GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βόρειος Κορέα είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια...

Από τον Γιάννη Χατζή /www.sportena.com Η 0 Βόρειος Κορέα αποτελεί αναμφίβολα την ατραξιόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  Μπορεί η εμφάνι...

Από τον Γιάννη Χατζή
/www.sportena.com





Η0Βόρειος Κορέα αποτελεί αναμφίβολα την ατραξιόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 Μπορεί η εμφάνισή της απέναντι στη Βραζιλία να αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη, αλλά όλο το… «ζουμί» είναι όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Αρχικά, γυμνάστηκαν συντροφιά με τους κατοίκους της Νοτίου Αφρικής. Ακολούθησε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό σε μία από τις προπονήσεις τους. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
Τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι σχετικά. Όπως σχετικό είναι και το γεγονός ότι...
 η Βραζιλία κέρδισε τους Βορειοκορεάτες. Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης γνωρίζει πως η Selecao επικράτησε με 2-1. Για μία γωνιά της Ασίας, όμως, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0, υπέρ των Κορεατών φυσικά. Πως το κατέφεραν αυτό; Με το παρακάτω video, το οποίο, πληροφορεί περαιτέρω το λαό της Βόρειας Κορέας, ανακηρύσσοντας τους… γενναίους του Kim Jong-Hun Παγκόσμιους Πρωταθλητές! Το βίντεο-παρωδία ουσιαστικά στηλιτεύει με αυτό τον τρόπο τη λογοκρισία που υπάρχει στα κρατικώς ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης της χώρας, η οποία στον αθλητισμό της χώρας εφαρμόζεται με την επιλεγμένη προβολή στιγμιοτύπων στα οποία ο αθλητής ή το συγκρότημα της Βορείου Κορέας εμφανίζεται ανώτερος από τον αντίπαλο.
Δείτε το απολαυστικό κατά τα άλλα video.

2 σχόλια

  1. Τέτοια ανέκδοτα είτε της πραγματικότητας είτε κατασκευασμένα γίνονται για να ευθυμήσουν οι λαοί άλλων χωρών όπου οι οπαδοί των καθεστώτων τύπου Kim πατέρα και υιού, είναι λίγοι κάτω από 0,01%, γραφικοί και ολίγον snob. Εδώ αυτά τα αστειάκια δεν είναι ούτε για πικρό χαμόγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί περιμένεις από ανθρώπους καταπιεσμένους?
    4 παίκτες ζήτησαν πολιτικό άσυλο.
    Καί ο Γί Ίλ Σόνγκ περνά τίς τε-
    λευταίες του ώρες ζωής,παρέα μέ
    Φεράρι,χρυσά κουταλοπίρουνα καί
    2.000 Δυτικά DVD.
    Kαί αυτό δέν είναι χιούμορ.
    Είναι η κατάληξη Σταλινοθρεμένου
    ηγέτη.
    Άνετα κερδίζει στή στιγνή επιβολή
    τούς Δυτικούς καπιτάλες.
    Δέν χρειάζεται γάντι γιά νά σφάξει
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση