GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

426 συμβάσεις της Siemens με Νοσοκομεία!...

Άρχισε έρευνα στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής. Έρχεται χιονοστιβάδα από το μεγάλο σκάνδαλο και στο χώρο της Υγείας;

Άρχισε έρευνα στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής. Έρχεται χιονοστιβάδα από το μεγάλο σκάνδαλο
και στο χώρο της Υγείας;

5 σχόλια

  1. ΤΟΚ-ΤΟΚ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤIΠΟΤΕ ΕΚEΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ;
    ........
    Μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Ξυνίδη στην υπόθεση του Βατοπεδίου, είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι λέξεις ένοχος και αθώος ,κολασμένος και δαίμονας θα πρέπει να επανεξεταστούν κάτω από το πρίσμα αυτών των αποκαλύψεων και των λογικών συνειρμών που ακολουθούν.

    Ο κ. Ξυνίδης λέει ότι ακολούθησε την γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων και Ανταλλάξιμης Περιουσίας .

    Αν για το ΠαΣοΚ ο Γραμματέας του είναι «αθώος», γιατί τότε είναι «ένοχοι» οι υπουργοί της Ν.Δ. που έκαναν ακριβώς το ίδιο ;

    Αν είναι «αθώοι» εκείνοι που έδωσαν τη λίμνη στη Μονή (ΠΑΣΟΚ), γιατί είναι «ένοχοι» όσοι προσπάθησαν να την πάρουν πίσω(ΝΔ) και να την επιστρέψουν στους αγρότες;

    Και αν είναι «ένοχοι» αυτοί που ακύρωσαν όλες τις ανταλλαγές (ΝΔ) μεταξύ κράτους και Μονής, γιατί είναι «αθώοι» αυτοί που ακύρωσαν (ΠΑΣΟΚ) ….την ακύρωση των πρώτων και επέτρεψαν στη Μονή να κρατήσει τις ανταλλαγές;

    Θέατρο του παραλόγου ή βιασμός κάθε υγιούς εγκεφαλικού κυττάρου;

    (το "έκλεψα" από τον politis)
    .........
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;

    ΠΟΙΑ ΥΓΙΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ;
    ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΝΙΛΑ ΠΑΣΟΚ..χαχαχα..
    μπαγιάτικα μούσμουλα φάγανε πάλι.

    Βρε τους αδιάφθορους! Πάλι ρεντίκολα έγιναν.

    Ας ξυνίσει τα μούτρα του πάλι, να μου πεις για ζωή ξινισμένα είναι!

    Ατελείωτο ΠΑ.ΣΟ.Κ…..”Κλέφτης τον κλέφτη έκλεβε… είδε ο Θεός και τρόμαξε”

    Υπάρχει σκάνδαλο χωρίς ΠΑΣΟΚ?

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σκάνδαλο χωρίς ΠΑΣΟΚ και χωρίς Γερμανούς.

    To watergate…

    Οι τελευταίοι σπασμοί του πτώματος Παπανδρέου και cia.
    Όσοι είδαν τον Αντώνη σήμερα κατάλαβαν.
    Είναι η πρώτη φορά που γυάλιζε το μάτι του.
    Ας είναι πλέον σίγουροι ότι σύντομα θα πληρώσουν για τις αμαρτίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΤΟ 1975 ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ!!!
    ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ !! ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !! ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ!!
    ( ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΤΟ ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ»”
    Ακριβώς. Το πασόκ είμαι εγώ, μιζωμένο μισελληνικό.

    Πόσο λυπάμαι που δέν βρέθηκα πριν απο μερικά βράδυα στην πλατεία Άθωνος, στην Θεσσαλονίκη, όπου πήγε να φάει και να γλεντήσει ο ΤΣΟΧ.

    Έγινε της κακομοίρας όπως μου διηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες. Του πέταξαν, αυτού και του bodygard ό,τι υπήρχε εκείνη την ώρα στα τραπέζια. Σαλάτες, φαγητά, ποτά και δέν συμμαζεύται σε ιπτάμενες τροχιές!.’Εφυγε τρέχοντας. Είμαι περίεργος να τον δώ να ξαναβγαίνει τσάρκα στα γλεντάδικα ης Θεσσαλονίκης.

    Τον γνωρίζω και εγώ απο εκείνα τα χρόνια της Γερμανίας. Μοναδικός βλάκας.

    Υπαρχει και ένα πολύ χαρακτηριστικό ανέκδοτο που του το κόλλησε φίλος του, που επίσης σπούδαζε τότε στην Γερμανία. Και αναφέρεται στον πατέρα Τσοχτζόπουλο που δέν άντεχε να του στέλνει διπλό συνάλλαγμα κάθε μήνα, επειδή το πρώτο εξαφανιζόταν στην πράσινη τσόχα στις τσέπες συμφοιτητών που έκαναν 400 και 400 χιλιόμετρα για να πάνε στο Aachen και να τον “αρμέξουν”.

    Απηυδησμένος λοιπόν τον έφερε ο πατέρας του στην Θεσσαλονίκη για να τον κρατήσει εκεί και να του μάθει την δουλειά του παραγωγού αλλαντικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε απο χρόνια στημένη την βιομηχανία “λουκάνικα Τσαχατζόπουλου”. Ήταν σίγουρος ότι, το παιδί του δέν έκανε για περισσότερα γράμματα.Είχε μάλιστα κάνει εκείνο τον καιρό και κάποια αναβάθμιση στα μηχανήματα. Βέβαιος λοιπόν ό πατέρας του για την πλήρη ανικανότητα του γυιού του στα μηχανιλίκια – σπούδαζε μηχανικός στο TH Aachen – τον έφερε στην δουλειά και αμέαως άρχισε να του περιγράφει τις διαδικασίες.

    Εδώ έρχεται το βόδι. Εκεί το κουρεύει το μηχανημα. Μετα ακολουθεί το ανώδυνο σφάξιμο και στην συνέχεια γίνεται μηχανικά και η αφαίρεση του δέρματος. Διαχωρισμός των μερών του σώματος. Κόψιμο, κότσι, κοιλιά, ψαχνό, μπριζόλες κ.λ.π. κ.λ.π. και τέλος πιο πάνω κι ένα σωληνάκι απο το οποίο βγαίνει και το περιώνυμο λουκάνικο Τσοχατζόπουλου.

    Ο ‘Ακης παρακόλουθούσε την παρουσίαση του πατέρα του με το γνωστό περισπούδαστο ύφος, το δεξί φρύδι πιο ψηλα απο το αριστερό και αφού τελείωσε ο μπαμπάς τον ρωτάει

    Δέν μου λές πατέρα, μπορεί εκεί όπου βγαίνει άν βάλεις το λουκάνικο πίσω και άν γυρίσεις τον διακόπτη ανάποδα θα βγεί πίσω το .. . βόδι??? Επιστήμη σπούδαζε ο ανθρωπος. Μέγας διανοητής. Γιατί να μήν σκεφθεί και το αντίστροφο???
    Ο πατέρας όμως, μή επιστήμων, αλλά πιο πρακτικός του απάντησε

    Μόνο η μάνα σου παιδί μου έφαγε το λουκάνικο και έβγαλε εσένα το … βόδι!!!. . . τί να πείς?
    Βούς ήν και . . . ως βούς απελεύσαι

    Κρίμα φίλοι μου που πρέπει καθημερινά να ασχολούμαστε με τενεκέδες του είδους αντι να ωθούμαστε σε όσα μπορούν να αναπτύξουν την Ελλάδα και εμάς τους ίδιους.

    Και στο θέμα Ακη και όλων των υπολοίπων απο δεξιά και αριστερά άς τελειώνουμε επι τέλους. ‘Ολος ο λαός τους ξέρει. Καιρός είναι να τους μάθουν και τα ΜΜΕ για να τελειώνουμε σε κάποια κρεμάλα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με με την κωμωδία της πληροφόρησης ηλιθίων. Και με την διακυβέρνηση της χώρας απο τα λέσια της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...

    ΑΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση