GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφιερωμένο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΗ Είσαι το 1, 2, 3, 4… Η σειρήνα ουρλιάζει…. Σε 2 φωνάζουν… Τρέχεις ασταμάτητα…. Ανεβαίνεις την σκάλα…. Φοράς το κράνος...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΗ

Είσαι το 1, 2, 3, 4…Η σειρήνα ουρλιάζει…. Σε 2 φωνάζουν… Τρέχεις ασταμάτητα…. Ανεβαίνεις την σκάλα…. Φοράς το κράνος… Η καρδιά σου αρχίζει να κτυπάει σαν τρελή… Κλείνεις τον ουρανό… χαϊδεύεις την φωτογραφία που έχεις πάντα μαζί σου…. χαμογελάς… φεύγεις…. Νιώθεις την πίεση της ταχύτητας…. Και ξαφνικά είσαι εκεί ψηλά… εσύ και ο ουρανός…. εσύ και ο Θεός….εσύ και τα χρωματα…Αχ αυτά τα χρώματα!!! Σε συνεπαίρνουν…τα ερωτεύεσαι…. Ψάχνεις τον ορίζοντα… Ξαφνικά τον βλέπεις… είναι κοντά σου.. είναι μακριά σου… Μεγάλος…Παράξενος…Δυνατός… Εσύ χαμογελάς απλά… Βοήθα θεέ μου… το χέρι σταθερό… Βοήθα Παναγία μου…Να γυρίσω πίσω… να αγκαλιάσω την γυναίκα μου…. Να φιλήσω το παιδί μου… να δω την Μάνα μου…. Βοήθα Παναγιά μου να δω αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν αυτή την μίζερη ζωή όμορφη…. Το χέρι σταθερό… το βλέμμα ίσιο… Τα μάτια παντού….Όμορφη θάλασσα κάτω… Πλανεύτρα….
Αν είναι να φύγω ας...

φύγω όπως εκείνους….Με θάνατο αντρειωμένο… περήφανο….Εσύ χαμογελάς… Δεν σε φοβάμαι Χάρε…. Το μόνο που θέλω είναι να πάω να συναντήσω εκείνους… τους δικούς μας… τους ήρωες…. Αντρίκια περήφανα…. Έρχεται ο μαύρος…. Είναι μακριά σου… Υπολογίζεις… γυρνάς… δευτερόλεπτα… σε πήρε στα ψαλίδια…Βοήθα…. Σηκώνεσαι…ψηλά…κατεβαίνεις και ξαφνικά τον έχεις στο LOCK….
Ακούς τον ήχο….είναι ΚILL…τον ειδοποιείς…. Σε νιώθει κολλημένο πάνω του… φεύγει… εξαφανίζεται στον γλυκό ορίζοντα….χαλαρώνεις….κοιτάς τριγύρω…. Εσύ και ο ουρανός… ηρεμία… Αχ αυτά τα χρώματα…. Κοιτάς κάτω και βλέπεις τους βράχους…διάσπαρτους στην θάλασσα….με τα χρυσά της τα νερά… χαμογελάς…αν θα μπορούσες θα ούρλιαζες… χαχαχα σου έρχονται στο μυαλό τα τελευταία γεγονότα…. Μα τόσο μικροί είναι αυτοί εκεί κάτω;;....τόσο επικίνδυνοι;;..τόσο ανούσιοι;;....τόσο μικρόψυχοι;;.χα χα χα μα δεν βλέπετε τριγύρω σας… δεν νιώθετε γιατί θα πέφταμε;;...
Είναι δυνατόν να μην βλέπετε τους βράχους…;; Είναι δυνατόν να μην μυρίζεται την θάλασσα;;... ελώριοι βράχοι καταμεσής στο πέλαγος… για πια επιδόματα μιλάτε… εγώ μιλάω για αυτά τα διαμάντια διάσπαρτα στο Αιγαίο… και εκείνο το πανί…ναι το πανί… κόβεις το γέλιο… ένα δάκρυ έρχεται στα μάτια…. Το πανί….και μόνο που το σκέφτεσαι μια γλυκιά ανατριχίλα… Ναι κύριοι…. οι βράχοι…ο ουρανός…τα χρώματα…το πανί….για αυτά θα πέφταμε…. Για αυτά που ορκιστήκαμε… πόσο δεν φαίνεστε από δω…πόσο λίγοι είστε…. Σκέφτεσαι…ξάφνου στα δίπλα σου… οι φίλοι σου οι συνάδελφοι σου… οι ήρωες σου… τυλιγμένοι σε σύννεφο… η καθιερωμένη τους επίσκεψη…. σου κουνάνε το χέρι…χαμογελάνε…. Ανταποδίδεις με αγάπη…είσαι χαρούμενος… τους έχεις δίπλα σου…. Θα ξανάρθω ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ…. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ….ΕΚΤΩΡΑ…ΚΩΣΤΑ….την άλλη φορά
ανδρειωμένοι…. Ήρωες…επιδόματα…. Πολιτικοί…. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
.

26 σχόλια

  1. Πραγματικό περιστατικό στην Ελληνική Βουλή.
    Προσφέρετε δωρεάν σε όλους μα σε όλους τους ΑΡΙΣΤΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ να το αντιγράψουν, να το βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους, για να βλέπουν κάθε βράδυ εφιάλτες, γιατί αυτό τους αξίζει σαν επιβράβευση για τις πολιτικές και κομματικές τους επιλογές.
    Όταν ήταν ακόμη Υπουργός Ο Ακατανόμαστος και όπως αποδείχτηκε ανίκανος Αλογοσκούφης, όπως και αυτός που του έδωσε το Υπουργείο, τα επώνυμα στους ανθρώπους δεν δίνονταν τυχαία, και ενώ ήμασταν μέσα στην οικονομική κρίση που έδερνε όλον τον κόσμο και εδώ είχε αρχίσει η κατρακύλα έτσι που ο κόσμος να μην ξέρει για την οικονομία τι θα συμβεί αύριο, ο Πάγκαλος από το βήμα του ομιλητή στην Βουλή τον είχε πάρει παραμάζωμα και ο κύριος υπουργός είχε σκύψει την κεφάλα του λες και θα βρει τρύπα να χωθεί.
    Τι είχε συμβεί και γιατί ο Πάγκαλος την είχε στριμώξει;
    Οι τράπεζες ιδιωτικές και ελεγχόμενες από το κράτος είχαν δώσει μπόνους στα μεγαλοστελέχη τους περίπου 850.000.000, ΝΑΙ ΟΚΤΑΚΟΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
    Έτσι βάσει της ισχύουσας φορολογίας θα έπρεπε συνολικά να αποδοθεί φόρος στο δημόσιο περίπου 300.000.000, ΤΡΑΚΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    Τι είχε όμως συμβεί; Ο κύριος υπουργός είχε εκδώσει απόφαση του και η οποία είχε περαστεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ήταν νόμος δηλαδή του κράτους, και την οποία εφημερίδα κρατούσε ο Πάγκαλος και του την μοστράριζε, και η απόφαση έλεγε ότι οι λαβόντες τα 850.000.000, Α Π Α Λ Λ Α Σ Ο Ν Τ Α Ι υποχρεώσεως φόρου για αυτά τα ποσά που έλαβαν ως μπόνους!
    Δηλαδή κατά την αντίληψη της Δεξιάς κυβέρνησης αν θα έπαιρναν 500.000.000 ΕΥΡΩ καθαρά θα τους πείραζε, ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΡΟ ΠΟΥ ΌΦΕΙΛΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
    Δυαμαρτυρήθηκε η Αριστερά συνολικά; ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Διαμαρτυρήθηκε κανείς από την ΔΕΞΙΆ ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Να λοιπόν γιατί τους αξίζουν οι εφιάλτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟ 1940 ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

    Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΓΑΠ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΤΟ 2010 ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ......


    ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσθε εκεί στούς ουρανούς ψηλά,μαζί μέ τίς προσευχές όλων τών Ελλήνων,πού αισθάνονται υπερήφανοι διά ΣΑΣ!!!
    ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ ΑΕΤΟΙ!!!!!!!!!

    ΒΕΝΙΖΕΛΕ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΒΙΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ .. ΠΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ..ΥΠΑΡΧΩ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΓΡΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει σοβαρή βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου 30% , έρχεται μεγαλύτερη μείωση σε λίγο καιρό ,του μισθού και της σύνταξης , σου κόβουν τα δώρα .
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Η Ελλάδα καταστρέφεται και εσύ Έλληνα γιατί φοβάσαι ;;;;;
    Τι φοβάσαι ;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Γ.Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαστε μαζι σας γιατι εχομε και μεις ιδανικα και παλεψαμε γι αυτη τη Πατριδα....Δεν επιτρεπομε σε κανενα ΓΑΠ και Βενιζελο να διαλυσουν τα παντα. ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΥΨΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ξεφτιλισμενη πουτανα ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γ. Παπανδρέου παίρνει τα ίδια ακριβώς μέτρα που είχε πάρει ο Πινοσέτ και οι άλλες χούντες της Λατινικής Αμερικής και οδήγησαν τις κοινωνίες σε εξαθλίωση.
    Ο λαός σήμερα έδωσε ένα μήνυμα.

    Την Τετάρτη πρέπει να παραλύσει όλη η Ελλάδα. Καλούμε τους φίλους
    (..ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ) του ΠΑΣΟΚ σε ένα Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής.
    Αγώνα μέχρι να πέσει αυτή η κυβέρνηση του ΔΝΤ - ΟΜΠΑΜΑ.

    Δεν είναι τυχαίο που δεν έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τη συνάντησή τους.
    Δεν ήθελε να μπει η εικόνα του στο κάδρο με τον Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕΤΟΝ ΛΑΟΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ ;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑι ΣΤΗΝ ΑΡΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟΤΕ
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΕΤΕ
    ΔΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΤΕ ΤΙ ΠΡΩΚΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΙΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Γιατί σώζουμε αυτόν τον Έλληνα δισεκατομμυριούχο, με τα λεφτά των φορολογουμένων μας;"

    ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ BILD ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ

    Η εφημερίδα Bild, μια απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, συνεχίζει την επίθεση της κατα της Ελλάδας με ένα άρθρο που μπλέκει και τον Σπύρο Λάτση.

    Η εφημερίδα λοιπόν αναρωτιέται γιατί ο Γερμανικός λαός θα πρέπει να πληρώσει απο την τσέπη του για να κερδίσει ο Λάτσης.

    Οπως...αναφέρει το δημοσίευμα σώζοντας την Ελλάδα απο την χρεοκοπία ο Λάτσης θα ειναι ενας απο τους μεγαλύτερους κερδισμένους μιας και έχει πάνω απο 10 δις ευρώ σε ελληνικά κρατικά ομόλογα.

    ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΞΗΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ
    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ....
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ..ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε πιλοτοι δεν πατε να χεστητε εχετε κανταντησει οι ταριφες των αιθερων.
    Για καθηστε ρε μαλακες ολος ο υπολοιπος κοσμος ειναι μαλακας που θα του κοπουν οι μισθοι???δηλαδη μονο εσεις προσφερετε στην πατριδα???
    αντε και γαμηθητε μαλακες μισθοφοροι.Φτουσας αιθεροταριφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΟΙ,

    Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.
    ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπομονή πράσινη και μπλέ χούντα είναι θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ Η MEGA ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    Ιδού το βίντεο με το ξύλο που έφαγε ο Γκούμας απο τα ΜΑΤ

    Απο την μια το ΣΤΑΡ βγήκε και είπε πως αριστεριστές επιτέθηκαν φραστικά στον Κακλαμάνη ενώ στο ίδιο τους το βίντεο φαίνεται πως κόσμος σηκώνετε απο τις καφετέριες και τον βρίζει.

    Απο την άλλη έδειξαν το ξύλο που έφαγε ο Γκούμας απο τα ΜΑΤ.

    Ο Κακλαμάνης συγχείστηκε και μπήκε απευθείας για εξετάσεις με την συνοδεία της αστυνομίας την ίδια ώρα που τόσος κόσμος ψάχνει ένα κρεβάτι στα νοσοκομεία και δεν βρίσκει.
    Αηδία πια...
    Τα ΜΜΕ μας θέλουν να τους λυπόμαστε!
    Όχι φτάνει!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΎΛΟ

    ΛΑΤΣΗ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΖΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΔΗΓΕΙΣ..
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ..
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νεκρώστε τη χώρα τη Τετάρτη, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, ούτως ή άλλως άνεργοι θα είστε σε μερικές εβδομάδες!

    Τσακίστε του ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ και αρνηθείτε να υπακούσετε στο ξεπούλημα της χώρας.

    Ο ΓΑΠ θα στείλει τους γιούς και τις κόρες σας …ξέρετε που και για τι ακριβώς.

    Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας που έχει εμφανιστεί στην πολυτάραχη ιστορία του Ελληνισμού εν πλήρη δράση το 2010.

    Πλήρης ανυπακοή σε οποιαδήποτε κυβερνητική οδηγία.

    Καταργήστε τη κυβέρνηση στη πράξη και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά την καθειρξή τους για τα εγκληματα που διέπραξαν.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και κάτι ακόμα…ξυπνήστε εσείς της αντιπολίτευσης γιατί έχετε χάσει την μπάλα και θα σας πάρει και εσάς το ποτάμι.
    Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα ούτε αναπόφευκτα είναι ούτε μονόδρομος.

    Εάν κινήσετε το κώλο σας θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές εντός και εκτός της χώρας.
    Γρήγορα…και πετάξτε και τη Ντόρα γιατί έχει βαρύνει πολύ το “μαγαζί” και άσπρη μέρα δεν υπάρχει με τέτοιες φυσιογνωμίες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ 01 Μαϊ 2010 6:46:00 μ.μ

    ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑΝ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕ Ο ΓΑΠ Ο ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΓΡΑΝ;ΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΗ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΡΕΣ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΗ

    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΗ
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ
    ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ,
    ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΑΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΞΕΙ
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ.

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΠΙΘΑ.

    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι Έλληνες , απαιτούν και ζητούν την πτώση και την εξαφάνιση από το πολιτικό προσκήνιο , την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει σοβαρή βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου 30% , έρχεται μεγαλύτερη μείωση σε λίγο καιρό ,του μισθού και της σύνταξης , σου κόβουν τα δώρα .
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Η Ελλάδα καταστρέφεται και εσύ Έλληνα γιατί φοβάσαι ;;;;;
    Τι φοβάσαι ;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που να καταλάβει αγόρι μου ο μπουχέσας που τον κάνανε υπουργό αυτά που γράφεις εδώ εσύ;
    Ένα πράγμα να ξερέτε παιδιά: Εκεί πάνω που βρίσκεσθε είναι μαζί σας και κάθε ελληνική ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!ΕΛΛΗΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπράβο Γιώργο Θαλάσση σε εσένα και τους υπόλοιπους πιλότους μας. Το θλιβερό παχύδερμο μόνο από μίζες καταλαβαίνει, μη του μιλάς για πατρίδες γιατί πρέπει να τρέχει στα λεξικά για να σου απαντήσει.
    Αγαπητέ @8:46:00 νομίζεις ότι οι Τούρκοι φίλοι του πολυχρονεμένου σου Βενιζέλου όταν σου τους φορέσει στο κεφάλι δεν θα σου πειράξουν τον μισθό; Αν βαριέσαι να διαβάζεις ιστορία, ρώτα κανένα Κύπριο από το κατεχόμενο τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,
    ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΥ.
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,
    ΜΑΓΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση