GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράνομο παζάρι από δημοσιογράφο στην ακτή Βάρκιζας...

Από το http://www.sindikatomikropoliton.com/ Σε μια χώρα που όλοι ζητάμε επιτακτικά να μπούν στη φυλακή οι υπαίτιοι, κάποιοι κρυμένοι πίσ...

Από το http://www.sindikatomikropoliton.com/

Σε μια χώρα που όλοι ζητάμε επιτακτικά να μπούν στη φυλακή οι υπαίτιοι, κάποιοι κρυμένοι πίσω από δημοσιογραφική ταυτότητα, λειτουργούν παράνομο υπαίθριο παζάρι στην ακτή Βάρκιζας(με την ονομασία τάχα της ΕΚΘΕΣΗΣ )χωρίς κανείς από τα αρμόδια όργανα του Κράτους, να επεμβαίνει.
Τονίζουμε πως η άσκηση τέτοιων καθηκόντων(υπαίθρια αγορά) διέπεται από τους νόμους που ορίζουν τη λειτουργία υπαίθριων αγορών(Ν.2323/95,3190/03, 3377/05,3557/09) και δεν δύναται η διάρκειά αυτών των αγορών να υπερβαίνει τις επτά(7) συναπτές ημέρες.
Ως εκ τούτου και...
 έχοντας έννομο συμφέρον μέλη μας θα κινηθούν νομικά κατά των άμεσα εμπλεκομένων, μιας και η λειτουργία τέτοιων παράνομων αγορών υποκρύπτει αν μη τι άλλο, τουλάχιστον συνδιαλλαγή.
(το όνομα του δημοσιογράφου είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών).

3 σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ...ΕΙΝΑΙ
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΙΓΔΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ.

    Εχθες στο τελος της εκμπομπης του χατζηνικολαου αυτος ο μπογιοπουλος του ριζοσπαστη διαβασε ενα αρθρο απο τη συμβαση του ελληνικου δημοσιου με το Δ.Ν.Τ. το οποιο ελεγε ακριβως τα εξης "κανενα περισιακο στοιχειο δεν εχει πλεον το ελληνικο δημοσιο, ολα ανηκουν στους δανειστες τους, δηλαδη το Δ..Ν.Τ. "

    Και ο χατζηνικολαου τα εβαλε με τον μπογιοπουλο που το ειπε στο τελος της εκμπομπης, το διεκοψε τοσες φορες για να κανει τα μαγκα, ειπε κανα δυο απο τα κρυοκολα αστειακια του αλλα στο τελος καταφερε να μην ακουστει και να μην σχολιαστει αυτο το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ αρθρο....

    Α ρε χατζηνικολαου δικαιως εισαι στο κολπο, τους κανεις τα χατηρια, δηλαδη τις εκδουλευσεις ευγε αγορι μου......σου ητανε δυσκολο αντι να μας πεις ολες αυτες τις σαχλαμαρες να παρεις ενα λεπτο παραταση για να ακουστει-διαβαστει-σχολιαστει αυτο το αρθρο ?????
    αλλα μαλλον εκανε....τζιζ!!!
    γεια σου ρε νικολα μαγκα της καρπαζιας...

    Ψυχάρηδες, μπόμπολες, Χατζηπαπαγαλάκηδες και λοιποί απατεώνες της πολιτικής προπαγάνδας σας έχουμε σιχαθεί.

    Καλό θα είναι να ξέρετε ότι εάν γίνει κοινωνική έκρηξη θα είσαστε τα πρώτα θύματα, πριν ακόμη και από τους πολιτικούς.
    ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dimosiografos ison apateonas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ"ΛΑΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση