GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Σε άλλους 7 λογαριασμούς με "μαύρο χρήμα" της Siemens ο M. Κάτσικας...

Εφθασαν νέα στοιχεία στην Εξεταστική Επιτροπή. Καλείται πάλι για συμπληρωματική κατάθεση... Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σύμφωνα με...

Εφθασαν νέα στοιχεία στην Εξεταστική Επιτροπή. Καλείται πάλι για συμπληρωματική κατάθεση...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έφθασαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής κι άλλα στοιχεία για τη διακίνηση του "μαύρου χρήματος" από την Siemens.
Ανάμεσα σε αυτά είναι και νέοι λογαριασμοί, πέραν του ήδη γνωστού, στους οποίους εμπλέκεται το όνομα του επιχειρηματία Μ. Κάτσικα μέσω του Μ. Παπαδογιαννάκη. Οι λογαριασμοί αυτοί είναι ήδη δεσμευμένοι. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για...
επτά νέες τέτοιες εμπλοκές, έστω και έμμεσες, του κ. Κάτσικα ο οποίος στην κατάθεσή του χθες ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Siemens και ότι το έμβασμα των 200.000 ευρώ στο όνομά του αφορούσε την επιστροφή χρημάτων εκ μέρους φίλου του από τη ματαίωση αγοράς ενός σπιτιού.
Μέλη της Επιτροπής λένε ότι με βάση τα νέα αυτά τα στοιχεία ο κ. Κάτσικας θα πρέπει να ξανακληθεί στην Επιτροπή για να δώσει κι άλλες εξηγήσεις...

19 σχόλια

  1. ψαχτε και τον κ ωλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η αναγνώστρια που έκανε μια απλή ερώτηση για τον Λαλιώτη"

    "Πραγματικα χαιρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εσεις οι πολιτικοι αρχισατε να ΣΕΒΕΣΤΕ (Η ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ?) τη γνωμη του κοσμου και να απαντατε σε ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS για οτι σας αφορα...

    ΕΓΩ εγραψα την αναρτηση για την "εξαφανιση" σας (ειναι ΑΔΙΚΟ να λενε ολοι οτι οι αναρτησεις γραφονται απο τα παιδια του τροκτικου) και αυτη ηταν η απορια ολων των φιλων...
    και γνωστων μου
    "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΠΕΧΩΔΕ,ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ..."

    Δεν ηξερα οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΓΩ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΩΝ.....ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ "ΚΥΡΙΕ" ΛΑΛΙΩΤΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΥΛΙΑ....ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΡΑΨΑ "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ..." ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ..."

    ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ
    ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 80 ΔΙΣ ΔΡΧ...
    ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ???????????" _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί 8 χρόνια ο Κώστας Λαλιώτης διετέλεσε υπουργός δημοσίων έργων και χωροταξίας για να γίνει ο …μάγκας με τα δικά μας χρήματα. Παράλληλα με δικό του νόμο έκλεισαν πολλές εταιρείες για να ευνοηθούν τελικά οι μεγάλες του Μπόμπολα, της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και της ΑΒΑΞ του Δ.Ιωάννου. Είναι έτσι ή όχι; Ποιοι έκαναν τα μεγάλα έργα επί θητείας σας και ποιοι γιγαντώθηκαν; Μήπως υπήρξατε το σύμβολο του πολιτικού λαικισμού και ο άνθρωπος που «κέρδισε» από την λεγόμενη γενιά του πολυτεχνείου; Εξαργυρώσατε με τον καλύτερο τρόπο τα χρόνια του Πολυτεχνείου με συνεχή παρουσία σε βουλευτικές και υπουργικές θέσεις.

    Ναι, έχετε εξαφανισθεί και δεν είναι συκοφαντία να το καταγράφει κανείς αλλά γεγονός. Δεν είστε στην πρώτη γραμμή και δεν έχετε πάρει δημόσια θέση για όσα γίνονται και αφορούν στην περίοδο που ήσασταν και εσείς μέλος της κυβέρνησης.
    Η περίοδος που ο Τσουκάτος ομολόγησε την μίζα από την Siemens για τα ταμείο του ΠΑΣΟΚ και η περίοδος που ο Μαντέλης πήρε την μίζα σας βρίσκει στο πλευρό του εκσυγχρονιστή Κώστα Σημίτη. Για το έγκλημα αυτό δεν είχατε ακούσει τίποτα για να το καταγγείλετε; Δεν ακούσατε ποτέ τίποτα για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που έγινε επί θητείας της κυβέρνησης που ήσασταν μέλος και οδήγησε πολλούς ανθρώπους στην αυτοκτονία; Τους μεροκαματιάρηδες που έπεσαν θύματα των αρπαχτικών που τους έφαγαν τα χρήματα και έβαλαν μια θηλιά στον λαιμό τους.
    Και αν δεν έχετε εξαφανισθεί όπως λέτε μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι ΠΡΕΠΕΙ να εξαφανιστείτε όλοι οι πολιτικοί που ήσασταν μέλη των κυβερνήσεων που οδήγησαν την χώρα σε χρεοκοπία. Και αν δεν σας φτάνει το γιαούρτωμα του 2003 σε μια περίοδο που ο κόσμος ήταν σε αποχαύνωση σας προκαλούμε να περπατήσουμε μαζί σε κάποιες περιοχές της Αθήνας. Τότε θα καταλάβετε ότι το κλείσιμο στην τουαλέτα του Απόστολου Κακλαμάνη ήταν απλά μια κίνηση αβροφροσύνης στον συμπαθέστατο βουλευτή. Αυτά με όλη μας την…αγάπη επειδή προκαλέσατε με την απάντηση σας. Είναι απόλυτα θεμιτό να απαντάει κάποιος σε αναγνώστες αλλά όχι με τέτοιο ύφος και ήθος που είναι ανεπίτρεπτο για πολιτικό πρόσωπο. Την ίδια τύχη θα έχει και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός έχει το ΘΡΑΣΟΣ να επιτεθεί κατά’αυτόν τον τρόπο.

    Όσο για την ανωνυμία είναι δικαίωμα μας που μας παρέχει ο νόμος τον οποίο ευτυχώς δεν προλάβατε να αλλάξετε(οι κυβερνήσεις σας) και ακόμα και τώρα να τον αλλάξετε πάλι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή. Εσείς χρησιμοποιούσατε τον Κουρή για να ρίχνει λάσπη σε πολιτικά και όχι μόνο πρόσωπα και εμείς χρησιμοποιούμε την ανωνυμία για το όφελος του πολίτη και με τις υπερβολές ή τα λάθη μας έχουμε μάθει από αυτά και βελτιωνόμαστε διαρκώς. Μια δημόσια συγνώμη θα ζητήσετε (όλοι σας) για την κατάσταση που φθάσατε την χώρα μας;

    Η ανωνυμία μας απάντηση στην βουλευτική και υπουργική ασυλία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απάντηση του troktikou στον Λαλιώτη

    Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ

    H απάντηση του Κώστα Λαλιώτη είναι πρωτοφανής και οι απειλές του σε ερωτήματα απλών πολιτών δείχνουν τι μπορεί να πάθε κάποιος αναγνώστης όταν είναι αδύναμος μπροστά στην πολιτική εξουσία. H δημοκρατικότητα του εξαντλείται στην άποψη(που μπορεί να είναι και λανθασμένη)ενός νέου ανθρώπου. Μια απορία εξέφρασε για το που χάθηκε ο Λαλιώτης και ποια είναι η περιουσιακή του κατάσταση και ο πρώην υπουργός έβγαλε τα δόντια του να τον ξεσκίσει(και εμάς αλλά το troktiko δεν το σκιάζουν τέτοιες φοβέρες) και μάλιστα να μας ζητήσει με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ τρόπο να βάλουμε τίτλο που ήθελε εκείνος.

    Επειδή προστατεύουμε τους αναγνώστες μας που ΔΕΝ έχουν δόλο και αυτός που διερωτήθηκε δεν χρησιμοποιεί την ανωνυμία για να συκοφαντήσει (θα το έκανε διαφορετικά και όχι με ερωτήματα του τύπου «που χάθηκε βρε ο Λαλιώτης») θα απαντήσουμε εμείς στον Κώστα Λαλιώτη.

    Πράγματι Κ.Λαλιώτη δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Οι εποχές του «Αυριανισμού» τον οποίο...
    εκπροσωπήσατε τόσα χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί όπως και το …σκληρό ρόκ. Τώρα για τους πολιτικούς που ρήμαξαν την Ελλάδα και τα μέλη των κυβερνήσεων της που την οδηγούν στην πτώχευση έχουμε το …Metal Hardcore.

    Εσείς έχετε καταδικασθεί για συκοφαντική δυσφήμηση και άρα εσάς μπορούμε να λέμε «συκοφάντη και ψεύτη». Το 2003, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σας καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμηση δύο βουλευτών και ενός Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για την υπόθεση του Κτηματολογίου, υποχρεώνοντάς σας να καταβάλει αποζημίωση ύψους €140.000 σε έκαστο των εναγόντων. Τον Ιούνιο του 2006, ύστερα από πολυετή δικαστική διαμάχη, το Εφετείο Αθηνών σας καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαλτε τον μεσα

    να κελαιδησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια απο τις περιφημες "αποκλειστικες αποκαλυψεις" του Press-GR.

    Μην ανησυχειτε μπλογκερς-κουτσουρα. Θα εκτυπωσουν τις "ειδησεις" σας οι βουλευτες του ΛάΟΣ και θα τις μεταδιδουν στα καναλια ως "επισημες ειδήσεις".

    Εχετε χάρη που είστε στην Ελλάδα γιατι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα το κλείνατε το μαγαζί από το πολύ γιουχάρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Είμαστε ο Ελληνικός λαός"

    "Διάβασα την επιστολή Κ. Λαλιώτη προς το troktiko και πραγματικά δεν ήξερα αν έπρεπε να βάλω τα γέλια ή ν' αρχίσω να φωνάζω από τον θυμό μου.

    Πολλοί αυτές τις μέρες έχουν λυσσάξει με την ανωνυμία των blogs και ο Λαλιώτης έρχεται να προστεθεί σε αυτήν την λίστα.

    Πιστεύω πως όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει πως...όλοι εμείς οι ανώνυμοι είμαστε ο ελληνικός λαός στις πλάτες του οποίου αυτοί παίζουν.
    Δεν άκουσα ποτέ κάποιον από αυτούς τους κυρίους να διαμαρτύρεται για την μυστικότητα της ψήφου.
    Αντιθέτως τις ανώνυμες ψήφους τις δέχονται μετά χαράς διότι έτσι θα εξασφαλίσουν μία θέση στο δημόσιο πανηγύρι που λέγεται πολιτική.

    Μόνο όταν ακούνε κριτικές και "λάσπες" διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και απαιτούν επώνυμες δηλώσεις. Κι αυτό διότι μόνο έτσι μπορούν να κλείνουν στόματα... όλοι μας ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα.

    Πιστεύω πως δεν έχουν καταλάβει το νόημα των blogs και portals αυτοί οι κύριοι. Αυτός εδώ είναι χώρος ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ πολιτών, οπότε τα ονόματα δεν είναι σημαντικά... Θα μου πείτε φυσικά περί εγκυρότητας των πηγών, αλλά ο καθένας από εμάς τους ανώνυμους πολίτες ξέρουμε να μην παίρνουμε τα πάντα τις μετρητοίς και να ψάχνουμε και λιγάκι παραπέρα για οτιδήποτε μας τραβάει την προσοχή. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν έχουν θέση εδώ... έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια ένα σύστημα γι' αυτούς και τους ομοίους τους (Βουλή, ΜΜΕ, κλπ) όπου μπορούνε επώνυμα να καταγγέλλουν, να πρωτοστατούν, να δηλώνουν, και ό,τι άλλη σαχλαμάρα θέλουν μεταξύ τους.
    Εμάς τους ανώνυμους απλούς πολίτες να μας αφήσετε ήσυχους να παίζουμε εδώ. Κι αυτό δεν είναι παράκληση αλλά απαίτηση!!!"

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νεα

    αυτοπυρολυθηκε πολιτης για τα χρεη στις τραπεζες!!!

    ξυπνατε σκλαβοι

    Δρ Κουτσουκο σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες!

    Πασοκοι

    03 Ιουν 2010 4:38:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατακραυγή αναγνωστών για Λαλιώτη Part 5

    "Έχω διαβάσει και ακούσει πολλά για τον κύριο Λαλιώτη όπως και κάθε Έλληνας που παρακολουθεί και συμετέχει με την ψήφο και την άποψη του στα πολιτικά αυτής της χώρας. Δεν κρύβω ότι πολλές φορές μου ήταν και είναι...
    συμπαθήσ γιατί πάντα έβγαζε αυτή την αύρα του πολιτικού με άποψη και αγωνιστικότητα.Όμως, μέσα μου πάντα υπάρχει το ερώτημα: μήπως τελικά κάτι εγώ κάνω λάθος ή δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται να συμβαδίζουν αυτές οι πολιτικές αρετές με συνεργασίες και τυχοδιώκτες που ο μεγάλος Ελληνας Μάνος Χατζιδάκης καταδίκασε Δημόσια;
    ----------------------------------

    Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΑ!
    ----------------------------------

    Κυριε Λαλιωτη....δεν εχετε καταλαβει τι σας περιμενει ολουσ τους πολιτικους...ηρθε η ωρα να καετε αυτο για το οποιο ορκιζεστε στη βουλη...να υπηρετητε το λαο και οχι την τσεπη σας και να λογοδοτητε αμεσα γιαυτο...πανε αυτα που ξερατε...θα σας βγαλυμε ολους στο κλαρι να ξεσκαρταρει η ηρα απο το σιταρι
    ---------------------------------

    ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ κύριε ΛΑΛΙΩΤΗ.ΗΡΩΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕ ΑΡΧΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ---------------------------------

    Ακόμα και αν δεν κλέψατε είστε συνένοχος στην κλοπή της ΣΥΝΤΑΞΗΣ μου στην ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ των δημοσίων έργων που εγώ πληρώνω σήμερα στο χρηματιστήριο που δώσατε ζεστό χρήμα σε δέκα οικογένειες και ως συνένοχος έχετε την ίδια ευθύνη.
    Λοιπόν κάτσε εκεί που είσαι ήσυχα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει και τι μπορεί να διαβάσεις αύριο στον τύπο. Το σύστημα που τόσο καλά εξυπηρέτησες προκειμένου να επιβιώσει μπορεί να σε καταπιεί χωρίς να το καταλάβεις.
    -----------------------------------

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤ 59 ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ) ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 60. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 60?
    -----------------------------------

    ΚΎΡΙΕ ΛΑΛΙΏΤΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΈΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΆ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ ΚΌΨΤΕ ΤΗΝ ΑΡΚΕΤΆ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΊΣΑΤΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ.ΕΊΜΑΙ 45 ΕΤΏΝ ΈΧΩ ΚΌΡΗ 11 ΕΤΏΝ ΆΡΧΙΣΕ ΜΕ ΡΩΤΆΕΙ ΜΠΑΜΠΆ ΤΙ ΈΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΕ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΆΩ ΑΥΤΆ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΆΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΓΕΝΙΆ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ ΜΑΣ ΞΈΣΚΙΣΑΝ.ΣΑΣ ΣΥΧΑΊΝΟΜΑΙ ΣΎΝΤΡΟΦΕ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΡΟΚΑΛΕΊΤΕ
    ----------------------------------
    Δεν μου λες ρε φιλαράκι ¨επώνυμε" εμένα που ο πατέρας είναι εργάτης και μάλιστα άνεργος, σίγουρα φταίει και αυτός και εγώ....

    Για πρόσεχε τα λόγια σου σε παρακαλώ.... μερικοί από εμάς είμαστε πραγματικά φτωχοί.... και δεν κλεγόμαστε για την porshe και για την τιμή της βενζίνης....

    Αι καμία βόλτα στα χωριά της επαρχίας να δεις φτωχό κόσμο."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ μου άρεσε η απάντηση του "ανώνυμου" αναγνώστη στον κ. Λαλιώτη: Οι ανώνυμες ψήφοι δεν τον ενόχλησαν ποτέ, αυτόν κι όλους τους υπόλοιπους "επώνυμους". Οι ανώνυμες ερωτήσεις είναι πλέον ενοχλητικές.
    Δεν έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που μπορούσαν με μια στρατιά πληρωμένων δημοσιογράφων και εργολαβοεκδοτοεπιχειρηματιών να καθοδηγούν ή να κοιμίζουν την κοινή γνώμη!
    Ο κόσμος ξύπνησε, είναι πραγματικά ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ, και δεν ανέχεται πλέον ΚΑΝΕΝΑ τους! Χάρη στα blogs, το YouTube, το Internet και τα κινητά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. Κι όταν προσπαθούν να παραπλανήσουν, το μόνο που κάνουν είναι να ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!



    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ "ΚΥΡΙΕ" ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΑΝΑΠΩΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ Κ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.



    Καλά θα κάνετε να μην ξαναλήσετε κ. Λαλιώτη. Γιατί σε λίγο δε θα σας βγαίνει λαλιά και να θέλετε. Λαλήσατε όσο λαλήσατε κ. λΑΛΙΩΤΗ. Τώρα θα λαλήσουνε οι άλλη. ΟΧΙ κ. ΛΑΛΙΩΤΗ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΑΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ - ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΑΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΝΑΙ



    ΛΑΛΙΩΤΗ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΑΣΥΛΙΑ ΕΣΕΙΣ, ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΜΕΙΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ''ΣΥΜΜΟΡΙΑ'' ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;


    ΚΥΡΙΕ ΛΑΛΙΩΤΗ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ(ΥΠΟΥΡΓΟΣ)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ?ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕ ΟΠΟΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Δεν κατάλαβα! Ο τέως υπουργός προπαγάνδας των κατ΄ όνομα μόνο σοσιαλιστών (ουσιαστικά αρχι-καπιταλιστών) και τελεσίδικα καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση πολιτικού του αντιπάλου, μας ζητάει και τα ρέστα; Συκοφαντήθηκε το παλικάρι, το παιδί του λαού;
    Να απαντήσω εγώ, με μια ερώτηση...
    που κάνουνε στο χωριό μου (το οποίο είναι λίγα χιλιόμετρα από το δικό του και φυσικά θα την ξέρει: "ποιος έχασε τη ντροπή να τη βρεις εσύ" σύντροφε Κώστα;



    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΛΙΩΤΗ - ΟΤΑΝ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ -

    ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΚΕ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΑΤΕ - ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ



    Μπορείς να μας πείς σε όλη την ζωή σου πόσες μέρες έχεις δουλέψει?

    Τι δουλειά έκανες πρίν γίνεις πολιτικός,για πόσο καιρό και με τι χρήματα ζείς τώρα?


    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΤΗ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΣ


    Δεν είμαστε ανώνυμοι, είμαστε οι 10+ εκατομμύρια άνθρωποι με όλα τα προσωπικά μας στοιχεία καταχωρημένα στις Ελληνικές ΔΟΥ.


    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ?



    Το μόνο που θέλω να πω για το θέμα του κ.Λαλιώτη είναι ότι απ ότι φαίνεται σιγά-σιγά ο κόσμος ξυπνάει και δε πιστεύει τις φτηνές διακαιολογίες όχι μόνο του κυρίου αυτού αλλά όλων αυτών των "εθνοπατέρων" και "εθνοσωτήρων"...Ελπίζω μόνο τη κρίσιμη ώρα, την ώρα της κάλπης να τους το δείξουμε και να τους καταψηφίσουμε κ όχι όλα αυτά να είναι απλώς λόγια της στιγμής


    Ελα και αρχισαν τα οργανα. Να μας βαλει και τις φωνες ο κυρ Λαλιωτης. Ο ανθρωπος ορχηστρα. Ο ανθρωπος βαζω φωτιες μπας και παρουμε εκλογες... Ερχεται η ωρα σιγα σιγα να φευγετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_29/06/2008_275922

    αφιερωμενο στους συκοφαντες.....καρατζαφερη και λοιπους......το λέει ξεκάθαρα ......δεκ00..... απο τον απριλιο ο σαμαρας είχε διαλύσει το κόμμα του και είχε υποστηρίξει νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
    ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΚΙΝΑ , ΤΟ ΙΡΑΝ , Η ΡΩΣΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ 1,5 % - 3% .
    ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ . ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σέκερης παντρεύτηκε την αδερφή της γυναίκας του Σαμαρά και στην φωτό είναι ο Χριστοφοράκος με το σύζυγο του άνδρα της Ντόρας
    ________________________________

    Για να καταλαβαίνουμε καλύτερα τις σχέσεις των ανθρώπων να πούμε ότι ο κ.Σέκερης έχει παντρευτεί την μικρότερη αδερφή της γυναίκας του Αντώνη Σαμαρά(αυτό που λέμε μπατζανάκης).

    Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Χριστοφοράκο της siemens με τον σύζυγο της...Ντόρας Μπακογιάννη τον Ισίδωρο Κούβελο και δίπλα του τον γνωστό διαφημιστή Φλέσσας που έχει την civitas και αυτή με την σειρά της την Νέα Δημοκρατία και άλλα στελέχη του κόμματος.

    Όχι αυτό δεν σημαίνει διαπλοκή.
    ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΥΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΛΕΓΕΤΑΙ
    πασοκοΚαραγκιόζηδες μαλάκες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ελα πράσινο ΠΗΘΙΚΙ...μπανάνα ΠΡΑΣΙΝΗ
    ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ..

    Κάτι ξέχασε να γράψει ο Ψυχάρης για τον Κάτσικα....

    Tα πάντα μας έγραψε για τον Μάριο Κάτσικα ο Σ.Ψυχάρης στην εφημερίδα του. Μόνο ένα πράγμα ξέχασε να γράψει.
    Αλλά είναι ανθρώπινο δεν έχει σκοπιμότητα.

    Δεν ...


    έγραψε ότι ο Κάτσικας της εταιρείας ΦΑΡΑΝ είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πάνε με τα σκάφη τους πολλά Σαββατοκύριακα για ξεκούραση ενώ δεν είπε πως παίζουν μπιρίμπα μαζί με τον Βαρδινογιάννη.

    Απλά του το θυμίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έρχεται μόνο τέλος στο εφάπαξ των Δ.Υ.
    Τέλος και η μονιμότητα.
    Που είναι εκείνα τα παλληκάρια της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ με τα 500.000 αποδοχές το χρόνο, οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
    Από τις 620 συναντήσεις του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, που πραγματοποιήθηκαν από το 1999 έως το 2007, οι 356 έγιναν με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!
    Το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο προέκυψε από την λεπτομερή απογραφή του ημερολογίου της κυρίας Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Siemens, την οποία έκανε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το ημερολόγιο της κυρίας Τσακάλου ο κ. Κώστας Μητσοτάκης έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121.
    Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 30 συναντήσεις και 60 επαφές, σύνολο 90.
    Η κυρία Μαρέβα Γκαμπόφκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30.
    Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι δεύτερη μετά τον κ. Κώστα Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102.
    Η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη έχει 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές.
    Ο κ. Πέτρος Δούκας, έχει 10 συναντήσεις και 45 επαφές και ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης έχει 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47.

    από το antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν έχει και τόσο άδικο ο Βενιζέλος που τον έχει σιχαθεί τον Παπανδρέου.
    Γενικά, δεν θα ήθελα να είμαι βουλευτής του πασόκ αυτή την εποχή.
    Όλο μου το καλοκαίρι θα το περνούσα με το μυαλό μου στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
    Με τί μούτρα να πάω να ζητήσω από τους πρώην ψηφοφόρους μου να ψηφίσουν τους υποψηφίους του πασόκ;
    θα τολμούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο μόνος μου, χωρίς σεκιουριτά;
    Πριν ξεμυτίσω από το σπίτι, πόσες αλλαξιές ρούχα να πάρω, για να γλυτώσω τον εξευτελισμό του γιαουρτιού, του αυγού και τις ντομάτας που θα φάω, εμφανιζόμενος σε κομματικές συγκεντρώσεις;
    Τί να πώ στον κόσμο που δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη στο αμάξι του, να ψωνίσει ακόμη και τα βασικά στο σουπερμάρκετ ή να πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών του;
    Πώς να αντιμετωπίσω τους απλούς οικογενειάρχες που τους ζητάω να παίρνουν τη μισή σημερινή σύνταξη και μάλιστα στα 67;
    Τί να τους πώ όταν οι εξεταστικές δείχνουν ότι οι νεοδημοκράτες είναι πεντακάθαροι, ενώ οι δικοί μας αποδείχθηκαν λαμόγια με εκατομμύρια στις τράπεζες και δεκάδες ακίνητα ο καθένας;
    Τί να πώ στους 200.000 άνεργους που δημιούργησα μέσα σε λίγους μήνες, τη στιγμή που οι ίδιοι οι υπουργοί μου προσλαμβάνουν από το παράθυρο τους συγγενείς και τους συντοπίτες τους κατά εκατοντάδες;
    Πώς να δικαιολογηθώ στον κόσμο που πεινάει και ταλαιπωρείται αλλά από την άλλη πλευρά βλέπει τους δικούς μας να πετάνε εκατομμύρια ευρώ σε χλιδάτα ταξίδια και δημόσιες σχέσεις.
    Ότι και να λέω εγώ αυτοί θα μου λένε ένα πράγμα:
    "Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
    Θα μου θυμίζουν το:
    "Δεσμεύομαι".
    Θα μου θυμίζουν τα δάνεια που δεν χαρίστηκαν από τις τράπεζες, θα μου θυμίζουν την απόσυρση που δεν έγινε, θα μου θυμίζουν τη βενζινη που έκανε 1 ευρώ, θα μου θυμίζουν τα υποτιθέμενα νεοδημοκρατικά σκάνδαλα που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξαν ποτέ.
    Απόγνωση.
    Γι' αυτό αποφάσισα να κάτσω σπίτι μου.
    Ας στείλει ο μακάκας ο Παπανδρέου τα λαμόγια του να μαζέψουν ψήφους, αυτοί τουλάχιστον κονόμησαν.
    Σκατά τα έκανε, σκατά να φάει ο χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΩΝ ΑΓΟΥΡΙΩΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
    ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΦΥΣΙΚΑ (ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΑΣΥΛΙΕΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ) ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΙΣΤΑΤΕ Ο <> (ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ) ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ <> ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΚΑΛΟΦΤΙΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΜΠΙΣΤΗΣ, ΚΛΠ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ Η ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΕΝΤΟ...
    <> ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ, ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση