GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι παίρνουν τις επιχορηγήσεις για θέατρο και χορό...

Από το http://salonica-press.blogspot.com/ Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοινώνει τις επιχορηγήσεις προς τις ομάδες θεάτρου και...


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοινώνει τις επιχορηγήσεις προς τις ομάδες θεάτρου και χορού για την περίοδο 2009-2010. Οι επιχορηγήσεις  βασίστηκαν στη γνωμοδότηση των αντίστοιχων επιτροπών θεάτρου και χορού του ΕΚΕΘΕΧ,  το οποίο ήταν και ο αρμόδιος φορέας για την παρακολούθηση και την αξιολόγησή τους καθ' όλη την περίοδο 2009-2010.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού δεν προέβη σεκαμία παρέμβαση προς αναδιανομή των επιχορηγήσεων, αλλά εφάρμοσε...
 την προβλεπόμενη από τις κυβερνητικές οδηγίες και το πνεύμα περιορισμού των δαπανών, μείωση στο συνολικό προτεινόμενο κονδύλι της επιχορήγησης. Οι ομάδες που λαμβάνουν επιχορήγηση καθώς και τα αντίστοιχα ποσά, επισυνάπτονται σε ειδικό πίνακα.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θα καλύψει τα ποσά των επιχορηγήσεων τμηματικά. Σε αυτά θα προστεθούν οι οφειλές που εκκρεμούν για την περίοδο 2008-2009 και συγκεκριμένα για το υπόλοιπο 13% που δεν κατεβλήθη τον Δεκέμβριο του 2009.
Σημειώνεται ότι προϋπόθεση για την καταβολή των ποσών είναι η εγγραφή των επιχορηγουμένων στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων (http://drasis.culture.gr), όπου καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά πλήρη στοιχεία οικονομικών και καλλιτεχνικών πεπραγμένων (όπως εξάλλου ορίζεται και στους όρους της προκήρυξης του ΕΚΕΘΕΧ), τα οποία επίσης οφείλουν να καταθέσουν και στην αρμόδια υπηρεσία.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού μέσω του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων και της αναπροσαρμογής των κριτηρίων επιχορηγήσεων, ουσιαστικά προχωρά στις διαρθρωτικές αλλαγές που επιβάλλει η αλλαγή του τοπίου σε θέατρο και χορό τα τελευταία χρόνια. Στόχος είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η στήριξη της νέας δημιουργίας, η ισότιμη και όχι προνομιακή αντιμετώπισηόλων των δυνάμεων θεάτρου και χορού.

7 σχόλια

  1. ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ , ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ;

    ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
    ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΚΙΝΑ , ΤΟ ΙΡΑΝ , Η ΡΩΣΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ 1,5 % - 3% .
    ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ . ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θα πάρουν το νόμπελ οικονομίας..."

    "ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΤΡΙΣΕ, ΟΛΙ ΡΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

    ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ;
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ 800 (ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ) ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!

    ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 800 ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 0% - 15%.

    ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ 25 ΣΕ 20 ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ. ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ BRAIN-STORMING ΣΤΗ ΒΥΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ!

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΡ απέκτησε ΧΕΤΑΙ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Η' ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
    Από τις 620 συναντήσεις του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, που πραγματοποιήθηκαν από το 1999 έως το 2007, οι 356 έγιναν με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!
    Το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο προέκυψε από την λεπτομερή απογραφή του ημερολογίου της κυρίας Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Siemens, την οποία έκανε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το ημερολόγιο της κυρίας Τσακάλου ο κ. Κώστας Μητσοτάκης έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121.
    Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 30 συναντήσεις και 60 επαφές, σύνολο 90.
    Η κυρία Μαρέβα Γκαμπόφκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30.
    Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι δεύτερη μετά τον κ. Κώστα Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102.
    Η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη έχει 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές.
    Ο κ. Πέτρος Δούκας, έχει 10 συναντήσεις και 45 επαφές και ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης έχει 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47.

    από το antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τα τελευταία κατορθώματά του να θάβει να σημαντικά και να αναδεικνύει τα επουσιώδη, η πολιτική καριέρα του Νίκου Χατζηπαπαγαλάκη αναμένεται να απογειωθεί.
    Ακούγεται ότι από Σεπτέμβριο αναλαμβάνει και επίσημα εκπρόσωπος των 3 ενωμένων εργοστασίων πολτοποίησης λαού (Παπανδρέου-Μητσοτάκη-Καρατζαφέρη).
    Μέγας χορηγός ο Κουρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά καιρούς μας έχουν κυβερνήσει κάμποσοι τσαρλατάνοι, ατάλαντοι, ανεύθυνοι ή ψεύτες.
    Όλοι όμως, λίγο ή πολύ κάτι άφησαν.
    Ετούτοι οι σημερινοί αφήνουν μόνο την καταστροφή.
    Νομίζουν, οι κουτοπόνηροι, ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει.
    Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ, μα ΕΝΤΕΛΩΣ καραγκιόζηδες.
    Ντίπ.
    Λές τη λέξη καραγκιόζηδες και τη χαίρεσαι.
    Άει σιχτίρ πιά, τους σιχάθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ,ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι συνέπειες του πασοκισμού.

    Όταν ένας άνθρωπος
    - που μπήκε στα 22 με κομματικό μέσον σε ΔΕΚΟ, αγράμματος ντενεκές
    - που η απασχόλησή του ήταν να κόβει το εξωφλητικό απόκομμα σε λογαριασμούς (π.χ. ΟΤΕ-ΔΕΗ) και να πατάει σφραγίδα “εξωφλήθη”
    - που κάνοντας χρήση διαφόρων διατάξεων συνταξιοδοτήθηκε μετά 25-30 χρόνια “υπηρεσίας” – ή σαν μητέρα στα 40 της
    - που παίρνει πάνω από 2.000 € σύνταξη (επί 14)
    - που απολαμβάνει εξίσου ευνοϊκές υπηρεσίες περίθαλψης
    - που ουδέποτε τον απασχόλησε το ζήτημα ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ πραγματικές οικονομικές πράξεις προέρχεται η σύνταξή του
    - που την φράση “παίρνω ένα ελάχιστο ρίσκο στη ζωή” την έχει διαβάσει μόνο σε εφημερίδες

    περίμενε ότι από τα 50 μέχρι τα 80 με την παχυλή σύνταξη, συνδυασμένη συνήθως από μια εξίσου παχυλή της επίσης πρασινοδιορισμένης συζύγου, θα ζήσει μια κοσμοπολίτικη ζωή απογόνου Άγγλου αποικιοκράτη γαιοκτήμονα, φυσικά υπάρχει πρόβλημα.

    Πολύ περισσότερο όταν ο ντενεκές με την προσωπική ευμάρεια πληρωμένη με συλλογικά δανεικά “σπούδασε”, δηλαδή έκανε με κάθε μέσο (όπως πληρωμένα πτυχία σε Ρουμανίες, Βουλγαρίες κλπ) πτυχιούχους τους απογόνους του και τους διόρισε και αυτούς για να συνεχίσουν οικογενειακά το ξεκοκκάλισμα του δημοσίου τομέα.
    Αλλά πάνω απ’ όλα έθεσε το κοινωνικό πρότυπο.

    Ποιος είναι τόσο μαλ.κας να δουλεύει όταν ο διπλανός του “ξύνεται” και περνά ζωή χαρισάμενη; 18χρονοι συζητούν για συντάξεις!
    ------------------------------
    Δεν λυπάμαι κανέναν από αυτούς.
    Το ζήτημα είναι ότι η
    - η προσωπική τους ευημερία
    - και οι εγκληματικές ηγεσίες που ψήφισαν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους
    μάς τραβάνε όλους στο βυθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση