GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας popular Πρόεδρος σε μια popular Τράπεζα...

Τα blogs νίκησαν τον πιο ισχυρό άντρα του επιχειρηματικού κόσμου Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Ανατρίχιασα διαβάζοντας το μήνυμα του κ. ...

Τα blogs νίκησαν τον πιο ισχυρό άντρα του επιχειρηματικού κόσμου

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ανατρίχιασα διαβάζοντας το μήνυμα του κ. Βγενόπουλου προς όλους τους εργαζόμενους της τράπεζάς του (http://press-gr.blogspot.com/2010/05/blogs_18.html). Δεν ξέρω αν προχώρησε σ' αυτή την ακόμη μία επικοινωνιακή κίνηση 13 μέρες μετά το τραγικό γεγονός, για να προσδώσει στον αριθμό ακόμη μεγαλύτερη αρνητική και φοβική διάσταση. Δεν γνωρίζω αν απλά έτυχε, καθώς η φθορά που υπέστη ήταν απροσδόκητα μεγάλη και πια δεν μπορούσε ν΄ αφήνει το όνομά του να σταμπάρεται και να καθίσταται συνώνυμο του "εκτελεστή", ενώ επί της ουσίας είναι "μη εκτελεστικός Πρόεδρος", όπως ο ίδιος αναφέρει.
Αναμενόμενα, προσπαθεί να κατηγορήσει τα blogs μη βρίσκοντας άλλον τρόπο να...
 μειώσει τη δυναμική όλων όσων του ασκούν κριτική. Επώνυμη συνήθως, αλλά και μερικές φορές ευλόγως ανώνυμη λόγο του κυρίαρχου φόβου απώλειας της όποιας εργασίας ή της όποιας ζωής. Ενδεχομένως, εκφάνσεις από τη κριτική που ασκήθηκε στον Mr MIG να ήταν υπερβολικές, ίσως και σκόπιμες, αλλά όλα τα επιχειρήματα είχαν αφορμή πραγματική. Επιπλέον, δύσκολα προσδιορίζεται ο σκοπός και κυρίως η κακοβουλία του.
Σίγουρα, όμως, το δεδομένο είναι ένα. Τα blogs δεν εξαγοράζονται. Στα blogs ο κάθε κύριος Βγενόπουλος δεν δύναται να δώσει αρκετά λεφτά διαφήμισης. Τα blogs δεν φοβούνται μην χάσουν τα παχυλά πακέτα, γιατί ακριβώς δεν τα έχουν. Ίσως τα αρπάξουν στο μέλλον και καταστήσουν έτσι την πραγματική μορφή δημοκρατίας σε μια νέα μεταμοντέρνα e-ολιγαρχία. Θα το δούμε σύντομα στο μέλλον νομίζω κι αυτό.
Στο σήμερα, όμως, εντύπωση μου κάνει τρομερή η ονοματοδοσία της ΜΑRFIN BANK, που συνοδεύεται από τον επιθετικό προσδιορισμό "POPULAR". Λέξη που μάλλον δείχνει τη διάθεση και την τάση του ονοματοδότη. "Δημοφιλής, λαοφιλής, κοσμαγάπητος" προσπαθεί να καταστεί κάθε στιγμή, με κάθε παρέμβασή του ο κ. Βγενόπουλος. Επιτυγχάνει και το "λαοπρόβλητος" χάριν των εκμισθωμένων μέσων και των επί πληρωμή κονδυλοφόρων."Προσιτός στα λαϊκά βαλάντια" επιδιώκει να γίνει με το να τα φλερτάρει με τους έχοντες αυτά και με το να προσπαθεί να πείσει ότι μόνο εκείνος μπορεί να τα προστατέψει.
Είναι γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα ο κ. Βγενόπουλος έχτιζε το λαϊκό του προφίλ, το image του, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις τις λαϊκής μάζας. Το καταδεικνύουν οι τηλεοπτικές, κυρίως, εμφανίσεις του που βρίθουν λαϊκισμού. Το καταδεικνύει όμως και η σημερινή επιστολή του. Γενικότερα, όλες οι ως τώρα κινήσεις του καταδειλώνουν ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας γνωρίζει καλά την τέχνη προσέγγισης και μέθης του ευρύτερου κοινού, με κύριο σκοπό την αύξηση της δημοτικότητάς του.
"Είμαι περήφανος", μας έγραψε ο κ. Βγενόπουλος για όλους εκείνους που εργάζονται γι' αυτόν. Δεν ξέρω όμως πόσο περήφανοι είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι για εκείνον. Πόσο θυμωμένοι είναι με την αυτή επιστολή και κυρίως με μερικά μέρη της, που πραγματικά εξοργίζουν, όπως το: "Είμαι υπερήφανος για την υποδιευθύντρια και τον ταμία που την ώρα που οι δολοφόνοι χτυπούσαν με τις βαριοπούλες το τζάμι το πρώτο μέλημά τους από υπερβολική ευσυνειδησία ήταν να βάλουν τις επιταγές των πελατών στο χρηματοκιβώτιο και μετά να φροντίσουν για την αποχώρησή τους (γενναία πράξη που βέβαια δεν πρέπει να επαναληφθεί από κανέναν συνάδελφο σε παρόμοιες περιστάσεις)".
Τραγικό, όπως τραγικό είναι που τόσες μέρες μετά ο κ. Βγενόπουλος να μην αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί και να μην ζητάει τουλάχιστον τη συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων. Μια συγνώμη όχι στα blogs, για να τους θρέψει το δονκιχωτισμό ότι νίκησαν τον πιο ισχυρό άντρα του επιχειρηματικού κόσμου. Μια συγνώμη από τους γονείς των θυμάτων, για να ημερέψουν τόσο οι ψυχές των, όσο και εκείνες των αδικοχαμένων κυρίως...

20 σχόλια

  1. κ. Παπαγιώτη αν ζήταγε συγνώμη θα παραδεχόταν ότι φταίει για μια οργανωμένη επίθεση στην Τράπεζα. Δεν νομίζω ότι διαβάσατε τα επιχειρήματά του για το μέρος της ευθύνης για το οποίο τον κατηγορούν (μέτρα πυρασφαλείας του κτιρίου και υποχρέωση εργαζομένων να μην απεργούν). Δεν είναι εύκολο να γλυτώσεις από επαγγελματίες δολοφόνους του παρακράτους όπως πιθανότατα ήταν αυτοί που κτύπησαν την MARFIN. Στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι ο εχθρός του μέσου Έλληνα εργαζόμενου είναι ο κ. Βγενόπουλος. Μάλλον οι "διαδηλωτές" που έκαψαν την Τράπεζα και οι εργοδότες τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1981 ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΡΟσαλταρησμένα Δημοσιοκαφρικα
    ξεράσματα του ΠΑΣΟΚ...φτού σας..

    Αυτη την ωρα που η επικαιροτητα εχει χτυπησει κοκκινο με το ραμολί τον γυφτοπουλο και την ξανθια αγαπημενη του καριολα (αν ειχε αυτοσεβασμο δεν θα ηταν με αυτο το ραμολιμεντο),
    ο πρασινορουφιανος
    δημοσιοκαφρος
    Χαρδαβελας,
    που αποβλακωνει συστηματικα τους αποβλακωμενους,
    εχτελει αποπροσανατολιστικη υπηρεσια παρουσιαζοντας το πουστρακι Σπηλιωτοπουλο με τις φαντεζι εκτροπες του.

    Ναι ρε μαλακα Χαρδαβελα και ετσι ειναι, αλλα τωρα ρε παλιοπουστη
    το θεμα ειναι ο γυφτοπουλος
    και η γαμιολα του,
    καθως και το κομμα του πρακτορα Papandreou.
    Καριολη.
    Σιγα σιγα να σας μαθαινουμε ολους, και τον ρολο που βαρατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΟΤΑΝ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ.
    ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΝ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρίξε κάτι πάνω σου να σου φύγει η ανατριχίλα ρε Παπαρογιώτη και άφησε τις τυμβωρυχίες.
    Πες μας για το πάπλωμα: ο Σιφουνάκης τα πήρε; Ο χΛέπας τα πήρε; Τα υπόλοιπα λαμόγια του συναφιού σου τα πήρανε; Αυτά πες μας και άστα τα υπόλοιπα. Διατεταγμένε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ 15.000 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.
    Α ΡΕ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΘΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ ΖΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ.
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΚΩΛΟΑΡΟΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΣ.
    Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ.
    Ο ΣΑΝΤΑΣ ΤΟΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΟΙΩΣΑΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΝΩ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΖΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΖΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και καλά τώρα, τους "κάνει χάρη" που δεν θα λειτουργήσει το υποκατάστημα...

    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ, αφού δεν πληρεί ούτε στο ελάχιστο τους όρους πυρασφάλειας για ένα τέτοιο χώρο.

    Για πόσο ηλίθιους μας νομίζει αυτός ο μαλάκας;

    Τα ερωτήματα παραμένουν:
    Με τίνος άδεια λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα;
    Πόσα πήρε για να την εκδώσει;
    Θα πάει κανείς κατηγορούμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...KALIMERA..MISTER...

    "SERIAL KILLER"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με 160 βουλευτές σας πηδάω και σας κάνω και πλάκα, κωλοέλληνες χαμούρες.
    Μέχρι και νόμο για να υπογράφω κρυφές συμβάσεις έφτιαξα, τι άλλο να ζητήσει ένας ηγεμόνας;
    Οσο και να με μαυρίσετε στις δημοτικές εκλογές, εγώ την καβάτζα μου την έχω κάνει.
    Κοντά στο 1 εκατομμύριο είναι οι "νέοι Έλληνες" από την Αλβανία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Σουδάν.
    Άει σιχτίρ φτωχομπινέδες.

    Γιώργος πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oloi osoi kanoun kritiki katalabainoun ti simaini na les kapoion dolofono???
    Giati o Vgenopoulos Kai oxi kapoios allos???????
    Mipos giati eipe tin alithia Gia tows politikous?????
    Kai poioi einai aftoi pou piso APO tin eponimia Kai anonima katefthinoun tis apopseis?????
    Koubenta Gia tows koukouloforous???? Poios ekapse epitides to kosmo Mesa sti trapeza????
    Pios tows edose tin entoli???????
    Varethikame pia na kanoume pos den vlepoume!!!!
    tsipras ametoxos????
    Papariga ametoxi??????
    PAME ametoxo?????????
    Dimosiografoi ametoxoi??????
    Kanalarxes ametoxoi???????

    Kai mporei ta bloggs na min exoun diafimiseis opos lete
    Exoun omos protimiseis Gia pollous logous

    Efxaristo
    Dimokratia den simaini anarxia!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παπα(ρ)γιωτη ολο για το Βγενοπουλο μιλας, για τα δικα σου τα κουμασια στο ΠΑΣΟΚ κουβεντα ετσι?
    Για το Σημιτη που καταδικασε τη χωρα με το Ευρω δινοντας πλαστα στοιχεια, για τη δυναστεια Παπανδρεου που διελυσε τα οικονομικα του κρατους, και για την παραχωρηση Εθνικης Κυριαρχιας με τη Μαδριτη, τα Ιμια, τη Δραγωνα, τη Ρεπουση, το παγωμα του Μπουργκας-Αλεξανδρουπολης και το ξεβρακωμα στον Ερντογαν, τσιμουδια δε βλεπω να βγαζεις......
    Δε μιλαω για τη ΝΔ, τα ιδια σκατα ειναι και αυτοι αν και κρατησαν καποια προσχηματα.
    Ο καιρος γαρ εγγυς ομως και ολο το πρασινο και γαλαζιο συναφι θα λαβει απο το λαο τη μεταχειριση που πραγματικα αξιζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ. Παπαγιώτη,

    νομίζω ότι δεν ξέρετε τι λέτε. Ο κ. Βγενόπουλος πολύ καλά έκανε και απάντησε με αυτό το δελτίο τύπου.

    Μόνο μία ερώτηση:
    Πώς είναι δυνατόν να κάηκε μόνο αυτή η τράπεζα αφού προηγουμένως την είχαν περιλούσει στις εξωτερικές τζαμαρίες με έυφλεκτο υλικό και δεν είχαν δει του εργαζόμενους μέσα;


    ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ κ. Παπαγιώτη μου, αυτό λέγεται απλά ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν η κυβέρνηση δεν παράγει έργο,τα σκάνδαλα αντικαθιστούν την ουσία

    Άρχισε πάλι να μυρίζει «μπόχα» στην Ελλάδα, θυμίζοντας σε πολλούς από εμάς το «βρόμικο ’89». Σκάνδαλα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια όπως η Siemens και το Βατοπέδι, νέα όπως αυτό του Τόλη και της Άντζελας, εξεταστικές επιτροπές και ειδικά δικαστήρια στήνονται, εφημερίδες και κανάλια «ζέχνουν» από περίεργες υποθέσεις, αποκαλύψεις για κακοδιαχείριση, σπατάλες, κότερα, κουρτίνες και άλλα πολλά.

    Ένα ολόκληρο έθνος άρχισε πάλι να κοιμίζετε με γαργαλιστικές λεπτομέρειες σκανδάλων και να ιντριγκάρεται με νέες βρόμικες υποθέσεις που αφήνουν κάποιοι να πλανώνται στον αέρα.

    Η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου χάνεται μέσα σε ορυμαγδό δηλώσεων, ανταλλαγών ύβρεων, δικογραφιών, επιτροπών, αποκαλύψεων.

    Είναι, όπως το 1989;

    Δυστυχώς όχι διότι δεν είναι και η Ελλάδα ίδια. Τότε το μόνο που διακυβεύονταν ήταν η εξουσία, αν θα αντέξει ο Ανδρέας ή αν θα γίνει επιτέλους πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Ήταν μια μάχη κυρίως πολιτικών αντιπάλων για την τελική επικράτηση.

    Σήμερα, διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας, η Ελλάδα περνά πολύ δύσκολες ώρες και οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες.

    Κι όμως, αυτή την κρίσιμη ώρα, κάποιοι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με πρώτη και καλύτερη την κυβέρνηση. Όταν δεν παράγεις έργο, τότε τα σκάνδαλα θα αντικαταστήσουν την ουσία, αυτός είναι ο κανόνας από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει ο πρωθυπουργός. Κι όσο η πατρίδα θα κατρακυλά στο γκρεμό… κάντε ησυχία,
    η κυβέρνηση κοιμάται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤH,τίς ιδικές σου κρίσεις/σχόλια ό Mr.MIG,τίς γράφει στά αρχίδια του καί ΄σένα μαζί,όπως κι εμείς σέ γράφουμε στά αρχίδια μας,συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά το τραγικό περιστατικό της Marfin , αναρωτήθηκα αν θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις . Ολες οι τράπεζες που λειτουργούν στη πόλη μου , έχουν μία πόρτα που χρησιμοποείται για είσοδος προσωπικού και πελατών και δεν υπάρχει άλλη έξοδος , ούτε σκάλα για άλλο όροφο. Υπάρχουν και άλλες δύο τράπεζες , που έχουν δύο πόρτες . Στην μία , μπορεις να μπείς από τη μία πόρτα και να βγείς από την άλλη . Στην άλλη υπάρχει και η δεύτερη πόρτα που γράφει ‘’ΕΞΟΔΟΣ’’ αλλά δεν την έχω δει ποτέ ανοιχτή . Δεν γνωρίζω τι προβλέπει ο νόμος για την πυρασφάλεια αυτών των καταστημάτων , αλλά σε μία τέτιοια περίπτωση ο θεός να βάλει το χέρι του και δεν γνωρίζω από πρακτικής πλευράς τι θα μπορούσε να γίνει για τα μέτρα πυρασφάλειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν η κυβέρνηση δεν παράγει έργο,τα σκάνδαλα αντικαθιστούν την ουσία

    Άρχισε πάλι να μυρίζει «μπόχα» στην Ελλάδα, θυμίζοντας σε πολλούς από εμάς το «βρόμικο ’89». Σκάνδαλα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια όπως η Siemens και το Βατοπέδι, νέα όπως αυτό του Τόλη και της Άντζελας, εξεταστικές επιτροπές και ειδικά δικαστήρια στήνονται, εφημερίδες και κανάλια «ζέχνουν» από περίεργες υποθέσεις, αποκαλύψεις για κακοδιαχείριση, σπατάλες, κότερα, κουρτίνες και άλλα πολλά.

    Ένα ολόκληρο έθνος άρχισε πάλι να κοιμίζετε με γαργαλιστικές λεπτομέρειες σκανδάλων και να ιντριγκάρεται με νέες βρόμικες υποθέσεις που αφήνουν κάποιοι να πλανώνται στον αέρα.

    Η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου χάνεται μέσα σε ορυμαγδό δηλώσεων, ανταλλαγών ύβρεων, δικογραφιών, επιτροπών, αποκαλύψεων.

    Είναι, όπως το 1989;

    Δυστυχώς όχι διότι δεν είναι και η Ελλάδα ίδια. Τότε το μόνο που διακυβεύονταν ήταν η εξουσία, αν θα αντέξει ο Ανδρέας ή αν θα γίνει επιτέλους πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Ήταν μια μάχη κυρίως πολιτικών αντιπάλων για την τελική επικράτηση.

    Σήμερα, διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας, η Ελλάδα περνά πολύ δύσκολες ώρες και οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες.

    Κι όμως, αυτή την κρίσιμη ώρα, κάποιοι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με πρώτη και καλύτερη την κυβέρνηση. Όταν δεν παράγεις έργο, τότε τα σκάνδαλα θα αντικαταστήσουν την ουσία, αυτός είναι ο κανόνας από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει ο πρωθυπουργός. Κι όσο η πατρίδα θα κατρακυλά στο γκρεμό… κάντε ησυχία,
    η κυβέρνηση κοιμάται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε' ΔΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΒΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΑ ΤΩΝ ΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΒΩΝΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΡΙΩΡΟΦΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΛΗ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡ/ ΣΑΣ, ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΩΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ, ΑΠΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΣΟ Η ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩ.
    ΒΛΑΚΕΣ
    ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΕΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΩΛΕΒΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ, ΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάνω από όλα σοσιαλισμός...!!!!!
    PASOK poisonos..

    Τι απίστευτος μικρομεγαλισμός είναι αυτός , δεν ξέραμε ότι παλέψαμε να καθαρίσουμε το κίνημα από το του Σημίτη, κάναμε τον κόσμο να δώσει στο κίνημα μια τελευταία ευκαιρία.. και τώρα μπροστά μας και οι παρών...
    και η πολιτική τους και η νοοτροπία του βλ.
    Κυρία Τζακρη..
    την ώρα που κόβουν από τους γερονταις τις συντάξεις αυτή φοράει πανάκριβα συνολάκια..
    Τις είπε κανείς ότι ο συμβολισμός είναι πιο δυνατός από τον λόγο?...

    Γιατί μας ξευτιλιζετε έτσι?...
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΤΖΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..
    Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!!!!!!!!!'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙG ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση