GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύματα εκμετάλλευσης Σαμαρά...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Καταδεικνύει κιόλας τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται . Αφού τους χρησιμοποίησε ως μπροστάρηδες ή σιγόντα για...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Καταδεικνύει κιόλας τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται. Αφού τους χρησιμοποίησε ως μπροστάρηδες ή σιγόντα για την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, τώρα τους αδειάζει σε πρώτο χρόνο και "πριν  αλέκτωρ λαλήσει τρις".
Είναι γνωστό τοις πάσι πια ότι όλοι "οι άνθρωποι" του πρώην Προέδρου Καραμανλή του Νεώτερου δούλεψαν οργανωτικά για εκείνον. Με ζήλο και με πάθος.
 Εκείνος χρησιμοποίησε προεκλογικά των εσωκομματικών τον καραμανλισμό ως λάβαρο. Κατάφερε όλοι οι οπαδοί αυτής της μεταπολιτευτικής ιδέας ή μάστιγας (στον καραμανλισμό αναφέρομαι) να στάζουν γλύκα για εκείνον και δηλητήριο για...
την Μπακογιάννη. Τώρα, όχι μόνο δεν εξασφαλίζει την ασυλία και την διατήρηση κάποιον "καθαρών" καραμανλικών στελεχών στην επόμενη καινούρια μέρα -με άρωμα ΠΟΛ.ΑΝ.- της ΝΔ, αλλά κινδυνεύουν -όπως και ο ίδιος ο Καραμανλής- να περάσουν από ειδικό δικαστήριο με τη σύμφωνη γνώμη εκείνου (όπου "εκείνος" σ' όλο το άρθρο αντικατέστησε στο νου σου με "Αντώνης Σαμαράς").
Τον Αβραμόπουλο τον εκμεταλλεύτηκε διττά. Αρχικά, καθιστώντας τον δούρειο ίππο στο Καταστατικό της ΝΔ. Εκείνος δεν θα μπορούσε να πείσει την πλειοψηφία της κοινής νεοδημοκρατικής γνώμης για την "αναγκαιότητα" εκλογής του νέου Προέδρου από τη βάση, καθώς οι περισσότεροι θα έβλεπαν το ίδιον προσωπικό όφελος πίσω απ' αυτή τη πρόταση. Γι' αυτό, ανέλαβε τον ρόλο διπλωματίας και πειθούς ο επαγγελματίας του είδους, κ. Αβραμόπουλος.
Τα κατάφερε και την ίδια στιγμή η Μπακογιάννη έχασε το κόμμα. Ότι ακολούθησε από την μέρα ανακοίνωσης της ανάδειξης αρχηγού από τη βάση, ήταν τζάμπα έξοδα. Χαμένος χρόνος και μια κουβέντα για να γίνεται.
Η έτερη πλευρά εκμετάλλευσης Αβραμόπουλου από εκείνον, έγκειται στην ιδεολογική διεύρυνση του κόμματος με την πρόσθεση του κεντρώου χώρου που ο Αβραμόπουλος εκφράζει συνδυαστικά με την Δεξιά του Εθνικισμού που εκείνος πιστεύει.
Εκ τούτου, η διαρροή των ψήφων για χάριν ιδεολογικής διαφοράς περιορίστηκε.
Τον Πάνο Παναγιωτόπουλο (στην ίδια προσωποποιημένη κατηγορία εκμετάλλευσης ανήκει και ο Γιάννης Μανώλης) επίσης τον εκμεταλλεύτηκε διττά. Αρχικά, με την προσθήκη και της Λαϊκής Δεξιάς στο μωσαϊκό της προεκλογικής Δεξιάς που δημιούργησε μόνο και μόνο για να κερδίσει την αρχηγία, αφού διαπιστώνεις ότι ουδεμία σχέση έχουν όλοι αυτοί και όλα τα ιδεολογικά ρεύματα με το καθαρό φασιστικό στίγμα που εκείνος πρεσβεύει.
Μετέπειτα, κατέστησε τον "Κόκκινο" Πάνο εκπρόσωπό του στα κανάλια, εκμεταλλευόμενος τα επικοινωνιακά χαρίσματα του Παναγιωτόπουλου, την ρητορική του και την εμπειρική άνεσή του στα ΜΜΕ.
Τελευταία προστέθηκε -όχι ανέλπιστα- στα "θύματα" του νεωσαμαρισμού και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται από δημοσιεύματα να έχει τηλεφωνικά συνομιλήσει εντόνως με τον Πρόεδρο της ΝΔ για το ποιός θα έχει τον πρώτο λόγο στα πρόσωπα που θα επιλεγούν για αντιπεριφερειάρχες. Την περασμένη Τετάρτη, όταν ανακοίνωσε ο "Ζορρό" της Θεσσαλονίκης την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε ότι για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του και ιδιαίτερα για τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες «τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχω εγώ». Όταν, δε, ρωτήθηκε αν είχε ενημερώσει τον Αντώνη Σαμαρά, άφησε να εννοηθεί ότι έχει καιρό να μιλήσει μαζί του, υποτίμησε τη σημασία του χρίσματος από τη Ρηγίλλης και στη συνέχεια έσπευσε να στείλει επιστολή στον Γ. Παπανδρέου ζητώντας τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει σημασία που στήριξε Σαμαρά υποδόρια ο Ψωμιάδης. Τέτοιες πρωτοβουλίες, που αποπνέουν μια ελευθερία κινήσεων, ενοχλούν την Ρηγίλλης. Έτσι, μετά από ένα έντονο τηλεφώνημα επήλθε η ρήξη Προέδρου-Νομάρχη.
Καλά να πάθουν τα προαναφερθέντα θύματα εκμετάλλευσης. Ίσως, τους άξιζε. Ας πρόσεχαν. Εσύ κατακαημένε Νεοδημοκράτη τί φταις;;

27 σχόλια

  1. μαστιγα εισαι εσυ και οι ομοιοι σου ρε γελοιε για την ελλαδα!

    ο ψωμιαδης στηριξε υπογειως σαμαρα?τι λες βρε καθικι της ντορας και του ζορο?

    ο σαμαρας απαξιωνει τον αβραμοπουλο και τους καραμανλικους?θα διαψευστεις συντομα αλητη

    δε κοιτας τον δωσιλογο σου και το δωσιλογο κομμα του που ξεπουλησε την ελλαδα με ψεματα αποταν ανεβηκε στην εξουσια,κ εχεις το θρασσος να μιλας για τον Κωνσταντινο Καραμανλη?

    εκτελεση θελετε ρε εθνοπροδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τι ξεφτιλα ειναι αυτη να κλαις
    κ. παπαγιωτη για τις ντορερς τους ντορακηδες τους γιωργακηδες και τους κωστακηδες.
    ελεος πια στον αγυριστο ολοι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχχαχα ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
    Τον Σαμαρά τον ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες για να καθαρίσει το κόμμα και αυτό σιγά σιγά γίνεται.
    Αντώνη μην ακούς κανέναν ο λαός με την παπάρα που έριξε στην οικογένεια του Βεελζεβούλ έδειξε τον δρόμο,απλά ακόλουθα τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σαμαράς νομίζει ακόμα ότι έτσι ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά παπαγιώτη είσαι πολύ ουφο......ποιος καραμανλικός βγήκε μπροστά;;;;;;
    άλλωστε ποια έλεγε ότι ήταν δίπλα στον καραμανλή και ποτέ δεν την διέψευδε...........

    πάντως φαίνεται ότι σε έτσουκσε πολύ πολύ......παρα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το 1991 ο αυτοαποκαλουμενος πατριωτης εγγονος της πηνελοπης δελτα σαν υπουργος εξωτερικων της καταστροφικης κυβερνησης μητσοτακη ανοιξε τα συνορα φερνωντας τους αλβανους και τους ρωσοποντιους στη χωρα.τη συνεχεια τη ζουμε απο τοτε καθημερινα!!!το 1993 και με τις ευλογιες της λεχης μπιλντερμπεργκ εριξε την αθλια κυβερνηση μητσοτακη επειδη δεν χαρισανε τον οτε στην ιντρακομ-siemens.η siemens ηταν ο κυριος χρηματοδοτης της πολιτικης ανοιξης μεχρι το 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Αβραμόπουλο έπρεπε να τον έχουν ήδη διαγράψει από την Ν.Δ. μετά από τα άπειρα σκάνδαλα στα νοσοκομεία. Τίποτα δεν άφησε όρθιο ο αλήτης. Καλά κάνει ο Σαμαράς και τον στέλνει. Με τις κλωτσιές έπρεπε να τον πετάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ.Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΣΑΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΚΑΛΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΒΡΩΜΑΤΕ ΚΑΜΑΡΙΛΑ....Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΕΙΔΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕ.ΕΔΩ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ.ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ.ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ .ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΜΟΝΟ Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΣΩΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εσύ ρε καψαμπέλη που η μάνα σου σε γέννησε μαλάκα τί φταίς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο κλέφτη,
    μας κλέψατε την ψήφο μας,
    μας κλέψατε τα όνειρά μας,
    μας κλέψατε τις συντάξεις μας,
    μας κλέψατε τους μισθούς μας,
    μας κλέψατε τη βενζίνη μας,
    μας κλέψατε τα δώρα μας,
    μας κλέψατε τις διακοπές μας,
    μας κλέψατε την ηρεμία μας.
    Μας πρήξατε στα ψέμματα και στα παραμύθια, αλλά εμείς δεν ξεχάσουμε αυτή τη φορά.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    Όσοι βουλευτές τολμήσουν να μας ξαναπλησιάσουν θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή.
    Κλέφτεεεεες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όσες μαλακίες και να γράψεις το ΠΑΣΟΚ δεν ξαναβγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ φαντασία έχεις. Η ντόρα δεν ήθελε εκλογή προέδρου απο τη βάση διότι είχε τους συνέδρους στο τσεπάκι της ενώ η βάση είναι ανεξέλεγκτη και την τιμώρησε που πριόνιζε την καρέκλα του Καραμανλή απο την πρώτη μέρα εκλογής ως προέδρου του κόμματος. Ο μπαμπάκης της την προόριζε για αρχηγό απο τότε που ήταν αυτός πρόεδρος. Της έλεγε συνέχεια είσαι η καλύτερη. Αλλά όπως έλεγε και ο Οσκαρ Ουάιλντ ο εγωισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας. Της ταιριάζει αυτή η έκφραση γάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΒΕΡΩΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ .... ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ

    ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Αλλά όπως έλεγε και ο Οσκαρ Ουάιλντ ο εγωισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας."


    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ:


    ΚΑΙ Η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10.55
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΣΑΝΥΧΤΑ;
    ΑΝ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ,
    Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το σχόλιο περιγράφει με ακρίβεια τον κουβά με τα σκατά που κατήντησε η Νέα Δημοκρατία.

    Απόδειξη τα μονότονα σχόλια των ανώνυμων κατσαρίδων του Λαζαρίδη, που αντέδρασαν με το γνωστό ύφος και τις προδιαγραφές του κεντρικού βόθρου, του antinews.

    Όμως κοντός ψαλμός αλληλούια. Σε λίγους μήνες θα έχουμε σίγουρα περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, και ενδεχομένως βουλευτικές. Εκεί θα μετρηθούν το μπόι και τα ψέμματα του ανισόροπου που φόρτωσε στο κόμμα ο Καραμανλής.

    Κάπως έτσι διαλύθηκε και το 1974 η Ένωση Κέντρου, με τους Ζίγδηδες να περιμένουν μέσα στα γραφεία την λαική εντολή.

    Ο Σαμαράς έχει διακριθεί στον επαγγελματισμό του να σαμποτάρει την Ν.Δ.

    Τώρα ήλθε η ώρα για να την διαλύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι ό ΠΑΠΑΡΑΓΙΩΤΗΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ!!!!
    Ρέ συνέχισε νά μαλακίζεσαι,διότι αυτό μονον έχεις αποδείξει,ότι γνωρίζεις καλά,αφού ασχολείσαι παιδιόθεν κι άφησε τήν Ν.Δ./ΣΑΜΑΡΑ.
    Άντε τράβηξε καί τήν επόμενην σου μαλακία κι άφησε τούς διαφωτισμούς,πού θά μάς νουθετήσης κιόλας,ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑΓΙΩΤΗ!!!!!
    Άντε γαμίδια,""αδελφή"" τού Βαλιανάτου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τα χαζοχαρούμενα μητσοτακολάγνα 9¨55 και 10¨55.
    Άντε να γαμηθείτε, η Νέα Δημοκρατία δεν κοιτάει πιά πίσω.
    Καμία κλανιά μπορεί να σας δώσουμε, να σας ξαναπάρουμε πίσω δεν υπάρχει περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ "ΟΙΚΕΙΑ ΚΑΚΑ".

    Ή ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ, Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.

    ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τώρα είναι δυνατόν να παρουσιάζει η κυβέρνηση σοβαρή εικόνα !!!!!
    όταν
    -η αγορά παρέλυσε
    -οι τιμές των γνωστών διανομέων ανεβαίνουν
    -κόσμος απολύεται
    -ουτε κάν την ελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων δεν μπόρεσαν
    -η ανεργία καλπάζει
    -οι πλάζ της αττικής έχουν εισητήριο στα ύψη και ο κόσμος κοιτάει απέξω
    -οι περισσότεροι υπουργοί είναι ανύπαρκτοι
    -η βαθμολογία των πανελλήνιων σταμάτησε
    -τα νοσ0κοκομεία διαλύονται
    -το άμυνας ο βαγγέλης το διέλυσε και οι παραιτήσεις είναι χιλάδες
    -η αστυνομία κοιτάζει αμήχανη τα κλεφτρόνια κ τα ναρκωτικά πουλιούνται πλέον φανερά

    Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΔΕΙΚΤΩΝ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΥΞΗΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΦΠΑ ,

    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Κ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΑΠ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
    τόσοοοοοοοοοοοο ΜΑΛΑΚΑΣ το άτομο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπάρχει πολιτικός Σαμαράς? Για ποιον λέτε?Για το Τίποτα πλαισιωμένο απο Πουθενάδες, και χειροκροτούμενο απο λαμόγια και λοβοτομημένα? Όσοι τον χειροκροτούν(τον πουθενά Σαμαρά) είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαμόγια σιτιζόμενα απο αυτόν ή τους χρηματοδότες του (Κόκκαλη, Siemens κτλ.)Υπάρχει βέβαια και ενα μικρό ποσοστό που είναι απλά βλάκες και ζουν στον κόσμο τους φαντασιώνοντας έναν Σαμαρά που καμμία σχέση δεν έχει με τον πραγματικό -δηλ. το κάθαρμα που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σαμαράς :

    Η βασική κουράδα.

    Όπως λέμε ο βασικός μέτοχος, το βασικό ένστικτο, και τα λοιπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαλακίες, ΟΥΤΕ Ο ΑΒΡΑΜΟ, ΟΥΤΕ Ο ΜΑΝΩΛΗ είχαν την παραμικρή σχέση με τον καραμανλή. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ χρόνια απειλούσε να ριξει την κυβέρνηση του.

    Πλάκωσε το σύστημα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ μαζί με τον ΔΟΛ και βαράνε ΣΑΜΑΡΑ διότι ΔΕΝ τον γουστάρουν οι Αμερικάνοι.

    Σειρά έχει και ο Γιωργάκης σύντομα.
    ΟΛΑ θα είναι τέλεια μόλις αναλάβει ο Βενιζέλος από τη μία και η Ντόρα από την άλλη. Μονά ζυγά τρώνε ΜΟΝΟ οι Αμερικάνοι.
    Άντε ξυπνήστε λίγο χαϊβάνια.
    Κόβουν μισθούς κι ο Βενιζέλος δίνει ΔΙΕΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στους Αμερικάνους κι αγοράζει ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ οχήματα για να τους ευχαριστήσει που έριξαν τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 16 Ιουν 2010 12:33:00 π.μ.


    ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !!!!!!


    ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ντορολάγνοι ακόμη σας πονάει????
    ρε dimitri καλά ρε μαλάκα πότε θα βάλεις μυαλό τα μαλλιά σου ασπρίσαν και ακόμη?
    παλιοτεμπέλη, τυχοδιώκτη άντε πάρε και την χοντρή την στείρα γκόμενα σου και πάτε στο ντοροκόμα σας να μαζέψετε ψήφους από τους τούρκους και τους σκοπιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε ανώνυμε βάλε ένα ψευδώνυμο να σε ξεχωρίζουμε από τους άσχετους. Κάτι ας πούμε σαν το Σαμαροκουραδάκι, ή το Κατσαρίδας από την βάση.

    Δηλαδή ξέρεις εσύ, κάτι από περιττώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση