GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aυτό είναι το γράμμα που "έκαψε" τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου...

"Σκόρπιζε τα χρήματα αφειδώς και όλοι αναρωτιόντουσαν τι δουλειά κάνει..." Η αρχική αποκάλυψη του Press-gr εδώ (κάντε διπλό κλικ ...

"Σκόρπιζε τα χρήματα αφειδώς και όλοι αναρωτιόντουσαν τι δουλειά κάνει..."
Η αρχική αποκάλυψη του Press-gr εδώ
(κάντε διπλό κλικ επάνω σττην επιστολή για να μεγαλώσει)

14 σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ; Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΤΑΫΛΑΝΔΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ, ΤΑΟΪΣΜΟΣ, ΚΟΥΜΦΟΥΚΙΑΝΙΣΜΟΣ Κ.Α. ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ; ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΠΙΣΤΗ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΡΗΣΗ "ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΚΙΔΑ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ". ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ; ΖΗΛΕΨΕ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ. ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.


    "ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ" ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ; ΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμβουλος ή οχι των επιχειρήσεων, σίγουρα της επιχείρησης κεράκια και λιβανιστήρια, ήταν πολύ καλός!
    Τα Ελληνικά νοικοκυριά πεινάνε, ο κόσμος σκοτώνεται και αυτός με πακτωλό χρημάτων κάνει τα γούστα του! Να πω την αλήθεια; Ζηλεύω, μακάρι να τα είχα και εγώ και νάμου και εμένα τι θα λέγανε οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αν ήταν πνευματικός άνθρωπος έπρεπε να ήταν κλεισμένος με το ράσο σε έναν τάφο για να χαίρονται οι υποκριτές.Τα ίδια θα λέγαν για τον Χριστό. Ότι γυρνάει με κόσμο σε όλη την Ιουδαία και σκορπάει λεφτά. Δεν υπάρχει τίποτε πιο εμετικό στην εκκλησία από Φαρισαίους που χωρίς έλεος κρίνουν από την εμφάνιση χωρίς να ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο του ανθρώπου. Το ίδιο δεν έκανε και η "καταγγέλουσα" (ρουφιάνα)? Πήγε στο εξωτερικό με συντροφιά και ξόδεψε χρήματα. Απορώ με το blog σας που αναμεταδίδει μια τέτοια σαπίλα. Σε μια κοινωνία που ξόδεψε μέχρι χρεοκοπίας η υποκρισία της θεούσας είναι προσβλητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγο περισσοτερο ανοιχτο πνευμα δεν θα εκανε πουθενα κακο...Σαφως και ειναι πολυ κατακριτεος για τις οικονομικες ιστοριες (αν δεν ηταν δικα του τα λεφτα που ειναι και το πιθανοτερο)...Αν συμβαινει αυτο πρεπει να το πληρωσει ακριβα. Αλλο αυτο ομως και αλλο να τον ξεσκισουμε για το οτι ηταν με μια γυναικα και χωρις το ρασο...Φυσικα και ΔΕΝ απαγορευεται οι ιερωμενοι να φορανε και ρουχα αλλα εκτος των ρασων..Τοσα και τοσα εχουμε δει και ακουσει με ιστοριες πραγματικα ασχημες που αυτη μπραστα τους ειναι κατι εντελως φυσιολογικο.Το σωμα ειναι φυσικο να εχει ορμες και επιθυμιες που σε αυτην την περιπτωση βρηκαν μια διεξοδο.Ειναι ανθρωποι σαν και εμας με οτι αυτο συνεπαγεται..Μονο να δωσουν βαση στα οικονομικα στοιχεια και σε περιπτωση που εχει βαλει χερι εκει να τον γδαρουν..Αλλα νομιζω μεχρι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜ,ΚΑΛΟΣ ΓΕΡΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ? ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑ ΠΡΩΤΑ, ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνωμη κιολας, αλλα εμενα πιο πολυ μου προκαλεσε αηδια η ρουφιανια της θεοσεβουμενης κυριας, η οποια αφου δινει στεγνα τον ανθρωπο, μετα αρχιζει τα "συγχωρεσε με γεροντα μου που επιασα στο στομα μου εναν μοναχο". Ελεος πια δηλαδη. Ελεος. Σε πειραξε κυρια μου ο ανθρωπος? Ας τον κρινει ο Θεος. Εσενα ουτε σε εκλεψε, ουτε σε πειραξε. Πιο πολυ φοβαμαι καποιους σαν κι εσενα (και φυσικα τον αρχιρουφιανο που εστειλε το γραμμα στα μεσα) παρα εναν ιερωμενο που πεταει για λιγες μερες τα ρασα και παει εκδρομη με μια γυναικα την οποια τιμα με την αγαπη του και την λεει με ολη την τρυφεροτητα του κοσμου "βασιλισσα μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν τα σκουληκια ολοι οι "πιστοι και ταπεινοι χριστιανοι" πρασινιζανε απο τη ζηλια τους επειδη καποιος συνανθρωπος τους ξοδευε λεφτα κι εκεινοι δεν ειχαν. Μετα τρεξανε να βρουνε ποιος ειναι. Μετα αρχισαν τα μηνυματα "το κερακι της αναστασης δεν θα ειναι ποτέ πια για μας το ιδιο". Τοση πίστη ειχαν δηλαδη. Να εξαρταται η πιστη τους απο το ποιος ειναι ο εξαρχος του παναγιου ταφου. Μα το Θεο δηλαδη, δεν σας προκαλουν αναγουλα οι συγκεκριμενοι ανιδιοτελεις, ταπεινοι και γεματοι αγαπη για τον πλησιον τους "πιστοί"? Ζηλιαρηδες, ρουφιανοι, υποκριτες, μικροψυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε, ο σκατόψυχος ο Αντρέας παντρεμένοςδεν ήταν όταν ξεπόρτιζε την πουτάνα του από την πόρτα του αεροπλάνου?
    Άπό το να είναι αδελφάτος καλύτερα με γκόμενα και να την λέει και "βασίλισά μου"!
    Μπας και σας πείραξε το "βασίλισα"?
    Μάγκας ρε ο παπάς και αφήστε τις κωλόγριες να τρώνε τα λυσσακά τους από την λύσσα και την αγαμησιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΒΟΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ , - ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ blog ΑΥΤΟ ΚΑΠΩΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ...
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ, ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ PRESS.GR, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.........ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟ !
    ΝΙΚΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ = ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εξουσια πηγαζει απο τους ηλιθιους και ασκειται απο τους πονηρους που τους αντιπροσωπευουν. Η αλλιως, η ηλιθιοτητα γενναει την θρησκεια και η θρησκεια γινεται ο ναος της εξουσιας. Ο ναος κατοικειται απο παμπονηρους, μοχθηρους και μισανθρωπους λεχριτες, οι οποιοι ξερουν αριστα να "δουλευουν" το κοπαδι. Ενας τετοιος κοσμος τι ελπιδες μπορει να εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ?ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γέροντας, αφού έλαβε την εξομολόγηση σε γράμμα της πιστής, σαν καλός!!!!! ιερέας το έδωσε στην δημοσιότητα. Τι παραβίασε?
    Η πιστή, δεν την ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση το αστυνομικό της δαιμόνιο, να ανακαλύψει τον δράστη!!
    Τι ήθελε ένα κουνιστό?
    Την πείραξε γιατί είναι άντρας? ή μήπως του τα έρριξε και τη απέρριψε?
    Εγώ προτιμώ να είναι άνδρας παρά ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΡΡΕΤΟΙ ΙΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση