GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η δήλωση Σημίτη για τον Μαντέλη...

«Η Βουλή ανταποκρίθηκε με την σύσταση των Εξεταστικών Επιτροπών στην αυτονόητη απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας για διαλεύκανση σειράς υποθ...

«Η Βουλή ανταποκρίθηκε με την σύσταση των Εξεταστικών Επιτροπών στην αυτονόητη απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας για διαλεύκανση σειράς υποθέσεων που δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή του τόπου, έβλαψαν την λειτουργία της δημοκρατίας, ζημίωσαν δημόσια περιουσία και σκίασαν πρόσωπα.
Η πρόοδος των εργασιών των εξεταστικών επιτροπών φέρνει στο φως παρανομίες και αθλιότητες για το επιβαλλόμενο ήθος σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Θλίβομαι και εξοργίζομαι επειδή τέτοιες πράξεις εκκολάφθηκαν και κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ 1996-2004. Πράξεις που προσβάλλουν το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας, αμαυρώνουν το έργο της τότε κυβέρνησης και τις προσπάθειες όλων όσων εργάσθηκαν και προσέφεραν για μια καλύτερη Ελλάδα. Πράξεις ασυμβίβαστες με τους αγώνες μας και την ηθική μας. Συγκαλύπτουν ότι τα χρόνια αυτά έγινε ένα σημαντικό έργο τόσο για την ανόρθωση της οικονομίας, όπως το δείχνει η ένταξη στην ΟΝΕ, τα μεγάλα δημόσια έργα, οι επιδόσεις σε πολλούς άλλους τομείς όσο και για...
 το κύρος της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Όλη η Ελλάδα δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Με θάρρος και επιμονή πρέπει να αποκαταστήσουμε την ποιότητα μιας κοινωνίας που επιδιώκει ο ελληνικός λαός και κάθε πολίτης που σέβεται τον εαυτό του.
Θέλω να πιστεύω ότι η διαδικασία των Εξεταστικών Επιτροπών θα ενισχύσει το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και το κράτος δικαίου και δεν θα αφήσει περιθώρια για αντιπαραθέσεις εντυπώσεων και συμψηφισμούς σκοπιμοτήτων».

23 σχόλια

  1. Σιγά ρε Σημίτη λέγε - λέγε θα πειστείς και ο ιδιος οτι δεν εισαι λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΕΛΙΑ,
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΕ???
    ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ,, Ε ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟΣ,
    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ?
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ,, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ,
    ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛ ΛΗΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΡΑΞΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΛΑ.Ο.Σ.- Δ.Ν.Τ.- Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρή πουτάνα Σημίτη, ρε ξεπουλημμένε καταστροφέα αρχιφαύλε που αν ζούσες σε μια ευνομούμενη χώρα τώρα θα μας έγνεφες πίσω από τα κάγγελα Ρε Αρχιλαμόγιο έχεις μούτρα ρε και μίλάς
    αντί να πας να κρυφτείς στο πιο βαθύ λαγούμι ή αν είχες τα αρχίδια να πας να κρεμαστείς να ξεβρωμίσουμε ρε αρχιερέα της διαπλοκής από την βρομερή σου παρουσία. Ουστ να χαθείς βρομερε απόπατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημίτη,έχει υποχρέωσιν,νά μάς πής τήν αλήθεια καί διά τόν άλλον στενόν σου συνεργάτην καί τέως ΥΠΕΧΩΔΕ Λαλιώτη,επί πρωθυπουργίας σου.
    Διατί προ-ολυμπιακά τόν έδιωξες???
    Τί έμαθες διά τίς δραστηριότητές του,ώς ΥΠΕΧΩΔΕ (διεχειρίσθη τεράστια οικονομικά πακέτα)???
    Έχεις υποχρέωσιν νά μάς πής τήν αλήθεια,διά νά διασώσης τήν υστεροφημία σου!!!
    Διαφορετική πολιτική στάσις σου,δημιουργή εύλογα συνειρμούς,διά νά θεωρηθής συνυπεύθυνος καί καταδικαστέος στήν συνείδησιν τού κάθε Απλού Έλληνα Πολίτη!!
    Αναμένομεν υπεύθυνον πολιτικήν στάσιν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Παράκληση στoν Μαντέλη"

    "Παράκληση στον κ μαντελη μια και βρίσκεται στο αζερμπαϊτζάν να κάνει τον κόπο να ψηφίσει το opa.
    Απλά θυμίζω σε περίπτωση που το ξέχασε μια και ανήκει ο κύριος αυτός στον απόδημο Ελληνισμό πλέον, έτσι δεν είναι ;...

    ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΑΦΡΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Ο
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ. ΤΟΤΕ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΣΚΑΤΑ-ΟΥΡΑ-ΕΥΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ
    ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ !

    * ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΧΕΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιά έργα ρε πίθηκε Σημίτη. Έργο εννοείς το ξεπόύλημα της Ελλάδας,το ξεπούλημα των Ιμίων την προδοτική σου στάση στους αμερικάνους την υπερχρέωση της Χώρας, την παραχάραξη της ιστορίας μας το φαγοπότι που στήσατε στις πλάτες μας?
    Θα σου πω εγώ ποιό είναι έργο σου αρχιδιαφθορέα, έργα σου έιναι όλη αυτή η φουρνιά λιμασμένων ξυπόλυτων πολιτικών και στενών συνεργατών σου που έμαθαν κοντά σου (τους δίδαξες καλά) πώς να αρπάζουν να κλέβουν να λαδώνονται, να ξεπουλάνε τον όρκο τους και τον λαό που τους εξέλεξε. Έργο σου είναι η κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι απλοί έλληνες σήμερα αλλά έσύ Αρχικλέφταρε αρχιψεύταρε πατριάρχη μιας γεννιάς αναξίων και δολίων πολιτικών θα παραμένεις στο απυρόβλητο. Γιατί εδώ στο Ελλάντα ο ψεύτης και ο κλεφτης χαίρουν άκρας εκτίμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ...

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Σημίτη δεν νοιώθετε την υποχρέωση να καταθέσετε και εσείς στην εξεταστική επιτροπή μιας και ως πρωθυπουργός της περιόδου εκείνης είχατε την ευθύνη επιλογής του συγκεκριμένου προσώπου που προέβη σε "παρανομίες και αθλιότητες" όπως παραδέχεστε και εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μας λές κύριε σημιτάκο.
    Αντε να συνδράμεις τους φίλους σου τους τραπεζίτες.
    Αυτούς που εξαπάτησαν, λήστεψαν και σκλάβωσαν τον ελληνικό λαό.

    Αυτούς που προκάλεσαν την αποβιομηχάνηση της χώρας, που τοκογλύφησαν και τώρα εκβιάζουν και αρπάζουν τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού.

    Αυτούς που φυγάδευσαν τα κέρδη τους έξω, που σαμπόταραν την ελληνική οικονομία και πρωταστάτησαν μαζί με τα λαμόγια στα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

    ΛΑΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑ , ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόκειται καθαρά για απαγόρευση εισόδου !!!
    Η “δικαιοσύνη” κλείνει την πόρτα πίσω του μήπως τυχόν ξεγελαστεί και επιστρέψει …

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    Οι Γερμανοι του αεροδρομιου φταινε. Να ζητησουμε τα ρεστα.

    Ε, ρε γέλια που θα ρίχνει -τώρα που έμαθε για την απαγόρευση εξόδου- από το Μπακού, στην αγκαλιά δίμετρων Ρωσίδων… και αμέσως μετά θα «ρίχνει κι έναν», εις υγείαν των κορόιδων…

    Αλήθεια μήπως ο εισαγγελέας θα ψάχνει και τον “στρατηγό” ή περιμένει το πόρισμα του ΓΑΠ;

    ΠΑΣΟΚ. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΟΡΑΤΑ.
    ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΕΩΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
    ΜΑΘΑΝΕ ΠΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΅ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ¨ ΣΤΟ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ !!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ
    ΑΛΗΤΕΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ηγήτορας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις των συνεργατών του.
    Ο ηγήτορας δεν μπορεί να προίσταται εάν δεν έχει την ικανότητα να επιλέξει τους συνεργάτες του. Καλλίτερα να κάτσει στο σπίτι του και να μην ασχολείται με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ. Σημίτης δεν πρέπει να κληθεί στην Εξεταστική για τη SIEMENS;

    Ο κ. Μαντέλης, δεν ήταν ένα απλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ηταν
    εκλεκτός του Κινήματος και στενός συνεργάτης του κ. Σημίτη.

    Ο κ. Σημίτης τον τοποθέτησε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Βιομηχανίας και στη συνέχεια τον διόρισε Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, όταν έγινε πρωθυπουργός.

    Ηταν άνθρωπος του δηλαδή!

    Χθες ομολόγησε ότι έπαιρνε …χορηγίες από τη SIEMENS, η οποία αναλάμβανε έργα ενός Οργανισμού του οποίου ο κ. Μαντέλης είχε την πολιτική εποπτεία.

    Είναι ο ορισμός της πολιτικής συναλλαγής.
    Ενας άλλος, εξ απορρήτων συνεργάτης του κ. Σημίτης, ο κ. Τσουκάτος, ο επωνομαζόμενος και στρατηγός του, ομολόγησε ότι εισέπραξε χρήματα από τη SIEMENS για το ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όταν ο κ Σημίτης ήταν Πρόεδρος.

    Για όλα αυτά ο κ. Σημίτης δεν είχε ιδέα;
    Και αν δεν είχε ιδέα, δεν έχει πολιτικές ευθύνες;
    Δεν πρέπει να τις αναλάβει;
    Μετά από όλα αυτά, δεν πρέπει να κληθεί στην Εξεταστική Επιτροπή για να δώσει εξηγήσεις;

    Υ.Γ. 1. Αλήθεια το συγκυβερνών κόμμα, το ΛΑΟΣ, που επιμένει να καλέσει τον Καραμανλή για την υπόθεση Βατοπεδίου, θα προτείνει και την κλήση του κ. Σημίτη

    Υ.Γ. 2 . Ο κ. Μαντέλης άφησε να εννοηθεί και για άλλα ποσά. Οι κύριοι Παπανδρέου και Σημίτης, μπορούν να μας διαβεβαιώσουν
    ότι τα ποσά αυτά δεν πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ;

    Υ.Γ. 3. Ακούγονται κάτι φήμες για μερικές δεκάδες δημοσιογράφων που ήταν στο …payroll της SEIEMENS. Η ΕΣΗΕΑ δεν ενδιαφέρεται να μάθει ποιοι μας …ενημέρωναν αντικειμενικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη". Έχουν χιούμορ οι άνθρωποι πάντως (και θράσος απύθμενο). Τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος τον Εβραίο για την Ελλάδα. Βλέπετε ρε παιδιά τι ψηφίζουμε, να προσέχουμε όσοι δεν τα πιάνουμε τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ -ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

    ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ 10ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΒΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ.ΣΗΜΙΤΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ?ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥ? ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε Παπαγαλάκια του κερατά" μάθατε πως γ.. στε και πλακώσανε κι οι κότες"!!! Δε θα συμψήφιζα ποτέ, αλλά όποιος μιλάει για το Σημίτη με τον τρόπο που μιλάνε κάποιοι -να μην πω τι είναι- δεν έχουν μυρωδιά ακόμα και από τη σημερινή πολιτική ιστορία τρομάρα τους! Αν δεν πληρώνονται για να γράφουν αυτές τις αηδίες, τότε έχουν χαμηλό , πολύ χαμηλό δείχτη. Έτσι και στη μία και στην άλλη περίπτωση δεν αξίζουν καμιάς προσοχής. Απλά μπορείς να πεις " μηδενικά, χαθείτε"

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΣΟΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΝΟΥΣ ΣΛΛΣ ΒΡΗΣΚΕΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ JEFREY ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑΥΤΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΙΡΙΑ......ΚΑΛΑΑΑ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ!!!!!!

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΡΠΑΚΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβάστε με προσοχή αυτά που γράφει η Τσούχτρα. Είναι κατά την άποψή μου όλο το ζουμί της υπόθεσης. Ας σκεφθείτε λίγο.
    Εγώ την παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Σημιτης δεν ηξερε τιποτα.....
    Και τον πιστεψαμε νομιζει......
    Ουτως ή αλλως ηξερε δεν ηξερε, οταν βουλιαζει ενα καραβι υπευθυνος ειναι παντα και ο καπετανιος, οποιος και να εκανε τη μαλακια. Επομενως δεν υπαρχουν δικαιολογιες "δεν ηξερα" οταν εισαι πρωθυπουργος μιας χωρας.
    Πρεπει να πληρωσει και αυτος που εκανε τη λαδια και αυτος που ειχε το τιμονι της χωρας στα χερια του εκεινη την περιοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εμ βέβαια.... Αν οι σύγχρονοι καραγκιόζηδες που έφαγαν ψωμί και ξεβρώμισε το στόμα τους είχαν κρίση σωστή δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
    - Αν ρε μπουνταλάδες, μυγοχάφτες, χαλβαδόμαγκες μέλλοντες πειναλέοι και ρακένδυτοι είχατε μυαλό και είχατε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ τον Σημίτη να συνεχίσει να μας ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ να μας κυβερνάει δεν θα είσαστε στην θέση που είστε σήμερα.
    ....Θα είσαστε σε θέση που θα σας ζήλευαν όλοι.!!!!

    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΑΤΕ!!!

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    το μονο που σας απόμεινε είναι να βρίζεται το Μεγάλο Σημίτη γιατί δεν θέλετε να βρίσετε τους εαυτούς σας....

    ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο μονος λογος που επεσαν απο τα συννεφα ειτε εξοργιστηκαν ειναι επειδη ο Μαντελης παραδεχτηκε οτι τα πηρε. Για κανενα αλλο λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση