GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρωθυπουργός ένα διήμερο στον Πόρο...

Από το http://www.koutouzis.gr/ Ένα διήμερο στον Πόρο πέρασε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου. Πήγε στο νησί μ...

Από το http://www.koutouzis.gr/

Ένα διήμερο στον Πόρο πέρασε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου. Πήγε στο νησί με το ιπτάμενο συνοδευόμενος από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και έφτασαν υπό βροχή.
Στην αποβάθρα τους ανέμενε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Τουρλακάκης και...
 άλλα μέλη του κόμματος. Κατέλυσαν στο ξενοδοχείο ΣΕΙΡΗΝΑ.
Το βράδυ του Σαββάτου έφαγαν στην ταβέρνα του Τάσου Παγώνη στην Πούντα. Ο κ. Παπανδρέου έμεινε στον Πόρο και το βράδυ της Κυριακής. (6-6-10 21,30).

25 σχόλια

  1. ....ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΙΠΑ !
    ΔΥΟ ΠΙΠΕΣ !
    ΤΡΕΙΣ ΠΙΠΕΣ !

    ..ΕΛΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΩΛΟ ΕΣΤΗΣΕ
    Ο ΓΥΦΤΑΡΟΣ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΩΜΑ..ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΛΑΔΗ..ΕΙΧΑΜΕ ...
    -----------------------------------
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ ΕΠΑΡΧΟΙ
    ΔΟΤΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΛΑΟΓΙΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καζάνι που βράζει η κυβέρνηση

    Ενώ η αγορά καταρρέει, αν στο μεταξύ δεν πεθάνει από ασφυξία, και σε μια στιγμή κατά την οποία η χώρα πρέπει να περάσει από τις δύσκολες «εξετάσεις» της Τρόικας, η κυβέρνηση έχει παραλύσει.

    Χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, με τους υπουργούς να αλληλομαχαιρώνονται, καθώς ο καθένας προσπαθεί να διασώσει εαυτόν, η κυβέρνηση χάνει καθημερινά την εναπομείνασα εμπιστοσύνη και της κοινωνίας και των αγορών

    Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος πιστεύει ότι «το σχέδιο είναι χωρίς χρονοδιάγραμμα και ξεκάθαρους στόχους» και τα ίδια πιστεύουν και οι υπουργοί, τότε τι περιμένουν να πιστέψει η ελληνική κοινωνία που τους παρακολουθεί εμβρόντητη;

    Τι να ελπίσει η κοινωνία όταν οι επιθέσεις των Πάγκαλου, Ρέππα, Καστανίδη, Μπιρμπίλη και Π. Μπεγλίτη κατά του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που παρουσίασε προς έγκριση την περασμένη Τετάρτη έδειξαν ότι η κυβέρνηση είναι πλέον καζάνι που βράζει;

    Αλλά η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που βλέπουμε στην τηλεόραση και διαβάζουμε στις εφημερίδες:

    Η οικονομική πολιτική αποτελεί μόνιμο σημείο έριδας μεταξύ του Παπακωνσταντίνου και της Κατσέλη.

    Ο Πάγκαλος δεν βρίσκει κανέναν υπουργό να συμφωνήσει μαζί του στο σχέδιο συγχωνεύσεων και καταργήσεων φορέων του Δημοσίου.

    Οι φαρμακευτικές δαπάνες (και η συνακόλουθη διαπλοκή) προκαλεί άλλες «τριβές» μεταξύ Λοβέρδου – Κατσέλη – Ξενογιαννακοπούλου

    Ρέππας και Λοβέρδος χρεώνουν στον Παπακωνσταντίνου τις «διαρροές» για τους χειρισμούς σχετικά με το Μνημόνιο.

    Πάγκαλος και Παμπούκης, που έχουν αναλάβει από τον Γιώργο Παπανδρέου τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου κατηγορούνται ότι δεν μπορούν να επιβληθούν στους υπουργούς.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής εμφανίζεται πολλές φορές αποκομμένος από το Μαξίμου, υπερασπιζόμενος ανύπαρκτες γραμμές.

    Αυτά για την ώρα
    ----------------------------------
    (ΣΣ. αδυνατω να καταλάβω που είναι ο Γιώργος στην φωτογραφία.

    ΑΑΑΑ.....Προσπαθεί να καθησυχάσει, ή να …υπνωτίσει τα μέλη της κυβέρνησής του;) μέσα απο το ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμος- 06 Ιουν 2010 9:50:00 μ.μ.

    Αυτα που περνεις ,να τα περνεις σε μικρη δοση... το πολυ βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο Γεωργιος Παπαδόπουλος που πέθανε στην φυλακή, χωρίς να κανει ποτέ αιτηση αποφυλακισης, χωρίς να αφήσει πίσω ούτε μια δραχμή χρέος στους Έλληνες και χωρίς ο ίδιος να αρπάξει ουτε μια δραχμή για τον εαυτό του, ενω μπορούσε να αρπάξει δις.....
    «Η ιστορία θα με κρίνει», ήταν η μόνη του απολογία, στα αποδεδειγμένα τώρα τέρατα της μεταπολίτευσης.....
    Κι αν ήταν αυταρχικός δικτάτορας..... αυτοί εδώ τι είναι;;

    ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ από τα τέρατα, τώρα που καταστρεψαν την πατρίδα μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΓΚΑΛΕ ΣΤΑ ΧΩΣΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΚΟΥΣ ΧΟΝΤΡΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΥΔΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΣΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΣΤΑ ΓΑΜΑΤΑ ΧΟΝΤΡΕ ΑΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΙΣ .Η ΗΤΤΑ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑΛΗ ΜΑΚΟΥΣ ΧΟΝΤΡΕ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΔΥΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ 2 ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΥΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΧ. 54 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 9000 ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΤΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΓΚΑΛΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ . ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΒΡΑΙΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΠΕΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΔΥΟ ΑΡΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΙΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ............ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΝΤΡΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΒΟΙΔΙΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΟΝΤΡΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ,ΠΑΛΙ ΤΡΩΣ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΕ,ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΛΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΝΙΣΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟ ΤΩΡΑ
    ΖΩΟ ΠΑΓΚΑΛΕ ΝΑ ΧΩΝΕΞΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΣΟΥ.
    Και το «σκάνδαλο Βατοπεδίου» το ΠΑΣΟΚ το έστησε!

    Το ότι η υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ..στήθηκε ως «σκάνδαλο» για να ανατρέψουν την Κυβέρνηση Καραμανλή, ουδείς νομίζω το αμφισβητεί. Στην αρχή το έβγαλε η Ελευθεροτυπία (το Καλοκαίρι του 2007 αν δεν κάνω λάθος) αλλά δεν έδωσε κανένας σημασία. Μετά το πήρε ALPHA και έπαιζε μόνος τους το θέμα, όταν ο τότε ιδιοκτήτης του, είχε κάτι εμπλοκές με τη δικαιοσύνη. Κάπως καθυστερημένα το πήραν χαμπάρι και τα άλλα τα κανάλια. Ύστερα το έκαναν σκάνδαλο, το φόρτωσαν στην Κυβέρνηση Καραμανλή και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε.

    Όμως, εδώ και τρία χρόνια, ακόμα δεν έχει απαντηθεί το αγωνιώδες ερώτημα του Γιώργου «που πήγαν τα λεφτά». Ούτε ένας λογαριασμός δεν συνδέθηκε με πολιτικό της Ν.Δ. Κανένας χρηματισμός δεν αναφέρθηκε. Ουδείς απεκόμισε οικονομικό όφελος! Σε τέτοιο σκάνδαλο, μόνο οι υπουργοί της Ν.Δ. μπορούσαν να εμπλακούν!

    Επειδή, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και η περίοδος …αγιοποίησης του ΠΑΣΟΚ μάλλον οδεύει προς το τέλος της, στις Κυριακάτικες εφημερίδες επανέρχονται στο φώς …ιστορίες από το παρελθόν, που στοχεύουν στην καρδιά του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης!

    Ιστορία πρώτη: Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτής Ξάνθης, κ. Σωκράτης Ξυνίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», υπέγραψε το 2001, ως μέλος της Λιμενικής Επιτροπής Πόρτο Λάγος και ως εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, έγγραφο για να αποδοθούν στο μοναστήρι εκτάσεις που είχαν δεσμευτεί για το λιμένα το Πόρτο Λάγος. Να, λοιπόν, ποιοι ξεκίνησαν το «σκάνδαλο»! Να και ποιοι υπέγραψαν! Μετά την αποκάλυψη αυτή, είναι επιβεβλημένο να κληθεί ο κ. Ξυνίδης στην Εξεταστική Επιτροπή και να δώσει εξηγήσεις.

    Αν ευθύνονται οι υπουργοί του Καραμανλή που δέχθηκαν τις εισηγήσεις του Ν.Σ.Κ. και υπέγραψαν τις ανταλλαγές με τη Μονή, τότε ευθύνονται κατ’ αναλογίαν και αυτοί που υπέγραψαν και συναίνεσαν για να περιέλθουν στην κατοχή της Μονής οι εκτάσεις που αντηλλάγησαν!
    Με άλλα λόγια, όσο ευθύνεται ο Κοντός, ο Δούκας και ο Μπασιάκος, ευθύνεται και ο Ξυνίδης! Ο Ξυνίδης ίσως και να ευθύνεται περισσότερο, γιατί αν δεν υπέγραφε την παραχώρηση των εκτάσεων στη Μονή, τότε δε θα είχαν τι να υπογράψουν οι υπουργοί της Ν.Δ.!

    Ιστορία δεύτερη: Στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», σε ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου, με τίτλο «το «θαύμα» των έξι συμβολαίων» αναφέρεται σε μεταβιβάσεις ακινήτων της Μονής Βατοπεδίου, με περίεργες υπερτιμολογήσεις, στις οποίες πρωταγωνιστεί η εταιρεία «Αστική Ανάπτυξη Ακινήτων». Ως εδώ τίποτα το περίεργο, εκτός από τις υπερτιμολογήσεις.

    Σε ποιόν ανήκει αυτή η εταιρεία; Στον κ. Πάπιστα!

    Ποιος είναι ο κ. Πάπιστας;

    Είναι ο εκ Κοζάνης ορμώμενος επιχειρηματίας που, κατ’ ομολογίαν του σημερινού Υπουργού Οικονομικών, τότε εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μπαινόβγαινε στο Γραφείο του! Και όχι μόνο αυτό, αλλά γνωρίζονταν κιόλας!

    Ο Παπακωνσταντίνου, λοιπόν, γνωρίζει έναν επιχειρηματία, συναντάται μαζί του στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ και ο επιχειρηματίας αυτός είναι αναμεμειγμένος σε ανταλλαγές οικοπέδων της Μονής Βατοπεδίου!

    Πιστεύει κανένας από εσάς, ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν ήξερε για την υπόθεση Βατοπεδίου;

    Μετά το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» η κλήση του Παπακωνσταντίνου στην Εξεταστική Επιτροπή είναι πλέον επιβεβλημένη! Ενδεχομένως και η παραπομπή του, αν δεν παράσχει πειστικές εξηγήσεις.

    Ύστερα από όλα αυτά, (και ποιος ξέρει τι άλλα θα μάθουμε στο μέλλον) αμφιβάλλει κανένας τι ήταν τελικά το ..σκάνδαλο Βατοπεδίου;

    Υ.Γ. Όσες φορές και να διαβάσετε το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου, δεν πρόκειται να βρείτε καμιά αναφορά στις σχέσεις Παπακωνσταντίνου-Πάπιστα.
    Δεν τις ….ήξερε προφανώς.

    Για αυτό και εμείς γράφουμε αυτό το άρθρο, για να ενημερωθεί.

    06 Ιουνίου 2010 10:1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διακοπές στην Σέριφο

    Κύριον Παπακωνσταντίνου, ενταύθα
    Κοιν. Κα Μπιρμπίλη, επίσης ενταύθα

    “I had a lovely time in Serifos. Thank you so much for arranging it. This lovely villa was perfect for me and I indeed have privacy. It also had the most wonderful sea/island view: the panorama made me feel like Odysseus on his way back to Ithaca from Troy!”

    Αυτή είναι η Ελλάδα το καλοκαίρι κύριε Υπουργέ και κυρία ΥΠΕΚΑ μου. Ένα όνειρο. Καμιά φορά το κρατάμε για πάρτη μας καμιά φορά το νοικιάζουμε, ενίοτε το πουλάμε, αλλά είμαστε χώρα ονείρου και όχι μιζέριας.

    Την δεκαετία του 50 και του 60 που εσείς δεν γνωρίσατε, η Ελλάδα και οι Έλληνες ήταν πολύ πιο φτωχοί από σήμερα, αλλά είχαμε αξιοπρέπεια, και η ομορφιά δεν ήθελε επιδοτήσεις, και η ποίηση ήταν η συνείδησή μας. «Ίπποι πέτρινοι με την χαίτη λοξή και γαλήνιοι αμφορείς και λοξές δελφινιών ράχες, η Ίος, η Σίκινος ή Σέριφος ή Μήλος, κάθε λέξη κι από να χελιδόνι, για να σου φέρει την άνοιξη μέσα στο θέρος»

    Δεν θα σας ζαλίσω με βαρετά ποιήματα κόσμου που δεν γνωρίσατε. Δεν γνωρίσατε; Μάλλον τον ξέρετε, γιατί τον μιμείστε, τον αναζητείτε, τον αναπαράγετε, και περήφανοι για αυτόν, τον νοικιάζετε €5.000-€6.000 το μήνα. Και τον έχετε διακοσμήσει με λιτά πράγματα, άντε καμιά πισίνα, δεν ζηλεύω, καλά να είστε να την χαίρεστε εσείς και οι νοικάρηδές σας.

    Με τον καινούργιο νόμο που ψηφίσατε, έχω μάλλον το δικαίωμα να βάλω 1-2 αιολικά πάρκα εκεί απέναντι, αν και το βαθύ κράτος μπορεί να προστατέψει εσάς που είστε επώνυμος. Εμένα δεν με προστατεύει, και εγώ δεν έχω τόσο καινούργιο σπίτι, το δικό μου είναι πατρικό, και δεν έχει τόσο ωραία θέα, αλλά όσο αρέσει σε εσάς το δικό σας, μου αρέσει και εμένα το δικό μου.

    Και αν βάλω αιολικό πάρκο απέναντι, πάνω από 500 μέτρα είναι δεν θα πολυενοχλεί, αλλά το νοίκι θα πέσει. Η επιστροφή στην Ιθάκη, δεν προέβλεπε αιολικά πάρκα. Οι €5.000 θα γίνουν €2.000, και εάν κάποιος, κοντά σας, χτίσει σε απρόσκοπτη θέα, δεν θα έρθει κανείς στο δικό σας, €0,0 την εβδομάδα. Και δεν θα αρέσει ούτε και σε εσάς να απολαμβάνετε το κρασί σας ή το ούζο σας με ανεμοδούρια να γυρίζουν όταν φυσάει και να κάθονται όταν δεν φυσάει… Κρίμα στον κόπο… Να μπω στον μπελά να σας εξηγήσω γιατί είναι πεταμένα λεφτά τα αιολικά; Μπα… σοβαρός λένε ότι είστε, θα το ξέρετε. (Με την Μπιρμπίλη και την πρωθυπουργική οικογένεια, έχετε κανένα μέσον;)

    Τα σέβη μου, και απολαύστε το όσο μπορείτε, πριν σας πλακώσει κανένα κρατικοδίαιτος αιολικός, για να εισπράξει το γενναιόδωρο τίμημα που δίνει ο ΔΕΣΜΗΕ.…

    Archaeopteryx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειδικά το GAP είναι πολύ προβληματισμένο για αυτά που ψήφισε.
    Περικόπτει μισθούς και συντάξεις ενώ το ίδιο πλατσουρίζει σε νησί του Αργοσαρωνικού.
    Και όσοι μου πούν ότι λαϊκίζω, ας αυτομαστιγωθούν και ας ζητήσουν μεγαλύτερη περικοπή του μισθίου τους για να εξιλεωθούν.

    Εγώ αν το πετύχω το GAP θα του πετάξω ντομάτα.

    -σύνταξη στα 40 χρόνια εργασιακού βίου
    -αναπλήρωση 1,2 και βλέπουμε για τα 360
    -απελευθέρωση ορίου απολύσεων
    -κατάργηση συλλογικών συμβάσεων
    -μειώσεις μισθών
    -800 € αντί για δώρα σε συνταξιούχους
    -ΦΠΑ 23% από 1/7
    -έμμεσοι φόροι 30%
    -μέτρα ανά δίμηνο (3/5 και 5/5)
    -μνημόνιο που έθεσε τη χώρα υπό κηδεμονία
    -ξεπούλημα ακινήτων (Ξενία-παλαιό αεροδρόμιο) ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΕΥΑΘ ΟΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ και τα διόδια της Εγνατίας σε ιδιώτες
    -υπουργεί φέουδα
    -Αθήνα … Καμπούλ
    -Μαντέλης και Τσουκάτος

    αλλά τα λεφτά υπάρχουν και τα 3 δεν του ασφαλιστικού κλπ κλπ κλπ αλλά φταίει η άτιμη Δεξιά…

    ΠΕΣ ειλικρινά, πες μου θυμάσαι τι έλεγες τον Οκτώβριο;
    γιατί το κόμμα σου πάσχει από αλτσχάιμερ…
    άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω και επίτηδες να το έκαναν δεν θα μπορούσε να τα κάνει τόσο μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο ξενοδοχείο(Sirene Blue resort) που έμενε, τραγουδάει ο ..... Λιμενάρχης Πόρου πλωτάρχης Πολλάλης, τον οποίο τον πήγε στη δουλειά, μαζί με την γυναίκα του, το τζιπ του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΊΟΥ με τον ανάλογο οδηγό φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο ξενοδοχείο(Sirene Blue resort) που έμενε, τραγουδάει ο ..... Λιμενάρχης Πόρου πλωτάρχης Πολλάλης, τον οποίο τον πήγε στη δουλειά, μαζί με την γυναίκα του, το τζιπ του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΊΟΥ με τον ανάλογο οδηγό φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΚ-ΤΟΚ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤIΠΟΤΕ ΕΚEΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ;
    ........
    Μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Ξυνίδη στην υπόθεση του Βατοπεδίου, είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι λέξεις ένοχος και αθώος ,κολασμένος και δαίμονας θα πρέπει να επανεξεταστούν κάτω από το πρίσμα αυτών των αποκαλύψεων και των λογικών συνειρμών που ακολουθούν.

    Ο κ. Ξυνίδης λέει ότι ακολούθησε την γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων και Ανταλλάξιμης Περιουσίας .

    Αν για το ΠαΣοΚ ο Γραμματέας του είναι «αθώος», γιατί τότε είναι «ένοχοι» οι υπουργοί της Ν.Δ. που έκαναν ακριβώς το ίδιο ;

    Αν είναι «αθώοι» εκείνοι που έδωσαν τη λίμνη στη Μονή (ΠΑΣΟΚ), γιατί είναι «ένοχοι» όσοι προσπάθησαν να την πάρουν πίσω(ΝΔ) και να την επιστρέψουν στους αγρότες;

    Και αν είναι «ένοχοι» αυτοί που ακύρωσαν όλες τις ανταλλαγές (ΝΔ) μεταξύ κράτους και Μονής, γιατί είναι «αθώοι» αυτοί που ακύρωσαν (ΠΑΣΟΚ) ….την ακύρωση των πρώτων και επέτρεψαν στη Μονή να κρατήσει τις ανταλλαγές;

    Θέατρο του παραλόγου ή βιασμός κάθε υγιούς εγκεφαλικού κυττάρου;

    (το "έκλεψα" από τον politis)
    .........
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;

    ΠΟΙΑ ΥΓΙΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ;
    ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο ξενοδοχείο(Sirene Blue resort) που έμενε, τραγουδάει ο ..... Λιμενάρχης Πόρου πλωτάρχης Πολλάλης, τον οποίο τον πήγε στη δουλειά, μαζί με την γυναίκα του, το τζιπ του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΊΟΥ με τον ανάλογο οδηγό φυσικά.
    Εχει χαθεί και το φιλότιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ το 1926 Κάθε Σαβατοκύριακο πήγαινε στην Αίγινα.
    Του είπανε λοιπόν κάποια στιγμη οι ργαμματείς του. Μα που πάτε Κύριε Π΄ροεδρε ύπαρχουν τόσα προβλήματα.
    Και η απάντηση ε τα μισα θα ληθούν μόνα τους και τα άλλα μισά δεν θα ληθούν καθόλου, γιατί να χάσω εγώ το μπάνιο μου.
    Ετσι και ο σημερινός δοτός Πρωθυπουργός, πόσο θα κάτσει ακόμα να μην χαρεί λιγάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε τους αδιάφθορους! Πάλι ρεντίκολα έγιναν.

    Ας ξυνίσει τα μούτρα του πάλι, να μου πεις για ζωή ξινισμένα είναι!

    Ατελείωτο ΠΑ.ΣΟ.Κ…..”Κλέφτης τον κλέφτη έκλεβε… είδε ο Θεός και τρόμαξε”

    Υπάρχει σκάνδαλο χωρίς ΠΑΣΟΚ?

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σκάνδαλο χωρίς ΠΑΣΟΚ και χωρίς Γερμανούς.

    To watergate…

    Οι τελευταίοι σπασμοί του πτώματος Παπανδρέου και cia.
    Όσοι είδαν τον Αντώνη σήμερα κατάλαβαν.
    Είναι η πρώτη φορά που γυάλιζε το μάτι του.
    Ας είναι πλέον σίγουροι ότι σύντομα θα πληρώσουν για τις αμαρτίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ WEEKEND, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΥΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ. ΣΤΟ PUBLIC, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ[ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ?], ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ!..ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙΑ!ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΔΕΝ=ΦΠΑ ΜΗΔΕΝ. ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΣΟΔΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΝΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΞΗ [ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ]. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΛΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ, ΑΠΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αληταμπουρα 9.45 συντομα θα σε επισκευθει το ΣΔΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. «ΤΟ ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ»”
    Ακριβώς. Το πασόκ είμαι εγώ, μιζωμένο μισελληνικό.

    Πόσο λυπάμαι που δέν βρέθηκα πριν απο μερικά βράδυα στην πλατεία Άθωνος, στην Θεσσαλονίκη, όπου πήγε να φάει και να γλεντήσει ο ΤΣΟΧ.

    Έγινε της κακομοίρας όπως μου διηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες. Του πέταξαν, αυτού και του bodygard ό,τι υπήρχε εκείνη την ώρα στα τραπέζια. Σαλάτες, φαγητά, ποτά και δέν συμμαζεύται σε ιπτάμενες τροχιές!.’Εφυγε τρέχοντας. Είμαι περίεργος να τον δώ να ξαναβγαίνει τσάρκα στα γλεντάδικα ης Θεσσαλονίκης.

    Τον γνωρίζω και εγώ απο εκείνα τα χρόνια της Γερμανίας. Μοναδικός βλάκας.

    Υπαρχει και ένα πολύ χαρακτηριστικό ανέκδοτο που του το κόλλησε φίλος του, που επίσης σπούδαζε τότε στην Γερμανία. Και αναφέρεται στον πατέρα Τσοχτζόπουλο που δέν άντεχε να του στέλνει διπλό συνάλλαγμα κάθε μήνα, επειδή το πρώτο εξαφανιζόταν στην πράσινη τσόχα στις τσέπες συμφοιτητών που έκαναν 400 και 400 χιλιόμετρα για να πάνε στο Aachen και να τον “αρμέξουν”.

    Απηυδησμένος λοιπόν τον έφερε ο πατέρας του στην Θεσσαλονίκη για να τον κρατήσει εκεί και να του μάθει την δουλειά του παραγωγού αλλαντικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε απο χρόνια στημένη την βιομηχανία “λουκάνικα Τσαχατζόπουλου”. Ήταν σίγουρος ότι, το παιδί του δέν έκανε για περισσότερα γράμματα.Είχε μάλιστα κάνει εκείνο τον καιρό και κάποια αναβάθμιση στα μηχανήματα. Βέβαιος λοιπόν ό πατέρας του για την πλήρη ανικανότητα του γυιού του στα μηχανιλίκια – σπούδαζε μηχανικός στο TH Aachen – τον έφερε στην δουλειά και αμέαως άρχισε να του περιγράφει τις διαδικασίες.

    Εδώ έρχεται το βόδι. Εκεί το κουρεύει το μηχανημα. Μετα ακολουθεί το ανώδυνο σφάξιμο και στην συνέχεια γίνεται μηχανικά και η αφαίρεση του δέρματος. Διαχωρισμός των μερών του σώματος. Κόψιμο, κότσι, κοιλιά, ψαχνό, μπριζόλες κ.λ.π. κ.λ.π. και τέλος πιο πάνω κι ένα σωληνάκι απο το οποίο βγαίνει και το περιώνυμο λουκάνικο Τσοχατζόπουλου.

    Ο ‘Ακης παρακόλουθούσε την παρουσίαση του πατέρα του με το γνωστό περισπούδαστο ύφος, το δεξί φρύδι πιο ψηλα απο το αριστερό και αφού τελείωσε ο μπαμπάς τον ρωτάει

    Δέν μου λές πατέρα, μπορεί εκεί όπου βγαίνει άν βάλεις το λουκάνικο πίσω και άν γυρίσεις τον διακόπτη ανάποδα θα βγεί πίσω το .. . βόδι??? Επιστήμη σπούδαζε ο ανθρωπος. Μέγας διανοητής. Γιατί να μήν σκεφθεί και το αντίστροφο???
    Ο πατέρας όμως, μή επιστήμων, αλλά πιο πρακτικός του απάντησε

    Μόνο η μάνα σου παιδί μου έφαγε το λουκάνικο και έβγαλε εσένα το … βόδι!!!. . . τί να πείς?
    Βούς ήν και . . . ως βούς απελεύσαι

    Κρίμα φίλοι μου που πρέπει καθημερινά να ασχολούμαστε με τενεκέδες του είδους αντι να ωθούμαστε σε όσα μπορούν να αναπτύξουν την Ελλάδα και εμάς τους ίδιους.

    Και στο θέμα Ακη και όλων των υπολοίπων απο δεξιά και αριστερά άς τελειώνουμε επι τέλους. ‘Ολος ο λαός τους ξέρει. Καιρός είναι να τους μάθουν και τα ΜΜΕ για να τελειώνουμε σε κάποια κρεμάλα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με με την κωμωδία της πληροφόρησης ηλιθίων. Και με την διακυβέρνηση της χώρας απο τα λέσια της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σταματαω πλεον αν διαβαζω το ΠΑΣΟΚομπλογκ Press-gr.
    O πορδυπουργος για διημερο στον Πορο, με τα Τουρκικα αεροπλανα να αλωνιζουν στο Αιγαιο. Αντε σε λιγο και αποβαση στην Ακροπολη.....
    Σε λιγο η Ελληνιτσα θα αποτελεσει επαρχια της Νεας Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και το press ασχολειται με το που πηγε ο Τζεφρυ ποτε κανονισε τους γαμους του ο "γονος", και ποσοι απο τους "βολευτες" της Νεας Δουλοκρατιας πηραν μιζες. Το ΘΑΣΟΚ ειναι αγιο και ο Θεος παντα να φυλαει το Τζεφρυ, τη Δραγωνα, τη Ρεπουση, τον Von Δρουτσα και τα λοιπα απατριδα σκουληκια.
    Ουρτ αγυρτες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. To ΠΑΣΟΚ ηταν επομενο να καταληξει εκει που κατεληξε γιατι ηταν διεφθαρμενο εξ αρχης.

    Θα ρωτησει κανεις πως μπορει να ειναι καποιος διεφθαρμενος οταν δεν εχει αξιωματα.Η διαφθορα δεν αρχιζει απο την αρπαγη χρηματων αλλα απο το ψεμα.
    Οποιος χρησιμοποιει ψεματα για να πετυχει πολιτικους σκοπους αλλους απο αυτους που διακηρυσσει ειναι ηδη διεφθαρμενος.

    Εάν το ΠΑΣΟΚ σκοπευε να εκπληρωσει αυτα που εγραφε στη Διακηρυξη της 3ης Σεπτεμβρη δηλαδη να φυγει απο την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ,να διωξει τις αμερικανικες βασεις,να κρατικοποιησει ολες σχεδον τις επιχειρησεις θα προκαλουσε μια μεγαλη κριση και περιπετειες στην Ελλαδα αλλα θα δεν θα ειχε αυτη τη διαφθορα.

    Απο τη στιγμη που οι ανθρωποι του εγραφαν και υποσχονταν πραγματα που δεν ειχαν σκοπο να κανουν ηταν ηδη πολιτικα διεφθαρμενοι και ηταν ζητημα χρονοαυ να γινουν και υλικα διεφθαρμενοι.
    Το διδαγμα ειναι οτι ο ρεαλισμος στην πολιτικη ειναι ο μονος τροπος για να στεκεται ενα κομμα ή μια οργανωση σε υγιεις βασεις.

    Οποιος δινει υποσχεσεις που ειναι ανεφικτες ειτε θα προσπαθησει να τις κανει πραξη και θα οδηγηθει σε καταστροφη ειτε θα αρχισει να λεει ψεματα στους αλλους και τον εαυτο του και τελικα θα διαφθαρει τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ
    ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    Άρχισαν οι δημόσιες αποδοκιμασίες για τον Παπανδρέου

    Πήγε στο Ηρώδειο και ο κόσμος τον γιουχάισε

    Γιουχάρανε τον Πρωθυπουργό την Παρασκευή το βράδυ, στη συναυλία της Φαραντούρη στο Ηρώδειο.
    Όμως δεν το είπε κανένα κανάλι.

    Και δεν μιλάμε μόνο για τα δημόσια, που κάνουν τα πάντα για να φανούν αδέσμευτα...
    (τρομάρα τους!), αλλά και για τα ιδιωτικά τα οποία, κατά τ’ άλλα, μετέδωσαν μια ωραία δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την υπέροχη συναυλία.
    Αυτή ήταν η είδηση για τους διαπλεκόμενους.

    Λες και δεν ήταν 3.000 άνθρωποι αυτήκοοι μάρτυρες του «ουουου», που απλώθηκε διά μιας στο κοίλο όταν η Φαραντούρη καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό από το μικρόφωνο. enet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λες και ζουν σε άλλη χώρα οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται γιατί η διοίκηση δεν τους έχει δώσει επίδομα που ονομάζεται ..."βοήθημα εκδρομής" και δίνεται εθιμικά καθώς και 350 ευρώ για κάθε παιδί. Την ώρα που ως προνομιούχοι εργαζόμενοι παίρνουν 15,5 μισθούς όπως και οι εργαζόμενοι στην Βουλή και μάλιστα ως χωρίς να ισχύουν γι' αυτούς οι περικοπές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση καθώς η εταιρία είναι θυγατρική της Αγροτικής Τράπεζας που έχει εξαιρεθεί από τις περικοπές. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά...εθιμικά οι εργαζόμενοι μεταφέρουν σε καθημερινή ημέρα όσες αργίες πέσουν Σαββατοκύριακο, ενώ η 21η Μαίου είναι επισήμως αργία για την εταιρία προς τιμή του Κ.Καραμανλή του πρεσβύτερου που την ίδρυσε....Παιδιά, μαζέψτε πέτρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση