GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: 42 υποδιευθυντές όρισε την Παρασκευή ο Γ. Προβόπουλος!..

Από τον Ξενοφώντα Ελευθεριάδη   • Τσίπα δεν έχουν πια εκεί στην Τράπεζα της Ελλάδος; Εν μέσω οικονομικής κρίσης , ανεργίας, λιτότητας και φ...

Από τον Ξενοφώντα Ελευθεριάδη
 • Τσίπα δεν έχουν πια εκεί στην Τράπεζα της Ελλάδος;
Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ανεργίας, λιτότητας και φτωχοποίησης μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος όρισε την Παρασκευή 42 υποδιευθυντές, σπάζοντας κάθε ρεκόρ!
Σε όλες τις κατά καιρούς προαγωγές στην τράπεζα έχουν γίνει κατ΄ανώτατο όριο 10-12 υποδιευθυντές, δηλαδή όσοι περίπου και οι διευθύνσεις της τράπεζας. Προχθες ο κ. Προβόπουλος θύμισε πολιτικά τον Τζουμπέ στις ενδοξότερες μέρες του, ενώ ιδιαιτέρες, τέκνα παλαιών υπαλλήλων, φίλοι και φιλενάδες του διοικητικού και διευθυντικού κατεστημένου, σύζυγοι διευθυντών, φιγουράρουν στη λίστα των προαγωγών.
Και αυτά γίνονται ακόμα πιο προκλητικά, όταν το ΔΝΤ κατοικοεδρεύει στην τράπεζα και δοκιμάζει την αξιοπρέπειά μας, το μισθό και τη...
 σύνταξη του κόσμου, με τη συνδρομή και της Τράπεζας της Ελλάδος..
Κύριε Παπακωνσταντίνου, ο κ.  Προβόπουλος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και να προκαλεί τον άνεργο και το φτωχό;
Ξέρει ο κ. Λοβέρδος πόσο θα επιβαρύνουν αυτοί οι εκλεκτοί του «πολυτελούς» διοικητή τον ελληνικό λαό και τα ελλειμματικά ταμεία της τράπεζας που πάει σκανδαλωδώς να εξαιρέσει από το ασφαλιστικό;
Ας κοιτάξει καλύτερα το θέμα και ας ψάξει τις λίστες των ασφαλιστικών ταμείων της τράπεζας να βρεί λαβράκια.Δεν μπορούν και δεν πρέπει να περάσουν αυτές οι προκλήσεις, ειδικά σήμερα, ούτε από το λαό ούτε από τη Βουλή.

11 σχόλια

  1. δρ Κουτσουκο σαρωσε τη σαπιλα

    κλεισε τις τραπεζες χαρισε τα δανεια στο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας. Είμαι και εγώ υπάλληλος στην τράπεζα και ντρέπομαι για αυτά που κάνει ο Προβόπουλος με τους υποδιοικητές του Ι.Παπαδάκη, τον κολητό του, και την Ελάνη Λουρή-Δενδρινού(Σημειώνουμε οτι αυτή ήταν οικονομικός σύμβουλος του αλήστου μνήμης Καραμανλή). Το τελευταίο περιστατικό ντροπής είναι αυτό που γράφετε. Είμαι 13 χρόνια στην τράπεζα και ποτέ δεν έχω δει αλλά ούτε έχω ακούσει αυτή τη σπατάλη, το στυλ φύρερ που έχει, την εύνοια των δικών του, τη στρατιά συμβούλων κλπ κλπ.
    Το ξέρετε οτι αυτοί οι 42 εκτός από τα παραπάνω λεφτά θα επιβαρύνουν τα ταμεία, που τα χρηματοδοτεί κυρίως η τράπεζα, δηλ. ο ελληνικός λαός; Θά πάρουν παραπάνω εφάπαξ κλπ και όταν(και αν) πάρω εγώ σύνταξη θα είναι ταπί όπως πάει η δουλειά;
    Μακάρι να τα βγάλουν από το ΙΚΑ(μια λαμπάδα θα ανάψω στον άγιο Λομβέρδο), να καλύπτει τα ελλείμματά τους η τράπεζα βρέξει-χιονίσει. Θα μου πεις σκέφτομαι για τον εαυτούλη μου. Ε, αυτό κάνω, εκεί που μας οδήγησαν. Και τα βάζω με τον Προβόπουλο γιατί όχι μόνο παίζει παιχνίδια εύνοιας στην τράπεζα αλλά και τη φεσώνει με δικούς του ανθρώπους και φίλους, με παχυλούς μισθούς και συμβάσεις που χρεώνουν δυσβάστακτα τα ταμεία, ενώ έξω από την τράπεζα κάθε μέρα οι επαίτες δείχνουν το χάλι καιτις αντιθέσεις της κωλοκοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσέξατε τη φυσιογνωμία του κ. Προβόπουλου όσο μιλούσε στη βουλή για την οικονομία; Είναι το άκρον άωτον της της κεκαλυμένης κυνικότητας. Τέτοιοι δυστυχώς υπάρχουν πολλοί σε ηγετικά πόστα. Που είναι λίγη σύνεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

    ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΕ
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

    ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καθε μερα μαθαινουμε και 15 νεες προκλησεις απο κρυφους πασοκικους διορισμους εως αποδοχες πασοκικων στελεχων.

    και τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 2001 ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ???
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ???

    ΠΟΣΟΙ ?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προβόπουλος, κλασσικός πασόκος.
    Μοιράζει θέσεις και κρατικά λεφτά για να φτιάχνει προσωπικούς κολαούζους.
    Μέγαλο σχολείο ο πρασινοφρουρός ο Μιχάλης Σάλλας της Τράπεζας Πειραιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ALAZONIA THS EJOYSIAS TOY SAPIOY SYSTHMATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χέρι χέρι και με τους διορισμούς !!

    " Τι και εάν καταγγέλλει τις πρακτικές των άλλων κομμάτων; Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναδεικνύεται σε «εξπέρ» στους κομματικούς διορισμούς στη Βουλή για τα «δικά του παιδιά». Μάλιστα ακόμα και εν μέσω κρίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξασφάλισε τους τελευταίους μήνες μια πολυπόθητη θέση εργασίας σε αρκετούς στενούς συνεργάτες του.

    Και δεν είναι μόνο αυτοί. Στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δημοσιογράφοι του Τηλε-άστυ, του Ράδιο-άστυ και της εφημερίδας «Α1» είναι μεταξύ των «εκλεκτών»...

    Ορισμένοι από εκείνους που έχει βολέψει στη Βουλή με διάφορους τρόπους είναι οι παρακάτω:

    *Κοκκίνου Κατερίνα: Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου και εξ απορρήτων του προέδρου του ΛΑΟΣ, η οποία διορίστηκε ως δόκιμη υπάλληλος τον Φεβρουάριο του 2009.
    *Παναγιωτακόπουλος Γιάννης: Πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ), υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009. Διορίστηκε το Δεκέμβριο ως μετακλητός υπάλληλος.
    *Καψιώτης Δημήτρης: Μέλος της Κ.Ε., μέχρι προτινος παρουσιαστής «πατριωτικών» εκπομπών στο Τηλε-άστυ και στο Ράδιο-άστυ και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας στις τελευταίες εκλογές. Ο διορισμός του ως μονίμου υπαλλήλου έγινε τον Ιανουάριο του 2010.
    *Μπετζέλου Μαρία: Πρώην επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ στην «Α1», επίσης παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, η οποία διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δοκίμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010, ενώ είχε ήδη προϋπηρεσία στη Βουλή 16 μήνες.
    *Σκανδαλάκης Αντώνης: Γιος του απόστρατου Κωνσταντίνου Σκανδαλάκη, αντιπροέδρου του ΛΑΟΣ, άμεσου συνεργάτη του Γ. Καρατζαφέρη και ανθρώπου που διαχειρίζεται το κομματικό ταμείο. Μπήκε στη Βουλή στις αρχές του 2009, προσελήφθη ως μετακλητός το Νοέμβριο του ίδιου έτους και διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου τον Μάρτιο του 2010.
    *Κακούρος Κώστας: «Κουμάντο» στον τηλεοπτικό σταθμό του κ. Καρατζαφέρη, επαναπροσελήφθη βάσει της ρύθμισης Σιούφα ως μετακλητός υπάλληλος τον Νοέμβριο του 2009, αφού είχε παραιτηθεί λόγω της διάλυσης της Βουλής τον Σεπτέμβριο. Τον Απρίλιο του 2010 διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος.
    *Τζιτζώκος Ζήσης: Αρχισυντάκτης της «Α1», στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στις 17 Φεβρουαρίου του 2010.
    *Μακρής Ιωάννης: Δικηγόρος, υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Β Θεσσαλονίκης το 2007 και στην Ευρυτανία το 2009. Κατέλαβε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010.
    *Μαριόλης Παναγιώτης: Αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος στις 16 Απριλίου του 2010.
    *Αναγνώστου Κωνσταντίνος: Γιος της Ελένης Αναγνώστου, διευθύντριας οικονομικών του κόμματος. Δόκιμος υπάλληλος, βάσει του ΦΕΚ 205/2010.

    Δεν είναι όμως μόνο η Βουλή. Και τις θέσεις των μετακλητών υπαλλήλων στον ΛΑΟΣ κατέλαβαν κομματικά στελέχη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεκατρείς από τους περιφερειάρχες του ΛΑΟΣ (κάποιοι και υποψήφιοι στα κομματικά ψηφοδέλτια) έχουν καταλάβει τις θέσεις αυτές. Πρόκειται για τους Δέτση Γιάννη, Γαϊτάνη Φώτη, Τσιάπη Ακη, Χαραλαμπίδη Μιχάλη, Μπέση Δημήτρη, Δήλαρη Παναγιώτη, Στεργιέλη Γιάννη, Φιλιππόπουλο Στάθη, Κοκκώνη Νεκτάριο, Καλογερούδη Ιωάννα, Διαμαντίδου Βάσω, Θανάσουλα Λάμπρο και Ζαφειρόπουλο Λάμπρο.

    Οι μεθοδεύσεις αυτές μπορεί να μην παραβιάζουν το νόμο, δεν παύουν όμως να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Τα αρνητικά σχόλια περισσεύουν ακόμη και στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ. «Με την πρακτική αυτή ο πρόεδρος παραβιάζει τις αρχές της αξιοκρατίας και της ισότητας που ο ίδιος διακηρύσσει» λέει στέλεχος του κόμματος, προσθέτοντας ότι σε περιόδους όπως η σημερινή όλοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕΕΕ!!!!
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση