GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη!..

...ο αστυνομικός της προσωπικής ασφαλείας της βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενας Παναρίτη Του Κώστα Ζωγράφου Είναι γνωστό το κρυπτο...

...ο αστυνομικός της προσωπικής ασφαλείας της βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενας Παναρίτη

Του Κώστα Ζωγράφου

Είναι γνωστό το κρυπτοδεξιό σύνδρομο που έχουν πολλά από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αποτυχημένα προσπαθούν να το αποκρύψουν, καθώς είναι έκδηλο στην πολιτική στάση τους και στις επιλογές τους.
Η βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, κ. Έλενα Παναρίτη, δεν έχει κρύψει τις αντισοσιαλιστικές απόψεις της και είναι γνωστή η σκληρή θέση της υπέρ αυτών αλλά και ακόμη πιο σκληρών οικονομικών μέτρων. Έχει υπηρετήσει μάλιστα, εργαζόμενη γι΄αυτή και την Παγκόσμια Τράπεζα.
Αντιγράφω από το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ, κάποια παραπάνω στοιχεία του βιογραφικού της κ. Παναρίτη:
"Το συνολικό έργο της Έλενας Παναρίτη αναγνωρίζεται διεθνώς σαν καλή πρακτική εφαρμογή «θεσμικών οικονομικών». Είναι ειδική στα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και στην αντίστοιχη διαχείριση του δημόσιου τομέα. Τώρα...

είναι κοινωνικός επιχειρηματίας και επικεφαλής του Panel Group, ένας ειδικός συμβουλευτικός όμιλος που επενδύει σε υποβαθμισμένες περιοχές και παρέχει συμβουλές για τη δημόσια στρατηγική πολιτική και τη μετατροπή και αξιοποίηση, της μη ρευστοποιήσιμης ακίνητης περιουσίας. Κατά την διάρκεια της εργασίας της στην Διεθνή Τράπεζα ως οικονομολόγος, πρωτοστάτησε σε σειρά θεσμικών μεταρρυθμίσεων, όπως τη μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα και των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων στο Περού. Η Panel Group, ασχολείται με ρυθμίσεις αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα και που αποδίδουν σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά αποτελέσματα."
Εύχομαι και υπουργοποίηση της κ. Παναρίτη για να 'ρθουν οι καλύτερες ποθητές μέρες. Αναρωτιέμαι, όμως, αν η βουλευτίνα του κυβερνόντως κόμματος γνωρίζει ότι ο αστυνομικός που έχει επιφορτιστεί το έργο της ασφάλειάς της ότι στις εκλογές που λαμβάνουν χώρα αυτό το σαββατοκύριακο στα συνδικαλιστικά όργανα της Αστυνομίας είναι υποψήφιος και μάλιστα με την στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ και ειδικότερα του κ. Μπαλάσκα. Είναι σύμφωνη η άφαντη επί του κοινοβουλίου βουλευτής με τον συνδικαλισμό στα σώματα ασφαλείας; Και πολύ περισσότερο, πώς νιώθει που ο προσωπικός της φρουρός, κ. Τσισμετζής Μιχάλης κατεβαίνει υποψήφιος στηριζόμενος από ένα αντίθετο ιδεολογικά κόμμα;

ΥΓ Η φωτογραφία είναι του νεαρού και είναι μία από τις 2 που έχει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Αλήθεια, η κ. Παναρίτη συμφωνεί με το ύφος και την εικόνα που δίνει ο αστυνομικός της, κρατώντας ένα μπουκάλι και πίνοντας; Mα είναι δυνατόν κ. Παναρίτη;

19 σχόλια

  1. Μήπως την φυστικώνει την ξυνή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Ο γΙΩΡΓΟς ΑΠΟ ΚΕΝΕΝΑ ΜΑΣΑΝΤΖΙΔΙΚΟ = ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε αναρτήστε κανα βίντεο από τα χιλιάδες κόσμου που διαδήλωσαν σήμερα κατά του ΔΝΤ,κατά της κυβέρνησης του υπαλληλίσκου της αμερικανιάς,κατά της αδικίας
    ΌΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΣ;;;;
    ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!
    ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εε...ποιο το περίεγο !

    στην
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΝΤ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΩΟΝ ΤΟ ΜΕΝ
    ΖΩΑΡΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
    Η ΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά είμαι κατά του ΛΑΟΣ ...κοινώς δεν τους πάω...όμως όταν χρησιμοποιείς φράσεις όπως "κρυφοδεξιό¨δείχνει ότι και εσύ είσαι λίγο "κρυφοΠΑΣΟΚ" και αυτό είναι κακό για την αντικειμένικότητα σου....ή μήπως κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑΒΕΤΕ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗ. ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να απολυθεί αμέσως! Ο κ. Βούγιας να της αποσπάσει κανά ξάδερφο της Αλ Σάλεχ πούναι και από καλή οικογένεια μουσουλμάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σεπτέμβριο είχαμε τη φτηνότερη βενζίνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (1,01 ευρώ το λίτρο με επίσημο μέσο όρο το 1,35).
    Με τον Γιωργάκη αποκτήσαμε την ακριβότερη βενζίνη σε όλη την Ευρώπη, με τη μέση τιμή αμόλυβδης να ανέρχεται στο 1,53 ευρώ το λίτρο, περισσότερο από 16 λεπτά το λίτρο ακριβότερη από το μέσο όρο της Ευρώπης. Μάλιστα, σε πολλά μέρη της Ελλάδας, η μέση τιμή φαντάζει ως ανέκδοτο, με δεδομένο ότι φτάνει μέχρι και το 1,70 ευρώ/λίτρο.
    Την ίδια στιγμή στη Γερμανία η τιμή διαμορφώνεται στο 1,42 ευρώ/λίτρο, με την πετρελαιοκίνηση εννοείται να είναι ελεύθερη. Για συγκρίσεις βέβαια εισοδημάτων μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων, ούτε συζήτηση να γίνεται.
    Άντε ρε Γιωργάκη, ο Θεός να σε έχει καλά να μας χαρίσεις και άλλες τέτοιες πρωτιές (μέχρι τουλάχιστον να σε σιχαθούν οι βουλευτές σου και να σε στείλουν από εκεί που ήρθες).
    Ως τότε, Έλληνες γκαλό γκουράγκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ma ti kosmos eimaste!

    1. Giati tha prepei to politiko fronhma tou kathenos na mperdeyetai me to epaggelmatiko
    2. "Mpordelo", san den ntrepesai
    3. "Antisosialistikes apopseis", tha prepei na matheis oti h sosialdhmokratia pisteyei sthn oikonomia ths agoras ke gia na matheneis allo koino´niko kratos ke allo kratikismos. Zontano pradeigma h souidiki sosialdhmokratia me ena kalo koinoniko dikty alla me tis ligoteres kratikes epixeirhseis sthn Europh

    Thn kyria oute pou thn xero, apla ligo ithos den vlaptei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόν χειμώνα,ό μπουρδελοθίασος λα.ό.Σ,ανεβάζει νέo porno-dvd καί χειάζονται partner διά τήν μπουμπούκα καί τήν αντιπρόεδρο!!!
    Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν!!!
    Μεταξύ αυτών μάλλον θά προσληφθή κι ό έν λόγω body-quard.
    Ποία ή έκπληξις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και δεν μου λες ρε σύντροφε εσύ πόσο σοσιαλιστής είσαι; Η Παναρίτη σου βγήκε λειψή στο σοσιαλισμό. Τόσοι μιζαδόροι είναι μέσα στο κόμμα, αλλά αυτοί δεν σε ενοχλούν; Κάθε παραγγελία όπλων, τηλεπικοινωνικού υλικου, ΔΕΗ, είχε μίζα στην σοσιαλιστική Ελβετία απότην εποχή του του αείμνηστου που νομιμοποίσε τη μίζα. Και μιά και όπως φαίνεται είσαι μέσα στο κόμμα αν μπορείς κάνε μιά βαθμολογία γιά την σοσιαλιστική συνείδηση όλων των μεγάλων του Πασοκ από 81 και μετά να μάθουμε και εμείς οι ανίδεοι πόσο σοσιαλιστές ήταν τα συντροφια σου. Και μην ξεχάσεις να βάλεις 0 στην Παναρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη σου κάνει έντύπωση μετά την χείρα ΒΟΗΘΕΊΑΣ,το πιό πιθανό είναι να βοηθήσουν και στην κυβέρνηση ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΛΑΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!ΤΟ ΦΑΓΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ.Ζωγράφου,
    Συμφωνώ απολύτως μαζί σας,διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι η εν λόγο κυρία δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον απλό Λαό και γιατί δεν ρωτάτε στη Λακωνία από όπου κατάγεται πια γνώμη έχουν για την ανύπαρχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ
    Η κυρία Παναριτη είναι δεξια και δεν το κρύβει. Κόρη στρατηγού που επι Μητσοτάκη (1991-1994) ήταν υπεύθυνος για Αντισταθμιστικά Ωφελήματα (ΑΩ) του Υπουργείου Άμυνας.
    Τότε εκανε σύμβαση με καποια Χανκοκ για παροχή υπηρεσιών (Lobbying) στις ΗΠΑ. Αυτή τη σύμβαση της κυρίας Χανκοκ κράτησε και ο Αρσένης ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Ανδρέα το 1994.
    Η κα Χανκοκ βοηθησε την Παναριτούλα στα μεταπτυχιακά της αφού στην Ελλάδα μονο το Αμερικάνικο Κιλλέγιο μπορεσε να βγάλει το οποίο βέβαια δεν είναι ΑΕΙ, αλλά και στην συνεργασία της με το ΔΝΤ.

    Την κα Παναρίτη σύστησε στον Γιώργο η Λούκα Κατσέλη, βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειναι γνωστο

    οτι οι μπατσοι της φρουρας
    πηδανε τις γριες βουλευτινες και βουλευτες
    ετσι τους εκβιαζουν
    και κυβερνανε αυτοι

    Εχουμε κυβερνησεις εκβιασιμες απο μπατσονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Den ntrepesai katholou re megale...??? Valate thn foto tou paidiou pou exei sto fb gia na ton kathgorisete kai na dialisete thn Panarith...Gia mia akoma fora mplekete ta politika me ta epaggelmatika kai ta prosopika...Kai sikofantite apenanti se ena ellhna astinomiko pou prospathei na kanei thn "douleia" tou...giauto pleon tous onomazoun "mpatsous"... NTROPH SAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕΕΕ!!!! ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ FB ΣΤΟ BLOG ... ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΖΟΥΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗ Η' ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! ΦΕΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟ-ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ Κ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΟΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΕΛΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΩΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ.
    ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση