GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθάρισαν μια από τις μεγαλύτερες σφηκοφωλιές λαθρομεταναστών...

Γράφει ο Ν. Γεωργιάδης & κάτοικοι οδού Αλκιβιάδου, Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα Αθηνών Αγαπητοί διαχειριστές του blog, παρακαλούμε θερμά, κ...

Γράφει ο Ν. Γεωργιάδης
& κάτοικοι οδού Αλκιβιάδου,
Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα Αθηνών
Αγαπητοί διαχειριστές του blog,
παρακαλούμε θερμά, καθόσον είστε καταξιωμένοι πλέον στο ευρύ κοινό, να δημοσιεύσετε τη παρούσα ευχαριστήρια-συγχαρητήρια επιστολή με πολλούς αποδέκτες, για να μην είμαστε μόνο γκρινιάρηδες και μίζεροι αλλά και να παραδεχόμαστε και να δημοσιοποιούμε τα πολύ καλά, όταν αυτά συμβαίνουν και μάλιστα όταν βλέπουμε ότι πλέον στον πολύπαθο αυτό τόπο, όχι μόνο κάτι αρχίζει να δουλεύει αλλά και να δουλεύει αποτελεσματικά και με την άριστη, αγαστή και...
 έμπρακτη συνεργασία και παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Με λίγα λόγια θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιά μας και να συγχαρούμε τους : Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ε. Οικονόμου, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνη, τον Νομάρχη Αθηνών κ. Γ. Σγουρό, τον Προϊστάμενο του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη, την Εισαγγελέα και τον Αντιδήμαρχο που παραστάθηκε, τον Διοικητή του Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα αλλά και όλους τους παριστάμενους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, Λαθρομετανάστευσης, του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, της Δημοτικής Αστυνομίας, τους υπαλλήλους του Υγειονομικού, οι οποίοι σε μια πρωτοφανή ενέργεια-επέμβαση εκκένωσαν και καθάρισαν μια από τις μεγαλύτερες παράνομες σφηκοφωλιές λαθρομεταναστών επί της οδού Αλκιβιάδου 107 στη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.
Στο κτίριο αυτό, που λειτουργούσε σιωπηρά και παράνομα ως «ξενοδοχείο» για λαθρομετανάστες αλλά και ως άντρο ληστρικών και όχι μόνο επιθέσεων κατά των κατοίκων της περιοχής, επενέβησαν αυτεπάγγελτα σήμερα το πρωί, ταυτόχρονα και άριστα συνεργαζόμενες, όλες οι παραπάνω αρχές και το εκκένωσαν, κινώντας παράλληλα, όλες εκείνες τις νόμιμες διαδικασίες και κατά των Ελλήνων ιδιοκτητών αλλά και της Ρωσίδας επινοικιάστριας, που «φιλοξενούσε» κάθε βράδυ στο 2όροφο αυτό κτίριο πάνω από 100 λαθρομετανάστες σε συνθήκες πλήρους εξαθλίωσης, σε υπόγεια, αποθήκες, ταράτσες, προξενώντας καθημερινά αμέτρητους κινδύνους στις ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής.
Επιτέλους οι κάτοικοι της περιοχής πήραν μια ανάσα και πάνω απ’ όλα αρχίζουν πλέον να αισθάνονται λίγη ασφάλεια, ότι κάποιος ενδιαφέρεται για τη προστασία τους.

18 σχόλια

  1. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΚΛΕΨΑΝ 3 ΚΠΣ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελπίδα είναι αυτές οι επιχειρήσεις της αστυνομίας και του Δήμου να μην είναι μόνο η εξαίρεση στον κανόνα ( της λαθρομετανάστευσης). Δηλαδή να μην γίνονται για το θεαθείναι και για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να "κλείσουν" κάποια στόματα και να κοπάσουν οι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ διαμαρτυρίες των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έμαθες πατέρα,μούσκεμα τα έκανα,ότι έλεγα εγώ ψέματα ήτανε,τουλάχιστον εσύ έλεγες ψέματα αλλά τους έδινες και ένα καρβέλι ψωμί,ενώ εγώ και ψέματα τους λέω και πεινασμένους τους έχω.

    Πατέρα,εσύ έφυγες δοξασμένος τυχεράκια,ενώ εγώ δε ξέρω πώς θα φύγω,όλα τα λαμόγια μου φόρτωσες στη πλάτη και δε ξέρω τί να τα κάνω,στέρεψα και από ιδέες.
    Τι να πώ,η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες,Ελλάς και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο,περήφανα γηρατειά,λαός Πασοκ στην εξουσία?

    Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα είπα και με πήρανε με τις πέτρες,η βαρβαρότητα έγινε το σήμα κατατεθέν μου,είπα αλλάζουμε ή βουλιάζουμε,και τελικά τους αλλάζω τα φώτα και τους βουλιάζω.Εσύ φαδερ είπες και ένα βυθίσατε το χώρα,εγώ όχι μόνο δε βουλιάζω τούρκικα πλοία αλλά βυθίζω την ίδια τη χώρα μου να τη πάρουνε στο πιάτο οι τούρκοι πατέρα.

    Δε ξέρω αν το έμαθες φαδερ οι τούρκοι εκτός από το Αιγαίο γλυκοκοιτάνε και το Ιόνιο κάνοντας στρατιωτικές ασκήσεις έξω από τη Κεφαλονιά του Κουρή.Πώς να τους διώξω,έχεις καμμιά ιδέα φάδερ,πέτα μου καμιά ιδέα πριν είναι πολύ αργά για τα δάκρυα της Στέλλας,ρίξε καμιά ιδέα,εσύ ξέρεις,σε όνειρο,όταν κάνω κανό,όταν ταξιδεύω,όταν συσκέπτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στον χρυσοχοιδη για αυτο.

    κανει και κατι σωστο που και που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μόνη λύση εκκαθάρισης: ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ!!!
    Να μη μείνει ρουθούνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε παιδιά,επιτέλους,άντε και καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια απο τις ωραιοτερες πλατειες της Αθήνας και γειτονια μου επι 23 απο το 1967-1990 οπου μεγαλωσα και διεμενα στην Αλκιβιαδου 93.
    Ποσο ασχημα μπορει να αισθανθει καποιος οταν μεγαλωσε στα μαρμαρα του Αγ. Παντελεημονα και οταν διαβαζε ολα αυτα τα δημοσιευματα και εβλεπε τα γεγονοτα που συνεβαιναν στην αγαπημενη μου γειτονιά μπορει να το αντιληφθει καποιος μονο αν το ζησει.
    Πραγματικα χαιρομαι που οσοι απο τους παλιους κατοικους εδωσαν και δινουν την μαχη τους να ξαναβρει η πλατεία και η περιοχή την παλια της αιγλη.
    Συγχαρητηρια και απο μενα σε ολους τους φορεις που συμβάλλουν στην καθαρση της περιοχης μα πανω απο ολα στους κατοικους της περιοχης που σιγουρα πολλοι απο αυτους να ειναι και παιδικοι φιλοι.
    Προσφατα ημουν στην Αθηνα και ασφαλως δεν ξεχασα να κανω την βολτα μου απο την πλατεια και θυμηθω ολες τις παιδικες αναμνήσεις μου δυστυχως δεν συναντησα κανενα παλιο φιλο αλλα ζωντανεψα ολες τις παλιες μνημες μου.
    Εδω και χρονια ζω στο εξωτερικό αλλα ποτε δεν ξεχνω την γειτονιά που μεγαλωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει σιγά σιγά ότι αυτά τα άτομα είναι αλλοδαποί.
    Αν θέλει να σωθεί, πρέπει να τους διώξει αμέσως!
    Αυτή η χιτλερική κλίκα με το ανθελληνικό της μίσος είναι επιζήμια, και πρέπει να της αφαιρέσουμε κάθε δυνατότητα να βρίσκεται στην εξουσία!

    Ο αγκυλωτός σταυρός ( δεν έχει σημασία αν τον έχουν ισιωσει για να μην τον καταλαβαίνουμε ) έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές στη Χώρα μας, και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται η παρουσία του στην Ελλάδα και σε θέσεις εξουσίας.


    Οι Γκεοργκ, οι Ρομπερτ και οι Καρλ θα είναι πάντα εχθροί και ξένοι βάρβαροι.
    Η εκδίωξή τους είναι θέμα χρόνου - αν θέλουμε να σταματήσει η ληστρική τους παρουσία στην Ελλάδα.

    Όσους Αλβανογερμανούς και να ελληνοποιήσουν, στη συνείδησή μας θα είναι πάντα για κλωτσιές και για μπάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ θέλω να ευχαρηστήσω θερμά εκείνο το μετανάστη που βρέθηκε
    δίπλα μου σε ένα ατύχημα και με βοηθούσε με τόση στοργή και τρυφερότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επί τέλους.
    Ακούσαμε και κάτι ευχάριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΟΥΝ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ,ΘΑ ΒΙΑΣΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΜΙΑ),ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

    ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.

    ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

    ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ;

    ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ;

    ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μας κάνατε τα μούτρα κρέας

    ισμπάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από τον Στράτο Γεωργούλη

    Το δέντρο που ξεριζώνεται,
    πρέπει να μεταφ υτευτεί,
    απο το θάνατο για να σώνεται,
    και θέλει μεγάλη προσοχή.

    Τον άνθρωπο που μπαίνει στη προφυγιά,
    ποιός γιʼ αυτόν...
    νοιάζεται;
    Να βρεί στέγη,τροφή,παρηγοριά,
    μη σαν λεπρός να χουγιάζεται.

    Κανενός δεν είναι επιθυμιά,
    νʼ αφήνει την πατρίδα
    και μες την σκοτεινιά
    να ψάχνει για καινούργια ηλιαχτίδα.

    Του θανάτου η απειλή,
    απο το τόπο του τον ξεριζώνει,
    και δεν έχει άλλη επιλογή,
    την ελπίδα ποτέ δεν την σκοτώνει.

    Ο ουρανός δεν έχει τελειωμό,
    ελπίδες παντού μοιράζει,
    μέσα του βλέπουμε το Θεό,
    η απανθρωπιά δεν μας ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φτασαμε στο αισχατο σημειο να δινουμε συχγαρητηρια και ευχαριστιες για τα.....ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!! για να μπορουμε να ζουμε ελευθεροι στο κεντρο της.....ολυμπιακης αθηνας!!!!! στη ευρωπαικη πρωτευουσα.....στη παγκοσμια προτευουσα ......πολιτισμου!!!!! αυτο και αν ειναι καταντια!!!!! τους ευχαριστουμε που εκαναν τη....δουλια τους.....ρε που φτασαμε......μας ριχνουν σταχτι στα ματια, λες και αν εκλεισαν μια κατοικια με λαθρομεταναστες λυθηκε το προβλημα!!!!! η πονηρια η δικη τους (των πολιτικων) και η αφελεια η δικη μας (των πολιτων) απο την αλλη, εφερεν τη κατασταση εδω που ειναι σημερα, οι "δημοσιογραφοι" και οι πολιτικαντηδες παιζουν το παιχνιδι τους εξυπνα πουλωντας αντιρατσισμο ως επαγγελματιες αντιρατσιστες και εμεις μασαμε......λες και στους διαφορους ..."αγωνιστες του πολυτεχνειου" μακηδες, λακηδες και ακηδες τους αρεσει αυτο το αισχος που δημιουργησαν με τους απανταχου βρωμιαρηδες και δολοφονους που μαζεψαν εδω!!! καλα κανουν και μας πουλανε αντιρατσισμο απο την.....εκαλη κ τη βουλιαγμενη.....η κοροιδια και η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο!!! διελυσαν μια ολοκληρη χωρα οχι μονο οικονομικα αλλα κ πολιτισμικα, μας εκαναν αιχμαλωτους στη ιδια μας τη χωρα και μαλιστα μολις παμε να αρθρωσουμε τη κραυγη απελπισιας μας τη πεφτουν λεγοντας μας οτι ειμαστε.....φασιστες!!!!! επειδη θελουμε να ζουμε....ελευθεροι!!!!
    ας τους ξαναφηφισουμε λοιπον τους "σεμνους κ ταπεινους" κ τους σοσια-ληστες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγουρα δεν πρεπει να ξεφυγουμε απο τα ορια του πολιτισμου και να χαρακτηριστουμε ρατσιστες και αφιλοξενοι.
    Εκεινο ομως που πρεπει να κτυπηθει στην ριζα χωρις οικτο οπως γινεται αλλωστε σε ολες τις χωρες του κοσμου ειναι οι κλεφτες και οι δολοφονοι που εχουν παρεισφρήσει μεσα στους απελπισμενους οικογενειαρχες προσφυγες που αναζητουν μια καλυτερη ζωη για αυτους και τα παιδια τους.
    Ειμαστε λαος που γνωριζει καλα την προσφυγια και τον κατατρεγμο και αυτο μας δινει την δυνατοτητα να μπορουμε να καταλαβαινουμε ποιοι απο ολους αυτους τους ανθρωπους πραγματικα αναζητουν μια καινουργια ζωη και προοπτικη και ποιοι απο ολους αυτους ηρθαν για να πουλησουν ναρκωτικα να κλεψουν και να δολοφονησουν αυτοι θελουν απομονωση και διωξιμο. Οχι ισοπεδωμα και συλληβδην ολοι ενοχοι.
    Επιτελους, οπως εμεις σαν μεταναστες σεβαστηκαμε τους νομους και τις αρχες στις χωρες που μας φιλοξενησαν ετσι και αυτοι θα πρεπει να σεβαστουν τις αρχες και τους κανονες που ισχυουν σε αυτη την χωρα και οχι να αυθαιρετουν και να παρανομουν αδιαφορωντας για τον τοπο που τους φιλοξενει. Σε αυτη την περιπτωση ασφαλως και πρεπει η πολιτεια να επιβαλλει τα μετρα εκεινα που χρειαζονται για να εξαλειψει την παρανομια και οτι αλλο μπορει να βλαψει την κοινωνια.
    Οι Ελληνες παντοτε ηταν φιλοξενοι και πανω απο ολα ανεκτικοι και σε πραγματα που δεν συμφωνουσαν αυτο ομως εχει και ορια τα οποια ξεπερασαν καποιοι απο αυτους που εμφανιστηκαν με τον μανδυα του προσφυγα και κατατρεγμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα καλά, είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος πως η λύση στο πρόβλημα είναι η απαγόρευση εισόδου και η απομάκρυνση όσων βρίσκονται μέσα;
    Είναι σαν να προσπαθείς να σταματήσεις ένα ποτάμι με κλαδιά δέντρων.

    Γιατί τα εξαθλιωμένα στίφη που ψάχνουν μια καλύτερη μοίρα στον Δυτικό κόσμο, αποτελούν ένα ποτάμι που πηγάζει από την εκμετάλλευση και την καταστροφή των προοπτικών ευζωίας στις πατρίδες τους.

    Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, οι λύσεις είναι δύο:
    1. Η να μην έρχονται καθόλου. Αυτό θα ήταν το πιο σωστό, αλλά πρέπει να θέλουν να μείνουν στις χώρες τους. Αρα να μην σκοτώνονται, να μην έχουν πόλεμο, να μην δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες για ένα ξεροκόμματο, και γενικά να σταματήσει η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΌ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ" ΚΟΣΜΟ.

    2. Αν έρχονται να ενσωματώνονται στην κοινωνία αλλιώς γρήγορα θα διασπάσουν τον κοινωνικό ιστό και θα προκληθούν αμέτρητα προβλήματα (όπως αρχίζει να γίνεται)


    Για παράδειγμα:
    1. να πάρουν όλοι ελληνική υπηκοότητα ωστε στη συνέχεια σαν ευρωπαίοι πολίτες να ταξιδέψουν σε όποια χώρα της ΕΕ επιθυμούν.

    2. να προωθηθούν στις παραμεθόριους περιοχές της ελλάδας σε πρότυπους οικισμούς όπου θα διαμένουν πρόσφυγες όλων των εθνικοτήτων και όπου θα εργάζονται σε κρατικά ή επιδοτημένα εργοστάσια με χαμηλά μεροκάματα. Θα είναι ευχαριστημένοι, θα αποκτήσουν ελληνική συνείδηση, θα προστατεψουν με τη ζωή τους την εισβολή εχθρών σε έναν πιθανό πόλεμο, θα ελαττωθεί η υπογεννητικότητα.


    Λύση σίγουρα όμως δεν αποτελεί η καταπίεση, οι τυχαίες εκπυρσοκροτήσεις, η κακομεταχείριση. Είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους πάρουμε με το μέρος μας. Αν μας μισήσουν, αργά η γρήγορα τα στίφη τους που θα έχουν καταλάβει αναπόφευκτα την χώρα μας, ΘΑ ΜΑΣ ΓΑ....Ν.

    Όποιος διαφωνεί ας επιχειρηματολογήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε ρε! Μπράβο! Τα βλέπετε κάτοικοι των Αθηνών;; Άρχισε η καθαριότητα και μάλιστα σε μια περιοχή που η γκρίνια και η διαμαρτυρία πάει σύννεφο!! Άιντε μπας ξυπνήσουμε ομαδικώς και δώσουμε ένα χεράκι να ξεβρωμίσει ο τόπος μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση