι ο καταναλωτισμός σε συνδυασμό με τον κρατισμό και την τηλεβόραση, παράγει ένα ιδιαίτερο είδος πολίτη, ικανού να υπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα αυτού που κατασκευάζει την γλώσσα της σκέψης του.
Η βλακεία, αγαπητοί φίλοι, είναι σ’ όλον τον κόσμο δικαίωμα, σε κάποιες χώρες σαν την Ελλάδα, έχει καταστεί πλέον υποχρέωση. Έτσι, αντί οι έλληνες να αντιδράσουν πλημμυρίζοντας κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους δρόμους σε ένα διαρκές συλλαλητήριο που θα έκοβε τα πόδια σε όλους τους τυχοδιώκτες που επιβουλεύονται την τύχη τους, κάνουν βδομάδα παρά βδομάδα και καμιά 24ωρη απεργία για να νομιμοποιήσουν αποκλειστικά τις διαπλεκόμενες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Το διπλό νομισματικό σύστημα θα οδηγήσει μέσα σε μια τριετία στην δήμευση της χώρας. Το πώς θα γίνει αυτό, δίνω τον λόγο στους οικονομολόγους να σας το εξηγήσουν. Ίσως κάποιοι να θελήσουν να αποδείξουν ότι δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν τους βλάκες … άλλο πια!
Τώρα δεν μιλούμε πλέον απλώς για φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, αλλά για λεηλασία της χώρας από μία διεθνή οργάνωση κερδοσκόπων, η οποία βρίσκεται προφανώς σε συνεργασία με το σύστημα των ελλήνων νταβάδων και «τραπεζιτών», ενώ υποστηρίζεται σθεναρά από τον Γιώργο Παπανδρέου και όσους βουλευτές τον στηρίζουν, από ένα κομμάτι της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και ασφαλώς από την παρέα του Καρατζαφέρη. Τώρα πλέον το οικονομικό διακύβευμα είναι τεράστιο, καθώς κάποιοι άνθρωποι μέσα σε λίγες μέρες θα διπλασιάσουν σχεδόν την περιουσία τους.
Για την αριστερά και την αντίδρασή της, μη με ρωτάτε. Τα ξέρετε καλύτερα από μένα καθώς ζείτε στην χώρα. Την ώρα που ετοιμάζεται η μεγαλύτερη λεηλασία που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ο ΣΥΡΙΖΑ «συσκέπτεται» και το ΚΚΕ «κουρεύεται». Τελικά ο αγώνας τώρα δικαιώνεται … υπέρ του καθεστώτος, ασφαλώς. Λυπάμαι αφάνταστα!

36 σχόλια

  1. τι λες ρε Γιαννακόπουλε;
    ληγμένα παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας,

    είπατε στο κείμενό σας "...διαθέτουν ογκώδεις λογαριασμούς σε ευρώ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό..." : Πως θα παραμείνουν τα χρήματα αυτών σε Ευρώ σε Ελληνική Τράπεζα? Δεν θα μετατραπούν αυτόματα κι αυτά σε "Ευρω-Δραχμή"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
    ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ
    ΜΕ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Κ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.
    ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.
    ΤΟ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΥΝΑΦΗΜΑΤΑ Κ ΦΤΥΝΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡ ' ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα πάντα στην Ελλάδα φταίνε οι κερδοσκόποι που θέλους να μας αγοράσουν φθηνά? Ο μέσος έλληνας δεν φταίει ποτέ? Εως πότε θα μιλάμε σαν υπερφυσικοί μπεμπέδες που δεν μπορούν απογαλακτιστούν από τον μπαμπά- κράτος και την προστασία που μας προσφέρει. Γιατί να μην έρθουν ξένες πολυεθνικές να επενδύσουν στον τουρισμό (όταν τους διώχνουμε με τις @αλακίες μας) αφού ο ελληνικός καπιταλισμός χρεωκόπησε? Γιατί να μην γίνουμε η φλόριντα της ευρώπης με ξένα κεφάλαια? Έχουμε κάτι καλύτερο να σκεφτούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Διαβασα και τις καταγγελιες ατομων που ελαβαν υπερογκους λογαριασμους αλλα και οσα εγραψε καποιος εργαζομενος της vodafone περι αγνοιας των πολιτων και θα ηθελα να παραθεσω το εξης:...

    Οταν αγοραζεις ενα κινητο απο το καταστημα καποιας εταιριας κινητης τηλεφωνιας (εγω προσωπικα θα μιλησω για τη vodafone αφου εκει ειμαι συνδρομητης) σου εχουν ρυθμισμενο το vodafone live ενω στο εχουν περασμενο και στις συντομευσεις... Ολα καλα ως εδω βοηθανε τον κοσμο. Το προβλημα ειναι αλλο. Οι συντομευσεις ειναι κλειδωμενες απο το εργοστασιο και δε μπορεις να τις αλλαξεις. Ενω μπορεις να αλλαξεις ολες τις αλλες συντομευσεις του κινητου σου τη συντομευση για το vodafone live δε μπορεις να την αλλαξεις ενω ουτε οι ιδιοι οι υπαλληλοι των καταστηματων δε μπορουν να τις αλλαξουν. Αυτο εχει ως αποτελεσμα το κινητο μερικες φορες να μπαινει μονο του στο ιντερνετ ενω το εχεις στη τσεπη σου. Ετσι τη πατησα εγω και εχασα 40 ευρω χωρις λογο. Εγω ημουν τυχερος γιατι εχω καρτοκινητο κι οχι συμβολαιο και σταματησε να χρεωνει οταν εκαψε ολη τη καρτα. Ποσα θα ειχα χρεωθει αν ειχα συμβολαιο και για ποιο λογο δε μου επιτρεπουν να αλλαξω τις συντομευσεις στο κινητο ΜΟΥ?"
    _________________________

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!! ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. Οταν πήρα τηλέφωνο τη VODAFONE ζητώντας να μου κλειδώσουν το live μου είπαν οτι δεν μπορούν να το κάνουν!!!!

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά-σιγά επιβεβαιώνεται το φοβερό σχέδιο και η αποτελεσματικότητά ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΚΟΥΤΕ ΓΙΑΝΝΑ,ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΝ ΚΑΛΩΣ,ΑΛΛΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Η ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΚΑΙ ΗΦΕΡΕ ΝΤΟΡΤΙΑ.ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙ ΗΜΑΣ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΒΟΛΑ ΤΟΥΣ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά που λες δεν είναι απλώς εικασίες αλλά κάπου τα βασίζεις.
    Θα θέλαμε λοιπόν να αναφέρεις τις πηγές σου.
    Ο απλός κόσμος το πιστεύει ότι πάμε για χρεωκοπία ή όπως αλλιώς λέγεται.
    Εσύ όμως δείχνεις συγκεκριμένο χρονοδιάγραμα και τρόπο.
    Αν λοιπόν ξέρεις κάτι βγές και μίλα. Πρέπει να προστατευτούν οι πολίτες. Το σύνταγμα μας δίνει το δικαίωμα της ύστατης προσπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι πολιτικοί είναι «διεφθαρμένοι».

    Βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι, άλλος στον πάτο, άλλος στην κορυφή και οι περισσότεροι στη ...μέση.
    Το απόφθεγμα «δεν είμαστε όλοι οι πολιτικοί το ίδιο» έχει καταπέσει προ πολλού.
    Ας μην το πιπιλίζουν σαν καραμέλα ...οι ηθικοί, ....οι καθαροί της ιστορίας.
    Όλοι τα πήραν από την μεταπολίτευση και μετά.
    Κι όχι μόνο, πολλοί έπαιρναν κι από πριν....
    Ο Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι προϋπήρχαν...( δεν υπονοώ ότι τα πήρε ποτέ αυτός, προς θεού!)
    Ούτε στην διάρκεια της ...επάρατης εφταετίας σταμάτησαν να τα παίρνουν...
    Μην νομίζετε ότι έβαζαν ένσημα στην ....ξενιτιά...

    Ήταν (και είναι!)οι αρχηγοί που έπαιρναν τα πολλά, μέσω κάποιων πρωτοπαλίκαρων και μοίραζαν και στους άλλους....
    Όταν τα πήρες «νόμιμα» από το κόμμα για την άσκηση των «καθηκόντων», από τα κλεμμένα από τις μίζες από την διαπλοκή ήταν. Τα καθαρά πλην όχι αμελητέα νόμιμα, ήταν για ...τσίχλες...
    Από το υστέρημα του τίμιου που νόμιζε ότι πληρώνει για την ασφάλεια και την ανάπτυξή του...τα πήραν. Κι ύστερα του χρέωσαν κι άλλα τόσα....
    Από τα κορόιδα....

    Οι κάθε είδους εξεταστικές είναι οι ίδιοι καλυμμένοι με μανδύες που παραπλανούν στο όνομα της από πολλού νεκρής δικαιοσύνης....
    ΔΕΝ πρόκειται για μια εκατοντάδα εκατομμύρια ευρω, τα κλεμμένα είναι δισεκατομμύρια......
    Οι εξουσίες, δικαστική, εκτελεστική, ΜΜΕ, είναι το ένα και το αυτό: οι άρπαγες, οι δυνάστες, οι ληστές του λαού...

    Αυτά είδα που λέτε σε μια ...αφρικανική χώρα τελευταία....
    Όχι βέβαια στην Ελλάδα.
    Στην Ελλάδα οι πολίτες δεν θα άφηναν ποτέ να γίνουν αυτά.
    Δεν μασάμε εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την ΝΔ δεν διάβασα τίποτε, περίεργο...
    Μονο το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ
    υπάρχουν στην Ελλαδα μεγαλε?
    Δέν σας φτάνει δεξιοί που διαλύσατε την χώρα με τον καταλληλότερό σας, τώρα ζητάτε και τα ρέστα?
    Τοτε δέν βλέπατε πρόβληματα ε?
    Φταίει το Πασοκ του Σημιταρά αλλα η κατάσταση ήταν σαφώς αναστρέψιμη και εύκολα κιόλας το 2004.
    Αντί να προσφέρετε στην χώρα
    (ακόμη και εγώ σας ψηφισα το 2004)
    την καταληστέψατε μέχρι θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία τα λέτε μόνο που δεν απαντάτε στο ζητούμενο: Πού θα βρεθούν τα χρήματα για την στοιχειώδη έστω λειτουργία της χώρας; Εκτός αν με τις αλλεπάλληλες ταραχές που συνιστάτε ... λιγοστέψουμε και λυθεί το πρόβλημα όπως δυστυχώς διδάσκει η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πουρναριώτης6 Ιουν 2010, 11:07:00 π.μ.

    Ο Λαός απαιτεί οι μιζαδορολήπτες, καταχραστές και φοροφυγάδες στο *ΓΟΥΔΙ*, για ισόβια φυλακή.
    Αλήθεια, με εκείνον που οφείλει εδώ και 17 χρόνια 5,5 εκατομύρια ευρώ φόρους τι έγινε? Τα πλήρωσε ή όχι. Εκείνος ο άλλος που δεν κάνει και φορολογικές δηλώσεις τι έγινε τον έπιασαν?
    Οι λίστες με τους φοροφυγάδες χάθηκε? Την εξαφάνισαν, Που είναι?
    Κύριε Αντιπρόεδρε, έχετε μεγάλη και σοβαρή ιστορία, σας παρακαλούμε να επέμβετε δραστήρια, μόνο εσείς μπορείτε, γιατί έχετε και την έξωθεν καλή μαρτυρία. Ο Ελληνικός Λαός Θα είναι μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μετά την χρυσή εποχή του καταλληλότερου νομίζω οτι όποιος έχει λίγο μυαλό μπορεί να καταλάβει
    οτι με σκατά τούρτα σοκολάτα δεν φιάχνεται.
    Μόνο αν ακολουθήσουν την μοίρα του Σαντάμ Χουσεϊν οι 300 της βουλής,
    όλοι η οικονομική ελίτ και όλοι οι δικαστές απο πταισματοδίκη και πάνω
    υπάρχει πιθανότητα έπειτα απο 2-3 χρόνια να δημιουργήσουμε ενα ισχυρό έθνος και ένα δίκαιο κράτος.
    Ολική στάση πληρωμών τώρα, επανάσταση αλα Γαλλικά και να μάθουμε να ζούμε με ότι παράγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΕΝΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκεί σην κυβέρνηση, δεν υπάρχει κάποιος να ξέρει απλή αριθμητική?
    !00.000.000 ευρώ από Ζήμενς μόνο, όπως γράφουν οι δημοσιογράφοι και από τις άλλες μίζες που δεν ξέρω εγώ, πόσα εκατομύρια ακόμη?
    Πόσα εκατομύρια δεν έχουν εισπραχθεί από χρόνιους κακοπληρωτές οφειλέτες?
    Να τα χρήματα για να σταματήσει ο δανεισμός, να βγούμε από την δήθεν κρίση και να έλθει η ανάπτυξη.
    Γιατί κύριοι της κυβέρνησης στερείτε από τους μισθωτούς και συνταξιούχους τον ιδρώτα τους? Για να οφελειθούν οι καταχραστές και φοροφυγάδες? Αρκετά πια με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο καραγκιοζη!
    Εισαι πρωτη μουρη σε ΟΛΑ τα Ελληνικα blogs σημερα 5.6.2010.
    Το 10% να καταφερεις να τρομοκρατησεις, σε μια εβδομαδα θα εχεις γονατισει το Ελληνικο Τραπεζικο Συστημα.
    Αν -παρα τις "προβλεψεις σου"- δεν εφαρμοστει διπλο νομισματικο συστημα ( μονο στην Κουβα εαρμοζεται παγκοσμιως!! ), θα πρεπει να μηνυθεις απο χιλιαδες πολιτες που θα εχεις εξαπατησει αλλα και απο το Ελληνικο Κρατος και τις Ελληνικες Τραπεζες για εθνικη προδοσια, δολιοφθορα και ζημια εκατομμυριων ΕΥΡΩ.
    Καλη τυχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΕΝΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέρα από το ότι είναι δυσάρεστη η χρεωκοπία για όλους μας η πρόταση που διατυπώνεται στο άρθρο για συνεχείς απεργίες προκειμένου να τρομάξουν οι ¨κερδοσκόποι¨ είναι ακόμα πιο απελπιστικά απογοητευτική.

    Υποδηλοί τον γράφοντα ότι είναι κάποιος που ανήκει στο νοσηρό και αντιπαραγωγικό σώμα των κρατικοδίαιτων της νομενκλατούρας που οδήγησε την χώρα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε σήμερα.

    Κοινωνικοποιήσατε τις ζημίες και εξατομικεύσατε τα οφέλη σας και τα δικαιώματα σας κύριοι με αυτόν τον ιδιότυπο σοσιαλισμό που εφαρμόσατε πάνω σε σοβιετικού τύπου κρατισμό.
    Είσαστε ευχαριστημένοι αν απεργείτε κάθε μέρα επειδή προφανώς δεν έχετε συμμετοχή στην ελεύθερη οικονομία που γογγύζει κάθε φορά που τις κλείνετε τους δρόμους.
    Έχετε εκ του ασφαλούς μόνο απαιτήσεις για περαιτέρω δικαιώματα και εξασφάλιση των κεκτημένων σας από εμάς.

    Εμείς δεν έχουμε κεκτημένα σε αυτόν τον τόπο;
    Ποιος θα μας δώσει εφάπαξ όταν πτωχεύσει η δουλειά και ποιος εγγυάται το μέλλον μας ;

    Η αλήθεια είναι πλέον μία .

    Εσείς οι του Δημοσίου εναντίον μας.
    Τα υποζύγια σας που απασχολούνται στην ελεύθερη οικονομία.
    Εσείς με τα προνόμια και εμείς τα να πληρώνουμε την παρακμή που παράγετε .
    Εσείς με τους πολιτικούς σας προστάτες και εμεί στο έλεος των ελεεινών επιλογών τους προκειμένου να σας βολεύουν εσαεί.

    Απεργήστε κάθε μέρα όλη μέρα και τινάξτε τα όλα στον αέρα και ίσως τότε θα βρεθείτε επιτέλους πραγματικά στους δρόμους όπως κάθε μέρα βρίσκονται πολλοί από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πέρα από το ότι είναι δυσάρεστη η χρεωκοπία για όλους μας η πρόταση που διατυπώνεται στο άρθρο για συνεχείς απεργίες προκειμένου να τρομάξουν οι ¨κερδοσκόποι¨ είναι ακόμα πιο απελπιστικά απογοητευτική.

    Υποδηλοί τον γράφοντα ότι είναι κάποιος που ανήκει στο νοσηρό και αντιπαραγωγικό σώμα των κρατικοδίαιτων της νομενκλατούρας που οδήγησε την χώρα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε σήμερα.

    Κοινωνικοποιήσατε τις ζημίες και εξατομικεύσατε τα οφέλη σας και τα δικαιώματα σας κύριοι με αυτόν τον ιδιότυπο σοσιαλισμό που εφαρμόσατε πάνω σε σοβιετικού τύπου κρατισμό.
    Είσαστε ευχαριστημένοι αν απεργείτε κάθε μέρα επειδή προφανώς δεν έχετε συμμετοχή στην ελεύθερη οικονομία που γογγύζει κάθε φορά που τις κλείνετε τους δρόμους.
    Έχετε εκ του ασφαλούς μόνο απαιτήσεις για περαιτέρω δικαιώματα και εξασφάλιση των κεκτημένων σας από εμάς.

    Εμείς δεν έχουμε κεκτημένα σε αυτόν τον τόπο;
    Ποιος θα μας δώσει εφάπαξ όταν πτωχεύσει η δουλειά και ποιος εγγυάται το μέλλον μας ;

    Η αλήθεια είναι πλέον μία .

    Εσείς οι του Δημοσίου εναντίον μας.
    Τα υποζύγια σας που απασχολούνται στην ελεύθερη οικονομία.
    Εσείς με τα προνόμια και εμείς τα να πληρώνουμε την παρακμή που παράγετε .
    Εσείς με τους πολιτικούς σας προστάτες και εμεί στο έλεος των ελεεινών επιλογών τους προκειμένου να σας βολεύουν εσαεί.

    Απεργήστε κάθε μέρα όλη μέρα και τινάξτε τα όλα στον αέρα και ίσως τότε θα βρεθείτε επιτέλους πραγματικά στους δρόμους όπως κάθε μέρα βρίσκονται πολλοί από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΕΛΚΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΩΝ
    ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΩΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα τι μαλακιες ειναι αυτες που γραφεις ρε υποκειμενο Γιαννακοπουλε;Μπορεις ρε ψωνιο να μας κανεις γνωστα ολα τα προσωπικα σου στοιχεια και να μας πεις ποιος πρακτορας της Ιντελλιντζες Σερβις στην Ελλαδα σου πλασαρισε ολες αυτες τις μαλακιες;
    Αναμενουμε γιατι θα σε κραξουμε ευρυτερα,βαπορακι!
    ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΛΕΡΙΣΤΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR

    06 Ιουν 2010 9:18:00 π.μ.


    ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ....

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ???

    ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ .....
    ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

    ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί να μην γίνουμε η φλόριντα της ευρώπης με ξένα κεφάλαια? Έχουμε κάτι καλύτερο να σκεφτούμε?

    06 Ιουν 2010 9:27:00 π.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ????
    ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ "ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ???

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ???
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ???
    ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ???

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ (ΟΛΑ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ???

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ???

    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΩ, ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ???

    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ.\\

    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΑ...

    ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩΜΕ...

    ΚΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 1 50΄
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΧΟΝΤΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΟΚ
    Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ Κ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
    Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΠΡΟΣ 340,75 ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΧ 1 ΠΡΟΣ 400 ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΚ
    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΝΝΟΩ ΟΚ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΧΕΙΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΝΙΟΝΙΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΕΙΝΑΙ αστοιχειωτος όπως κ ο αλογοσκούφης .
    αυτοι κανουν ότι τους λενε τα κοράκια απέξω , δεν διαθέτουν στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις
    ουτε έχουν οικονομική διαισθηση όπως ο ανρδεας παπανδρέου η ακομη και ο παπαληγούρας ο γέρος. η εστω ο μαρκεζίνης.
    Θα γίνουμε ρουμανία εντός ολιγων μηνών φιλε μου.
    ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΟΒΛΕΤΙ
    ΜΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΧ
    ΔΥΝΑΜΙΚΗ Κ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
    ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ
    ΑΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Τ0 50% ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΠΟΠΑΝΩ
    ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧ...Α ΑΥΤΟ
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΑΚΟΜΗ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΑΝΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΦΙΛΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΟΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... Η ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
    ΑΥΤΑ...
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΛΟΜΑΛΑΚΑ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΗ .ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΧ. 54 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 9000 ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΤΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ . ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ(?)
    ΠΟΣΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ?ΤΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΚΕΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ? ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΖΗΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΥΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕΓΑΛΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για το καλο σας!Γιαννακοπουλε,οικονομολογε της πουλης και Γιαννακοπουλακια,ασχετα μειρακια,καλα θα κανετε να κοψετε το μαστουρμπεισον γιατι κανει κακο στον εγκεφαλο!
    Μαλακα μου αυτα που λες δεν διδασκονται ουτε στην πολιτικη οικονομια των ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ!
    Πες λοιπον στ αφεντικα που υπηρετεις οτι εδω ειμαστε για να μας παρουν καμια πιπα,μπας και ξελεγραρουν..
    GAMASOUTRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΝ ΔΙΟΤΙ :
    28ο ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ 1999._

    ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2002, ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ "ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 115 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ - ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ 340 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ . Η "ΝΑΣΑ" ΩΣ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ "NSA" ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ [ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ "ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ". ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η "ΝΑΣΑ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ JPL/NASA. ΟΜΩΣ ... ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΤΩΝ "ΜΑΟΥΝΑ-ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΤΙ ΟΙ 115 + 340 ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΣΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΣΤΙΛΠΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΙΤΑΝΙΟ. ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ "ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΟ 2003. ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΛΛΑ ΑΜΑΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 460 ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΩΝ .
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Α> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (360) ΕΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 7 (8) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.
    Β> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ 118 ΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ._
    Η "NSA" - "NASA" ΜΕΣΩ ΤΟΥ "JPL" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΟΤΙ "ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ <...> ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"._
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΨΕΥΔΗ" ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ._
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΠΕΡΙ "ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ" ΑΝΑΜΕΤΕΔΩΣΕ ΩΣ "ΑΛΗΘΗ" Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ "ΕΨΙΛΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ._
    ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΝΤΟΓΚΟΝ-ΜΑΛΙ" ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε όλες τις κατσαρίδες που προωθούν έξοδο από το ευρώ και υποτίμηση, να σας πω τι προωθούν: Προωθούν
    1) προνομιακή μεταχείριση όσων έχουν τα λεφτά τους μαύρα έξω,
    2) προνομιακή μεταχείριση των εφοπλιστών,
    3) άφεση αμαρτιών στους ανίκανους, ψέυτες και φαύλους πολιτικούς,
    4) τιμωρία των τιμίων μικροαστών που δούλεψαν και πίστευαν ότι ζουν σε μια ευνομούμενη χώρα,
    5) τιμωρία των φτωχών που είναι τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ της υποτίμησης 6) πράσινη ανάπτυξη με λαθραία εξαγωγή συναλλάγματος (άντε γιατί έπεσαν οι χρηματιστηριακές δουλειές),
    7) βιοτεχνία με ροζ χαρτιά (που θα γίνουν πράσινα)

    ΤΕΛΙΚΑ
    ο ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΣ ανθρωπος αυτος, ειναι επικινδυνα Γιωργάκης.
    εναι άσχετος _____________________

    Σε μια χώρα με στοιχειωδώς υγειείς θεσμούς, αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει με την πρώτη ευκαιρία, να βρεθεί τουλάχιστον στη φυλακή.

    Η βαρειά αρώστια που έπληξε τη χώρα και λέγεται ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι κλείνει το κύκλο της και αφήνει πίσω της κυριολεκτικά καμένη γή....................



    Το ερώτημα τώρα είναι,θα έχουμε εξελίξεις πρίν ή μετά τις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΕΡΡΙΦΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ .


    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ .


    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.


    ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΜΕ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ .


    ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ .


    (ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΕΝΝΟΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιαννακόπουλε, μήπως έχεις πυρετο και παραμιλάς?
    Γιατί δεν τα έλεγες αυτά πριν από τις 4 Οκτωβρίου 2009?
    Αν δεν τα ήξερες είσαι άσχετος, αν τα ήξερες και δεν τα έλεγες είσαι διαπλεκόμενος.
    Μάλλον είσαι και τα δύο.
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τα λογια ειναι περιτα.

    η ελλαδα χωριζετε σε 4 κατηγοριες .

    1η οι βουλευτες που εχουν τρελαθει στο χρημα απο τις μιζες και απο το συγγενολοι τους

    2η οι δημοσιοι υπαλληλοι που τους πληρωνουμε γιατι αναπνεουν και δεν σε εξυπηρετουν ΠΟΤΕ

    3η οι αναπηροι που τους πληρωνουμε μια ζωη

    4η τα θυματα ....

    αν λοιπον αποφασισουν να μαζευτουν απο ολες αυτες τις σπαταλες ισως να μπορουμε να δανειζουμε και αλλους.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΧΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. πρεπει να βγουμε ολοι στους δρόμους...τι απεργίες μια φορα τον μήνα και τα ρεστα , εξυπηρετωντας τους διπλεκόμενους συνδικαλιστες...ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ..... ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΑΧΤΟΥΝ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είτε έχουμε ευρώ, είτε έχουμε δραχμή , εφόσον δεν παράγουμε έργο, θα μας ρουφάνε το μεδούλι.
    Πριν ένα χρόνο η λουκα κατσελη είπε σε ένα μήνα ξεκινά η ανάπτυξη.
    Μα ανάπτυξη δεν είδαμε.
    Αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο σκοπός τους που δεν θέλουνε να ήμαστε παραγωγικοί.
    Γιατί, όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ πήγε στο εξωτερικό θριάμβευσε;
    Στο εξωτερικό μήπως δεν μας αρέσει το αραλίκι;
    Και μένω με αυτό το στοιχείο, για να αποδείξω ο,τι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι παραγωγικοί, αρκεί το κράτος με τους πουλημένους πολιτικούς να μας αφήσουν.
    Πχ. Όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ προσπάθησε να κάνει κάτι, μέχρι να του δώσει άδεια το κράτος να ξεκινήσει, έχει φτάσει στη σύνταξη.
    Πιστεύω πως φοβούνται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δαιμόνιο.
    Το κακό είναι ο,τι είμαστε λίγο αργοί στις αποφάσεις μας στο να ξυπνήσουμε, αλλά αν ξυπνήσουμε ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ο,τι την βάψανε.
    Όσο για τους γερμανους κ γαλλους που μας βρίζουν ένα έχω να τους πω.
    Τόσα χρόνια μας πουλούσατε σκουπίδια έναντι άνδρας αμοιβής , αυτό δεν είναι απατεωνιές;
    Όταν μας χρησιμοποιούν τα εθνικά μας, αρχαία σύμβολα κ γλώσσα κ τις λέξεις στην ιατρική τσάμπα , εμείς πάλι τους χρωστάμε;
    Δίστιχως πιστεύω ο,τι και στην δραχμή να πάμε, ανάπτυξη δεν θα μας αφήσουν να έχουμε, γιατί μας φοβούνται.
    Μια είναι η λύση.
    1 κλείνουμε τα σύνορα
    2 πετάμε κάθε τι αλλοδαπό που μας έχουν φορτώσει.
    3 πετάμε κάθε θρησκεία που μας έχουνε επιβάλει, (κρατάμε αυτή που θέλουμε εμείς ως ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ).
    4 πετάμε κάθε πολιτικό που μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση και τον στέλνουμε εξορία ως προδότη της ΕΛΛΑΔΟΣ.
    5 τα βρίσκουμε αναμεταξύ μας.
    6 κάνουμε ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας.
    7 ζητάμε ο,τι μας χρωστάνε.
    8 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση