GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πήγε, σήμερα, το ένα τρίτο των συνέδρων της ΝΔ...

Σήμερα, δεύτερη μέρα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας , υπολογίζεται ότι δεν εμφανίστηκαν, στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβο Ντο στο Φάλ...

Σήμερα, δεύτερη μέρα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, υπολογίζεται ότι δεν εμφανίστηκαν, στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο, περίπου 1.500 σύνεδροι!
Στο συνέδριο συνολικά υπολογίζεται ότι συμμετέχουν περίπου 4.500 σύνεδροι.
Επομένως σήμερα δεν πήγε να...
 παρακολουθήσει τις εργασίες περίπου το ένα τρίτο των συνέδρων...
Μεγάλο το ενδιαφέρον!
Ο Παλαιονεοδημοκράτης

7 σχόλια

  1. oyte ego tha pigena alla eprepe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθελα να ηξερα ποσο φοβουνται οι Πασοκοι τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.Εχουν φαγωθει με το τι κανει ,που παει αν κανει μπανια,ποτε θα μιλξησει κ.λ.π.Να μιλησει σε ποιους?σε αυτους που θα γραψουν και θα λοιδωρησουν οτι και να παι?Ρε..για μαλακα τον εχετε τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.Λουστειται τον Ανθελληνα χαζοΓιωργο και αφηστε τον.Φαγωθηκατε για την εξουσια γιατι ταχα ο τοπος δεν πηγαινε καλα και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τα ειχε κανει θαλασσα.Αν εχετε ειλικρινεια και φορατε παντελονια πειτε μου ειλικρινα ενα μα ενα καλο που εκανε η καινουργια κυβερνηση γιατι εγω δεν βλεπω.Το μονο που βλεπω ειναι φτωχεια και δυστυχια καθως και αυξανομενη εγκληματιοκοτητα καθημερινα,αν τα καναλια ελεγαν τι γινεται καθημερινα στην κοινωνια απο παρανομους θα ειχαν ξεσηκωθει και οι πετρες,αλλα ολοι μουγκα για να βοηθησουμε τον μαλακα,τον ανθρωπο με ειδικες αναγκες,το ΓΙΩΡΓΟ φυσικα.Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ενα μπανιο εκανε και αμεσως οι κοροιδιες.Για το βλακα με το κανω και τα ταξιδια χωρις νοημα λετε τιποτα?αλλα γουσταρετε πασοκ να σας πηδαει,διοτι προφανως πηδαει καλυτερα απο τη Ν.Δ.Περαστικα μας ελληνες ραγιαδες.Γυριστε τωρα στην Αλβανια του ΧΟΤΖΑ και την ΚΙΝΑ τρου ΜΑΟ και μετα θα λετε...ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙ Ν.Δ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 26 Ιουν 2010 6:41:00 μ.μ.

    Κόψε τα ληγμένα γιατί με τέτοιες μαλακίες που γράφεις εκτός από μαστούρης γίνεσαι και γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη το 1/3 σημερα δεν πηγε.
    το αλλο 1/3 (30% συμφωνα με αλλη αναρτηση σας ειναι παρατηρητες απο τη μεσσηνια, που προφανως απλα κανουν αβαντα στο Σαμαρα)

    μας μενει το αλλο 1/3. δηλαδη χοντρικα 1500 ατομα.

    μα καλα τι κομμα ειναι αυτο? ο Σαμαρας αισθανενται αρχηγος "κομματος εξουσιας"?(τρομαρα τους αλλα τελος παντων, κουβεντα κανουμε)

    το λεω γιατι μπροστα σε 1500 ατομα, μιλανε οι διευθυντες των μεγαλων σχολειων σε εθνικες επετειους , οχι αξιοπρεπεις κομματαρχες που σεβονται τον εαυτο τους.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφηστε τις μαλακιες της παραπλανησης τριτοκλασσατα δημοσιογραφικα βρωμοπασοκια εδω μεσα,
    και βαλτε τις φωτογραφιες που δημοσιευει το πρωτο θεμα απο το κρεατοβουνο (παγκαλος) στην θαλασσα με μαγιο!!

    θα παθετε σοκ!

    κι απο κατω βαλτε λεζαντα:

    ΠΑΣΟΚ
    λιτοτητα και πεινα πρωτα για εμας πριν την επιβαλλουμε στον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόψε τα ληγμένα γιατί με τέτοιες μαλακίες που γράφεις εκτός από μαστούρης γίνεσαι και γραφικός.

    26 Ιουν 2010 7:44:00 μ.μ.

    ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ?
    Ε ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΦΑΤΑ ΤΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 43% ΜΑΛΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η' Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση