GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι "πούλησαν" την Ντόρα κι έδωσαν γη και ύδωρ στους "σαμαρικούς" για να ...σωθούν!

Στην εσωκομματική αναμέτρηση για την ηγεσία της ΝΔ είχαν στηρίξει φανατικά την Ντόρα Μπακογιάννη και είχαν υπογράψει -στο πλαίσιο των 1.000...

Στην εσωκομματική αναμέτρηση για την ηγεσία της ΝΔ είχαν στηρίξει φανατικά την Ντόρα Μπακογιάννη και είχαν υπογράψει -στο πλαίσιο των 1.000 υπογραφών- υπέρ της υποψηφιότητας της.
Ο λόγος για την Φωτεινή Βρύνα συνεργάτιδα του πρώην υφυπουργού Γ. Βλάχου, τον Bασίλη  Γκοτσόπουλο και τον πρώην σύμβουλο του Β. Μεϊμαράκη στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας Διομήδη Νταούλα.
Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται ο...
 πρώην περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος, ο πρώην γραμματέας του υπ. Εσωτερικών Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο νυν δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης.
Όλοι αυτοί λοιπόν "εγκατέλειψαν" την Ντ. Μπακογιάννη και δίνοντας γη και ύδωρ προσπαθούν  να βρουν διάφορες "άκρες" -συμπεριλαμβανομένου και του Ζαγορίτη- για να επιβιώσουν στη σαμαρική εποχή και να εκλεγούν στη νέα Κεντρική Επιτροπή...
Ο Παλαιονεοδημοκράτης

28 σχόλια

  1. αφηστε τις μαλακιες της παραπλανησης τριτοκλασσατα δημοσιογραφικα βρωμοπασοκια εδω μεσα,
    και βαλτε τις φωτογραφιες που δημοσιευει το πρωτο θεμα απο το κρεατοβουνο (παγκαλος) στην θαλασσα με μαγιο!!

    θα παθετε σοκ!

    κι απο κατω βαλτε λεζαντα:

    ΠΑΣΟΚ
    λιτοτητα και πεινα πρωτα για εμας πριν την επιβαλλουμε στον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κώστας Καραμανλής θα μπορούσε να έχει κατοχυρώσει το δικαίωμα της παρουσίας του στο Συνέδριο – χτες, σήμερα και αύριο – εφόσον επέλεγε μετά την ήττα της 4ης Οκτωβρίου να μείνει στο τιμόνι της Προεδρίας της ΝΔ και τώρα να μπορεί να κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου ότι “κορόϊδεψε τον Ελληνικό λαό με τις μεγαλοστομίες της προεκλογικής περιόδου πριν τηςν 4η Οκτωβρίου και τώρα με αφαίμαξη πόρων από εργαζόμενους και συνταξιούχους και με στραγγαλισμό της αγοράς λόγω δραματικής μείψωσης της ρευστότητας ουσιαστικά λειτουργεί όχι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ αλλά – απαξιώνοντας τον ρόλο του ως Προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής – ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΑ!”
    Εφόσον ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να εγκαταλείψει την Προεδρία και μέχρι ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, και μάλιστα σε επίπεδο απίστευτα πρωτόγνωρο για πολιτικό άνδρα που Προήδρευσε της ΝΔ επί 12 χρόνια και ήταν Πρωθυπουργός επί 5 και 1/2 χρόνια – είναι προσωπική μου άποψη και κρίση του ανδρός - …
    που έχει να κάνει με την ανάληψη ευθυνών ΟΣΩΝ κράτησαν ή κρατούν στα χέρια τους τις τύχες κάθε λαού και ιδιαίτερα αυτού του ιστορικού και πολύπαθου λαού που έίναι ο Ελληνικός.
    Με άλλα λόγια, εάν απειλήθηκε από εξωθεσμικούς παράγοντες ακόμη και η προσωπική του υπόσταση, δηλαδή η ζωή του, εφόσον οι ΗΓΕΤΕΣ αναλαμβάνουν την ευθύνη της ηγεσίας οφείλουν να αναλαμβάνουν ταυτόχρονα και την προσωπική ευθύνη ή να κάνουν χαρακίρι ή κάποιοι να τους αφαιρέσουν ακόμη και τη ζωή αφήνοντας παρακαταθήκες για την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ τους…
    Στην Ελλάδα του ωχαδερφισμού, της λαμογιάς, της διαφθοράς, του συμβιβασμού, της απάτης περί την υπηρεσία και του αφιλότιμου, της απαξίωσης της υστεροφημίας και της επιβολής του εισαγόμενου σλόγκαν “ότι φάμε ότι πιούμε και ότι…” αναρωτιέμαι (και το κάνω και στην περίπτωση του κ Χρυσοχοϊδη εδώ και 48 ώρες) ποιός ή ποιά θα λάμψει με προσωπική αυτοθυσία μπας και ΞΥΠΝΗΣΕΙ αυτός ο Λαός και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ τον σεβασμό που δικαιούται από τους πολιτικούς του όχι τις παραμονές κάθε εκλογικής περιόδου όταν μας ικανοποιεί, επειδή χαϊδεύει τα αυτιά μας, η περιγραφή μας ως “κυρίαρχου λαού” αλλά και μετά τις εκλογές όταν επιστρέφει στο Status quo του “χαμένου, ξεχασμένου, απαξιωμένου λαού της κρίσιμης μάζς των…κοψοχέρηδων” που εκλέξανε αυτούς που τους ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ όσα ήθελαν να ακούσουν…
    Οι άνδρες και οι γυναίκες που συμμετείχαν και συμμετέχουν στην πολιτική μας ζωή τα τελευταία 36 χρόνια - ΔΥΣΤΥΧΩΣ- δικαίωσαν τους Χουντικούς που επικαλέσθηκαν την ανικανότητα και τις προδοτικές προθέσεις των πολιτικών της εποχής εκείνης για να ανάλάβουν την...ΣΩΤΗΡΙΑ μας!
    Ευτυχώς με τις περικοπές που έκανε στην σπατάλη ΚΑΥΣΙΜΩΝ ο Υπουργός Εθν Άμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος δεν υπάρχουν καύσιμα για να κινηθούν τα...τανκς!!!
    ΟΧΙ ότι θα βρισκόντουσαν αξιωματικοί να το κάνουν, αλλά καλού κακού το πρόλαβε το κίνημα ο Βαγγέλης Βενιζέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E όχι και NTOPA ο Διομήδη. Tην είχε πουλήσει πριν τις εσωκομματικές εκλογές. Στην Λιβαδειά έτρωγε με τον Σαμαρά μετά την ομιλία του. Kαλύτερα όμως γιατί τέτοια λαμόγια κατέστρεψαν την EΛΛAΔA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φόβος τρομοκρατικής επίθεσης σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο είναι διάχυτος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κινητά των αστυνομικών που συνόδευαν τους υπουργούς χθες στη Βουλή χτυπούσαν δαιμονισμένα. Κάθε τρεις και λίγο δεχόταν ένα τηλεφώνημα ή ένα γραπτό μήνυμα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Υψηλών Προσώπων.

    Η ανησυχία υπήρχε και πριν από το αιματηρό χτύπημα στην Κατεχάκη, καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ανοιχτά απειλές κατά όσων θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό.

    Σύμφωνα με τις νέες εντολές:

    Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος της περιμέτρου γύρω από το σπίτι πριν παραληφθεί ο επίσημος.
    Οι διαδρομές από και προς το γραφείο θα πρέπει να αλλάζουν καθημερινά.
    Όσοι δουν την παραμικρή ύποπτη κίνηση να ειδοποιήσουν άμεσα την ομάδα «ΔΙΑΣ». Είτε αφορά σε παρακολούθηση στο δρόμο, είτε στην περιοχή που βρίσκεται το γραφείο.
    Όταν τους μετακινούν σε ραντεβού να βγαίνουν πάντα αυτοί και να τους ανοίγουν την πόρτα.
    Όταν ο επίσημος βρίσκεται σε κάποιο δημόσιο χώρο να είναι πάντα δίπλα του.
    Όταν έχει ραντεβού σε καφέ ή εστιατόριο να τον έχουν πάντα υπό την διακριτική τους παρακολούθηση


    ΦΙΛΙΠΙΝΕΧΕς ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.

    Ουαί της ηττημένης…
    Η Ντόρα μοιάζει εντελώς σαν μια καλαμιά στον κάμπο της πολιτικής.
    Ραμολιμέντα της πολίτικης ,δευτεροκλασάτοι και αχρείοι αποτελούν πλέον τον εσμό της τέως Ντορο-κρατιας.

    Ασχολούμενοι οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι με την εκπεσούσα της εξουσίας γυνί ,της δίνουν αξία μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει στην παρούσα συγκυρία ...
    Οι σοβαροί ενημερωμένοι πολίτες την αντιμετωπίζουν ως τελειωμένη στην πολιτική σκήνη της καταχρεωμένης χώρας.

    Αν ο ΛΑΟΣ δεν καθαρίσει τα απόβλητα της διάπλοκης της ρεμούλας και της ξενοδουλίας , θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά του.

    ΑΕΡΑ –ΑΕΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ.ΕΚ ΠΡΟΙΜΟΙΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΟΦΙΑ .ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΕΠ ΑΒΡΑΜΟ ΑΝΟΙΞΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΡΙΖΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΟΥΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΡΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΙΝΗ ΘΕΣΗ [ΚΑΤΑΝΤΙΑ] ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΒΑΞΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΟΡΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ…

    ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΕ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
    Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ ΑΧΡΕΙΑ!!

    (Ντόρα άλλα μου λεν τα μάτια σου …και άλλα η καρδιά σου…)

    Μαρτύριο κατάντησες για μένα
    και τα ’χω, ΝΤΟΡΟΥΛΑ μου, χαμένα,
    και το σφυγμό σου νά ’βρω δεν μπορώ,
    γι’ αυτό με τυραννάς τόσον καιρό.

    Άλλα μου λεν τα μάτια σου
    και άλλα η καρδιά σου.
    Άλλα μου λεν τα λόγια σου
    και άλλα τα γραπτά σου.

    Παιχνίδια και καπρίτσια όλο κάνεις,
    μα μονό την αρχηγία ψάχνεις
    Παράξενα στα μάτια με κοιτάς,
    μα τώρα την υποστηριξημου ζητάς.

    Άλλα μου λέν τα μάτια σου
    και άλλα η καρδιά σου.
    Άλλα μου λεν τα λόγια σου
    και άλλα τα γραπτά σου.

    Μαζί μου παίζεις θέατρο γαϊδάρα,
    μα τέτοια παρωδία δεν ξανάδα.
    Δεν ξέρω πια μαζί σου τι να πω,
    μα ξέρω πόσο πολύ σε μισώ.

    Η ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ NTOΡΑ ,
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΩΝIΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H NTOΡA-KOYLA
    ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑ-ΚΟΥΛΑ
    ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑ-ΚΟΥΛΑ
    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΑ .

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ
    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟ

    ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΑΜΝΗΜΩΝ
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
    ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ.

    Την αποταχθείσα Ντόρα οι δημοσυντήρητοι υποτακτικοί κομματάρχες της , την προσκυνάνε ακόμη. Ταυτόχρονα διαδίδουν φήμες για νέο κεντροδεξιό σχήμα των οικονομισάριων,των λαδιάρηδων των ξενοδουλων .
    Στην πραγματικότητα η κυράτσα , όχι κόμμα δεν μπορεί να ιδρύσει άλλα ούτε απόκομμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑ-ΚΟΥΛΑ

    Η Ντόρα είναι ένα ανήθικο πολίτικο κάθαρμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας. .
    Από οπού πέρασε το πολίτικο αρχιλαμογιο , υπηρέτησε ξένα συμφέροντα,και επέβαλε μια κλειστή ομάδα υποτακτικών –οικονομισάριων, αδηφάγων τρωκτικών του δημόσιου που εκμεταλλεύτηκαν την αλόγιστη αρχομανία της και οδήγησαν την χωρά στην υποτέλεια και στον διεθνή ξεφτίλισμα.
    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα υποχείρια , εσείς και όλο το σκατοσυνάφι της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε ανεξέλεκτα και κατέστρεψε την χωρά.

    Η ΑΧΡΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΞΙΖΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙA.

    ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ?.

    ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ,ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ…

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παλαιονεοδημοκράτη, πολύ παλιός είσαι τελικά και δεν ξερεις τί σου γίνεται. Από τα ονόματα που αναφέρεις, δεν ξέρω αν στήριξαν, πάντως σίγουρα ούτε οι μισοί υπέγραψαν για ΝΤΟΡΑ. Τώρα αν είναι "πούλημα" και θανάσιμο αμάρτημα να παραμένουν στο κόμμα που έμαθαν να υπηρετούν, που τους εκφράζει και μεγάλωσαν και μάτωσαν μαζί του, μάλλον παλαιοδιασπαστής ή παλιομαλάκας είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΛΙΟΝΕΟΔΗΜΟΡΑΤΗ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΣΕ ΝΕΟΝΤΟΡΟΚΡΑΧΤΗΣ...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. <<<<<<< STUDIO GORGONES >>>>>>>
    ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!!
    • 50€: απλό πρόγραμμα
    • 60€: στάση 69
    • 70€: Sex Show*
    • 70€: Αυταρχικό**
    • 100€: Φουλ πρόγραμμα

    * Παιχνίδια με ερωτικά βοηθήματα (δονητές)
    ** Χρήση strap-on, παιχνίδια ρόλων/υποταγής (η κοπέλα σε ενεργητικό ρόλο)

    - Για ΕΞΤΡΑ υπηρεσίες, συνεννόηση με την κοπέλα.


    Ιπποκράτους 22, 10680 Αθήνα
    τηλεφωνικό κέντρο: 210 3665000 Fax: 210 3665209 ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pasok@pasok.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς με τις περικοπές που έκανε στην σπατάλη ΚΑΥΣΙΜΩΝ ο Υπουργός Εθν Άμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος δεν υπάρχουν καύσιμα για να κινηθούν τα...τανκς!!!
    ΟΧΙ ότι θα βρισκόντουσαν αξιωματικοί να το κάνουν, αλλά καλού κακού το πρόλαβε το κίνημα ο Βαγγέλης Βενιζέλος!

    26 Ιουν 2010 9:58:00 μ.μ.

    αυτη την φορα δεν θα την βρεις απο αξιωματικους αλλα απο λοχιες φιλαρακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΠΑΛΙΟΝΕΟΔΗΜΟΡΑΤΗ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΣΕ ΝΕΟΝΤΟΡΟΚΡΑΧΤΗΣ...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..

    27 Ιουν 2010 1:09:00 π.μ."




    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ


    Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ


    ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ


    ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ;


    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ (ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΑΡΑΓΕ ;


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μνημόνιο που υπέγραψε ο Παπανδρέου μαζί με τον Καρατζαφέρη και τη Θοδώρα Μητσοτάκη διαλύει την Ελληνική κοινωνία και ευνοεί μόνο τους τραπεζίτες και τους ξένους πιστωτές μας.
    Προσθέτοντας και την παντελή έλλειψη αναπτυξιακού σχεδίου εκ μέρους της παρούσας κυβέρνησης πάμε ολοταχώς προς το γκρεμό και πατάμε και γκάζι.
    Η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμπράξει σε αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.
    Όλες οι ηλικίες υποφέρουν.
    Οι σημερινοί συνταξιούχοι που έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι είχαν συντάξεις των 600 ευρώ, χάνουν δύο συντάξεις και τους γονατίζει ο πληθωρισμός και οι αυξήσεις στα φάρμακα και τα είδη πρώτης ανάγκης.
    Όσοι είναι μεταξύ 50-60 όχι μόνο βλέπουν τη συνταξιοδότηση να απομακρύνεται αλλά ζούν και με την ανασφάλεια μήΠως απόλυθούν, που στην ηλικία τους θα ήταν η απόλυτη καταστροφή.
    Οι μεσήλικες 40-50, που έχουν και αυξημένα έξοδα, έχουν ΕΠΊΣΗς να αντιμετωπίσουν τη μείωση των εισοδημάτων τους, την αύξηση του κόστους ζωής και την ανασφάλεια της πιθανής ανεργίας, λόγω της ύφεσης.
    Οσοι είναι μεταξύ 30-40 γκρεμίζονται τα όνειρά τους να κάνουν οικογένεια λόγω της οικονομικής ανασφάλειας, ενώ όσοι είναι κάτω των 30 είτε συμβιβάζονται με την ιδέα της ανεργίας είτε δουλεύουν σαν σκλάβοι από το πρωί μέχρι το βράδυ για 600 ευρώ σε καφετέριες και ντελίβερι.
    Σε ένα μόνο πράγμα, τελικά, είπε την αλήθεια ο Παπανδρέου.
    Καμία ευνοϊκή μεταχείριση προς οποιονδήποτε.
    Ολοι ίσοι.
    Bravo Giorgo.
    Μας ξεσκίζεις όλους, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
    Αυτό εννοούσες όταν έλεγες "δεν χρωστάω σε κανένα";
    Εμείς άλλο είχαμε καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στις δημοκρατίες, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με ολόκληρη την κοινωνία.
    Κανείς ούτε οι δικτατορίες ούτε οι βασιλιάδες.
    Δύο είναι τα δεοδμένα:
    Ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να φύγει οικειοθελώς, τόσα λεφτά ξόδεψαν για λογαριασμό του οι συμπατριώτες του και "σύμμαχοί" μας.
    Δεύτερο δεδομένο είναι ότι ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να ζήσει έτσι, αν μη τί άλλο χρειάζεται την ελπίδα, χρειάζεται ένα φώς στην άκρη του τούνελ.
    Με βάση τα δύο αυτά δεδομένα ο Παπανδρέου θα εκδιωχθεί.
    Το ήπιο σενάριο είναι να τον διώξουν οι δικοί τους, συνειδητοποιώντας ότι τους στέλνει στην καταστροφή. Γίνονται εκλογές και ότι βρέξει ας κατεβάσει.
    Το σκληρό σενάριο είναι να γίνει η κατάσταση γής μαδιάμ. Όταν "παντρευτούν" οι άφραγκοι ελεύθεροι επαγγελματίες με τους χιλιάδες πρώην συμβασιούχους και τους λιμοκτονούντες ανέργους δεν θα μείνει υπουργείο για υπουργείο στη θέση του. Βέβαιο επίσης είναι ότι δεν θα μείνει κανάλι για κανάλι στη θέση του, ενδεχομένως τα ίδια και με τις τράπεζες.
    Ελπίζω να επικρατήσει η σύνεση και να επικρατήσει το πρώτο σενάριο. Ότι ζημιά μας έκανε ο Παπανδρέου μας την έκανε και δεν γυρίζει πίσω.
    Αν μη τί άλλο να σταματήσει η κατρακύλα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Παπανδρέου, ο Καρατζαφέρης και η Μητσοτάκη είναι εφιάλτες.
    Κάθε μήνας που περνάει είναι μαρτύριο με αυτό το μνημόνιο που υπέγραψαν.
    Την αιμορραγία και το θάνατό μας υπέγραψαν αυτοί οι πάμπλουτοι πολιτικοί απατεώνες.
    Γιαούρτια και αυγά, πέτρες και καδρόνια.
    Ελλείψει χρημάτων, αυτό το καλοκαίρι δεν λέμε πάμε θάλασσα.
    ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
    Δεν θα πεθάνουμε χωρίς να δώσουμε πρώτα τη μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλα ρε παιδια δεν χορτασαν τοσα χρονια? τοσα λεφτα εχουν! και εγω ετρεχα και υποστηριζα παλια τον πατερα της αλλα αρκετα!
    αφου πια δεν τραβαει σαν ονομα και κομμα να κανει και στην βουλη να μπει τι θα καταφερει?
    ελεος, τοσα φραγκα βγαλανε .
    τελικα η αχαριστια ειναι θανασιμο αμαρτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς ανώνυμο 27 Ιουν 2010 - 3.03.00:
    Τι τιμές είναι αυτές ρε μεγάλε; Δεν έχεις καταλάβει ότι περνάμε οικονομική κρίση; Που βρίσκεσαι; Για να είναι λογικές οι τιμές σου πρέπει να τις μειώσεις στο 50%. Αλλιώς θα έχεις πελάτες μόνο βολευτές. Δεν άκουσες τίποτα για τον κουρέα στη Χαλκίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καί σύ τέκνον Βρούτε?Παπαγιώτη?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. NTOΡΟ-ΓΛΥΦΤΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΤΗΣ 1,09.0πμ
    Ο ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΧΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ,ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ.

    Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ.

    Η ΝΤΟΡΑ , ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΦΕΡΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ .(ΜΙΖΕΝΣ,ΑEGEAN,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,ΑΓΕΤ,ΚΤΛ,)
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΙΚΑ, ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ,ΕΠΙΤΑΓΗ...

    ΣΚΕΨΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΤΟΡΟ- ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ Η ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ .

    ΑΙ ΣΙΧΤΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γερμανόβλαχοι αλήτες, σαν τις μύγες τρέχετε να επανδρώσετε τα πολιτικά σας κωλομάγαζα!

    Σας χρειάζονται κλωτσιές για να φύγετε από την Ελλάδα, φαίνεται.
    Είναι απορίας άξιο γιατί δεν πάτε να πιείτε καφέ με τον Χερρ Κριστοφοράκο και κάθεστε εδώ, που η Χώρα σάς έχει συχαθεί. Ξεσκισμένα πουσταριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΛΑΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι εδώ για πολύ

    Ακούστε: Πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια, ακριβώς σε λίγους μήνες, μια πόλη ελεύθερη, η Αθήνα, στηρίχθηκε στις δικές της δυνάμεις, στηρίχθηκε στους δικούς της ανθρώπους,

    Και μόνη της νίκησε μιαν Αυτοκρατορία

    στη μάχη του Μαραθώνα!

    Από τη νίκη εκείνη έγινε μια έκρηξη Πολιτισμού, που σημάδεψε την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο Ολόκληρο.

    Σημάδεψε την Παγκόσμια Ιστορία.

    Γιατί η Ελλάδα, που την έχουμε στο Νου και στην Καρδιά μας, μπορεί να είναι μικρή σε έκταση χώρου, αλλά είναι ατέλειωτη σε έκταση χρόνου.

    Αυτά, λοιπόν, είναι τα μεγάλα που μας εμπνέουν!

    Το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι εδώ για πολύ.

    Εμάς όμως μας απασχολεί η άλλη Ελλάδα.

    Η Ελλάδα των ιδανικών.

    Η Ελλάδα της Ελπίδας!

    Πολλές φορές στη ζωή μου ταξίδεψα κόντρα στον άνεμο.

    Αλλά πάντα κράτησα σταθερό το τιμόνι της Ελπίδας.

    Αυτή τη στιγμή όλη η Ελλάδα περιμένει από μας την Ελπίδα.

    Αυτό είναι το χρέος μας.

    Αυτός είναι ο ρόλος μας.

    Έτσι θα αναγεννηθούμε εμείς.

    Κι έτσι θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα…

    Γι’ αυτό σας λέω:

    Ζούμε στιγμές ιστορικές:

    Σήμερα ξεκινά η Αναγέννηση της Παράταξης.

    Σήμερα ξεκινά η Αναγέννηση της Ελλάδας.

    Θα μας πολεμήσουν πολλοί.

    Γιατί ξέρουν ότι τελικά θα τα καταφέρουμε.

    Γιατί φοβούνται ότι θα τα καταφέρουμε.

    Και καλά κάνουν και φοβούνται.

    Γιατί θα τα καταφέρουμε…

    Όταν όλα θα κλονίζονται,

    όταν όλα θα απαξιώνονται,

    εμείς θα μένουμε όρθιοι,

    και θα κρατάμε όρθιο και τον τόπο μας….

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    (από την προχθεσινή ομιλία στο 8ο Συνέδριο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πολυ δυνατος,αμεσος και δριμύς ο λόγος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
    Επιτέλους,υπεραμύνθηκε των όσων του καταλογίζουν οι αντιπάλοί του.
    "Ξεμπρόστιασε" ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη τονίζοντας την αναξιοπιστία τους και τον λαικισμό τους.
    Ιδίως για ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη,έθεσε το σωστό ερώτημα πως ενώ ψήφισαν υπερ του μνημονίου,τώρα δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν εργασιακό και ασφαλιστικό...(εδώ τίθεται και η εύλογη απορία για το "νέο"κόμμα της Μπακογιάννη που το παρουσιάζει ως το κόμμα της ανανέωσης-ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ;;;!!!- τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για το "νεοφασιστοειδές"κόμμα του Καρατζαφέρη που άγεται και φέρεται ανάλογα με την περίσταση και ενδιαφέρεται μόνο για τον εντυπωσιασμό και για τα ειδικά εφέ..όσο για το ΠΑΣΟΚ,που η λέξη σοσιαλισμός έχει απαγορευτεί γιατί παραπέμπει σε πιθανή ανταρσία ενάντια στον Παπανδρέου που ας του πει κάποιος πως με τα πέρα δώθε η χώρα δεν σώζεται γιατί την είχαν ήδη καταστρέψει οι προκατοχοί του και την αποτελείωσε ο ίδιος με τα τόσα πολιτικά λάθη και σκάνδαλα των στελεχών του, ο ελληνικός λαός ας συνειδητοποιήσει και ας παραδεχτεί την πλάνη και την εξαπάτηση του ΠΑΣΟΚ στην οποία υπέπεσε και ας αναλάβει και αυτός τις ευθύνες του ως έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση