GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δήθεν μονόδρομος...

TO ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Για οσους δεν το διαβασαν ο νομπελιστας Κρουγκμαν ...

TO ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
Για οσους δεν το διαβασαν ο νομπελιστας Κρουγκμαν υποστηριζει τον διακανονισμο αλλα λεει οτι χρειαζεται και η δραχμη ξανα! και ξεφτιλιζει τον δηθεν μονοδρομο της Ελληνικης κυβερνησης...και τους εντεταλμενους κονδυλοφορους αλλα και τα ξεπουλημενα ΜΜΕ
Greek End Game - Paul Krugman Blog - NYTimes.com
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ
Ομαδα δημοκρατικων πολιτων

20 σχόλια

  1. Re paidia afiste tis vlakeies. An girisoume sit draxmi teliosame
    Mas sozi to oti eimaste to euro Kai oi ipoloipoi fovountai
    Mi tows paroume sto laimo Mas.
    De ftaiei kamia europi an emeis epi 20 xronia trome allow
    Tis epixorigisis SE pseftikes paroxes SE agrotes pou den
    Einai agrotes SE proeklogikes paroxes.
    Vgalame ta matakia Mas monoi Mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί να επιβραβεύεται με συναίνεση το κόμμα που διέλυσε την οικονομία επί 21 κυβερνητικά χρόνια.
    Δεν μπορεί επιβραβεύεται ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης που παρότι ήξερε ότι λόγω της κρίσης το έλλειμα πήγαινε με 1% του ΑΕΠ το μήνα, αυτός έλεγε στον κόσμο ότι "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα" για να μας κλέψει την ψήφο.
    Δεν μπορεί να επιβραβεύεται ο πιό ανεύθυνος και άσχετος πολιτικός που με τις δηλώσεις του [περί Τιτανικού και ότι πάμε για πτωχευση} τράβηξε την προσοχή των διεθνών κορακιών κερδοσκόπων και μας τίναξαν στον αέρα, δίνοντάς τους μάλιστα τη δυνατότητα να ποντάρουν εκ του ασφαλούς με τη γνωστή ρύθμιση του Τ+10.
    Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
    Η ιστορία θα είναι πολύ σκληρή με το Γιωργάκη και το φασιστικό πασόκ.
    Μερικοί επί χρόνια έλεγαν ότι η δικτατορία ήταν μία μαύρη εποχή για τη χώρα. Οι μελλοντικές γενιές θα λένε ότι το πασόκ ήταν η πιό σκοτεινή και απάνθρωπη εποχή για τους Έλληνες.
    Σε λίγα χρόνια όσοι κάνουν το λάθος να λένε ότι ψήφισαν πασόκ θα τρώνε ξύλο από τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Κυρίες και Κύριοι, αδελφοί Συνέλληνες. Τώρα που πέσανε πια όλες οι μάσκες, τώρα που η χώρα αυτή, για άλλους Πατρίδα, για άλλους χώρος επιχειρήσεων και για άλλους κερδοσκοπικός παράδεισος, κινδυνεύει όχι πλέον να πτωχεύσει αλλά να σβηστεί απ τον παγκόσμιο χάρτη κυριολεκτικά, σε ελάχιστα μονάχα χρόνια, τώρα λοιπόν που οι κατεργάρηδες μέσα κι έξω απ τον τόπο, είναι τόσοι πολλοί ώστε να μην υπάρχουν πάγκοι για να καθίσουν, ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και.....
    .

    κάθετα.

    Γνωριζόμαστε όλοι σ' αυτό τον τόπο. Εννοώ κι εσάς τους 10.000 -δεν είσαστε περισσότεροι- κι εμάς που παροικούμε την Ιερουσαλήμ της Ενημέρωσης ως ένοικοι του Δημόσιου Βήματος αυτής εδώ της τραυματισμένης Δημοκρατίας.

    Δεν ωφελεί κανέναν μας πια, η Οπισθοδακτυλοκρυψία, το Συναξάρισμα, η Επαγγελματική Υποκρισία και το Αλληλοπαραμύθιασμα. Η Ελλάδα έγινε Μπατεσκυλαλεσταρία. Απευθύνομαι σ' εσάς, -με ξέρετε όλοι, περνάτε καλά μαζί μου όταν «τα χώνω» από τηλεοράσεως, έχετε διασκεδάσει με τα τραγούδια μου, κοντά μισόν αιώνα τώρα, και σε κάποιες εξαιρέσεις σας μάλιστα, έχετε επικοινωνήσει και με τον καθαρό ποιητικό μου λόγο, κλπ.

    Απευθύνομαι σ εσάς, διότι εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο. Αγοράζετε και εξαγοράζετε επίορκους, ανίκανους και φτωχομπινέδες πολιτικούς, -οι εξαιρέσεις, πασίγνωστες και φωτεινές δεν αρκούν να τουμπάρουν τη ζυγαριά- φτιάχνετε νόμους και καθιερώνετε διατάξεις σύμφωνα με τα κλειστά δικά σας συμφέροντα, γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το λαό αυτής της χώρας. Τον οποίο συχνά πυκνά φωνάζετε να σκύψει κι άλλο και να βγάλει απ τη μύγα το ξύγκι να το καταθέσει στις ατέλειωτες τεράστιες δεξαμενές χρημάτων που είτε κληρονομικά, είτε με τη δικιά σας μαεστρία και ικανότητα, έχετε αποθηκεύσει για πολλές-πολλές γενιές των οικογενειών σας.

    Απευθύνομαι σ' εσάς γιατί δεν είσαστε όλοι παλιοτόμαρα, η συντριπτική σας πλειοψηφία έχει σπουδάσει, συνήθως στο εξωτερικό, έχετε λάβει και ελληνική παιδεία, ξέρετε γλώσσες αλλά μιλάτε και την ελληνική πολύ καλά.

    Έχετε διαβάσει ιστορία και μετέχετε των παραδόσεων στο βαθμό που οι τελετές τους σας εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ ψυχικής ευφορίας.

    Πολλοί από σας είσαστε και αληθινά φιλοπάτριδες. Και βοηθάτε μακριά από τη δημοσιότητα με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

    Κανείς δεν δικαιούται να σας βάλει σ' ένα καζάνι όλους μαζί, έτσι απλουστευτικά και αφελώς.
    Απευθύνομαι λοιπόν σ εσάς, γιατί ετούτες τις μέρες η Ιστορία μας η Ελληνική, μας χτυπάει τα τζάμια των παραθύρων, έρχεται τη νύχτα στον ύπνο μας, κυκλοφορεί αμεταμφίεστη πλέον στους δρόμους μας, τη βλέπετε βουρκωμένη να κρεμιέται σαν την πρώτη τυχούσα πουτάνα στα περίπτερα...

    Κατ αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις!

    Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις!
    6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού πρώτα κοιμήσανε τον λαό, μας επιβάλλανε το ΔΝΤ δίνοντας το ρόλο ΣΩΤΗΡΑ!. Στον πολίτη φορτώνουν τους λογαριασμούς! Οι πολιτικοί μας είναι επικίνδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μάσκες των πολιτικών έχουν πέσει! Αφού κοιμήσανε τον λαό, επιβάλλανε το ΔΝΤ δίνοντας το ρόλο ΣΩΤΗΡΑ για την χώρα μας! Αφαίρησαν την αξιοπρέπειά κάθε πολίτη, αδιαφορώντας για την γνώμη του, και τον καταδικάζουν να πληρώνει χρέη που δεν ωφείλει! Θεωρώ οτι ειναι επικίνδυνοι πολιτικοί σε χώρα ιερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλοι οϊμέ στην συμφορά σου
    Όπου εχαίροντο πολύ
    «σύρε να βρεις τα παιδιά σου»
    «σύρε», ελέγαν οι σκληροί.
    . . . . .
    Ταπεινότατη σου γέρνει
    Η τρισάθλια κεφαλή
    Σαν πτωχού που θυροδέρνει
    Και είναι βάρος του η ζωή.

    Ναι, αλλά τώρα αντιπαλεύει
    Κάθε τέκνο σου με ορμή,
    Που ακατάπαυστα γυρεύει
    Ή τη Νίκη ή τη Θανή

    Πολιτικάντηδες της συμφοράς ήρθε η ώρα που οι Έλληνες θα σας γαμάμε στα πεζοδρόμια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήθεν μονόδρομος είναι επιχείρημα ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

    300 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,
    350 ΔΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ+350 Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ............

    ΚΑΙ ΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΝΤ

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ....

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ...........ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΧΟΝΤΡΑ.............Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ........

    ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο σκατοκολοπουστας λοβερδος να δωσει συνταξη τωρα σε ολους τους μακροχρονια ανεργους ανω των 50 ετων βασει των ενσυμων τους.γιατι μεχρι τα 60 τους σιγουρα δεν την βγαζουν καθαρη θα πεθανουν απο την πεινα αλλα πρωτα θα πεθανουν αυτα τα καθηκια τα απλυτα λοβερδος και σια.εδω ειμαστε θυμηθειτε το αυτο παλιοτενεκεδες πολιτικοι του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ρωμαίικη μοιρολατρεία

    εδώ: http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1290

    KOYKΛΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ.ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ ΞΕΧΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΧ.ΘΑ ΣΕΙΟΤΑΝ Η ΓΗ,ΘΑ ΑΣΠΡΙΖΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    και ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


    και όμως είναι εφιαλτικό: Η Ελλάδα ανήκει στους τραπεζίτες, στις εισπρακτικές εταιρείες, στους τοκογλύφους και στα κοράκια.

    Η Νομοθετική, εκτελεστική και Δικαστική εξουσία είναι στα χέρια τους.

    Πως θα λυτρωθούμε από αυτή τη σκλαβιά ???







    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    και ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


    και όμως είναι εφιαλτικό: Η Ελλάδα ανήκει στους τραπεζίτες, στις εισπρακτικές εταιρείες, στους τοκογλύφους και στα κοράκια.

    Η Νομοθετική, εκτελεστική και Δικαστική εξουσία είναι στα χέρια τους.

    Πως θα λυτρωθούμε από αυτή τη σκλαβιά ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΥΤΟΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ







    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΥΤΟΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ







    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΥΤΟΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μαλάκινση εγκεφάλου είναι σύμπτωμα που χτυπά τον άνθρωπο. Εδώ βλέπω χτύπησε και τα ζώα!Όσο για το σοφό μάλλον την έπαθε αυτός που τον μεταφράζει λες και οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο!Μας αρπάξανε το σπίτι, μας αρπάξανε το βιος και γλεντοκοπάνε τώρα στα άδυτα των μεγάρων και κάστρων τους και ο βλαχοδήμαρχος αρπάζει την γκλίτσα και κοπανάει τον κολήγο του που ζει μαζί του στην καλύβα με τα ζα τους! Έλεος ηλίθιοι. Γνωρίζατε καλά τι γινόταν στην αυλή σας πέντε ολόκληρα χρόνια που κατεδαφιζόταν το φτωχόσπιτό σας. Βλέπατε τη σκόνη και την καπνίζατε ως τσιγάρο! τώρα κατηγορείτε το χτίστη! Αυτό λέγεται μαλάκινση εγκεφάλου! Περαστικά σου φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ
    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..

    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΑΚΕΣ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΤΙ ΕΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ??????????????????
    Σ Τ Ο Δ Ο Λ Λ Α Ρ Ι Ο Ε Ι Μ Α Σ ΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,
    ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ,
    ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .
    ΑΡΠΑΞΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ!
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφήστε ρε αλήτες του πρές της παρλαπίπες.
    Τα χαϊρια της κυβέρνηση του πασόκ δεν τα βλέπουμε μόνο, ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ καθημερινά.
    Το Σεπτέβριο του 2009 η απλή αμόλυβδη βενζίνη είχε πανελλαδικό μέσο όρο 1,01 ευρώ το λίτρο.
    8 μήνες αργότερα ο Γιωργάκης την πήγε στο 1,55 ευρώ το λίτρο, παρόλο που οι διεθνείς τιμές έχουν μείνει ίδιες.
    Δηλαδή, καπέλλο πάνω από 50%.
    Τότε γέμιζα το ρεζερβουάρ με 45 ευρώ, τώρα θέλω τουλάχιστον 75 και φαίνεται ότι έχουμε και "μέλλον".
    Ευτυχώς που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", οπότε δεν με νευριάζει πια η κοροϊδία των Γιωργοκάναλων και των πρασινο-πληρωμένων blogs.
    Τη συνήθισα.
    Αλλά έννοια σας, ο λαός δεν θα ξεχάσει την κοροϊδία.
    Θα σας περάσει και ο τσίπρας στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτή η ομάδα δημοκρατικών πολιτών 30 χρόνια τώρα, τι ψήφιζε ήθελα νάξερα?

    Που ήταν όταν η διαφθορά και τα λαμόγια μας κυβερνούσαν (ειτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ).

    Τώρα θα πληρώσουμε όλοι μαζί τα αργά Δημοκρατικά αντανακλαστικά του εκλογικού (επίσης διεφθαρμένου) σώματος.

    Οταν το καράβι βουλιάξει τι να τους κάνω τους καπεταναίους? Πριν το ρίξουν στα βράχια θέλαμε τέτοιες φωνές!

    ΑΥΤΑ ....για τις ειρωνίες που δεχόμουν όταν μάλωνα με -δήθεν- Δημοκρατικούς Πασόκους και μη!

    Tωρα θα πληρώσουμε τα κλεμμένα τους (310δις χρεος + 300 δις τα λεφτά των ταμείων που τα εξανέμισαν).

    Η μόνη λυση είναι η άμεση διαπραγμάτευση του χρέους στα μέτρα μας ...κι άμα θέλουν!

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση